Måndag.

Igår fick jag hämtning av (?) från jobbet, vi hyrde en film och åkte hem till mig. Filmen var rätt så dålig, nån vampyrfilm så det säger sig själv. Men det var skönt att slippa vara själv en söndagkväll, lite värme och kramar en murrig söndagkväll tackar inte jag nej till. Sitter nu på syrrans jobb och väntar på att hon ska komma, bjöd nämligen in mig själv på middag hemma hos henne ikväll. Hörs se !

Dagarna flyger förbi.

Det är snart September, ute har det redan varit höst i några dagar. Var försvann den här sommaren? Lika spårlöst borta som alla andra somrar. Har varit lite sjuk här i veckan, var nog nån infektion i nacken eftersom jag fick feber också. Känner knappt av det längre så det är skönt. Lite synd bara att man aldrig blir sjuk under sin lediga vecka, så man slipper förlora en del av lönen. Nu till veckan som kommer har jag inget jobb inplanerat utan jag tänkte att jag skulle försöka baka lite till kalaset den 11 september. Har även lite andra saker som jag måste styra upp. Men tisdag ser jag fram emot, då blir det en helkroppsmassage ute i Ösmo, fick det i present förra året när jag fyllde. 
Jag har för övrigt jobbat mina två sista dagar inte nätter för den här veckan. Max min räddande ängel tog mina två sista nattpass så jobbar jag hans dagpass istället. Funkar bra för oss båda.
Nu ska jag bara rulla tummarna i några timmar innan jag får vara ledig i en vecka.
/IDa

Efterklok.

Nu på morgonkvisten kan jag säga att det var ett helt horribelt beslut jag tog igår. Att jobba med nackspärr och feber är lika roligt som det låter. Jag har varit kaxig förut och fnyst lite åt folk som har haft nackspärr och sjukskrivit sig från jobbet. Det gör jag inte längre. FY FAN vad ont det gör. En av mina kollegor som öppnar frukosten kommer in och backar i princip ett steg när hon ser mig, hon frågar genast om jag är sjuk? Check. Röda ögon efter att ögon tårar sig hela tiden. Jag gråter ofrivilligt av smärta. Kul. Jag har struntat i många av mina arbetsuppgifter och har fruktansvärt dåligt samvete. Hoppas på att jag har förstående kollegor.

Idag kommer jag vara hemma från jobbet, en till sån här natt klarar inte ens "superwoman Ida" av.
/Ynklig...

Dagen.

Började med att kolla på en ganska så läskig film, Case 39. Hade gärna haft någons hand att klämma under tiden men fick hålla tillgoda med katten. Efter att ha slappat i ett dygn så kände jag att jag behövde röra på mig. Så en liten promenad blev det iaf. Ringde Lina under promenixen så hon sa att hon skulle komma förbi och käka middag. Så jag stekte kotletter, gjorde sallad och kroketter i ugnen. Liten söndagsmiddag kan man säga. Efter maten blev det lite kladdkaka och kaffe. Nu så är det soffhäng en liten stund innan det är dags att åka in mot jobb i stan. Känns inte helt 100 att jobba på ett nytt hotell utan att ha någon att fråga. Vi får hålla tummarna för att det går bra.
/Ida

Ingen återkoppling.

Inte ett ord har jag hört. Så jag tolkar det som att det är dags att gå vidare.
/Ida

Sova en stund.

Det blev 13 timmars sömn när jag skulle sova en stund. Vaknade alltså vid 12:30 dag, jag som ska jobba natt i natt. Men det ska nog gå alldeles utmärkt.
Hörs på en stund!
/Ida

Hur är det möjligt?

Har sovit hela dagen men undantag för matpaus runt 12-13. Ändå är jag trött som ett djur. Undra varför? Träningsvärk har jag också. Vill mest bara lägga mig ner och gråta som en treåring men då får man svullna ögon och det hjälper mig inte. Så jag sover nog en stund till istället.

Eftertanke.

Jag har en tendens att höra av mig till (?) i tid och otid. Måste nog inse att det är för att jag saknar honom. Det är så okomplicerat att vara med honom trots ett väldigt komplicerat förflutet. Finns väldigt få gånger som jag har känner med en annan man att jag är helt bekväm. Kan kanske vara som så att det vore bättre för min del att bryta helt om det inte är ömsesidigt. Kan vara som jag och Carlsson pratat om att man inte är mottaglig för andra för att man omedvetet hoppas på att det ska bli något. Tiden får utvisa det.
/Fundersam

Oops!

