Dagens utgifter...

Inte en bra dag för kontot.... Träningsskor: 799:- sportbh: 125:- hårfärg: 115:-, ryggsäck: 149:- duschkräm 80:- Totalt: 1249:-!!!!! Ingen bra dag... Men jag behöver nya skor om jag ska kunna fortsätta träna. Ryggsäcken har en rem över brösten för att avlasta ryggen och det behöver jag verkligen. Hårfärgen för att jag är fåfäng. Sportbh för att den var billig, tänkte nästan köpa två stycken. Duschkrämen behöver väl ingen närmare förklaring?

Ofräscht!

Jag har två invandrare på vårt grannland på haken.
Ser inte bra ut.
Ville bara säga det.
Typ värre än Mallorca akne.
Big time!

Finaste gudsonen man kan önska sig!

Alltså hur söt är han inte? På en skala på 1-10 är han en 100!
Dessutom har han på sig presenten som han fick av sin moster när han föddes!

7h.

Inte allför många timmar kvar av den här sista natten. Jobbar förmiddag på Tisdag morgon men sen blir det inge mer jobb innan nästa nattvecka börjar. Ska återigen försöka boka in mina PT timmar imorgon. Dessutom så ska jag ta mig en tur till Frösunda för att hänga med Fia och Lukas i några timmar. Han är så helvetes söt den ungen och nu vill jag bara att hans kusin ska behaga kika fram. Ska bli spännande att veta om det blir en tjej eller en kille.
Dessutom så känns det hemskt att det bara är 10 dagar kvar till Carlsson åker till Grekland, hur ska jag klara mig utan henne så länge? Får väl träna som en besatt så jag inte tänker på att hon är borta.
/Ida

Dagens utgifter

Thaimat : 85:- Lösviktsgodis: 26:- Totalt sedan start: 408:- /Ida

Lillen på besök.

Lillen kikade förbi mig i natt runt 05:15, han hade både plånbok , telefon och hemnycklar den här gången. Utvecklingen går framåt! ;)
/Ida

Dagens utgifter.

Corny: 10:-
Middag på bakfickan:200:-
Summan totalt: 297:-
/Ida

Bilder på resmålen.

Santorini
Amorgos
Folegandros
Serifos
Milos.

Fortfarande med ett leende på läpparna.

Det blev en lite middag med kaffe på maten för mig och Carlsson. Först så läste vi om alla de 30 öarna i Kykladerna och listade våra favoriter. Sen gällde det att gallra för vi ska bara vara borta i tre veckor. Vi vet redan nu att det kommer bli helt fantastiskt! Alla problem löser sig alltid för oss. Hittar vi inget hotell så sover vi väl på stranden, hittar vi ingen linjebåt får vi väl lifta med någon fiskare. Vi klarar oss alltid. Får vi ont om pengar så ringer vi vår sugardaddy och ber honom möta upp oss, ja inga problem saknar en lösning.
Öarna som ska föräras med vårt besök blev slutligen:
Serifos
Milos
Folegandros
Amorgos
Santorini
Dessutom har Carlsson fått för sig att vi ska vandra, så nu ska vi köpa såna där riktigt fula sandaler. Ni vet dom med karborrespänne? Usch, hemska tanke! Det gäller ju att prioritera vad man tar med sig när man ska leva i ryggsäck men jag vet att våra packningar kommer komplettera varandras. De har de alltid gjort!
Till kaffet så kollade vi på gamla bilder och skrattade åt fördärvet för det är ingen idé att gråta nu åt hur man såg ut för tre års sen. Prellan hörde oss väl i receptionen för jag skrattar tydligen ganska högt :D
/Ida

Lördag minsann!

Tyckte att min förra nattvecka gick fort men den här går ännu fortare. Inte en enda dag har jag bara suttit hemma innan jobbet. Samma sak idag! Idag vankas det träning och sen en fika med Carlsson, vi ska spinna vidare på vår öluff! Hörs sen! Puss

Helt slut i huvudet.

Efter att ha surfat runt för att kolla upp den eventuella öluffen i Grekland är jag helt slut. Tar på krafterna att försöka planera i ett land som Grekland.
Har iaf kommit fram till ett någorlunda körschema.
Avresa 1/8   ARN-> Aten SAS 10:15 -> 15:00 1000:-
Avresa 1/8 Piraeus-> Sirifos SpeedLines  17:30 -> 19:55 43 Euro
Avresa 6/8 Sirifos-> Milos SpeedLines 20:05 -> 21:45 16 Euro
Avresa 10/8 Milos-> Katapola SeaJets 09:40 -> 14:55 59:60 Euro
Avresa 15/8 Katapola-> Santorini SeaJets 15:10 -> 16:25 38:50 Euro
Avresa 21/8 Santorini-> ARN Seat24 11:15-> 17:25 2055:-
Avresa 1/8   ARN-> Aten SAS 10:15 -> 15:00 1000:-
Avresa 1/8 Piraeus-> Sirifos SpeedLines  17:30 -> 19:55 43 Euro
Avresa 6/8 Sirifos-> Milos SpeedLines 20:05 -> 21:45 16 Euro
Avresa 10/8 Milos-> Katapola SeaJets 09:40 -> 14:55 59:60 Euro
Avresa 15/8 Katapola-> Santorini SeaJets 15:10 -> 16:25 38:50 Euro
Avresa 21/8 Santorini-> ARN Seat24 11:15-> 17:25 2055:-
Som tur är så går båtarna dagligen samma tider så tröttnar man på en ö kan man bara åka iväg tidigare eller stanna längre om man så önskar.
/Ida

Dagens utgifter.

Situation Stockholm: 40:- +10:-
Totalt sen start: 87:-
/Ida

Att sakna.

Vill ha egen tid med min bästis.
-Strosa runt i flera timmar för att försöka hitta en pizzeria som duger.
-Gå tre varv runt Gamla Stan för att hitta en fik som faller oss båda i smaken.
-Dricka så mycket vin att man till slut slutar räkna glas och istället börjar räkna flaskor.
-Kolla på film och drick rödtjut.
-Gråta hysterisk till filmen eftersom man blir så sentimental av just rött vin.
-Sitta på Espressohouse i våra fåtöljer och inte ha en tid att passa.
-Prata om oss själva och hur fantastiska vi är och att inga andra är som vi två.
-Planera sommarresa till Grekland och minnas tillbaka till de tidigare semestrarna.
-Bada topless i Edsviken.
-Sparka på främmande människor på Soapbar.
Ja, allt sånt här som jag bara kan göra med VÄRLDENS BÄSTA CARLSSON!

