Nytt år som väntar.

Jobbar denna sista dag på 2011. Inte mig emot. Ser fram emot natten och hoppas på att det är lite att göra. Fastän att jag jobbar ville jag lägga lite extra tid på mitt utseende. Inte så roligt att vara grå och trist när alla andra är uppiffade.


Dag fem.

Idag fick jag sova ut ordentligt och vaknad pigg och utvilad. Kan nog vara bra inför den värsta natten på året.
Hade tänkt att jag skulle äta rester från igår men så slog tanken mig att det är bättre att laga nytt och ta med mig matlåda till jobbet istället. Sagt och gjort. Idag blev det pasta med championer, purjolök och skinka. Smakade bra även denna rätt. Insett att även om jag inte är så förtjust i vissa ingredienser så smakar det ändå bra i maten. Bra för mig att pusha mig till att prova nya saker.


Kycklingwok

Anledningen till varför jag sov så dåligt idag är att jag hela tiden planerar vad jag ska äta och hur jag ska tillaga det. Idag låg jag och funderade om woken skulle bli god. Det blev den. Kyckling, paprika, morötter, purjolök, ingefära och chili och japansk ljus soya. Serverade detta med äggnudlar och jag var förvånad över att det faktiskt var gott. Brukar nämligen inte tycka att mat som jag lagar till mig själv är överdrivet god. Grönsaker var krispiga och mycket tuggmotstånd. Mums! Receptet jag lagade efter var för 2 personer och jag följde det till punkt och pricka och ändå så blir det mer än tre stora portioner. Kan nån förklara det för mig?


Grymt!

Vaknade redan klockan 15 idag och såg att jag hade fått sms av min systerdotter. Hon kunde inte komma förbi idag trots allt. Nåväl tänkte jag, får göra det bästa av den här dagen ändå. Kastade i mig lite köttfärs och tog på mig träningskläderna. Såg fram emot att lyssna på slutet av min ljudbok. Kommer ner till källaren där det inte finns någon mottagning och så funkar inte offline läget på Storytel. Ville nästan gråta av frustration. Där rök min motivation. Lite så jag tänkte, fick iaf igång Spotify och började springa. Gick lätt, mkt lättare än vad det brukar göra när man har lite träningsvärk. Så hela 40 minuter stod jag ut. Grymt nöjd med dagens motion!


Aaaahhh!

Godissuget är enormt i natt! Man jag håller ut för det underlättar inte långsiktigt att ge efter. Nu är det iaf bara en timme kvar så jag tror att jag kommer klara mig även i natt. Duckade för de enorma kanelbullarna som kom nu på morgonkvisten. Puh!

Dirty mind.

Denna låt får mig osökt att tänka på... Nu har det återigen gått några månader. Varför gör jag så här mot mig själv? Nåväl, hellre utan än ett dåligt one night stand..

Dag tre.

Tredje dagen nu. Natten gick bra och jag lyckades hålla mig borta från allt onyttigt. Är fan stolt över att jag kunde låta bli vaniljmunkarna och wienerbröden när brödet kom. Äpplen blev min räddning under natten. Idag har jag med mig mat istället för jag tror att det är viktigt att jag får i mig tre ordentliga mål mat trots att jag jobbar natt. I normala fall så brukar det bara bli frukost och middag samt en jävla massa onyttigheter.
Till middag idag blev det en fiskgryta med hälleflundra, lax, fänkål och potatis. Kokat i buljong med en skvätt vitt vin. Smakade riktigt bra och jag har fått en ny favorit i matlagning, fänkål.
Imorgon får jag middagssällskap av Sofia och då ska jag bjuda på kycklingwok med nudlar.
Nu är det strax dags för ytterligare en natt med massor av avsnitt av Paradise Hotell.