Jag satt hemma och kollade på en dramafilm när jag och Helenah började prata på facebook. Hon skulle dricka vin med Emma och undrade om jag inte skulle joina dem. Sagt och gjort, jag slängde mig in i duschen och åkte till söder. VI drack varsin flaska vin och tog en bulle till Patricia för att möta upp Helenahs polare Tony och hans flickvän. Hans flickvän är helt underbar, hon är från London och inte nog med att jag älskar hennes accent, hon var dessutom rolig och smart. Jag tyckte att hon såg lite bekant ut och det visar sig då att hon är en av tjejerna i Dove reklamen.
Vet inte alls var tiden försvann igår men helt plötsligt så var klockan fyra på morgonen och jag känner för att dansa, så vi går ner i klamydiagrottan för att just dansa. Hann väl dansa i ca tre sekunder innan en Micke undrar om jag vill gå ut för att prata. Visst, så vi ut. Ytterligare tre sekunder senare så kysser vi varandra, sex sekunder senare sitter vi i en taxi på väg till Östermalm av alla ställen... Liten efterfest för 4 personer eftersom Rickard? och Linda? också var hemma i lägenheten på Banérgatan. Trevliga människor. Drar inga detaljer, too much information då... Strax efter sju så bestämde jag mig för att det var inget för mig så jag klädde på mig och gick hem. (?) hade ringt mig vid 04:30 så jag ringde upp honom. Han sov och jag ville egentligen inget hellre än att krypa ner i sängen med honom. Men eftersom jag fortfarande har lite förstånd kvar så bad jag honom somna om. Han inte sovit mer än 4 timmar men är alldeles för rastlös för att sova så jag vet inte vad jag ska göra.
/I

Inte bara slösa.

Igår så pratade jag med min bank angående mina bostadslån. När jag tog lånet så delade jag in det i tre olika lån. Det största på 690 000:- låste jag på 3års fast ränta på 5%. Så därför har jag inte märkt så mycket av vad alla andra pratar om, att räntan varit så låg. Nu fick jag ner den till 3.5% och det kommer göra ca 900:-/månaden. Vilket blir ca 11000:- på ett år. Dessutom bad jag dom dra lånen på autogiro istället eftersom jag i dagsläget får hem pappers avier på alla tre lånen och alla innehåller en aviavgift på 35:-. Detta resulterade i att jag sparade ytterligare 1260:- Så kort och gott kan jag informera om att det var en bra dag i går och jag sparade in totalt 12260:-
Detta innebär i teorin att jag borde ha råd att åka utomlands en gång till i år!

Lyktstolpsincidenten.

Okej, mamma kom hit och vi bestämde oss för att övningsköra till Länna. Körde in på fel väg och skulle då backa in på en annan väg så jag skulle kunna vända. Det gick jättebra. Men mamma var inte nöjd utan hon ville att jag skulle köra fram och göra om för att öva så att jag kom närmare trottoaren. Så jag körde upp på trottoaren, det var tydligen för nära, men jag tänkte mest, nu är ju skadan redan skedd så jag kan lika gärna fortsätta backa. Det var då det sa stopp och jag trodde jag fick ett kärringstopp. Men jag hade visst kört in i en lyktstolpe. Jag och mamma började småtjafsa om vems fel det var med började till slut bara skratta. Sen körde jag vidare som inget hänt. EN liten hit and run så här på torsdagen, inte pjåkigt.
/Ida

Sex.

Vaknade kvart i sju i morse av att jag drömde en sexdröm. Sjuk sådan! Somnade om och fortsatte drömma samma dröm. Vaknade igen vid elva och kände mig inte alls särskilt tillfredsställd. Nåväl, man tar det man kan få eller?
Tänkte att jag skulle göra ett nytt försök med att tvätta idag, insåg att det är minst sex maskiner som behöver tvättas. Jag hade visst inte tvättat sen Peace & Love v 26. Oops!
/I

Myspys.