26 JAN 2010.

Vet ni vad jag och Carlsson road oss med den 26 Januari för nästan exakt ett år sen? Jo, vi tröttnade på att vänta på notan efter att vi väntat i närmare 60 minuter så vi tog helt enkelt en smitnota. Carlsson sprang och jag gick i sakta mak. Hade de inte gett oss någon uppmärksamhet på en timme så skulle de sällan märka om vi bara helt plötsligt var borta. Vi satte oss på Malmen och firade med en till flaska vin. Skrattade, berömde oss själv och bara älskade oss själva. Inga är så bra som vi!
Kvällen fortsatte för min del även när Carlsson hade åkt hem. Detta var kvällen då Tomas fick följa med hem till Högdalen. Det var en underbart trevlig natt som avslutades med att han lagade frukost åt oss och sen diskade han. Han glömde dessutom kvar sin väska som jag numera har burit ner i källaren...
Det är konstigt hur vissa konversationer fastnar. I de första smsen mellan mig och T så ställde jag några snabba frågor. Typ: Ålder? Bor? Efternamn? Skostorlek? Jag tror ni fattar. T var dock inte så korkad som jag först trodde utan han hade listat ut ganska så fort varför jag just frågade dessa frågor. Ålder för att jag först trodde att han precis tagit studenten. Han var visst 30. Bor, eftersom det speglar en del av din ekonomiska sida. Alby var inte riktigt det jag hoppades höra. Efternamn så jag skulle kunna snoka efter honom på Facebook. Hittade bland annat en fanpage som T skapa själv om sig själv... Skostorlek eftersom det säger mer om mannen än bara storleken på hans fötterna. Hans svar var iaf 42, men att ingen hade klagat hittils.
Nåväl för att komma till poängen så hoppade det iaf en liten pinsamhet ur min mun direkt efter sexet, till mitt försvar så var ju inte helt nykter och då kan man alltid skylla på det, eller hur? Det jag sa var iaf:
"DET VAR INGE FEL PÅ DINA 42:OR"

/Ida

Dagens utgifter.

Bio: 0:-
Popcorn: 37:-
Totalt: 37:-
/Ida
PS, nu när man är så här ekonomisk så tog jag med mig kranvatten till bion, bättre för plånboken och hälsan! DS.

Love and other drugs.

Har precis varit på bio med Prellan. Filmen var ca två timmar lång och ett virrvarv av skratt och lite tårar. Det är just filmer som denna som förstör för alla riktigt killar där ute. Det får upp våra förhoppningar och tillåter oss att fantisera ihop senarion som aldrig någonsin kommer existera. Tror att det kan vara lite som så att just kärleksfilmer kommer se till att jag kommer vara singel för resten av mitt liv, finns ju ingen som kan match en filmpojkvän. Det är väl bara att möta sitt öde ensam då!
/Ida


Längesen jag tjatade om min träning.

NI får ju inte tro att jag inte tränar bara för att jag inte skrivit om det på bloggen. I måndags så körde jag en Piloxingklass och en halv Bodypumpklass. Blev bara halva för mina bihålor höll på att döda mig under passet. I tisdags blev det 55 minuter Spinning och idag var det tänkt att jag skulle prova på Body Combat men eftersom det var strömavbrott på Hötorget fick jag träna på egen hand på Regeringsgatan istället. Började med 20 minuter på Crosstrainern. Efter min uppvärmning körde jag ett hårt styrkepass med skivstången. Breda rodd, enkla rodd, marklyft, axelpress, biceps och bröst. Körde med mer vikter än vad jag haft de senaste gångerna och det kändes bra. Sprintade även 2 km på löpbandet för att benen skulle få känna att de levde. Är grymt nöjd med dagens träning. Imorgon väntas det vila och bio med Prellan. Love and other drugs ska vi se!
/Ida

Dagens utgifter.

= noll kr.
En bra dag i min privatekonomi.
/Ida

Lite förvånade.

Jag jobbar ju på hotell och har gjort det i några år. Här på mitt nuvarande jobb är jag långt ifrån den med mest erfarenhet. Av just den anledningen blir jag så förvånad över dessa nybörjarmisstag som uppenbarar sig. Handlar det om att vissa kollegor inte orkar engagera sig eller vet de helt enkelt inte hur de ska göra? Jag är av den inställningen, vet jag inte så frågar jag. Så när jag i morse sa till min chef att det är nog bra om man är uppmärksam på ankomstlistan och dubbelkollar alla ankomsterna under hela dagen så trodde jag att det skulle bli gjort. Det första jag hittar när jag börjar mitt shift är en dubbelbokningen. Det jag finner så lustigt i det hela är att vi kan dubbel och trippelkolla alla våra ankomster som inte är bokade via E-mail eller telefon.
Nåväl, jag är inte skrämd av att ligga minus, snarare tvärtom. Det triggar mig till att göra ett ännu bättre jobb. Nu gick vi från -1 till nollan på grund utav den här dubbelbokningen. Sen att någon lyckats checka in någon som heter Sandin på en bokning som är gjort under Westmar finner jag också väldigt märkligt... Okej om det varit Westman och Westmar... Men nu är dessa två namnet inte ens på samma planet. Jag kanske är ett underbarn men jag kommer ihåg nästan alla mina incheckningar mer eller mindre, oavsett om jag jobbar dag eller natt. Har jag checkat in gästen och den kommer för att checka ut så vet jag i 98% av fallen vilket namn eller rumsnummer som gästen hade. Så jag har lite svårt att ta att någon inte kommer ihåg när det trots allt är ditt jobb att komma ihåg. Nu löste sig även det här dilemmat men jag har fortfarande en ankomst kvar så fullt kommer jag inte få, såvida inte någon walk-in dyker upp. Det har sagt förut och det tåls sägas igen, för att få fullt måste man överboka.
Nu låter jag väldigt bitter och sur men mina kollegor har även fina sidor. Personen som jag framför allt tänker på i detta inlägg har inte riktigt varit sig själv sista tiden. Ställde frågan igår om allt är som det ska, och fick svaret om att personen är jättelycklig. Så mer än så kan jag nog inte göra.
/Ida

Alldeles för känslig.

Återigen sitter man och gråter framför tv. Denna gång är det den hemliga miljonären och Sofias änglar. Att det finns kvinnor som den äldre kvinnan som varje fredagnatt möter upp prostituerade på Stockholms största horgata är helt otroligt. Världens mest osjälviska människa. De prostituerade kallar henne för mamma och det var då de brast för mig! Har nu lovat mig själv att jag ska köpa Situation Stockholm lite då och då för de pengarna jag normalt sett lägger ut på Topp Hälsa. De pengarna kommer komma till bättre behövande.
:´(
/Ida

Sy ihop säcken!

Nu börjar det närma sig med storsteg! Carlsson åker snart till Grekland och mossan fyller 60. Har idag fixat lite med presenten och nu är allt klart. Jag gillar att vara ute i god tid så man kan släppa det sen.
Känner att jag blivit lite inspirerad av Carlsson och hennes budget. Lägger så mycket pengar på ingenting så den här månaden ska jag verkligen tänka över mina inköp innan kortet får glöda. Vi börjar imorgon för jag råkade käka middag på Bakfickan innan jobbet idag.

