Festival

Tog en liten sväng på cyklarna till stan för att hämta ut festivalpassen. Passade även på att ta en lite sväng inne på området. En kall öl i öltältet och lite nyttig mat. Sjukt trött igår och jag somnade innan jag för jag huvudet på kudden. Väckte Lina strax före elva genom att picka på henne, bestämde oss för att ta Fiaten för att handla lite frukost. Sätter oss i bilen, tar oss till första korsningen och där dör bilen. Så putt med liten Fiat för att få tillbaka den till ursprungsläget. När vi väl fått tillbaka den så provar vi för sjätte gången att starta den och då går den igång!

Grönan

Då har man gjort det igen, betalat dyrt för att min systerson ska få vara otacksam och grinig. Han åkte hela 4 åk på sitt åkband för 300:-, väl spenderade pengar? Nä! Sen fick han en glass som han själv valde. Men den var givetvis inte god, så den slängdes orörd. Sen skulle ungen ha mat, hamburgare. Men det var självklart för varm för att han skulle äta, inte maten alltså, utan utetemperaturen. Sen så skulle han åka lyktan och istället för att göra hon alla andra barn och skratta så grät han. Som tack så sparkade han mig fruktansvärt hårt på smalbenen och sa till sin kusin att jag är elak. Passa dig Johannes, du ska få se!

En dag imorgon också.

Imorgon är det tisdag, tisdag som i att ta sin systerson på 5 år till Grönan samt tisdag som i att åka till Borlänge. Har bokat tågbiljetten nu och jag åker runt 17:00. X2000 blir det. Hittade en sista minuten för 200:- så det var som hittat. Väskan är packad och jag lämnar den på centralen under tivoli besöket. Carlsson skulle ha följt med imorgon med sina syskonbarn, men nu ville dom hellre bada så då blir det bara jag och Johannes. Någon som vill följa med? Bara att haka på. :)

Barnvakt.

Lina slaggade kvar på soffan hos mig och eftersom jag skulle vara barnvakt idag så bestämde vi oss för att åka till Älvsjöbadet. Johannes och Leif kom runt elva och då var Leif snäll och körde oss till badet. Johannes började gnälla efter fem minuter att det var tråkigt, för bada ville han inte. Istället så ville han hänga i skuggan med en av badvakterna som han spelade fotboll med, slutade i en katastrofal olycka (läs skrubbsår på höger stortå) som krävde samtal till både mormor och pappa. När han väl fick tag i någon så grät han så mycket att han inte kunde prata. Han kunde inte gå något mer och kunde inte ha skor på sig. Så jag tyckte att det var en bra idé att han skulle ta en liten tupplur. Han säger att han inte vill men sover tre sekunder senare. Lina vaknar av hans snarkningar och vips så har det gått fyra timmar. Plockade ihop grejerna och tog bussen tillbaka hem.
Lite grillad kyckling och potatissallad i magen och energin återvände. Nu blir det soffan resten av kvällen, för imorgon så blir det Gröna Lund!

Sega söndag.

Eftersom jag inte åkte hem ensam i lördags utan men en polare så hade man någon att vara seg och degig med hela Söndagen. Fick förstärkning av Lina runt 14-tiden så då köpte vi med oss thaimat och satte oss ute i solen för att käka. I en matkoma som heter duga låg vi på gräsmattan allihopa och gjorde ingenting. Gick återigen in i lägenheten och då säger Lina att hon inte orkar fixa mitt trådlösa modem, men det är precis det hon gör. Vi andra ligger bara på soffan och i sängen och suckar av trötthet. Lite kebab och hamburgare så kunde vi somna som stockar.
/Ida

En lördag.

Åkte som sagt till Sickla för att umgås och grilla lite. Underbart sällskap i form av lillebror, Lina och Carlsson. Lite grillade ryggbiffar och en god sallad, lite extrem högsång till gamla klassiker.
Vi tog en bulle in till Malmen, delade på en flaska rosé och en flaska skumpa. En ny bulle till Slussen där vi mötte lillebror som hade tagit en liten tur till centralen. Carlsson hade nämligen åkt hem med hans plånbok i handväskan. Svårt att klara sig utan plånbok och leg en lördagkväll? Japp! Väl på Patten så kommer inte lillebror in, vakten i dörren där har otroliga attityds problem och borde söka efter nytt arbete. Inne på båten så dansar vi hela natten och vem springer vi inte först in i? Jo, killen som jag hånglade med den där söndagen när vi var ute sist. Sen sprang vi in i Milos som med glädje förklarade att han var på plats med Michel. Jippi... Som tur så såg jag inte dom nå mer den kvällen. Kan ha och göra med vad jag sa, vad vet jag? Sen var det någon som ville mucka med herrn i vårt sällskap, så då fick man styra upp det också. Eller rättare sagt, hota med att få honom utkastad funkade fint. Lite nattamat på donken och sen en bulle hem till Högdalen. Landade i sängen runt 05:30, så det kan man kalla en helnatt. 