Nu har syster och Claes åkt hem. Maten var god och kakan var mäktig men ganska så god. Jag och Claes delade på en flaska rött och nu är man skönt avslappnad i kroppen. Mysigt att ha dom på besök, fick äntligen känna på när bebisen sparkade. Den har varit lite blyg för mig tidigare men idag var det bra med rörelse. Bara ca sju veckor kvar innan man får snusa på bebisen. Ska bli spännande och se vad det blir, jag hoppas på en tjej med säger hela tiden han till magen =/
I övrigt så blev jag lite sällskapssjuk så jag skickade iväg ett sms till (?) för att höra om han ville hålla mig sällskap. Har inte fått något svar än och eftersom han hälsade på igår så är väl oddsen inte så stora. Jag håller tummarna iaf. Var längesen jag kände att jag är trött på att vara singel, men nu är jag det igen. Vill ha pojkvän nu! Någon att mysa med och bara vara med. Göra vardagliga saker som handla och laga mat blir så mycket roligare om man är två. Vi får väl se hur det går, jag kommer förmodligen inte träffa någon genom att sitta hemma, men var ska man leta?
Med den funderingen säger jag, GODNATT!

Husmor.

Jag älskar att laga mat och baka men hur ofta gör jag det? Aldrig är svaret på den frågan. Men just idag så har jag gjort allt från scratch. Fia och Claes ska komma på middag så dom får se köket live. Så på menyn idag blir det lasange till varmrätt och en kladdkaka med kokosglasyr. Kakan har jag aldrig gjort förut så det ska bli spännande och se vad den smakar. Den står på svalning just nu. :)

Det blir lite rörigt i ett litet kök...
Nu är det dags att göra bechamelsåsen!

Glasögonen.

Var i Sickla och kollade på glasögon med Lina. Slutade med att jag hittade två par så jag har nu gjort en synundersökning och får hem bågarna om ca 2 veckor.
Det blev dessa två:
Lite små bilder men jag är nöjd med båda paren. Får se vilka jag kommer trivas bäst i. Dom som är leopardfärgade med vitt i är lite mer party och mindre vardag. Dom svarta tänkte jag jobba i. :) Vad tror ni? Kommer de passa mig?

Naglarna.

Vet inte varför mina naglar har valt att visa sig från sin bästa sida just nu men det var läängesen som dom var så här fina.
Nu kommer nån nagel gå av bara för att jag har jinxat dom...

Röjer och röjer!

Inte på det party-aktiga sättet utan i städväg. Har nu varit nere i mitt förråd som egentligen innehåller väldigt lite av mina grejer och extremt mycket av min lillebrors grejer. Alla hans grejer var förvarade i antingen trasiga kartonger eller trasig påsar. Eftersom jag hade en 4 st hela flyttkartonger i förrådet bestämde jag mig för att göra honom en tjänst och packa om skiten. Så bara för att ni ska förstå hur det såg ut innan tog jag ett kort på prylhelvetet som gjorde att jag aldrig ville sätta min fot i källaren. Givetvis bjuder jag även på en efterbild. :)
Man kan knappt tro det men alla saker från första bilden är fortfarande i förrådet på den andra bilden! Helt genomsvettig nu när det är klart så det blir en dusch nu och sen ska jag måla naglarna!
Pusshej!

Förklaring.

ONS= One night stand.

Bored.

Uttråkad, tiden står still och jag börjar känna mig trött.
Är exalterad inför att vara ledig men vet inte varför egentligen. Har inga direkt planer. Förhoppningsvis så blir det en utgång för mig och Lina på lördag om hon är hemma förstås. Skulle vilja dricka mig ganska så onykter och få lite bekräftelse. Med andra ord så blir det väl förkrök hemma hos Lina eller mig för en sväng på båten, ska nog inte dra med någon hem men lite roligt ska jag nog kunna ha i alla fall.
Pratade med Carlsson idag innan jobbet och hon var på Malmen igår och käkade middag med sin pappa. Där så jobbade ett ONS* till henne och hon berättade för sin pappa att honom har hon legat med. Sen dök tydligen Adam upp och hälsade och då fick Carlssons pappa veta att honom har Sundström legat med. Känns som om Carlssons pappa för lite för mycket information... Men det är väl inte mer än rätt att Carlsson får ge igen lite med tanke på hur jag har outat henne i vissa lägen. ;) Sen så är det ju som så här: Det man inte kommer ihåg har aldrig hänt och det man har förträngt kommer man inte ihåg. Så inget att skämmas över alltså!
/Ida

Ledig vecka!