Mina fasta utgifter lyder enligt följande:
Hyra+ El 1676:-
Amortering + Ränta 3612:- 
Bredband 199:-
Telefon 750:-
Sats 495:-
Sl kort 690:-
Tidningen 87:-
Spotify 99:-
Totalt: 7608:-

Dessutom tillkommer det nästan alltid ca 1000:- från mitt kreditkort. För jag använder hellre det än mina sparade slantar.

Detta innebär att jag borde ha ca 7500:- kvar efter lön. Jag sparar i dagsläget inga pengar från min lön så i praktiken så spenderar jag  ungefär 250:- om dagen. Vilket är helt horribelt med pengar! Var fan tar de vägen? Nu är det jag som kommer spara alla mina kvitton för att kontrollera vad pengarna går åt till!
/Ida

Dopet då?

Dopet började klockan 12 och då var på plats i den finfina kyrkan som de hade valt för att Fia också är döpt där. Lukas hann bajsa en gång precis när kyrkklockorna ringde och ytterligare en gång efter att han blivit nerstänkt med heligt vatten. Han grät en skvätt när vi stod där framme men när prästen tog honom så blev han helt tyst. Efteråt så vankades det lunch i församlingshemmet, och det var underbart goda sallader och mammas hembakade bröd som det bjöds på. Till dessert blev med moccatårta! Det var ett fint dop och Lukas är så gullig. Hade gärna visat bilder från dopet men jag lämnade över ansvaret om min kamera till Lillen och han tog inte en enda bild...
Vi fick åka bil hem med Fia och Claes, ganska trångt i bilen men jag är väldigt tacksam att jag slapp åka buss och tåg igen!
/Ida

Borås.

Efter en omskakande resa till Borås så landande vi på hotellrummet. Resan var omskakande för att jag satt längst bak i bussen och kastades runt som en vante från Alingsås till Borås. Som tur var så åkte vi X2000 första tre timmarna. Väl på hotellrummet så somnade både Lillen och Mossan så jag tog tillfället i akt och provade Scandic gymmet. Funkade fint, jag blev svettig- målet uppnått. Vi bestämde oss för att kika in Borås by night och hamnade på Harrys som hade happy hour. Satan vad billigt det var! 35:- för ett glas rött! VÄRSTA REAN! Ett glas vin och massor med buskishistorer som: Alla klappar den gravida mamman på magen och säger att hon är så fin, men inte fan är det någon som drar mannen i snoppen och säger: bra jobbat! Dags för middag på hotellet. Trött som ett djur så direkt efter middagen slocknade jag. Hur många gånger jag vaknade av Mossans snarkade är oklart, många var det iaf. En gång gick jag upp och kastade en nässpraysflaska på henne och skrek, ta den här skiten nu så vi andra får sova! Nåväl, vi överlevde allihopa.
/Ida

Klassfest.

Fick en inbjudan till återträff med högstadieklassen. Va? redan tänkte jag? Oj, var visst 10 års sedan jag gick ut nian... Förstå den ångesten när poletten trillade ner...

Underbart!

Efter en bra dag på jobbet så blev det en ännu bättre AW. En bra skara löst folk som började i baren på Kungen och som sen fortsatte till Imperiet. Diggar verkligen Prellans Karlsson! Känns som om jag mött mig själv för så lika är vi till sättet. Nästan lite kusligt men framför allt extremt roligt! Ser redan fram emot nästa AW!

K.i.s.s.i.n.g!

Johanna and Emil sitting in a tree, K.I.S.S.I.N.G.! Jag hade så roligt igår när vi tog en fika på centralen. Att bara sjunga den meningen lite då och då är ett ypperligt sätt att få tyst på både Lillen och Carlsson. Och det vet ju alla vid det här laget inte är det lättaste. Vi pratar extremt mycket i munnen på varandra. Inte för att det ligger nån sanning i det som jag sjunger men det är så fruktansvärt roligt. Först: knäpptyst! Sen: Asgarv och sura miner från runt omkring oss. Åh, vad jag älskar mitt liv! Ville mest bara säga det! Jag är så lycklig för det fantastiska människor som jag har äran att ha runt omkring mig! Me love you all!

Älskar´t!

Idag ska jag jobba dag på Kungen med alla mina favoriter! Tänk att jag har favoriter även där! Börjar morgonen med Prellan, sen kommer Emma in vid lunch och så blir det överlämning med Max! Efter jobbet så flyyat vi oss två meter till baren på Bakfickan för då ska vi ha en liten AW! Hur längesen var det inte jag var på en AW? Carlsson och lillen joinar oss också! Räknar med att vara tillräckligt full för att gå hem vid 19-tiden. Måste packa inför resan till Borås. Vi åker tidigt på lördag morgon och kommer hem sent på söndag. Jag ska bli GUDMOR! Vilken ära!
/Ida

Sovmorgon!

Vem tog inte en sovmorgon i morse? Jo jag! Att sova till 06:00 är en sovmorgon på två timmar för mig. Det här kanske innebär att jag orkar hålla ögonen öppna efter klockan 17 ikväll. Hoppas kan vi alltid. Nu håller jag på att tvättar, vid lunch så ska jag köra en timme CykelPuls och efter det väntar en fika med min bästis. Vi ses så sällan nu och snart åker hon till Grekland i 10 dagar. Är glad för hennes skull men kommer dö av saknad här hemma!
/Ida

Middag!

Idag bjöds det på pannkakor med färska blåbär och sötningsmedel.
Gottgottigottgott!

Lukas- 3 mån+1 dag.

Mamma ringde när jag var på G att tömma tvättkorgen för att dra till tvättstugan. Hon frågade om jag ville följa med till Solna centrum för att möta FIa, Claes och Lukas. Det var ett lätt val! Så det blev lunch på kinakrogen och sen kaffe hemma hos syrran. Lukas fick två sprutor idag men eftersom han är hardcore så var det nog värre för hans mamma ;)
Den lille börjar bli så stor!

Impulsköp.

Igår var jag och mamma och letade kläder till henne för dopet på lördag. Först Globenshopping och sen Liljeholmstorget. Efter många om och men så hittade mamma en klänning. Jag däremot som inte skulle köpa något hittade ett par träningsbyxor, tre par trosor och ett par jeans. Jeansen var verkligen ett impulsköp, hittade de på Espirit och de var så sköna så jag kunde inte motstå dom!
/Ida

Tidig frukost.

Jag bara älskar mina tidiga frukostar. Att inte behöva kasta i sig mat och rusa ut genom dörren med en macka i mungipan. Att få sitta i lugn och harmoni och äta sin  gröt, dricka sin C-vitamin och en kopp te. Det är livskvalitet.
/Ida

Gult är inte fult!

Jag har en förkärlek till gult, ju gulare ju bättre!
Några av mina absoluta favoritplagg är gula och jag tror att mitt nya träningslinne kan kvalificera sig dit.
Gult är fint!

Varför?

