Melissa Horn

Idag lider jag av sömnbrist. Sov i sex timmar och det är alldeles för lite. Men jag hade iaf nåt roligt att sysselsätta mig. Idag väntade nämligen middag och koncert ute på Djurgården. Konserten var okej, men jag hade lika gärna kunnat sitta hemma och lyssnat på Spotify. Dessutom bestod publiken av humorbefriade tjejer, kvinnor och tanter. Not my cup of thé... Världens bästa Emma jobbade nämligen över idag för min skull så jag skulle slippa känna någon stress. Så efter konserten så satte vi oss i baren en sväng. Jag drack en kaffe och de andra drack skumpa. Livet är bara för rättvist ibland. Natalie och Jill är bra härliga människor och vi måste bara ta en vinkväll och snacka mera skit snart!
/Ida

Dags för ny vecka.

Ouff, det var det jag tänkte när jag vaknade alldeles för tidigt idag. Det kommer bli en lång natt... Mamma och Ella kom på besök och vi fick äntligen iväg bilen till skroten. Nån idiot har stulit skyltarna från bilen och kört genom tullarna. Nu är det också polisanmält och det är en befrielse att ha blivit av med bilen. Mamma bjöd på Thaimat och när de åkt igen pratade jag en stund med min kloka syster. Ska bli spännande att se om en viss person håller det han lovade i fredags. Jag tror ju inte det... Jag varit glad att jag lyckades sova några timmar på kvällen. Natten kanske inte blir så lång trots allt!


Solarieholmarna.

Har solat några gånger och jag ska försöka hålla i det under kommande veckor. Dels för att det är den enda ljuset som min kropp kan suga i sig under vintern. Det skadar inte att man ser lite friskare ut också.


Kunde inte hålla mig!

Idag på stan innan bion så kunde jag inte hålla mitt köpbehov i schakt.


Kaos men en bra helg.

I fredags så gick jag och Emma ut med inställningen att vi tar det lite lugnt i kväll. Middagen i Skanstull var trevlig men maten var ingen höjdare. Jag fokuserade istället på ölen. Lyckades dra i mig 5 Corona på två timmar. Därför jag blev så full förmodligen. Vi gick iaf en sväng till Malmen där jag fick konstiga sms om min klädsel. Undrade hur människan kunde veta vad jag har på mig. Sen när killen stod framför mig var det uppenbart. Hur det kom sig vet jag inte. Men jag hör mig själv säga att du vet att jag tycker om dig. Är du inte intresserad på samma sätt så säg det nu. Varför ska vi slösa varandras tid om du inte är intresserad? Det slutade med att han vägrade säga det utan han pratade istället om att han inte skiter där han äter. Han sa att han skulle komma förbi mig på måndag på jobbet. Vi får väl se. Han är för mig känd som någon som lovar runt och håller tunt. Jag var som sagt packad så efter ett samtal med min bästis så stod jag och grät framför alla tjejer från jobbet. Väldigt olikt mig. På vägen till Patricia så mötte jag dessutom Albin. Bad om ursäkt för att jag hade kallat honom otrevliga saker sist vi sågs. Det mötet slutade med att jag står och pratar om mina killproblem och att Albin undrade om jag skulle följa med honom hem. Jag nobbade den vänliga förfrågan och gick vidare till Patrica där jag skulle hetsa och dricka shots. Smsade även med HP killen Robert och han dök upp på Patten. Han var som ett plåster och vägrade gå. Inte min typ av kille kan man säga. Snubben jobbar med IT och var alldeles för blyg och försynt för min smak. Jag och Emma landade hemma vid 4-tiden och jag däckade. Vaknade redan vid halv nio av ångesten som härjade i min kropp. Smsade lite med min bästis och sen väckte jag stackars Emma för att slipper vara själv med min ångest. Var pigg i övrigt och vi gick på bio och såg Breaking Dawn. Efter det så dog jag helt och det fick bli en snabb räkmacka på Kungen och sen somnade jag ovaggad. Idag så ska vi fika och kanske se en till film på bio. Vi tar dagen som den kommer!