Nu är det bara timmar kvar till jag är ledig igen. Tänkte börja min lediga vecka med att träna. Ser faktiskt fram emot att få springa mig svettig, är kanske äckligt att säga det men det är befriande att få träna så att svetten lackar. För mig är det som ju mer svett ju mer endorfiner. Nog pratat om svett.
Lina kommer tillbaka till stan imorgon så vi ska nog hänga lite. Kanske cruise runt lite i hennes nya bil. :) Skönt att hon köpt bil för nu ska vi gå handledarkursen tillsammans så jag kan börja övningsköra med henne också. På tisdag så ska vi köra med mamma, öva på att fickparkera och lite andra kluriga saker. Lina kommer vara min handledare då eftersom hon här bättre på att förklara än vad mamma är. Så länge mamma är med i bilen räknas hon som chauffören. Köpte ju en bok på handledarkuren som skulle vara bra att ha när man övningskör mycket hemma. Så att man kan bocka av allt som man kommer testas på under en uppkörning. Ska bli kul och se hur långt man kommit. Borde eventuellt också börja plugga lite teori och boka en uppskrivningstid medan jag fortfarande har pengar på sparkontot.
Ser verkligen framemot att få köra bil på egen hand. :)
/I

Natten från helvetet.

Natten har varit låång! Så lååång! Har egentligen inte varit några större incidenter men en massa spring. Första lugna stunden fick jag idag runt fem-tiden och då fick jag sitta i ca två minuter innan jag kom på att jag inte hunnit göra en massa saker. Idag är det iaf söndag och jag håller verkligen tummarna för att jag ska få en lugn och behaglig sista natt. Har redan jobbat sju nätter så jag ska väl inte klaga så mycket. Dagarna går. Vill mest av allt kunna stanna tiden på min lediga vecka....
Carlsson var ute med sin papi igår och jag hade gärna träffat dom. Men dom kikade aldrig förbi... :(
/I

Strangee (franskt uttal)

Mycket märkligt hur vissa människors religion kan ställa till det för oss som jobbar på hotell. Just nu så har vi ett sällskap som har bokat två rum men som inte får öppna låsta dörrar eller trycka på hissknappar, det innebär att någon av oss i receptionen måste åka hissen med gästerna för att sen öppna dörren till deras rum. Omständigt? Mycket! Vad skulle hända om de öppnar dörren själv? Vilka Fegisar som inte vågar prova! Pff!

Skönt.

Åkte hem och kröp ner i sängen som imorse delandes med Kalle och (?). Somnade ganska omgående och vaknade runt 11 när (?) skulle få hämtning. En hejdå puss och så somnade jag om till 18. Trött som ett djur dock. Ingen träning idag eftersom jag hade bestämt mig för att jag skulle ta en vilodag. Käkade thaimat och fixade naglarna. Skönt att bara slappa hemma innan jobbet för en gångs skull. När jag skulle sminka mig så ser jag i spegeln att jag har ett sugmärke på halsen. Det är det andra sugmärket som jag fått den här månaden. Från olika personer dessutom. Whats up with that? Ligger ju ingen sexuellt njutning i att ge någon ett sugmärke och det är definitivt inte snyggt så kan någon förklara för mig varför vissa människor håller på? Är vi 13 år igen eller vad? 

Idag är det dessutom den nationella dagen för alla vänsterhänta, så grattis. :) 

/Ida 

Tillfredställd.

Det här varit en bra natt, den har gått fort! Alla snabba nätter är bra nätter. :) Är nu på väg hem till en säng som inte är tom och då syftar jag inte på att katten ligger där! ;) godnatt pusshej!

Whats new?