Midsommardagen.

Dagen idag tror jag kommer bli minst lika bra som igår. Lina är nu hemma från New York och vi ska tillsammans med lillebror grilla och dricka sprit hos Lina. När vi är mätta och belåtna så är det nog 100 % chans till att vi hamnar på Patricia. Jag har tagit med mig Jäger och cola samt en flaska rosé så imorgon räknas jag med en huvudvärk som heter duga! Bring it on!

Så har vi firat midsommar även i år!

I år så började vi dagen med att ligga och steka i solen några timmar, sen mot Lilla Essingen för lite grillat och rosé. Lillebror var grillmaster och det klarade han av med bravur!
Efter god mat och dryck begav vi oss till någons lägenhet för ett pitstop. Funderade då på att åka hem men det tillät lillebror inte. Så in till Östermalm och som jag befarade så var det mesta stängt. Det blev Berns till det hutlösa priset av 180:- per person. Lite mer rosé och lite dans och påtryckningar av nån läskig snubbe så kändes det som att kvällen hade nått sitt slut. En promenad till centralen, nattamat på MAX och sen tuben hem. Underbart att se soluppgången på vägen hem. Tack till er alla som gjorde att vi fick en lättsam och gemytlig midsommar.

Köp mera, spendera!

Glömde visst säga att en tur till Sollentuna Centrum resulterade i underkläder för X-antal kronor. Men allt var på rea så det måste väl anses som en investering?
Köpte två matchande set.
Den här gula kommer vara grymt läcker när man har ännu mera solbränna!
Den här grå-bruna är sjukt snygg att ha under transparenta toppar. Jag är mycket nöd med mina inköp! :)

Omtanke!

Efter en alldeles underbar dag hemma hos Carlsson syster med resten av deras familj så är man solsvedd och trött. Det bjöds på grillade hamburgare och lite solbad. Carlsson syskonbarn har otroligt med energi och ork, man kan ju bara önska att dom kunde dela med sig lite. Alexandra börjar bli stor och gulliga Filip står det nog 666 på i nacken om man kollar noga. ;) Ska bli en spännanade dag på Tisdag när vi ska på grönalund med båda Carlssons syskonbarn plus min systerson Johannes. Have mercy är allt jag säger!

Älska!

LIVET!


Allmän varning.

Det finns något farligt som lurar i varje matbutik.
Har du aldrig smakat?
Bra,för har du provat en så är du fast!
Vad pratar vi om?
Ballerina kladdkaka!!!!

Halleluja!

Ni förstår inte vilken härlig känsla jag har i kroppen just nu! Har pratat med båda mina bästisar idag och kommit fram till att här ska det resas! Först ut så är jag väldigt sugen på att besöka Lina och Maria när dom är nere i Saint-Tropez för att jobba. Åka dit på en av mina lediga veckor i Juli låter som sweet music to my ears! Sen så trodde jag och Carlsson att vi skulle klara oss utan en resa till Grekland, men det gör vi inte. Så vi har prelbokat den 16 aug för en sista minuten till varsomhelst i Grekland. Sist men inte minst så blir det en resa till Spanien för att fira att jag passerat 25 år. Så då tar jag med mig alla mina favoriter, Lina, Carlsson och lillebror för en veckas solande och badande.
Mitt löfte till mig själv när jag valde att börja jobba nätter igen var att jag skulle få ut mer av livet och inte bara jobba som en galning. Det känns som om att det faktiskt är ett löfte jag kommer kunna hålla. :) Ingen kunde vara gladare än jag.

Balkonghäng.

För ett tag sen så hade vi lite balkonghäng hemma hos Carlsson, lite rosé, lite musik samt ett extremt långt telefonsamtal. Det blev en trevlig kväll, vi fick förstärkning av Maria och en av hennes vänner.
Kvällen slutade med att jag och Maria tog en taxi in till Söder, upp en sväng till Södra teatern vid Mose backe och sen Patricia. Träffade på Tomas och pratade lite, kysstes och sen åkte jag hem. En trevlig kväll skulle jag vilja säga :)

Det här gick ju bra...