Dag 2 som VV

Inne på andra dagen i mitt "nya" liv och det är nu den svåra biten börjar. Nattarbetet och all tristess som kommer med det. Det är av tristessen jag äter.
Jag samlade kraft i två timmar efter frukosten för att ta mig två trappor ner till gymmet. Intalade mig själv att det skulle vara toppen att springa i 20 minuter nonstop. Det är många veckor sen jag tränade sist så mycket till kondition skulle jag inte ha kvar. Började iaf springa och sen så betade jag av minut för minut med en ljudbok i örat. Lyssnar just nu på Denise Rudbergs senaste och jag älkar alla hennes böcker. Så tack vara hennes senaste deckare betade jag av hela 30 minuter och 5.4 km på löpbandet. Det känner jag mig extremt nöjd med.
Efter träningen så planerade jag veckans middagar och gick och handlade.
Ska bli spännande att prova lite nya recept, imorgon så bjuds det på en fiskgryta med fänkål och vitt vin. Vill verkligen att det här ska lyckas den här gången! Måste bara ge mig fan på det!

Till Sofia

Klänningar inför nyår?
image description
Nån som duger?

Lite bilder från julfirandet.


Smakade fint

Maten smakade lika bra som den såg ut att göra. Still going strong! ;)


VV

Nu är det ganska så exakt tre månader kvar tills jag åker till Miami så nu är det fram med hårdhandskarna. Jag kommer inte känna mig bekväm i att rulla runt i bikini i den form jag är i dagsläget. Så idag har jag registrerat mig på Viktväktarna. Min första dag har gått bra. Trots lite småslängar av magsjukan i form av magknip tog jag mig en promenad på 50 minuter.
Till lunch idag bjöds det på ugnsrostade rotfrukter med en fetaostdipp. Till middag blir det tacos. Känns så enkelt att göra det här bra nu när deras hemsida och app gör all info så tillgänglig. Dessutom har jag två st proffs att fråga i form av mina systrar.
Nu hoppas jag att min motivation håller i sig och att jag klarar av att hålla det här tills jag åker till Miami.
Wish me luck!

Återigen vid liv.

Fick en släng av vinterkräksjukan redan vid 05:00 på Juldagsmorgonen. Trodde först att jag jag bara var lite dålig i kistan efter mycket julmat och annat gott. Men vid 08:00 var det ett faktum. Planen var att jag skulle åka hem igår men jag blev istället sängliggande hela dagen och natten. Har nu landat hemma i lägenheten men det blir nog inga längre utflykter på nåt dygn med tanke på att magen inte är vad den borde vara ännu. Lång ifrån symptomfri så det blir nog till att vara hemma från jobbet imorgon också. Mindre roligt avslut på en mycket trevlig julafton.
Igår när jag mådde som sämst så fick jag ett mms från Claes. Det var en bild på Lukas som provade sin nya fotölj som han fick i julklapp av mig. Så sött!

Klappöppning

Nu har tomten varit förbi oss och jag fick precis det jag önskade mig. Vinglas från Ittala samt en ny stekpanna.
Jag skulle i år köpa julklapp till Claes och han fick en bildammsugare och Claes är nog den enda människan som jag känner som blir eld och lågor över nåt till bilen. Han var bara tvungen att gå ut för att prova den i bilen.
Ella fick lite kläder, Theo ett spel till Wii och Lukas fick en Poängstol från Ikea, så han matchar sina föräldrars stol.
Det har varit en skön julafton och nu återstår bara lite kvällsmys för oss vuxna.


Dan för doppardan.

Nu är julklapparna inslagna, övernattningsväskan är packad och jag är redo för att fira Julen tillsammans med ca hälften av släket. Det bästa med i år är att vi inte är hysteriskt många utan överkomligt många. I år kanske man kan få tid till att prata med alla man firar med? Mamma kommer strax och hämtar mig och Kalle som också ska få fira jul på landet. Kändes taksigt att lämna honom själv hemma. Klart han ska få njuta av "julefriden" ;)
/Ida

En vanlig torsdag.