Senaste dagarna har bara sprungit förbi i dubbel bemärkelse. Ja, jag har alltså kommit igång med träningen. Var och köpte nya löpardojjor häromdagen och dom känns fantastiskt bra. Körde lite löpband och fria vikter igår och powerstepup idag innan jobbet. Sover väldigt lite på dagarna nu, vaknar minst en gång i halvtimmen. Känner mig inte alltför utvilad på nätterna. Men det är nog bara en svacka. Det går över.
Igår natt så bokade jag resan för de fyra musketörerna: Jag, Lina, Johanna och lillebror. Så den 13 September åker vi till Alicante för 6 dagar av sol och bad. Lite vin tror jag minsann att det blir också. Hittade billiga biljetter via Ryanair så för ca 1500:- kommer jag ToR till Spanien. Känns lite läskigt att boka Ryanair men måste våga lite här i livet ;) Bor gör vi Carlssons mormors hus så det är inte heller någon större utgift. Tror vi kommer ha det fantastiskt roligt där nere och jag hoppas verkligen att ni håller tummarna för att vi får fint väder. Visst gör ni?
Planerna för de kommande dagarna är inte så avancerade eftersom jag jobbar. Imorgon så blir det kanske en powerwalk innan jobbet men annars så ska jag ta det lugnt och jag hoppas på att få sova ordentligt. På lördag så blir det middag med Helenah och tokEmma för tokEmma fyller 20. :) Söndagen är ännu oplanerad. Lina kanske har kommit hem då från Dalarna. Hon är där för att köpa bil samt för att gadda sig. Ska bli spännande att se båda resultaten. :)
Nu det som jag sett fram emot hela dagen: Sommar med Ernst!

Inget.

Inget på hjärtat faktiskt.
Får väl göra som jag brukar då... Prata massa strunt istället. Har kollat efter nya träningsskor på internet i natt. Efter mina vattenblåsor sen senaste promenaden har jag insett att mina träningsskor har gjort sitt. Så när jag vaknade idag drog jag på mig tygskorna och gick 6 km istället. Funkade det med men det kommer inte funka när jag ska köra gruppträning på Sats. Fick in lite extra cash igår så jag får väl lägga dessa på skorna.
Nu måste jag faktiskt jobba lite, hör och häpna!

Besvärad =/

Usch vad jag inte gillar mig själv i vissa lägen. Så fort någon säger något snällt eller gulligt så blir jag besvärad och vill helst bara skämta bort det. Tror att det kan vara någon slags försvarsmekanisk för att eventuellt slippa bli sårad. Självklart blir jag väldigt glad över att det finns någon som tänker på mig, jag har bara svårt att säga det rätt ut utan att vara ironisk.
Något som jag måste jobba på, ja tydligen så har även solen fläckar...

Nattliga sysslor.

Är på mitt extraknäck idag. Har roat mig med att göra en ny checklista. För här arbetar man efter tre olika och det finner jag lite rörigt. Så jag har satt ihop min egna. Frågan är väl bara om den är korrekt. Finns ju ingen jag kan fråga direkt. Navid var här i en timme sen var upplärningen klar. Han ska alltså jobba själv nu i en vecka, men förhoppningsvis så kommer det gå bra med hjälp av min nya checklista.
/Ida

Slut!

Alldeles strax är min lediga vecka över. Börjar jobba i natt och har härliga 8 nätter framför mig. I natt ska jag dessutom ha upplärning med Navve på Elite. Ska nog gå utmärkt, trevligt med lite sällskap om inte annat.
Igår så övningskörde jag till Upplands Väsby, jag och mamma tänkte överraska lillebror min. Precis när vi kliver ur bilen så kollar jag mobilen, vem har ringt? Jo, lillebror. Ringer upp honom på vägen in i centrumet och han undrade om jag vill dricka vin med honom. Lite komiskt att han ringde just då, han blev nog lite chockad när jag sa att vi ses om 30 sekunder.... Haha. Jag övningskörde hela vägen tillbaka också. Regnade extremt mycket och när en bil kom på filen till vänster om mig så skvätte han så mycket matten att jag tappade skiten i vad som kändes som en evighet. Det gick bra iaf och det är alltid bra att öva körning i olika underlag.
Hemma hos mig så käkade jag, mamma och lillebror tacos och sen kollade jag och bror på Shutter Island, somnade 20 minuter från slutet och såg slutet idag istället. Ganska så läskig film...
Har insett att jag måste köpa nya träningsskor också, eftersom jag får skavsår av mina. Ytterligare en utgift. Bara att ta fram plånboken och se glad ut! Klarade iaf av 6km powerwalk i mina dåliga skor, bättre än inget iaf!
Sorry för ett rörigt inlägg!
Pusshej!

Bild.

Blev inte så många bilder tagna igår som man får visa men här kommer iaf två stycken.
Thats it!