Äntligen fredag!

Idag flyttar jag in på Kung Carl i en av bröllopsviterna tillsammans med Emma. Ska checka in vid lunchtid och sen ska vi ta en sväng på stan. Fick en hyfsad lön och frågan är om man ska försöka hålla igen eftersom det är jul och en del födelsedagar under december eller om man ska unna sig lite nya kläder. Tror jag håller igen. Måste lägga undan en del pengar till flygbiljetten till Miami också.
Ikväll så är vi sju tjejer som ska ut och käka. Blir tydligen nån köttrestaurang i Skanstull. Lät som en sann kvarterskrog enligt mig men det är det tydligen inte enligt några av de andra brudarna. Jag har bott i Skanstull och aldrig hört talas om krogen så det bådar inte direkt gott. jag får återkomma med en recension. ;)

Julpyntat

På stan har julbelysningen kommit fram. Mysigt och jag känner för att käka lussebullar!


Gudson

Undra hur det är att få egna barn? Med tanke på hur mycket kärlek jag har till min Gudson skrämmer det mig lite. Vad han än gör som är gulligt får jag tårar i ögonen och vill gråta av glädje. Kommer få ett psykbryt när jag själv blir förälder.


Hostig.

Igår på väg hem från jobbet så ringde mamma mig och undrade om jag inte skulle kommer till Frösunda. Jag hade inget planerat så jag hoppade av tuben i Medis och gick till pedeln. Det var nåt fel och tågkö så det tog 27 minuter mellan södra station och centralen. En resa som normalt sett tar 90 sekunder. Väl hemma hos syrran lekte jag med Lukas och käkade lunch med mamma och Fia. Mamma var snäll och körde hem mig. Väl hemma var jag inte vaken i många minuter. Somnade strax innan 16v och steg upp vid halv fyra i morse. Pigg och alert kanske är att ta i... Min förkylning gillade inte riktigt att jag tvingade kroppen att vara uppe så min hosta har blivit snäppet värre. Men nu är det iaf sista arbetspasset för den här veckan. Ser verkligen fram emot mina 5 dagar ledigt. Imorgon ska jag återigen till Frösunda och passa Lukas. Mysigt att få spendera egen tid med min gudson!

Så jävla typiskt.

Jag är så less på att jag inte kan tycka att det som är tillåtet är roligt. Att den här Robert som hör av sig är en tönt och att Henrik som jag grovhånglade med på Patten förra helgen är en tönt han med. Snälla och trevliga killar är inget för mig uppenbarligen.
Jag har nog inte ens nämnt den kvällen på Patten. Nåväl, vi satt i Bakfickan och jag drack 5 glas rosé innan vi lämnade baren för att åka till Södra teatern. Carlsson ville nämligen mer än gärna se Ison & Fille. Jag och Jenny hakade på och väl där så träffade jag på gamla kollegor från Hasselbacken. Det var kul! Pallade dock inte med när Ison & Fille började uppträda, då hade jag nån förortsbrutta som stod och puttade mig i ryggen. Frågade snällt om hon kanske ville stå framför mig istället. Då undrade hon om jag var dum i huvudet. Sånt orkar jag bara inte med. Så jag och Jenny drog till Patten och där hade vi en kul kväll. Vet inte hur det kom sig men jag var iaf i rockbaren med Jenny på dansgolvet och känner att det är någon som luktar helt otroligt gott. Så jag vänder mig om och kysser killen. Eller hånglar upp är väl ett mer passande ordval. Vi hänger ihop resten av kvällen men jag nobbar killens fråga om sängplats med att säga att han ser ut som en snarkare. Och att jag verkligen behöver sova. Han tog mitt nummer och smsade mig dagen därpå. Han är verkligen säkert en toppenkille. Men inte min typ. Han bara luktade jävligt gott!
/Ida

Egopic.