Jag bor på 26 kvm och då frågar jag mig själv varför jag sparar på vissa saker? Som tex alla mina lönespecifikationer från Scandic, och då menar jag verkligen alla! Från mina sommarjobb fram till nu? Galet!
Nu åker de i soporna iaf!

Gud så härligt!

Som jag har saknat att kunna sova i 12 timmar i sträck! Gick och la mig utan att åta något så jag var lite orolig att jag skulle vakna helt utsvulten men jag klarade mig! Kan bero på att min lunch var ett riktigt kraftpaket. En bacon cheese burger med en jävla massa coleslaw.
Nu ska jag koka mig lite gröt och ladda inför spinningen. För övrigt kan jag berätta att min träningsvärk i rumpmusklerna överskrider allt jag någonsin upplevt förut!

Fortfarande vaken!

På morgonen så körde jag tydligen Sats tuffaste klass, Corepuls. Hade lite svårt med tekniken i början men det funkade. Det var sjukt jobbigt och jag kommer nog aldrig mer tycka att det är roligt med utfall. Efter träningen pratade jag lite med instruktören som jag praktiserade hos under andra ring. Bestämde mig för att köpa PT timmar av henne så efter en stund i bastun begav jag mig till Zenit för att få det överstökat direkt. 3150:- fattigare begav jag mig hem till Carlsson och efter en kaviarmacka så åkte vi till Sollentuna Centrum för att luncha samt dricka kaffe. Vi pratade mycket om den stundade middagen hos vår sugardaddy och om vad han kommer bjuda på. Det är med skräckblandat förtjusning vi ser på middagen. Nu ska jag nog sova snart för klockan 06:45 har jag bokat in mig på spinning! Längtar redan tills jag får svettas igen!!!!

Lösenordsskyddad.

Nu när man har lösenord på bloggen kan man vara lite mer frispråkig. Nu tänkte ni: eh, har du inte alltid varit det?
Jo, mer eller mindre. Men man vet aldrig vem som läser så givetvis passar man sig för att berätta vissa saker. Nu behöver jag inte akta mig på samma sätt.
Något som jag alltid tycker är spännande att höra är hur folk förlorat sina oskulder?
Min försvann på en madrass på ett restauranggolv på ett äventyrscenter. Låter lite udda men så var det! Jag brukade hjälpa min syster som då levde tillsammans med ägaren av äventyrscentret med lite småsysslor. Ägaren hade en brorson som var tre-fyra år äldre än mig. Han var den egentliga anledningen till att jag spenderade så mycket tid på äventyrscentret. Krille. Eftersom jag gillade att massera och Krille älskade att få massage så var det en urbra ursäkt för oss att få ta på varandra. En kväll så skulle han sova kvar på en madrass på golvet i restaurangen för hans bil startade inte. Krille frågade om jag hade lust att massera honom och på det sättet hamnade vi på madrassen. Det var inte särskilt dramatiskt, gjorde lite ont och var ganska så bökigt men man fick det iaf överstökat. Vi träffades flera gånger efter gången på golvet men sen var det ett tillfälle som gjorde att jag inte kunde titta på hans snopp/penis/kuk (kalla det vad du vill) någonsin mer.
Vad hände då?
Jo, vi hade sex, med kondom. Han hade en sån där svart kondom och det måste nog vara det fulaste du kan förfula din snopp/penis/kuk med. När han dessutom frågar mig om jag blöder kollar jag konstigt på honom och säger: det gör inte ont så det tror jag inte? Mycket riktigt, det var han som blödde. Strängen på undersidan hade gått av/sönder. Eftersom han var upphetsad när det hände så kände han inte när den gick sönder. Han ringer då i panik till 112 och förklarar vad som har inträffat. Hon på larmcentralen ber han lugna ner sig och sätta på ett plåster och undvika att ha sex på två veckor. PLÅSTER skriker han högt! PÅ SNOPPEN? Krille lägger på luren med gråten i halsen och kommer fram till mig och stoppar en blodig snopp i nyllet på mig och ber mig titta. Efter det var det tack och adjö för min del!
Tänk att det ofta är de mest traumatiska upplevelserna man kommer ihåg.
Hur förlorade du din oskuld?

Sry!

Sorry för det längsta inlägget någonsin!

Olycklig?

Olycklig? Inte direkt! Men känner att det verkligen saknas något. En man! En riktig karl vill jag ha! Vill ha ett förhållande med regelbundet sexliv, storhandling på Ica Maxi och släktmiddagar på helgerna. Jag är redo för det nu! Nu vill jag ha det som jag tyckte var pest och pina tillsammans med Ioannis. En svenssonsvardag helt enkelt.
Något som jag framför allt längtar efter är att få krypa ner i en varm säng efter en natt på jobbet och känna värmen från en annan människa. Att slippa äta alla mål mat hemma helt ensam. (nej katten räknas inte som sällskap!) Börjar nästa bli på gränsen till desperat nu, så alternativ som internet dating och speeddating dyker upp i mitt huvud. Hemska tanke! När var jag på dejt sist? Har jag någonsin varit på dejt? Man kan väl sällan räkna frukost efter ett one-night-stand som en dejt? Jag gör inte det iaf!
Det här med att gå på dejt skrämmer dessutom skiten ur mig, ska man sitta där och hålla låda med en person som man möjligtvis inte tycker är attraktiv, för man kan ju sällan bara gå när man inser att det inte är rätt. Ska bara gå på damernas och försvinna helt? Kanske inte riktigt så snällt?
Kom just på när jag har dejtat... Usch får fortfarande obehagskänslor när jag tänker tillbaka... Det var min mammas karls dotter som fyllde 30 och hade kalas. En manlig vän till henne hade sett mig på festen där jag hjälpte till att servera. Han hade bett henne om mitt nummer och hon hade gett det till honom efter att ha frågat mig om det var okej. Jag visste inte vem det kunde tänka sig att vara så jag svarade ja. Han ringde mig dagen därpå och han hade/har världens sexigaste röst. Jag blev så klart nyfiken och tackade ja till förslaget om bio en kväll. Så på dagen D så möttes vi på biografen och han hade redan köpt biljetter, men jag kunde liksom inte riktigt fokusera på filmen utan mest bara på det faktum att jag sitter med en fluffig, rödlätt man med bockskägg på 15 cm. Tunnhårig och i 30-års åldern dessutom. Jag var 19. Att han jobbade som tågkonduktör gjorde kanske inte saken bättre. Efter filmen så vill han vara en gentleman och köra hem mig, visst tänkte jag... Bilen han kör är en veteranbil från England som går på vänstertrafik. En lila sådan. När jag ska kliva ur bilen så tar han dessutom fram en bukett blommor som han ger till mig och ni som känner mig vet att det är det värsta och mest pinsamma jag vet. Han träffade jag inte mer än på tåget mot Stockholm några gånger, då fick jag dessutom gratis uppgradering till första klass... Man tackar man tackar...
Så nu förstår ni kanske bättre varför jag är maniskt rätt för att dejta igen?
Om inte så kan jag berätta om en annan gång? Inte så hemsk men lite okunnigt pinsam.
Jag klättrade mycket när jag var yngre, ett utmärkt sätt att få träffa människor när man bor mitt på landet utan några grannar. Klätterväggen låg vägg i vägg med vårt hus så det var väldigt bekvämt. Där lärde jag iaf känna Jonas och Henrik. Vi hade verkligen roligt när vi var tillsammans alla tre. Det gick några månader och jag var lite förtjust i Henrik men det var Jonas som frågade mig om jag vill gå på bio. (väldigt innovativa män i dalarna) Jag tackade självklart ja och vi bestämde att Jonas skulle hämta mig med bilen hemma och sen skulle vi åka vidare till Falun. Det började med att han ville presentera sig för min mamma och hennes man så att de kunde se att det inte var någon farlig man som skulle dra iväg med deras dotter... PINSAMT! Anyway, på väg ut till bilen så frågade jag var han Volvo 240 var någonstans? Han säger lite generat att han fick låna sin pappas nya Saab för att imponera lite. ÄNNU MERA PINSAMT! (Jag och min stora trut, att jag aldrig kan vara tyst... Så tänkte jag för mig själv!) Väl på bion så var det inga konstigheter däremot på väg från bion och tillbaka till bilen. Då ville Jonas hålla handen. Okej, visst tänkte jag. Jonas är en väldigt blyg kille så det var nog ett stort steg för honom. Samtalen gick lite trögt men det var inte helt tyst i bilen. När jag skulle tacka för bion så kysste Jonas mig och det var helt okej. Jag gick hem och funderade på hur kul vi har i vanliga fall och funderade på varför det varit så stelt just ikväll? Helt enkelt för att man kallade det en dejt. Att han var oskuld gjorde säkert sitt till. Så jag och Jonas fortsatte att träffas och var sedan tillsammans i 18 månader tills jag insåg att vi verkligen inte är gjorda för varandra. Kan avslöja att han inte fortfarande var oskuld efter 18 månader tillsammans med mig.
Slutsatsen av den här dejten är att man kanske ska träffas under andra omständigheter och inte kalla det en dejt, blir det mindre pinsamt då?
/Ida