Anglais-Collage-Highvalley

Igår så möttes jag och Carlsson upp på centralen för att ta sällskap hem till mig, lite Thaimat, Snabba Cash samt rosévin fick bli grunden för vår kväll. Jag var rätt så seg och kom aldrig riktigt igång, kanske var det för att vi bara drack en flaska vin hemma och inte de "vanliga" tre flaskorna. Hursomhelst så kände både jag och Carlsson på väg in till stan att vi behövde sprit, sagt och gjort. Vi drog till Anglais och drack några Vodka-Tonic. När Carlsson gick till baren för omgång nummer två så kommer det fram en snubbe till mig, han säger att han har tittat på mig ett tag och att jag ser intressant ut. Frågar sen om han får bjuda mig på en drink, och eftersom jag inte är ett dugg intresserad så säger jag kanske. Är nog raka motsatsen till vad man kallar ett drinkluder. I samma veva kommer Carlsson tillbaka och då förklarar jag att en av killarna från gänget som vi har kommenterat som Rågsveds pizzeras personalfest kom fram. Han skulle återkomma och mycket riktigt, han höll sitt ord (tyvärr). Frågade om vi ville sitta med dom, jag svarar nej och Carlsson skriker JA! Så där satt vi med ett gäng syrianer från Södertälje och Hallunda och undrade hur vi skulle kunna klara oss ur den soppan. Smsade efter hjälp, men tidsoptimisten var inte mycket till hjälp så vi fick klara oss själva. Vi gick till damernas och sen drog vi iaf. Målet var då Soapbar, men 20 meters kö fick oss att tänka om. Så det fick bli Collage, väl där så kommer jag och Carlsson in utan problem, men herrn i vårt sällskap som aldrig kan uppföra sig bland folk blev utkastad två sekunder efter han blev insläppt. Han hann inte ens betala inträde..
På Collage kände jag med som en gammal tant bland alla 17-18 åringar. Bra musik där, hade jag varit fullare hade jag förmodligen haft skitroligt, nu var det mer en avslagen stämning på mig.
Fick sms under tiden vi var på Anglais, det var från ett ragg från 2-3 års sen som också skulle ut. Så han mötte upp oss på Collage, kul att se honom igen. Vi har haft lite smskontakt de senaste månaderna och smsen har kanske inta alltid varit rumsrena... Vid två-tiden gav vi alla upp och tog en promenad till centralen. I väntan på tunnelbanan så frågar E om jag inte vill följa med honom hem. Väldigt lockande men eftersom han bor tillsammans med sin flickvän så tog jag mitt förnuft mig till fånga. Hade dock hellre vaknat upp tillsammans med E än ensam i morse. Lätt att vara efterklok...
Det var kvällen igår. Nu ryggläge på soffan!
/I

11 h.

Det är ca 11h som jag behöver för att känna mig pigg och utvilad. Dom som pratar om de ultimata 7h har inte hängt med mig efter bara sju timmars sömn.
Har ätit frukost i lugn och ro och ska strax bara borsta tänderna och åka in till jobbet. Jobbar till 16 sen ska jag och Carlsson käka middag hemma hos mig. Vi ska dricka lite vin också, det var ca två veckor sen jag drack vin så man skulle kunna säga att mina minnesluckor från senast har satt sina spår...
Ciao!

Grovjobbet.

Fick en massa plasthandskar av mor min inför renoveringen av köket, använde jag dem? Nix. Så eftersom jag ska ut med Carlsson imorgon så har jag försökt rädda det som räddas kan. Har gjort en fransk manikyr i en ljusljuslila ton för att dölja allt det svarta under naglarna. Får liksom inte bort skiten...
Nåväl, det får duga!

Livsnjutare?

Någon som tycker att det är skönt att vara hemma?
?

Sinnesförvirrad?

Jag somnade igår strax efter att mamma hade åkt hem. Alltså runt 17-17:30. Vaknade av att Carlsson ringde runt 20-tiden, hävdade då att jag bara tog en Powernap. Vaknade sen igen 05:30. En rejäl PN skulle man kunna kalla det. Kände mig iaf pigg och utvilad så jag slängde på mig mina nya träningsbyxor och min långärmade underställströja för att ge mig ut på en lite löprunda. Var ett tag sen jag sprang och konditionen hade försämras en del så jag sprang en låt, gick en låt. Som kompensation för att jag inte sprang alla 8 km så körde jag 20 rep med utfall på varje ben.
Åt en frukost framför tv och bestämde mig för att lägga mig ute i solen i några timmar, måste ju använda min brassestol när tillfälle bjuds. Inte direkt varmt att ligga ute men i brist på annat att göra så funkade det. Har nu precis varit en sväng inne i centrum för att handla mjölk. Passade även på att köpa några flaskor rött vin så att vinstället inte ska se så tomt ut. Nu ska jag nog titta på några filmer som jag hyrt och ladda inför jobb imorgon. 08:30 till 16 står på schemat imorgon.
/Ida

Nya bud.