Här kan man nästan ana den smilgropen jag alltid önskat mig...

Zlatan!

De som känner mig vet att jag inte är något stort fan av Zlatan. Jag tycker att han är sjukt överskattad i Svenska landslaget men en helt okej forbollsspelare. Jag är visserligen inte nåt fan av fotboll heller om det nu inte är landslaget som spelar. Men nu har jag iaf lyssnat på hans bok och jag har faktiskt mer respekt för honom nu. Om det är hans baktanke med boken så har han lyckats fullständigt. Fanns visserligen tillfällen i boken där jag blev riktigt irriterad och undrar hur fan han tänkte men det ändrar inte det faktum att han numera har min respekt.
Dessutom så ska han bli min "svåger" en vacker dag, eller hur Carlsson?


Precis det jag behöver.

Dagarna och nätter under hösten har varit långa. Lite för långa. Men det finns nåt som får tiden att gå fortare. Att få flörta hämmningslöst och utan baktanke är ett bra tidsfördriv. Vet att det är lika uppskattat från andra sidan.
Jag ser med spänning fram emot att se vad som kommer ske.
Nästa helg ska jag och Emma bo på hotellet hela för att mysa till det. Det blir sovmorgon, brunch, god middag och så ska vi fyllna till ordentligt! Kommer bli en kung helg!
/Ida

You make me wanna sweat!

Gjorde ett tappert försök att köra ett pass nere på gymmet. Gick ner dit direkt när jag vaknade och innan frukost. Inte den bästa uppladdningen och det speglades också i hur passet gick. Skit.


Ikväll smäller det!

Känner på mig att alla kommer bli kalasfulla ikväll! Känner redan nu att herr Ågren börjat röra på sig mot min lägenhet! Men han är välkommen!


Nykter, lullig till fnissig.

Igår körde jag en Aw med Emma och Max. Lina kom och joinade oss för en öl och lite mat. Middagen igår bestod av pommes i låda från MAX och det är bara så sjukt gott! Vi började iaf på Scandics senaste tillskott Grand Central. Kändes direkt att det var ett Scndic man klev in på. Samma känsla som man får när man går in på Malmen och Anglais. En känsla av hemma men ändå så opersonligt. Efter maten tog vi oss till Medis och en öl på Malmen. Max lämnade oss för sitt senaste ragg och jag och Emma tog oss till Kungen för en sista öl. Var hemma redan runt halv ett men kunde inte riktigt somna utan försökte för glatta livet tvätta bort fegisstämpeln jag dragit på mig. Jag tycker att jag lyckades, men alla är inte helt eninga där...
Sov fram till 14 idag och efter jag smält min frukost tog jag mig ner till gymmet där jag fick till ett grymt bra pass. Älskar att träna när jag inte är själv på gymmet. Tävlingsmänniska kommer fram i mig och jag pressar mig ännu mer. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag tilllaga en delikatess som falukorv och snabbmacaroner.
/Ida

Snart ledig vecka!

Gick av min nattvecka igår och inledde dagveckan med ett receptionsmöte som varade i mer än tre timmar. Efter mötet så tog kg mig råd till klippningen, två nya toppar och så bjöd jag Carlsson på sushilunch eftersom hon hade glömt sitt kort hemma. Efter lunchen åkte jag hem för att sova, och sov gjorde jag. I hela 12 timmar. Steg upp vid 03:30 och har tagit en lugn morgon. Precis vad jag behövde! Nu väntar det 8 timmar på Kungen och sen ska jag njuta av en kväll på soffan. Imorgon är en fullspäckad dag som inleds med en andra intervju på Två Fåglar, sen ska jag fika med syster och Lukas och till sist så väntar en Aw med mina favoriter!


Tack gode Gud!

