Torsdagskvällen.

Efter min middagslur på 4 timmar så var jag så trött igår men efter lite eftertänkande kom jag fram till att hela min lediga vecka inte kan gå åt till att träna och gå och lägga sig innan 21. Så jag hoppade in i duschen och försökte göra så gott jag kunde med det slitna jaget som mötte mig i spegeln. Kom på att det kunde vara bra att ha något i magen om man ska dricka alkohol. Vi vet ju alla hur det går när man dricker på tom mage... SÅ två äggmackor fick fungera som middag. Åkte in till jobbet för att hänga lite med Emma till Carlssons middag med sin far och bror var över. När de kommer till hotellet så gick vi alla+ Carlsson pappas fru och hennes son+ sambo till Anglais. Där pratade vi om SL bussar och tidtabeller samt drack två flaskor vin. Mycket trevlig. Anglais tände helt plötsligt lamporna och jag tänkte: va! Är klockan två! Men det var den som tur inte. Bara midnatt. Jag och Carlsson kände oss inte riktigt redo att åka hem så vi trippade bort till Soap. Väl där så dröjde det inte länge innan Bassem och Mr J joinade oss. Som vanligt med två tuppar i hönsgården blir det en billig kväll. Rätt så skönt att vi har inte EN utan TVÅ sugardaddys... ;) Dessutom så smyger det fram en blond brutta som serverar sig själv från vår champagneflaska. Hon spelade dum och typ trodde att det var hennes... Mr J läxande upp henne och Carlsson lyfte på hennes hår, varpå hon frågar mig vad vi sysslar med. Jag svarar ärligt: Skulle bara kolla så att det inte stod WITHTRASH i nacken på dig, men det gjorde det visst. Hon såg allmänt chockad ut och säger endast "Hoppsan" till svar.
Vi dansade och hade trevligt men vid två-tiden hade vi fått nog så ut på gatan och haffade två bilar. Som vanligt är Mr J en sann gentleman och bjuppar på taxin hem. När taxichauffören inte kunde sätta ett fast pris på resan fick jag 500:- av Mr J för resan. Så man skulle kunna säga att jag gick + på min utgång igår eftersom taxiresan inte gick på mer än 350:-
nu vet jag vad ni tänker... Vad får den här Mr J ut av det här? Han får hänga med 10-15 år yngre tjejer som får honom att känna sig som en tonåring igen. Inga sexuella tjänster i utbyte, Ville bara klargöra det!
Dessutom var jag inte bakfull i morse och det gör kvällen till en riktigt bra kväll.
/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0