Lördag!

Ännu en lördagnatt som jag kommer spendera på Kungen, sminkad till tänderna ifall min drömman skulle råka titta förbi. Vem är han då? Jo, det ska jag berätta! Han har mörkt hår, kortklippt men lite rufsigt, gärna gröna ögon. Lång och lagomt fluffig/smal, han får absolut inte vara för vältränad och han får absolut inte väga mindre än vad jag själv gör (74kg). När man ligger sked så ska man känna tyngden av armen iaf! När det kommer till personlighet vill jag att han ska vara öppen, social, rolig men framför allt måste han älska ironi! Man ska kunna slänga lite käft och kunna småbråka lite, han ska givetvis alltid lägga sig i diskutioner eftersom jag alltid har rätt. ;) Han får gärna ha ett arbete som kräver uniform av nåt slag, gärna kostym, blåbyxor eller polisuniform! Helst inte sjukskötare... Viktigast för mig är kunna känna sig trygg, så om han är värdelös på att ragga och trogen som en 12-årig Labrador gör mig inget! Det här är väl inte helt orimligt? Känner ni någon som passar in på den beskrivningen så kan du be honom kontakta moi!

H & M Express!

MIna träningskläder som jag beställde i början på veckan kom idag, och allt passade utmärkt! Jag hade glömt bort att jag beställt en skjorta, en kofta och en bikini också.
Här har ni bikinin, en svart som är tänkt att vara lite mer praktisk än alla mina andra. Den här kan jag nog både bada och promenera i. Det kan jag inte i mina andra!
För att jämföra med hur jag såg ut för några veckor sen lägger jag upp denna bild. Ingen vacker syn!
Lite skillnad tycker jag nog allt att jag ser... :)

Komplimang!

Stod i repan på jobbet när en av kockarna kommer fram tillsammans med en polare till honom och säger...
-Kocken: Har du gått ner i vikt?
-Jag: Eh, jag har börjat träna.
-Kocken: Eh, okej?
-Jag: Jag tar det första du sa som en komplimang!

Enligt vågen så händer det ingenting med min vikt, vilket är förståeligt eftersom jag bara är inne på min andra vecka av träning. Men det är klart att träningen ger lite resultat? Tror dock inte att man ser det så bra själv bara. Så därför blir man extra glad och framför allt sporrad till att fortsätta med träningen. Dessutom så var jag extra glad i morse när jag orkade köra ett spinningpass efter jobbet. Kroppen känns vid den härda träningen, har konstant kramp i vaderna och ömma benhinnor. Men inget som kan stoppa mig från att träna, just nu så är adrenalinkicken av träningen större än viljan att känna efter.
/Ida

Bored to death!

Jaha, det här med att ha upplärning är kanske inte min starkaste sida. Blir sjukt stressad av att saker inte görs i mitt tempo och i rätt ordning. Men jag biter mig i kinden. Nu har jag placerat mig i lobbyn för att se hans sortering av listor är nog mer än vad mitt tålamod klarar av. Kontrollerar sedan allt när han påstår sig är klar.
Började dagen med att käka middag med Prellan i Bakfickan. Lika gott som alltid! Idag käkade jag hjortytterfilé med timjanspuré. Slank även ner två latté på maten. Ingen träning idag för den som undrar, vilodag idag. Däremot blir det spinning nu på morgonen. Om Emma kommer in tidigt alltså. Annars får jag köra lite på maskinerna istället. Inte hela världen. Annars så händer det inte så mycket, jobbar, äter, tränar och sover... Inte nödvändigtvis i just den ordningen.
Ciao!

JAG DÖR!

Alltså jag kan inte hjälpa det! Jag blir som en fnittrig liten skolflicka med dregel i mungipan. Viljan att vilja imponera överstrider mitt sunda förnuft. Funderade nästa på att sminka mig innan träningen idag bara för att jag visste att det var mannen i mitt liv (han är dock (o)lyckligt ovetande) som skulle vara instruktör. Dessutom så stötte jag på en fd. kollega till Carlsson som är gay, han körde samma pass som jag tillsammans med en tjejkompis och de sa samma sak de också. HAN ÄR HELT FUCKING OUTSTANDING! Vem pratar jag om då? Jo men Fredrik Andersson så klart! Sagt det förut men säger det igen, finns ingen som kan peppa 50 personer så inåthelvete samtidigt som han.
Idag innan Bodypumpen började så hade han dessutom kört ett pass med Bodycombat så han var alldeles svettig och härlig redan innan passet mitt började. Lite tantsnusk men så är det!
MUMMA!

Sluta läs då!