Den här veckan har varit ett rent helvete av tristess. Jag vill verkligen inte var akvar här en sekund längre än vad jag måste. Men givetvis så har vi ett receptionsmöte nu på morgonen. Halleluja... Nåväl, efter mötet tänkte jag gå och klippa mig och sen spendera en del cash på kläder. Pengar jag inte har egetligen men vem bryr sig? Pengar kommer det mer av? Right? Jag känner bara att jag måste unna mig själv något efter det här med bilen. Så istället för att vara förnuftig och spara pengarna till en ny bil tänker jag bränna de på onödigheter som kläder. För jag ska gå ut den här veckan och jag hade tänkt att vara oemotstådligt snygg. Och det kostar.
Tjing Tjing!

HP.

Är sedan några veckor med på Happypancake och till en början var jag väldigt skeptisk. Nu är man inte lika chockad längre över alla de oanständiga förslagen man får. Man lär sig rätt så snabbt att solla bort alla idioterna. Denna "nätdejting" har iaf lett till att jag och Carlsson ska ha singelmingel på torsdag nästa vecka. Det kommer säkert bli en kväll vi aldrig kommer glömma... Förmodligen kommer jag och Carlsson vara i vårt oartigsaste esse och skrämma bort grabbarna redan innan första ölen är urdrucken. Men kul ska det bli!
/Ida

Gårdagen.

Vaknade hyfsat tidigt av att det ringde en telefonförsäljare. Jag älskar inte telefonförsäljare... Nåväl, jag hängde inte läpp särskilt länge för det. Tog på mig träningskläderna och körde 30 intensiva minuter på gymmet innan frukost. 15 minuter löpning och 2 olika superset. Latsdrag/tricepspress och bänkpress/axlar. Ett hyfsat bra pass och 30 minuter är bättre än inget. Jag duschade och Lina lagade Carbonara till oss. Vi lyckades även tvätta fyra makiner tvätt och tona håret på Lina innan jag åkte mot jobbet. En effektiv morgon för mig.
/Ida

Horungar.

Att man inte ska få ha nåt ifred...
Tror ni inte att det är några jävla snorungar som hade stuligt min bil igår natt och kör iväg till andra sidan Örbyleden för att leka lite med den och sen förstöra den. Som att det inte räckte med att bara baxa den, nej... Istället skulle man skära sönder ena däcket frontalkrocka den så att huven inte går att öppna, slyta loss extraljusen, karva sönder instrumentbrädan, repa bakrutan, slita sönder alla elkablar så man saknar blinkers och kasta bort tanklocket... Stal stereon gjorde det också men det är jag inte särskilt förvånad över. Men jag får vara tacksam över att de lämnade reservdäcket samt universalnyckel (skruvmejseln) så jag kunde köra bort bilen. Tacksam. Verkligen.
Nåväl, på vägen tillbaka (för tro det eller ej så startade min kära gamla Saab utan problem) inser jag att den förmodligen läcker antingen från bensintanken eller från oljetanken. Men nu står den återigen hemma hos mig och jag står i valet och kvalet om den ska skrotas eller ej. Vi får se vad min mekaniker Jonny säker när han har kikat på den. Det känns dock som att lyckan för att ha tagit körkortet och friheten att kunna röra sig fritt är besudlat iaf.
Till horungarna som stal min bil:
Hoppas att ni brinner långsamt i helvetet när ni blir gamla och att ni lider hela livet av wiplasch skadorna ni fick i krocken.
Hittar jag er kommer ni DÖ.

Smile!

Vaknade redan klockan 16 och skuttade upp och satte igång Spotify på hög volym. Skrek och dansade runt till 99 problems och var allmänt glad! Förhoppningsvis så håller det i sig!


Nattamat

Hungrig och trött tjej i natt. Varit på dåligt humör sen jag kom in till jobbet, jag är verkligen trött på det här nu... Men det är bara att bita ihop!


RSS 2.0