Efter att vi varit ute i Tyresö på födelsedagsfika så åkte jag in till jobbet och mötte upp Jenny. Jag hade 1000:- kvar på lönekontot som jag kände för att dricka upp. Eftersom jag gärna ville ha med Jenny som min dryckespartner bestämde jag mig för att bjuda henne på en helkväll på Söder. Vi körde en pubrunda som började med tre glas rött på Malmen. Jag passade även på att äta en Wallenbergare. Mat är ju A och O för att klara en kväll med alkohol. Vidare gick till Kellys för en öl och sen avsluta kvällen på Kvarnen och sen mat på Donken. Hela kvällen satt jag och Jenny fastklistrade vid våra mobiltelefoner. Vi hade en trevlig kväll med massor av tjejsnack och jag ser fram emot juldagen när det vankas ordentlig utgång.
Uppenbarligen har jag förlorat förmågan till att sova ut på morgonen. Så trots att jag däckade hemma runt midnatt lagomt rund under fötterna så vaknade jag klarvaken redan halv åtta i morse. Nåväl, finns väl värre saker att gnälla om... Jag klarade mig återigen från baksmällen och hade dessutom fått en mycket trevlig julklapp från Pappa och Farmor på kontot! Katching sa det igen!

Många kloka ord.

Tack för tipsen Helenah!

If a Man Wants You

This advice was passed along to me from a counselor; it was great to hear so I wanted to share it.

If a man wants you, nothing can keep him away.

If he doesn’t want you, nothing can make him stay.

Stop making excuses for a man and his behavior.

Allow your intuition (or spirit) to save you from heartache.

Stop trying to change yourselves for a relationship that’s not meant to be.

Slower is better.

Never live your life for a man before you find what makes you truly happy.

If a relationship ends because the man was not treating you as you deserve

then heck no, you can’t "be friends."

A friend wouldn’t mistreat a friend.

Don’t settle. If you feel like he is stringing you along, then he probably is.

Don’t stay because you think "it will get better." You’ll be mad at yourself

a year later for staying when things are not better.

The only person you can control in a relationship is you.


Avoid men who’ve got a bunch of children by a bunch of different women.

He didn’t marry them when he got them pregnant,

Why would he treat you any differently?

Always have your own set of friends separate from his.

Maintain boundaries in how a guy treats you.

If something bothers you, speak up.

Never let a man know everything. He will use it against you later.

You cannot change a man’s behavior. Change comes from within.

Don’t EVER make him feel he is more important than you are...even if he has

more education or in a better job. Do not make him into a quasi-god.

He is a man, nothing more nothing less.

Never let a man define who you are.

Never borrow someone else’s man.

Oh Lord!  If he cheated with you, he’ll cheat on you.

A man will only treat you the way you allow him to treat you.



Inte så gul längre.

Har nu börjat vänja mig vid att vara helblond igen. Lite silverschampoo fick bort det värsta av det gula och nu ser det helt okej ut.
Strax kommer Fia och Lukas och vi ska åka och hälsa på Sofia som fyller 20 idag.

Still going strong.

Mer än halva dagen som barnvakt har gått. Lukas är verkligen hur snäll som helst. Kl 8 vaknade han så vi bytte blöja och käkade vi lite gröt och macka. Sen var det dags gör mindre roliga saker. Dagens första bajsblöja... Påklädning och så dansade vi en stund. Sen fick jag duscha och Lukas satt och lekte med stekspaden. Lite lunch och en clementin senare var han fullt munderad för en tupplur. Glömde nappen hemma men han somnade på 5 minuter ändå och sover ännu. Det är en snäll och fin Gudson jag har.


Heldag med Lukas

Idag ska jag passa Lukas hela dagen. Fia ska in och jobba för första gången på 15 månader. Så låt oss hoppas på få bajsblöjor och en glad Lukas. Det sista är han alltid så det är jag inte orolig för. Igår när jag kom hut så satte jag mig i soffan, då kom han och vill sitta i knäet. Han kramades till och med två ggr och man uppskattat sånt eftersom han har börjat snåla med det. Kolla på Theodor bara, honom måste man muta varje gång för att få lite kärlek.


Monique

Fick en utmärkelse av mina kollegor som tycker att jag tycker att ordning och reda är A och O. Förstår inte alls vad de syftar på ;)


Blond?