Eftersom det här är min blogg så skriver jag om precis det jag vill. Så orkar ni inte läsa om min träning så kan du sluta nu. (ingen som har sagt att det är pain in the butt att läsa om det än men jag vet att jag tjatar!)
Idag sov jag dåligt, har gjort många nätter nu. Drömmer hela tiden om skumma saker. Vaknar, somnar om, drömmer och vaknar igen... Typ så ser min sömn ut. Så jag var lite orolig att jag inte skulle orka träna idag eftersom jag bara sov till runt 15. Men jag hoppade upp och ställde mig vid spisen för att steka en biff och göra en spenatsallad. Efter maten insåg jag att jag hade gott om energi så jag åkte in lite tidigare till gymmet. Det resulterade i att jag hann med 45 min på crosstrainern innan mitt pass med Powerstepup började.
Passet jag bra men jag har nu insett jag inte gillar för klämkäcka instruktörer... Det är alltid dessa som leder passen där nästa alla deltagare är tjejer. Att jag inte gillar instruktörerna gör ju så att jag inte gillar passet. Imorgon däremot vankas det bodypump med hetingen Fredrik Andersson, som jag har längtat!
/Ida

Sjung med mig!

Köp mera! SPENDERA!
Jag lovade att belöna mig själv med nya träningstoppar om jag skötte träningen bra, 7 av nio dagar tycker jag är grymt bra jobbat. De senaste två dagarna har jag dessutom kört "dubbelpass" *klappar mig i ryggen*
Så nu har jag då BELÖNAT mig själv med dessa:
Alla kommer från H&M och kostar mellan 129-199:- Alldeles lagomt!

Supertisdag!

Nu dag med nya träningspass! Är det inte underbart så säg? Idag tränar jag på Sats Stureplan, powerstepup på schemat men jag hinner nog med lite extra kondition innan! See ya!

Efter många om och men.

La mig i sängen fast besluten om att jag skulle sova några timmar innan jobbet. Träningen tog ut sin rätt och hittade ingen bekväm ställning att sova i. Värkte i benen hur jag än låg. Läste lite, kollade facebook, pratade lite med Carlsson och runt 16-tiden så slumrade jag äntligen till. Väcktes av de nyinflyttade grannarna som är helt ovetandes om mina sovtider, så att betongborra tyckte de var en bra idé. Lyckades iaf få två timmar vilket är betydligt bättre än inget. Så nu ska natten gå som smort!

Tjatigt, I know!

Rätt nöjd med min timme på crosstrainern, en mil och 940 kcal. Som grädde på moset körde jag även ett pass med 30 minuter spinning.
Nu ska jag försöka sova för i natt ska det jobbas!
/Ida

Lalalalala...

Ny arbetsvecka som börjar idag. Det känns som om den här lediga veckan har varit den längsta någonsin. Mycket beror säkert på att jag inte haft några planer utan bara tagit veckan som den kom. Ska snart bege mig mot Lilljeholmen för att träna lite. Ska nog köra två timmar kondition. Köra slut på mig helt för att sen kunna sova några timmar innan jobbet. Har en känsla av att det kommer gå åt helvete, att somna alltså.
Igår på facebook så outade jag mig själv som kattmisshandlare. Vill till mitt försvar visa dessa bilder så ni förstår hur svårt det är att se katten.
/Ida

Resumé av veckan.

Min lediga vecka har bestått av träning, träning och åter träning. Vet att jag tjatar sönder er gällande träningen men det är ett bra sätt för mig att motivera mig själv. Det är skönt att känna att man orkar träna och det tackar jag mina järntabletter för. Att jag tränat fem av mina sju lediga dagar är helt otroligt för att vara mig. Det har varit ganska ensidig träning men effektiv. Mycket kondition och mycket styrka med skivstång. Funderar på om jag ska köpa några timmar med en personlig tränare så jag kan få lite mer övningar och annorlunda inslag. Just nu har Sats erbjudande om att man får köpa tre ggr för 1195:-, vilket känns prisvärt. Har intalat mig själv att jag ska vänta tills min nästa lediga vecka för att se hur det går med träningen under min jobbvecka först. Nåt som jag tycker varit ganska så dåligt sista tiden med Sats är att det alltid är fullt på alla passen. Jag kan inte planera mitt liv en vecka framåt. Om jag vill prova nåt av de nya passen så måste jag nästan veta vad jag gör om 4 veckor för så fullt är det. Det som är bra att variera gruppträningen med att köra själv är att du får en helt annan intensitet. Nu håller vi iaf tummarna för att den kommande veckan ska gå lika bra som den här!
/Ida

Ouff!

Är på väg till gymmet! Som jag längtat! En hel dag utan träning igår var nästan olidligt! Nu vill jag svettas bort min dova huvudvärk som jag vaknade med. Huvudvärken kan bero på att jag i natt drömde att hela min lägenhet fanns till för att jag skulle kunna odla hasch i den, normalt va?

Som en drog.

Åh, jag vill verkligen träna! Men jag vet att kroppen behöver vila också. Men hela kroppen skriker efter fysisk aktivitet! Ska nog ta på mig lite kläder och gå till solariumet för att komma ut lite. Ska kolla klart på Miami Ink sen sätter jag av till solariumet.
/Ida

Lite ångest.

När jag kom hem på natten till fredagen efter vår lilla tur till Soapbar så skickade jag iväg ett sms och låt oss säga så här... Det hade jag aldrig skickat om jag varit spiknykter. Det hela eskalerade till att jag fick flertalet sms med förslag under gårdagen som jag lite fint försökte undvika. När jag dessutom fick ett sms 02:50 i natt insåg jag att man ska nog inte leka med andra människor på det sättet jag gjorde. Tur i oturen så ska personen i fråga iväg på tjänstgöring i Afghanistan så jag behöver inte hålla mig undan så länge till. Att han har sambo är ytterligare en anledning att hålla sig borta.
/Ida

Orutinerad.

Att gå och lägga sig klockan 20 på kvällen är fan ingen bra idé längre. Efter att jag började äta järntabletterna så är det stört omöjligt att sova mer än 8 timmar. Visserligen är jag pigg när jag vaknar men det är en ond cirkel. Idag är det dussutom lördag och gymmet öppnar tidigast kl 09:00. Visst jag hade bestämt mig för att inte träna idag men den förväntade träningsvärken är utebliven så vad gör man? Kör man Corepuls eller 55 min spinning? återkommer med svar!

Fjärde dagen.

Efter att mamma och Theodor åkt hem igen så bestämde jag mig för att jag lika gärna kunde åka och träna. Varför inte? Väl i Liljeholmen så springer jag in i Marco på crosstrainern. Vad snabbt tiden går när man får prata skit samtidigt som man tränar. Körde totalt en mil kondition idag och massor med vikt på stången när jag körde benböj och utfall. Imorgon ska jag inte träna så träningvärken är hjärtligt välkommen. Vet att det är kanske lite väl att träna så många dagar i rad men motivation är en färskvara så lika bra att passa på!
På vägen hem så stötte jag på en rolig busschaufför. Han trodde han var pilot på ett charterplan på väg till Mallis. Han var rolig och hela bussen skrattade. Det varade dock inte så länge efterson i en trång passage mellan Liljeholmen och Högdalen så fastnar två SL bussar. De slutar med att vår buss sliter av baklyktan på den andra bussen och vi blir stående i ca 10 minuter för att försöka komma loss från varandra. Kan inte vara lätt när det är så mycket snö så att man inte ens kan mötas. Kanske inte världens roligaste jobb den här årstiden...
Nu ska jag bara slappa hemma i min nystädade lya. Sen ska jag krypa ner nyduschad i min nybäddade säng. Lyxigt!