Eftersom jag nu är klar med köket så tänkte jag att ni skulle få slippa höra om det.
Istället så kan jag berätta att min fantastiska lillebror har fixat en Iphone 4 till mig, den har jag i handen senast den 12 augusti. Mindre än en vecka kvar. Och till alla er missunnsamma där ute som snackar om att den tappar teckningen så vill jag bara informera om att det felet är fixat. Så det så!
Längtar efter den. Min SonyEricsson som jag har i dagsläget behövs bytas ut. Ser inte fantastisk ut efter att ha delat handväska med min nagelfil...
/I

NU är det klart!

Helt klar med köket nu. Efter en tur på Ikea, Rusta och Citygross så har jag nu hittat allt som jag behövde/vill ha i köket.
Före:
Efter:
Före:
Efter:
Så det som jag köpte idag var bl.a. ett nytt diskställ, matta, knoppar till skåp och lådor, grytlappar, lampa, blommor, vas till köksredskapen och massa annat smått och gott.
Nu är det bara för min del att njuta av en bra insats.
Pusshej!

Meningsfullt.

Tänk att om jag inte skulle ha något att göra idag så skulle jag fortfarande ligga och tryna. Istället var jag på fötterna vid sjusnåret i morse. Målade sista svängen med den svarta färgen. Har även hunnit rensa garderoben. Hädanefter så ska jag följa regeln: för varje nytt plagg jag köper måste jag slänga något gammalt.
Dags att hoppa in i duschen för det är dags för en sväng till Ikea. :)

Nästan i hamn.

Lovar att det här det sista inlägget om min köksrenovering för idag. Är mäkta stolt över att jag nästan lyckas bra med att foga och limma mosaik. Den är lite sned just i skarven men det får jag helt enkelt leva med. :)
Nu tar jag en välförtjänt vila!

Det tar sig!

Inte långt kvar nu innan allt är klart. Luckorna ska målas svarta en gång till och så ska det dit svarta dörrknoppar som ska inhandlas imorgon.
Ser ni den lilla detaljen med mosaikbitarna på den lilla hyllan, fiffigt va?
Just nu står fogen och brinner till sig och det är snart dags för att ta till svampen.

Läskigt!

Fruktansvärt att göra sånt som man inte kan, eller har gjort förut. Kalla det terapi för bruden som trodde hon kunde allt...

Dille!

Det är vad jag har fått. Eftersom jag märkte att det skulle bli ganska så mycket vit färg över tänkte jag att det är lika bra att måla väggen också. Sagt och gjort. Dessutom har jag ett skitfult vinställ i obehandlat trä som också blev vitt. Det var ett rent helvete att måla den ska ni veta. Så jobbigt att jag inte kommer måla den två varv. Målade även in hyllan ovanför spisen som även denna var i trä.

Nu ska man återigen vänta på att färg ska torka. Springa lite kanske under tiden?

Stan.

Tänkte att jag skulle ta en tur in till stan och besöka Topshop. Har sett mycket snygga kläder därifrån i olika tidningar så jag hoppas på att komma hem med någon snyggt att ha på sig nästa utgång.
Kanske den här:
Ses sen då!

Förebilder.

Tänkte att jag skulle visa hur mitt kök såg ut precis när jag började. Bänkskivan var dock inte den som jag hade, den var ljusgrå melerad och ful och trasig. MDFskivan som man ser på bilden är den som jag har lagt mosaik på nu.
Observera att bänkskivan inte är fogad än, det ska dit svart fog också, men det måste härda först och det tar tydligen 1-4 dagar beroende på underlaget och om det är sugande eller inte. Jag antar att MDF är sugande eftersom det är spån, så jag tänkte vänta iaf till imorgon med att foga.
Så vad tycks halvvägs?

Renovering.