Eller gul snarare...
Får göra nåt åt det imorgon!


40 minuter.

Började tvätta imorse eftersom jag var så morgonpigg, utmärkt idé tyckte jag. Dessutom så händer det ibland att jag får nåt slags ryck och bestämmer mig för att göra allt lite noggrannare. Idag var en sån dag. Så jag satte igån mangeln för att mangla mina lakan. Ambitiöst eller hur? Förutom att mitt jävla påslakan fastnar i mangel och vägrade komma ut. Jag har slitigt och dragit, svurit och känt mig dum. Hör hur dörren till tvättstugan öppnas efter 40 minuter och då är det räddaren i nöden. Fastighetsskötaren. Tror ni han lyckades? Nej. Så då slert vi ytterligare i en kvart innan han kollar på mig och undrar hur gärna jag vill ha tillbaka mitt lakan? Jag bara skrattar och säger att jag kan leva utan det. Så länge jag inte pajat mangeln bara. Det försäkrade han mig om att jag inte behöver oro mig för. Jag var inte den första som lyckats med bedriften. Men att han nu måste plocka isär mangeln för att få det till ursprungsskick. Förlåt och God Jul önskade jag honom och gick hem utan mitt lakan.

Julfesten.

Känner mig lite mer utvilad nu efter att hon sovit ostört i några timmar. Så jag tänkte berätta om julfesten.
Jag och Jenny började hemma hos mig med att dela på en flaska rosé och prata om skärcken vi delade inför kvällens julfest. Vi var lagomt lulliga när vi anlände till jobbet. Väl där så väntade det lite fördrink och indelning av lag inför kvällens tema. Fångarna på fortet. Jag tyckte min insats var mer än bra, då jag gissade närmast på antalet trappsteg upp till våning fem samt vann över en biffig man i armbrytning. Sen vann vi inte men det gjorde inget. Vi hade iaf kul. Middagen bestod av Jordansk mat och massor med vin. Jag som är skvallercentralen fyllde i mitt bordsällskap om det senaste skvallret. Vid 23:30 gick det bilar till Café Opera där det väntade drinkbiljetter och massor med dans. Jag vet inte riktigt varför men jag var rejält törstig på öl på Caféet och drog i mig iaf 5 öl. Var lagomt rund under fötterna och tiden bara sprang iväg för helt plötsligt så tändes lamporna och det var dags att gå vidare. Vi i järngänget vill inte gå hem så vi tog sikte mot Labbet men där var det så mycket folk att det inte ens gick att komma fram till entrén. Så Janne som äger Bakfickan la fram förslaget om nattamat och alla nappade. Landade hemma i sängen strax efter 05, och däckade. Vid sjusnåret vaknade jag av ett lätt illamående. Intalade mig själv att det endast var för att jag sovit i två timmar. Så två alvedon och fem timmar sömn senare var jag som en ny människa igen.
Gårdagen spenderade jag på soffan med att plöja svenska filmer. En lugn och skön måndag. Dessuom fick jag vara ledig idag som jag önskade mig. Så nu vankas det tvätttid och kanske lite städning av lägenheten.
Säga vad man vill men nog fan har vi Stockholms snyggaste receptionister!

Trött men inte bakis

Är väldigt törstig men ingen huvudvärk eller illamående efter gårdagens personalfest. Det är ett under vill jag lova. Drack alkohol under 12 timmar så lite vinhuvudvärk hade inte förvånat mig. Berättar mer om festen imorgon. Nu är jag dock alldeles för trött och måste sova!


Inte riktigt 100

Nu känns det lite mer överkomligt efter som är under 100.


Kli

Åh, det är helt sjukt vad det kan klia i fingrarna. Framförallt när tristessen tränger sig på. Inte bra att inte kunna behärska sig... Bit ihop nu för fan!


Rädd.