Finbesök.

Inväntar fint besök av moster busunge numero uno!
THEODOR!
<3

Torsdagskvällen.

Efter min middagslur på 4 timmar så var jag så trött igår men efter lite eftertänkande kom jag fram till att hela min lediga vecka inte kan gå åt till att träna och gå och lägga sig innan 21. Så jag hoppade in i duschen och försökte göra så gott jag kunde med det slitna jaget som mötte mig i spegeln. Kom på att det kunde vara bra att ha något i magen om man ska dricka alkohol. Vi vet ju alla hur det går när man dricker på tom mage... SÅ två äggmackor fick fungera som middag. Åkte in till jobbet för att hänga lite med Emma till Carlssons middag med sin far och bror var över. När de kommer till hotellet så gick vi alla+ Carlsson pappas fru och hennes son+ sambo till Anglais. Där pratade vi om SL bussar och tidtabeller samt drack två flaskor vin. Mycket trevlig. Anglais tände helt plötsligt lamporna och jag tänkte: va! Är klockan två! Men det var den som tur inte. Bara midnatt. Jag och Carlsson kände oss inte riktigt redo att åka hem så vi trippade bort till Soap. Väl där så dröjde det inte länge innan Bassem och Mr J joinade oss. Som vanligt med två tuppar i hönsgården blir det en billig kväll. Rätt så skönt att vi har inte EN utan TVÅ sugardaddys... ;) Dessutom så smyger det fram en blond brutta som serverar sig själv från vår champagneflaska. Hon spelade dum och typ trodde att det var hennes... Mr J läxande upp henne och Carlsson lyfte på hennes hår, varpå hon frågar mig vad vi sysslar med. Jag svarar ärligt: Skulle bara kolla så att det inte stod WITHTRASH i nacken på dig, men det gjorde det visst. Hon såg allmänt chockad ut och säger endast "Hoppsan" till svar.
Vi dansade och hade trevligt men vid två-tiden hade vi fått nog så ut på gatan och haffade två bilar. Som vanligt är Mr J en sann gentleman och bjuppar på taxin hem. När taxichauffören inte kunde sätta ett fast pris på resan fick jag 500:- av Mr J för resan. Så man skulle kunna säga att jag gick + på min utgång igår eftersom taxiresan inte gick på mer än 350:-
nu vet jag vad ni tänker... Vad får den här Mr J ut av det här? Han får hänga med 10-15 år yngre tjejer som får honom att känna sig som en tonåring igen. Inga sexuella tjänster i utbyte, Ville bara klargöra det!
Dessutom var jag inte bakfull i morse och det gör kvällen till en riktigt bra kväll.
/Ida

Från död till spacklad.

Vad vore jag utan smink?

Syns dock på ögonen att jag är sliten...

Skam den som ger sig.

Bestämde mig så fort jag slog upp ögonen i morse att jag skulle träna. Tänkte att eftersom det är helgdag så väntar jag tills efter åtta för att åka hemifrån. Gymmet öppnar säkert lite senare men inte fan trodde jag att det skulle öppna först kl 10:00. Var rätt så sur när jag stod utanför Sats i Liljeholmens centrum vid halv nio. Jahopp, hur ska jag fördriva 90 minuter i ett stängt centrum? Jag tog iaf tuben till Hornstull och solade i 20 minuter sen tog jag tuben tillbaka och handlade mat på Ica och sen läste jag min bok i 20 minuter och sen fick jag äntligen komma in på gymmet! Märkte att det är bra och skönt att träna och framför allt springa när man är arg och irriterad. Så jag sprang 5 km utan att stanna på 36 minuter. Inget hysteriskt snabbt tempo men det är bättre att springa hela tiden tycker jag. Sen körde jag armar, rygg och bröst. Tungt gick triceps men skam den som ger sig! Nu har jag ätit en nyttig lunch bestående av 2 kotletter som serverades med advokado och tomatsallad.
Nu ska jag nog sova lite middag.
Hörs sen!

Torsdag.

Idag är det tredje dagen i rad som jag vaknar innan 06:30. Jag har aldrig varit en morgonmänniska men har tydligen blivit det under mina lediga veckor. Inget fel med det förutom att jag har stora problem att hålla mig vaken efter 20:00. Men man får ta vara på dagen så snart beger jag mig mot Liljeholmen för att slå ihjäl en timme på gymmet. Lika bra att träna när alternativet är att slå på en film och ligga och dega på soffan.
Dagens träningsoutfit.
Top från Soc och de nya träningsbyxorna från Röhnisch.

Bra dag.

Åkte in till stan med Emma och skulle möta upp Prellan i Gullmars. Men redan på tuben så började äventyret. Biljettkontroll på tåget. Emma som har passerat 20 åker på reducerat månadskort. Efter att ha försökt prata bort det hela med att hon får posten till Västerås, att hon pluggar på Folkhögskola och med ett CSNkort som har passerat bäst-före-datumet så slapp hon faktiskt undan böterna på 1200:- Vi käkade middag i Kungshallen och drog runt lite på stan. Helenah gick till Kungen för att jobba och jag och Emma tog en fika. Under fikan berättade Emma om sin plan för våra kärleksliv. Återkommer med hur den utspelar sig.
Gick till gymmet och sprang i en kvart sen hörde jag stenhårt med benen. Blir nog ingen löpning imorgon. På väg från gymmet så sprang jag in i Michaela som jag gick gymnasiet med så vi stod och pratade om ditten och datten ett bra tag. Vore kul att ta en ordentlig träff snart och grundligt gå igenom alla rykten som florerar.
Hyrde en film på vägen hem så nu blir det vågrätt läge resten av kvällen.
/Ida

Today!

Idag så ska jag träffa Prellan och Emma för lunch inne i stan. Ska träna idag också, tror att det blir efter lunchen.
Nu har Babe- den modiga lilla grisen börjat. Så jag tror jag kollar lite på den och ev sover en timme till. Inte bra att stiga upp så här tidigt. Hörs lite senare!

En bror mindre.

Inte för att det gör nån större skillnad. Han är och nu när jag tänker efter så har han alltid varit egoistisk och elak. Och eftersom det här året ska gå i positivt tänkandes tecken så är det bäst att inte ha någon kontakt med människor som verkligen lockar fram dina sämre sidor. Vissa människor kommer aldrig kännas som dina syskon precis som att en helt utomstående kan komma så mycket närmare!

Att det alltid är nåt/nån.

