Nya vändningar!

Livet är väl ändå helt otroligt? Hur ofta händer det inte saker som du aldrig kunnat förutspått? Typ jämt! Nu har jag bara en vecka kvar på semestern. Imorgon åker jag upp till Luleå för att hälsa på pappa min. Ska plocka hallon, fiska, ta långa promenader och försöka få pappa till att köpa mig en ny vinterjacka. Konstigt nog så längtar jag upp dit, det var ett tag i livet som det verkligen var pest att åka upp dit. Men nu känns det som en befrielse.

Idag så ska jag träna med Lina, köra lite Powerstepup och sen så får vi se om jag åker till Solna för att säga hej till syrran. Vore även bra om jag hinner träffa Carlsson ikväll... Annars lär det ju dröja. Vill verkligen ha hennes bilder från Halkidiki. Min kamera är ju helt värdelös...

Luleå here I come!


Sen sist!

Har nu varit hemma i några dagar från Grekland. Det var en helt underbar semester med världens bästa Carlsson. Alldeles för mycket Malibu-cola och cigg men har man semester så har man! Under våra två veckor i Halkidiki så har vi träffat en massa trevliga och konstiga människor.

Vi har servitören Lorentz (som är alban och ser lite mongo ut) som blev kär i mig och tyckte jag hade snygga ben.
Vi har de Timmies från Kelfos som tycker att vi är kalla.
Vi har Blanko som kan säga meningsfulla meningar på svenska, som slicka fitta.
Vi har familjen Bergström med vänner som får en att skratta så man krampar.
Vi har Kostas, tysk-greken som jobbar som frisör som tycker att jag har ett beutiful smile och undrar om jag har någon pojkvän.
Vi har våra brittiska grannar som tror att tjejer i våran ålder dricker Martini Rosso.
Vi har vår grekgranne som inte pratar engelska men tror att han ska få komma in och dricka ouzo kl 03.30.
Vi har hans sambo som jag tror fick ligga, lövtunna väggar och öppen balkongdörr... Det gick över snabbt (tack gode gud)!
Vi har Katerina som är den bittraste fittan som någonsin jobbat på ett hotell.
Vi har Sakis Rouvas som smekte oss med sin Porsche Cayenne.
Vi har Giorgos som dreglar när han ser två svenska flickor.
Vi har träffat Johannas underbara syskonbarn och systrar.
Vi har träffat fyllot som glömde att han redan bjudit på en karaff med vin så vi fick två.
Vi har träffat bartendern som inte fattar när man vill ha en sex on the beach.
Vi har träffat den albanska servitören som bjöd på cognac och vägrade låta oss betala innan vi berättande om våra planer för kvällen.

















Kort sagt så kan man säga att det har varit en händelserik semester, tror att jag pratar för både mig och Carlsson när jag säger att man vill tillbaka.

Väl här hemma så har jag varit mycket med Lina och vi har bland annat hjälpt mamma med lite olika saker. Mest att skruva ihop saker från Ikea. VI har självklart hunnit med en liten utgång. Slirade hem vid 06:00 i morse och mådde som en prinsessa. Hade sjukt roligt och träffade på en norrländsk nygift man som jag satt och "surrade" med i gullmarsplan. Helt underbart. Tror bestämt att jag har nu bestämt mig för att jag inte längre vill ha en grek utan en trygg norrlänning skulle funka för mig. Hursomhelst så var det toppen att få lite uppmärksamhet. Så man kan sääga att jag ligger på topp idag. :)

Vad dagen och kvällen har att erbjuda återstår att se.

RSS 2.0