Julfesten med jobbet börjar om 17 timmar. Jenny och jag tjuvstartar hemma hos mig kl 16. Fri bar skrämmer skiten ur mig. Inte för att jag själv inte kan uppföra mig utan för att mina kollegor inte kan det. Beviset på det fick jag förra året. Då jag var Guds bästa barn och alla andra var inte det ;) Men det var en kul kväll iaf men jag tror att årets fest kommer bli snäppet bättre. I år blir det efterfest på Caféet och hur vi ska kunna komma in ens är och förblir ett dilemma. /Ida

Finisar!

Det är ganska så påfrestande att umgås med många av syskonbarnen. Det blir hög ljudnivå men också många skratt åt de små liven.


6 timmar.

Längtar rejält till imorgon då jag ska få spendera dagen med familjen. Kommer inte bli mer än max 6 timmar sömn men det gör mig inget. Min systerdotter blir stor och fyller 20 år. Fia, Claes och Lukas har också kommit hem från deras bröllopsresa. Ska bli kul att höra hur de hade det på Lanzarote. Dessutom får jag träffa många av mina fina syskonbarn. Ska lämna över lite julklappar till Johannes eftersom jag tror att han också kommer imorgon. Vill ju vara med när han öppnar dem så han får fira lilla julafton imorgon. Antar att jag kommer få en skopa i år också om att jag favoriserar mina syskonbarn, och det gör jag. Jag favoriserar dem som jag faktiskt träffar med jämna mellanrum. Inget konstigt enligt mig. /Ida

Jeans

Har för första gången den här veckan tagit på mig nåt annat än jobbuniformen. Känns nästa lyxigt att få ha på sig sina nya jeans, som jag för övrigt älskar!
Vad an denna uppklädnad? Middag med Carlsson och Nina från Köpenhamn.


Min återkommande dröm.

Frågade drömspecialisten, aka Fröken Carlsson ang min dröm som jag haft ett tag nu. Hon skulle återkomma i frågan.

Jag försöker ta en alvedon, tar först alvedonen och sen vatten. Tabletten fastnar i gommen och jag måste spotta ut den. Gör ett nytt försök, denna gång med vattnet först. Men fortfarande så lyckas jag inte svälja tabletten. Det smakar besk och äckligt i munnen.
Medicin om du ska ta den själv betyder tråkig nyhet, att du måste ta något som du inte vill eller att en positiv förändring kommer ske.
Besk smak beyder att du fruktar att din vän är otrogen.
Så mina vänner, hur lyder domen?
/Ida

Masterchef.

För er som inte har sett andra säsongen av den amerikanska versionen av Masterchef, ni måste se den. Jag höll tummarna för en speciell deltagare och den personen vann. Fick tårar i ögonen av lycka när jag såg finalavsnittet. Gordon Ramsey är en av domarna och han är bara så skönt när han inte spenderar hela dagen med att svära. Kommer sakna underhållningen!

Nåt bra iaf

Min hy har helt plötsligt blivit hygglig. Inte som den brukar vara på vintern. Torr. Bra skit.


Gnällig.

Blir så trött på mig själv. Har varit på usel humör och riktigt jobbigt gnällig under några veckors tid nu. Alltid är det nåt som jag kan störa mig på. Det är sen svenska vintern som förgör mig. Jag kan inte "blomma" om jag inte får sol och värme. Ni får helt enkelt stå ut i 102 dagar, dvs tills jag är framme i Miami.

Emma har i alla fall kommit fram till Malaysia. Skönt, då slipper jag leta på varenda öde ö efter henne. Hennes sista ord till mig var typ, sluta aldrig leta efter mig. Hon var nämligen övertygad om att planet skulle störta och att hon skulle vara den enda överlevande. Hon har en hygglig dos med fantasi den fröken! ;)


Ett gott skratt!

Jag skrattade högt i lördags när jag var bakfull och jävlig. Har nedan ser ni hur jag ska agera på julafton.


Var tog onsdagen vägen?