Kan bli så irriterad. Om andra tog initiativ så kanske jag skulle slippa ur hetluften för en gångs skull! Men nej, istället så ska man ifrågasätta om hur jag tänkt och varför. Sen när svaret inte är tillfredsställande nog så dras det igång på en annan cylinder. Men eftersom jag vet att jag tänkt på allas bästa så tvekar jag inte en sekund när jag säger: Jag struntar fullständigt i om du tog illa upp. Jag har endast haft en person i åtanke. Den personen som faktiskt ska stå i centrum.
/Ida

The cow is in th´a house!

Så vad tycker ni?
Nytt vardagsrumsbord tycker jag!

Kondition eller motivation?

Åkte iväg till gymmet med halvtaskig motivation. Väl på gymmet började jag på löpbandet. Bara jag som står på konditionsmaskinerna, vilket brukar resultera i att jag tröttnar rätt så snabbt. Om jag står där själv, vem ska jag då tävla mot? Efter två minuter så kommer det en ganska söt kille i min ålder och tar löpbandet precis bredvid mig, trots att alla andra är lediga. Perfekt tänkte jag! Jag ska inte sluta springa förren han gör det. När han gav upp efter 20 minuter kändes mina ben fortfarande pigga så varför inte fortsätta springa? Blev 30 minuter och 4 km. Liten förbättring sen förra veckan då jag sprang 10 minuter och gick 5 minuter. Så att orka springa non-stop har bara med motivation att göra och inget med min kondition. Dessutom körde jag hårt med skivstång på rygg, axlar, biceps, triceps och bröst. var noga med stretcha idag så jag ska kunna träna imorgon med. Längtar till dess!

Mumsigt!

Dagens lunch: Tomatsoppa med paprika och fetaost.
Smarrigt vill jag lova!

Inleder.

Igår började den lediga veckan. Jag tycker att det verkligen är värt att vara vaken hela dagen när jag ska ställa om, på det sättet så tappar jag inte en hel dag. Direkt efter jobbet igår så åkte jag till Frösis eftersom jag skulle hänga med F&C och Lukas. Vi spenderade 6 timmar i Bromma blocks!!!
Lukas som var vaken större delen av tiden var så söt i vagnen :)
Köpte allt mellan himmel och jord känns det som. Två par träningsbyxor, en kofta, nya underbyxor (världens gulligaste ord för trosor), korgar till min nya hallmöbel och fyra nya böcker. Dessutom fick jag sex härliga svarta tekoppar från Fia och Claes så nu kunde jag äntligen slänga de gamla med motiven kossor, får och grisar.
Nu börjar jag känna mig nöjd med hallmöbeln. Så här ser den ut!
Det bjöds även på middag i Frösis innan det var dags för hemfärd för mig och katten. När jag kom hem och hade varit vaken i 26 timmar kunde jag iaf inte låta bli att städa ur lådorna i garderoben. Ordning och reda!
/Ida

Kommer inte ihåg.

Om jag delat med mig om den här låten. Helt klart en av deras bästa låtar. När de kommer till Sverige så kommer jag vara den första att köpa biljett till deras spelning!
Lyssna, njut och sjung med!

Första dagen på det nya året.

Mådde sjukt illa på vägen hem, så illa så att det vattnas i munnen på en och att man vet att man kommer kräkas vilken sekund som helst. Vet inte om det var baksmälla, de 40 pepparkakorna jag åt eller åksjuka. Blev lite bättre när jag kom ut i den friska luften men jag struntade i att äta frukost. Mådde mycket bättre när jag vaknade och firade detta med världens bästa Thaimat. Chillade hemma med lite musik och jag bara älskar min julklapp från lillebror.
Snygg dockingstation va? Jag har ju dock Iphone 4, så låt er inte luras av bilden ;)
Väl på jobbet fick jag ett ryck och städade receptionen. Fråga mig inte varför för det lär väl vara lite skitigt imorgon när jag kommer in igen. Det här vädret och snön gör verkligen sitt till när det kommer till att grisa ner. Nu tänkte jag kolla på slutet av Killing Room, hann inte riktigt se hela filmen igår då nyårsnatten var lite stressig.
/Ida

Drama drama drama!

Man trodde ju att vissa kapitel skulle avslutas i och med att 2010 är slut, uppenbarligen inte! Ta det här med Göran eller Adam som han egentligen heter. Vi har inte träffats mer än för att säga hej sen i somras. Han ringer ibland och vi pratar men det är inget mer än som vänner. Men det är tydligen mer enligt hans flickvän. Så inatt hade jag ett missat samtal från honom så jag ringde då tillbaka. Inget svar. Inget mer med det tänkte jag. Han ville väl bara önska mig ett gott nytt år eller nåt?
Direkt när jag har lagt på luren så ringer Adams Flickvän mig och jag svarar genom att önska henne ett gott nytt år. Hon undrar varför jag ringer till hennes pojkvän och då så svarar jag helt ärligt: för att han har ringt mig och jag brukar ringa upp på de samtal jag missat. Ni som har följt mig blogg ett tag vet ju att den här kvinnan inte är helt 100. Så hon börjar kalla mig diverse "trevliga" saker som feta fitta, flodhäst, fetto... Amen, ni fattar. Så då frågar jag bara lite fint om hon gillade ringen hon fick av Adam i julklapp, då började hon gråta och gorma om hur jag kunde veta det... Lilla hjärtat, om man leker med elden så finns det alltid en chans att bli bränd. Tänk på det till nästa gång när du kallar mig flodhäst.
Nåväl det hela urartar i att hon säger att hon hellre är smal och lycklig med Adam än fet och ensam som mig. Hade jag lätt kunna köpa om det nu inte var som så att vi alla vet att hon inte är lycklig. Hon är sjuk. Men jag däremot är lite fluffig och lycklig. På mig finns det bara mer att älska!

Allt går med bra kollegor!

Jag började mitt nyårsfirande med en supé bestående av Köttbullar, potatismos och rårörda lingon. Detta rundades då av med men ett glas Champagne eller två. :) Vid tolvslaget klädde vi på oss och tog med oss bubbelvatten i champagneglas ut. Inte lika deprimerande att fira nyår när man inte var helt själv. Tack till Emma och Lee!
Helst av allt hade jag firat in den nya året med världens bästa Carlsson, då hade vi kunnat dricka champagne och sentimentalt gråtit åt året som varit. Ungefär som vilken dag som helst med min favorit!
/Ida

Nyårskrönika.

Här kommer året som varit i bilder.
Besök från Köpenhamn
Firade Midsommar på Lilla Essingen med Maria och Lillebror.
Peace and Love 2010
Blev firade på min 25-årsdag av hela släkten.
Åkte till Spanien med mina favoriter.
Åkte även till Köpenhamn för att hälsa på Nina!
Jag blev moster och även gudmor till finaste Lukas.
Det är några av många positiva händelser under 2010. Sen hände det väl en del skit också men det är roligare att minnas det som var roligt istället.
Önskar er alla ett gott nytt 2011!

RSS 2.0