Började min lediga vecka med en tur till K-Rauta för att köpa allt som jag behöver till min make-over av köket. Skönt när man hitttar allt på ett och samma ställe. Visste inte om jag skulle köpa en färdig köksbänk eller om jag skulle göra en av mosaik. Det blev alternativ nummer 2. Eftersom jag skulle ha så lite mosaik så fick jag köpa provplattor och det kostade mig inte mer än 110:-. Sen behövde jag något att lägga mosaiken på, fick tips om att en MDF skiva skulle funka så jag gick in till brädgården och förklarade att jag vill ha en skiva som var 50*60, mannen inne på brädgården sa att jag måste köpa en hel skiva då och så skulle han hjälpa mig att såga till den. Då frågade jag om han inte hade någon stuvbit liggandes, han kikade och hittade en. Så han sågade till den och priset blev inte mer än 58:- ibland ska man ha tur! Jag slapp alltså betala närmare 400:-. Väl i kassan blev jag förvånad över hur billigt det blev. Notan slutade på 1350:- och då har jag verkligen köpt allt från maskeringstejp till mosaik. Hemma satte jag igång direkt, trots bristen på sömn, tur i oturen var det 16 timmars torktid så jag kunde med gott samvete sova i tid igår kväll. Lina kom förbi hemma hos mig och höll mig sällskap medan jag sov middag på två timmar, sen åt vi thaimat och så somnade jag igen. Detta resulterade alltså att jag nu är vaken mitt i natten, men äsch det gör inget!

Sommaren 2010 i bild.

Häng på Carlsson balkong efter en dag på bryggan och innan en kväll på Soapbar.
På Soapbar så ramla Carlsson på någon, vilken tur att jag hade kameran uppe!
Jag hittade skjuts hem...
Dagen efter spenderades också bryggan, notera tuttarna i bakgrunden!
Min nya sommarklänning.
Sen på kvällen hade jag anordnat grillfest hemma i Högdalen, hela tjocka släkten var nästan där.
Tre av dom bästa!
Carlsson och Mamma!
Sen blev det en ny sommarkväll och jag och Lina förfestade hemma hos henne.
Mycket Fanta Exotic och rosé blev det och så givetvis en tur till Patten!

Home sweet home!

Käkade frulle på Park idag, inte mycket bättre än Anglais. Personalen var trevligare med utbudet sämre. Åkte hem till Frösunda för sista gången den här sommaren och hittade en presentpåse med tre flaskor vin, som tack för hjälpen med katterna. Det var så lite så! :)
Sov en timme på morgonen, vaknade av extrem törst så jag steg upp och drack vatten. Fia och Claes satt och åt frukost så jag var vaken med dom och fick skjuts hem till Högdalen. Kalle blev som en kossa på grönbete när han insåg att han var hemma. Grannen blev också glad att se honom. Han fick vara ute och leka medan jag gick in och la mig. Sov till 19:30 när alarmet ringde och ser då att jag har tre missade samtal från jobbet. Max, min kollega var inte riktigt kry så jag åkte in direkt till jobbet. Har varit mycket att göra fram till nu men jag hoppas på en lugn natt framöver.
I morgon bitti så blir det raka vägen hem för att mäta köksbänken så jag kan köpa en ny. Mamma och Theo kommer så vi ska åka en tur till Bauhaus så jag får handla allt jag behöver för min make-over i köket. Lovar före och efter bilder!
/I

Skaka rumpa!

Det är vad jag egentligen känner för att göra, men jag jobbar istället. Näst bästa saken... Var inte hemma fören 10 i morse och däckade så fort jag la mig i sängen. Vaknade av samma anledning som jag gjort hela vecka nämligen av att Simon (katten) är in my face och är allmänt jobbig. Nåväl, hoppade in i duschen, sminkade mig och åkte till Östermalm för ytterligare en middag med Carlsson. Idag blev det Capri som också ligger på Nybrogatan. Mycket trevligt, god mat och bra service. En latte innan jobbet på nåt fik som ligger vid korsningen BJGatan/Humlegårdsgatan och sen dags för näst sista natten. 

Här på jobbet händer det inte mycket, har gjort klart det mesta och redan städat lobbyn. Undra vad man ska roa sig med resten av natten...

Lina kommer hem imorgon, visserligen kommer vi knappt hinna ses innan hon åker till Halmstad men vi får se om jag kanske tar en tur dit om jag hinner klart med mitt kök. Carlsson och jag kör förmodligen en utgång på fredag så jag kan ju lätt stanna i Halmstad till fredag. Enda nackdelen är att tågbiljetterna går på ca 1500:- t.o.r. Vi får väl se vad som händer.

/I

RSS 2.0