Fick nästan en chock precis av att jag kikade på klockan. 03:00. Har haft fullt upp fram till nu. Lyckades iaf fylla hotellet inatt, så katching! Har varit en hel del att göra i natt. Inte så mycket kontakt med gäster men mer pappersarbete. Inte mig emot, tiden går mycket fortare om man har nåt att göra. Dessutom så leder det bort tankarna för en stund. Inte mig emot. Halva jobbveckan har snart gått och lika glad är jag för det.
/Ida

Mycket som händer.

Det är en ganska så välfylld arbetsvecka jag har framför mig. Normalt sett så brukar jag undvika ha planer eftersom det varit si och sådär med sömnen under en längre period. Men på fredag ska jag äta middag med Carlsson och Nina som kommer upp från Köpenhamn. På lördag är det kalas för Sofia som blir 20 och på söndag så smäller det. Julfest med jobbet. Är med andra ord ledig söndag natt. Skönt att det gick att lösa! Funderat lite över klädsel inför julfesten. Det blir med all säkerhet utgång och jag vill vara säker på att jag orkar stå på fötterna hela kvällen. En sak är jag iaf helt säker på. Det blir svart. från topp till tå! Bjuppar på en bild från förra årets julfest.

Redo

Man vet aldrig vad natten har att erbjuda. Jag hoppas på sällskap till kaffet.


Kurrar

Värst vad tidigt jag vaknade idag då. Trodde jag skulle kunna sova bort hela dagen men så blev det inte. Anledningen till att jag vaknade är med största sannolikhet hunger.

En annan sak.
Idag är det Carlsson födelsedag. Jag låg här i sängen och funderade över vår år tillsammans.
Det som jag blickar tillbaka på, både suddigt som skarpt är mycket. Tänkte dela med mig om en del.
En blöt kväll på Anglais med Fernando, kvällen som jag tror lagt en grund för vår vänskap. Vi pratade om allt mellan himmel och jord och var för första gången så sentimentala som vi nu alltid är.
Jag kommer ihåg när Carlsson fick tårar i ögonen av tacksamhet av att jag städat hennes lya på Skiathos. Det är en mycket tacksam bästis man har.
Jag minns väldigt tydligt den kvällen på stranden när Carlsson fick träffa sina stora idol och drömmars man Sakis. Hur vi liftade tillbaka och fnissade över hur busiga vi var. Jag minns när jag var tvärsöver jorden och fick ett samtal om att hon behövde inside info om en speciell personen. Under samma resa så skrämde jag upp henne ordentligt genom att sätta mig i en bil med 3 främmande afrikaner. Jag minns sommaren då vi bodde på Soap och hängde på hennes balkong. Pratade om begravningsmusik och grät hysteriskt. Vår smitnota från en restaurang på Söder och alla våra kvällar på Malmen. Jag kommer aldrig glömma korvspottningen vid svampen och vaskandet av Ramlösa på 7/11. Jag är välsignad med en väldigt fin vän, någon som lyser upp mörkret och låter mig vara precis så konstig som bara jag kan vara. För en sak är säker, jag skulle inte ändra nåt hos Carlsson. Du är fin som du är.


Första av sex.

Det har inte gått många timmar av den första natten. Inledningen på veckan kunde ha varit så mycket bättre. Kände inte direkt för mingel efter en filmpremiär. Gratis med alkohol brukar aldrig vara en bra sak. Sen att jag känner mig nere och trött gjorde ju inte saken bättre. Verkligen ingen muntergök idag.
Kändes skönt att veta att jag har stöd ända från Lanzarote iaf. Hoppas att de har en bra semester. Längtar riktigt mycket till julafton nu så jag får kvalitetstid med mina närmsta.
/Ida

Logiskt?

Tig en tur till Farsta Centrum idag. Mötte upp Sofia och fikade lite. Alla klapparna är nu klara, även Carlsson födelsedagspresent är inköpt och inslagen. En till honom, en till mig. En till henne, en till mig. Så gick mitt tänkande gällande julklapparna i år. Så jag fick alltså ett par nya jeans samt ett par nya skor i tidig julklapp.


