Sjuk.

Trodde inte att min förkylning skulle bli sämre men så fel jag hade. Kan man operera bort bihålorna? Mina ger mig bara problem. Nåväl, jag är iaf hemma från jobbet idag eftersom varje rörelse jag gör är smärtsamt plågsam. Hade hoppats på att mina 17 timmars sömn skulle hjälpa men icke.
/Ida

Peppar peppar...

Igår så lagade jag middag till mig och Lina. Det bjöds på hemlagat potatismos med torsk och sockerärtor i en sås av vittvin, senap och charlottenlök. Låter avancerat va? ;) Kallas smaksatt cremefraice! Men gott var det iaf. Jag körde hem Lina och tog sedan bilen till jobbet. Har parkerat den precis utanför dörren på jobbet och ännu har jag inte fått någon parkeringsbot. Vi får väl se hur det går de sista 90 minutrarna! Jag ska iaf ta med mig Emma och åka till Frösunda. Hon ska vara snäll och passa katterna när Fia och Claes ska gifta sig så det kan vara bra om hon får se var kattmaten finns iaf. Jag spenderar nästan alla dagar då jag går av i Frösunda. Dels så får jag kvalitetstid med min gudson och så får jag hjälp att hålla mig vaken. Det värsta med måndagarna när jag gått av är när jag måste ta mig hem till Högdalen igen, trött och jävlig. Nu så kommer den biten förhoppningsvis kännas lite lättare eftersom jag kör hem själv. Dessvärre kommer jag inte kunna stanna på middagar längre för då vågar jag inte köra, med tanke på hur trött jag varit de senaste veckorna. Jag siktar på att röra mig hemåt innan köerna börjar ordentligt.
Idag så ska vi till BVC med Lukas i Solna Centrum och jag hoppas på att Fia är sugen på att kika på lite skor också. Har inga skor som funkar när det är blött på backen och jag har en känsla av att det kommer vara mer blött än torrt den kommande hösten. ;)
/Ida

Syrrans möhippa.

Dagen innan jag åkte till Grekland hade vi möhippa för Fia. På agendan stod det bland annat aktiviteter så som höghöjdsbana, biltvättning och poledancing. Höghöjdsbanan var inte att leka med men jag tyckte att det var kul som attans! Under biltvättningen fick man sig många goda skratt och poledancing var ingen dans på rosor. Vi avslutade med middag på Museet och det var verkligen toppen!
Jag har fått lite mersmak av poledancingen så jag, Carlsson och Zara tänkte börja en nybörjarkurs i oktober. Varje måndag under åtta vekor kommer vi köra, en rolig och utmanande träningsform! :D Man känner sig inte ett dugg sexig när man dansar första gången men förhoppningsvis blir man lite bättre eftersom!
/Ida

Inskolning?

När man är tillbaka från semestern så är det lite som inskolning på dagis, man blir sjuk. Har en härlig hes stämma när jag slår upp mina blåa och halsen är torr och raspig som ett gammalt sandpapper. Huvudet värker och bihålorna är hellt täppta. Härlig känsla...
Tur att det finns smink så man iaf kan se presentabel ut.
Alltid lurar man någon?!

Allt kommer tillbaka.

I lördags förra veckan fick en kraftig känsla av att allt upprepar sig.
Frågan är mest om det är jag som söker mig till dessa situationer eller om jag bara hamnar i dem av en slump.
Sen kan jag tycka att det inte är mitt problem att lösa? Har jag fel? Nu är han tillsammans med sin fd. flickvän igen. Eller hon är tillsammans med honom medan han dejtar henne. Vet inte vem han försöker lura mest? Han själv eller henne? Jag går dock inte på den... Dom är tillsammans och jag önskar de all lycka! Men som jag brukar säga, funkar det inte första gången så lär det inte funka andra, trejde eller fjärde gången heller...

Det dålig samvetet...

Carlsson informerade mig idag om höjdpunkten under mina nattveckor är när hon äter sin sedvanliga frukost med två mackor med en rand kaviar och ett glas o´boy. Samtidigt som hon läser mina uppdateringar på bloggen. Så jag har i princip förstört varenda en av hennes mornar den här veckan. Nåväl, till mitt försvar vill jag faktiskt säga att det varit fullt upp på jobbet och att det går före att blogga. Idag har det varit lugnare och då kan jag inte ha det som ursäkt.
Så förlåt Carlsson, hoppas att du inte sätter frukostmackan i halsen!
/Suntis! (medvetet stavfel)

De tre fyllorna.

Två av tre fyllor på Lesbos var riktiga karatefyllor.