Fredagen

Var en kul fredag kväll. Däremot är det lite tidigt att börja dricka vin klockan 17 om man ska stå sig hela kvällen. Blev en relativt tidig kväll för mig. Landade hemma runt 01-tiden och var väl inte direkt nykter... Vi började på Kungen, sen vidare till Anglais för skumpa och lite barmat. Sen tog vi oss en promenad och hamnade vid Fridhemsplan och till sist på Caribe. Jag kan tänka mig att gå dit fler gånger eftersom jag gillade musiken. Kvällen avslutade jag inte på bästa sätt men ur fulla och barn får man ur sanningen? Jag tog mig hem och sov i tre timmar innan helvetet bröt loss. Började kräkas runt fem snåret och huvudvärken var som en enorm hjärntumör på min vänstra hjärnhalva... Smällar man får ta uppenbarligen!


Sjukt huslig

Vet inte vad som har flugit i mig denna söndag. Men jag har spenderat hela dagen i köket. Till middag idag:


Kastat i ansiktet.

Min svägerska passade på att kasta i ansiktet på mig att jag inte har någon egen familj idag. Tack för den. Väldigt smidigt och diskret. Att det är en känslig punkt för mig är nog en underdrift men jag undrar vem hon är att trycka på den? Jag kanske inte har en pojkvän eller egna barn men nog fan har jag en familj som jag älskar och som älskar mig. Dessutom har jag vänner som jag också ser som en del av min familj.
/Ida


Julbak

Vaknade långt innan solen gick upp idag. Passar dock på att julbaka lite. Så det blev knäck och en mjuk pepparkaka. Det luktar väldigt gott här hemma och trots att det spelas julmusik i Iphonen saknar jag helt julstämning. Förhoppningsvis dyker den upp den 23 december då det vankas uppesittarkväll med familjen.


Full

Önskade att jag inte bryr mig. Spelar egentligen ingen roll vad jag tycker och tänker för jag har ingen talan i det här. Oavsett så är det över nu. Dags att gå tillbaka till vardagen. Back to business.


Ikea

Det är verkligen helt omöjligt att bara springa in en snabbis på Ikea. Jag kom hem med lite småsaker som servetter, lampor, tavlor och galgar. Inga dyra grejer. Har köpt två julklappar idag också.
Så nu är Claes och Lukas klara och återstår gör nu Ella, Theo och Johannes. Ingen brådska dock, många dagar kvar till jul!
Så här blev det med några av tavlorna iaf!


Lediga dagen

Tar tillfället i akt och inhandlar lite julklappar idag! Får sällskap av lilla mamma. Orkade ta på mig ansiktet idag och kände mig nöjd med resultatet.


Äntligen!

Imorgon är jag ledig! Känns som en evighet sen jag hade en ledig dag. Ska nog inte ens lämna lägenheten. Vore skönt att bara ligga på soffan en hel dag. Borde däremot ge mig ut för att köp julklapparna. Inte en enda klapp är jag klar med. Ingen stress dock, vet redan vad jag ska köpa till min svåger. Bara barnen kvar. Jag kämpar för att inte somna men snart får jag ge upp. Funderar på att dricka en öl och sen däcka. Tror jag gör't!


Nedräkning.

Har laddat hem en app som ska få vintermörkret att ljusna. Nedräkningen inför Miami har börjat!


Säg det inte!

Fick ett samtal av Jenny på vägen till jobbet idag. Hon ville bara köra en snabb överlämning med mig. Bland annat att Peter kanske är sjuk. Så allt snack om att det nu är sista natten för veckan kanske bara är prat. Orkar inte jobba en till natt. Hela den här veckan kommer bara springa iväg. Går förhoppningsvis av imorgon på morgonen, på onsdag har vi utbildning på jobbet kl 13. På torsdag är jag ledig. Fredag jobbar jag morgon och sen är jag ledig lördag söndag. Väldigt lite ledigt. Alla cash är dock mer än välkomna. Ska hamstra pengar till Miami. Alltid nåt!
/Ida

Varken in eller ut.

Ligger nu hemma i sängen och ska försöka sova. Lite problem på den fronten idag... Har alldeles för mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Egentligen är det inte bara tankar eftersom allt även sagts högt, det blev man dock inte klokare av. Förstår inte hur jag hamnade där jag är idag och det kommer jag aldrig bli införstådd i...


23:24

Härligt att man nästa jobbat i två timmar och har avklarat hela checklista. Inga ankomster kvar och ser fram emot en natt med filmtittade. Det förtjänar jag efter en helg med mycket fylla. Det är julbordstider och det kan ingen ha missat, iaf inte om man jobbar inom hotell och restaurang. Återstår bara en natt efter den här och sen är jag iaf ledig fram till fredag då det vaknas ett dagpass. På fredagkväll ska jag hem till Fröken Keenans nya lya på söder. Efter det hoppas jag på att möta upp Carlsson och mina förhoppningar om en vinkväll är stor. Rödvinstarmen skriker efter påfyllningen och det är ett behov som måste tillfredsställas snarast. Alkoholist? Javisst!

Frisyrer genom åren.

Jävlar vad man var plufsig för några år sen! Fan inte okej! Jag slutar med alla sötsaker i natt! BUMS!

Tiden står still.

Vad tiden går långsamt när man har alldeles för lite att göra. Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med. Att sätta på en film känns inte aktuellt så länge som baren är öppen iaf. Hade fått ett sms när jag vaknade idag, någon som undrade vad jag skulle göra ikväll. Ibland undrar jag om killar endast frågar för att de vet att jag jobbar. Lite som att gardera sig? Jag frågade sist så nu är det hennes tur? Eller så är personen i fråga inte så smart. Jag tror på det sista alternativet ;)

Avvänjning

Vad snabbt man vänjer sig vid vissa saker. Jag hoppas att man kan avvänja sig lika snabbt för annars kommer det bli jobbigt.
Natten har gått strålande. Jag har varit piggare än vanligt och firade det med att skura i Backoffice och kolla på min nya favorit serie. Revenge. Som en blandning av alla mina favoritserier!
Nu hoppas jag på att kunna somna rätt så snabbt. I natt väntar nattpass 6 av 8, nästan så man börjar se ljuset i tunneln!


Gissa vad?

Åt frukost hemma i morse... Gissa vad det är?


Plötsligt händer det!

Idag var första gången den här veckan som jag verkligen sovit ut. Närmare 10 timmar. Känner mig lite småseg men fortfarande inte druckit kaffe så där har vi nog förklaringen!


Lite gammalt.

Det är bara så ofantligt roligt att läsa igenom bloggen ibland. Detta inlägg är från December 2009...

Trevligt med sms ibland!??

Nr.1: Kom o tänka på dig härom kvällen när jag satt me kuken i handen. Kollade nämligen på en p-rulle o såg en kärring som liknade dig. Blev rätt kåt trots allt.

Mitt svar: Och vad vill du ha sagt med det?

Nr.2: Blev lite sugen på att trycka på dig. 

Mitt svar: Måste verkligen vara brist på brudar när du jagar repriser. 

Nr.3: Den där sög du på länge va. Nej, brist är det inte. Ibland bli man sugen på blodpudding även om man har oxfile. Förstår du vad jag menar? 

Mitt svar: Om man ska associera dig med mat så är jag aldrig hungrig. Frågor på det?

Nr.4: O va menar du nu?


Skrattar faktiskt rätt så gott när jag läste det här. Fann mig rätt så bra! ;)


Halvvägs.

Det värsta med att jobba nätter är all dötid. Just den här veckan har jag varit väldigt disträ och funderat mycket. Alldeles för mycket. Det har dessutom varit en väldigt ärlig vecka. Lite för ärligt kanske. Men jag känner mig ändå väldigt tillfreds trots att allt bara är kaos inombords. Det är inte mycket som jag kan styra över och det gör att jag helt enkelt får luta mig tillbaka och låta tiden utvisa vad som händer.
Men det jag har insett är att om man ger så får man dubbelt tillbaka.
/Sundis.

RSS 2.0