Det var efter första fyllan som jag låg som en strandad val i vattnet på klipporna när vi hade nattbadat. Man är inte så smart på fyllan, det märktes ganska så tydligt när man väljer att bada på de hala klipporna istället för att gå 20 meter till för att bada på stranden... Det slutade med att en "snäll" grek var vänlig och hjälpte mig upp. Samma grek som Carlsson kramphöll i handen för att inte mista livet när hon badade. Vem var greken då? Det undrar vi också. Han dök upp som gubben i lådan när vi skulle bada och erbjöd oss sina hjälpade händer. Och nej, ingen av oss låg med honom.
Andra fyllan var när Carlsson hade på sig den beryktade byxdressen för första och förmodligen sista gången. Vi hade iaf asroligt och dansade som galningar. Väldigt många MalibuCola blev det iaf. Inga större katastrofer under den här kvällen förutom att vi insåg att öjn var liten och att alla människor man såg hade man sett förut.
Tredje fyllan var egentligen en middag och urartade. Vi skulle bara äta och dricka lite öl/vin till maten. Jimmy, barägaren som hade ett gott öga till oss fick oss dock på andra tankar så vi började besälla in drinkar till varandra. Fyllan är ett faktum när man dricker saker som Your Dirty Mother, Blow Job och BubbleGum. Väldigt mycket ofint flörtande som jag lyckades hjärntvätta in i Carlssons huvud. Hon pallade inte trycket och la tre pizzor på vägen till nattklubben. Siktet var fortfarande inställt på att dansa även efter de tre vomiteringarna men vi kom på bättre tankar när vi var på väg dit. Vaknade dagen efter bakfull som ett djur och mådde genast mycket bättre när jag insåg att min Carlsson hade varit till Plomari och köpt en fetaostfylld pites till frukost.
Bättre att köra hårt nån gång ibland än att mesa varje dag?

Fina bilder från fina Lesbos.

Med lite perspektiv på resan så är det faktiskt en ö jag skulle kunna återvända till :D

Inlämnad.

Semesteransökan för Miami är nu inlämnad. Så från den 30/1 till den 19/2 är jag förhoppningsvis ledig och njuter av solen i underbara Miami med världens bästa Lina!

Så mycket.

Har så mycket som jag vill skriva om att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja i. Grekland var som alltid helt underbart och jag längtar redan tills det blir dags igen. Men innan dess har jag en hel del roliga saker att se fram emot. Min systers bröllop den 10 september, min födelsedag den 11 september och Dublin den 28 september bara för att nämna ett par saker. Vet dessutom att vintern inte kommer bli så lång som förra eftersom jag åker till Miami för att hälsa på Lina i några veckor. Jag känner mig redo för hösten och ser fram emot en mysig höst. Att få kura ner sig i soffan under en filt, lite tända ljus och en romantisk komedi är det jag ser fram emot. Lite sällskap i soffan hade inte varit helt fel det heller ;)
/Ida

Lesvos

Här på öjn är det varmt, avslappnat och väldigt lite folk. När man var på en bar på kvällen och inser sedan när man står på den enda nattklubben att varenda människa ser bekant ut är det illa... Men det är relaxing eftersom de enda aktiviteterna man kan syssla med här är att sola och äta. Inte riktigt så illa att man längtar hem men det ska banne mig bli skönt att gå utanför utan att känna igen varenda jävel! Att jag ska få hämta mitt körkort och få köra bil helt själv på lördag är också en bidragande faktor till varför jag längtar till lördag! :) Men imorgon så har vi hyrt bil och ska se resten av denna otroligt vackra ö. Molivos och Petra ska föräras med ett besök.

Nedräkning!

Bara 8 timmar kvar till jag lämnar kungen för hela tre veckor! Jag behöver verkligen semester. Inte för att jag jobbat så fruktansvärt mycket utan mer för att en kollega kan ställa till det så att en hel reception håller på att gå under. Idag var iaf sista dagen som jag träffade henne och jag avslutade med att säga att hon borde försöka sköta sina kort snyggare på hennes nästa arbete. För här hos oss är det väldigt uppenbart varfrö hon fick sparken från sitt förra jobb. Hon stod som en fågelholk ett tag innan hon undrade vad jag menade? Jag sa bara att vi vet att hon fick sparken och att det kommer hennes nya arbetsgivare också få reda på. Hon förnekade att hon fått sparken och jag bara skakade på huvudet och sa att du kan ljuga för dig själv men vi andra vet... Tragiska människa...
/Ida

I behov av sol.

Det är en glad med sliten och blek Ida som tog sig till jobbet idag.
Unnande mig thaimat till middag och sov längre än vad jag gjort på länge. Var nog behövligt. Aldrig någonsin har jag längtat så här mycket efter att få vara ledig. Att hela två veckor ska spenderas i Grekland med en av mina bästisar är ju en saftig bonus!

RSS 2.0