Sola alltså. Solen tar ju som jag trodde inte så bra i Sverige? Eller gör den det? Jo, den gjorde visst det. Eftersom jag legat ute i nästa sex timmar så syns det ganska så bra på ryggen. Inte så varmt än, men det kommer nog...
Vill bara påminna er alla om att röd/lila också är en färg!

Sola.

På med bikinin, ut i solen! Det är planen!

Gratulera!

Vill gratulera en av mina läsare på hans födelsedag. Grattis Anders, njut av lugnet för snart kommer vi! :)

Alltså? Vad hände?

Skulle bara dricka en öl med lillebror igår. Slutade med 1 öl och 6 glas rosé istället. Så man skulle kunna säga att jag höll mitt löfte om att bara dricka en öl. Flängde runt hela Sthlm igår, Malmen, Rival och till slut Labbet. Fruktansvärt roligt hade jag iaf, inser dock att jag är way to drunk när jag letar efter min mobil som jag tror ligger i handväskan. När en vänlig människa upplyser mig om att den ligger faktiskt i min byxficka... Då kände jag spontant att var dags för hemgång. Ioannis kom och hämtade mig och lillebror, körde hem oss. Tur det, annars hade risken varit stor att jag fortfarande inte varit hemma än...

Besatt!

Har laddat ner Need for speed till min Ipad och det är sjukt beroendeframkallande. Herregud, jag som hatar data/tv spel!

Typiskt.

Gick och la mig i skaplig tid igår, tyckte att det var märkligt att jag fortfarande var vaken när klockan slog 23. Hade varit på fötterna sen 05:00 så jag borde ha däckat tidigare. Istället så sover jag sjukt dåligt och drömmer konstant om Kronprinsessan bröllop och deras tajta tidsschema. Det är väl normalt? När klockan väl ringer vid 10 så slår jag bara av alarmet och sover tills min mamma ringer och väcker mig. Lite mer än 12 timmar sömn är kanske som vanligt i mesta laget? Nåväl, jag har ju semester?
Idag så ska jag in till stan med mor min, hon har klipptid och hittar inte dit själv. Sen ska jag möta Carlsson efter 16 och hon har fått äran och hjälpa mig välja ett par (två) nya glasögon. Ska jag fortsätta med att köra bil så är det nog ett måste. Så in i duschen och på med ansiktet.

Semester.

Påbörjade min semester på tre veckor med strålande sol och lite vattenmelon på baksidan iförd bikini. Mamma kom och höll mig sällskap ett tag, jag läst lite och blev sen extremt kissnödig. Nöden hade ingen lag så jag gick in och kissade och orkade inte gå ut sen igen. Det bästa med semester är att man gör precis det man själv vill och känner för. Kände tydligen för att diska, förvånade nog... Insåg dessutom att det är sjukt mycket bra på tv hela kvällen. Bra det eftersom jag inte är helt återställd från förkylningen.
Ciao!

Ynka 8 timmar.

Visst, bara 8 arbetstimmar kvar tills min semester börjar. Inte illa pinkat. Kommer dock erbjuda mig att gå in någon dag och jobba om det skulle behövas. Idag är det fantastiskt fint väder, hoppas att det håller i sig till kvällen. Nu ska jag borsta tänderna och kasta på mig lite kläder och dra till kungen!

Yra,

Bröllopsyra samt filmyra har det varit idag i Högdalen. Har sett senaste Wallander samt Precious. Precious var verkligen hemsk att se på, sjukt välgjord film med många känsliga ämnen. Imorgon jobbar jag 7-15, inte direkt taggad för det med det ska bli skönt att få lämna lägenheten iaf. Brukar vara roligt att jobba så det ska nog gå strålande.
Nu blir det en tidig kväll, jag  har äntligen lyckas vända tillbaka dygnet... Tog bara tre dagar, inte så lätt när man bara ligger hemma.
Go´natt!

Snyft!

Såg en snutt av en av de otaliga intervjuerna som har gjorts med Vickan och Danne och blir alldeles rörd till tårar. Fråga mig inte varför för det är väldigt oklart för min del. Känner att det är väldigt skönt att jag ska titta på vigseln hemma så jag kan gråta ohämmat. Pinsamt men sant.

Bröllop.

-Royalist, javisst!
Iaf för dagen...
Vill helst bara se klänningen, ska bli spännande att se vad en svensk prinsessa gifter sig i, min gissning är Lars Wallin.
Det jag tycker är gulligt är att de fortfarande ser nykära ut. Efter sju år, lär ju ta ett tag innan man själv får uppleva det...
Kommer följa hela baletten via tv, orkar nog inte riktigt ta mig in till stan eftersom jag vet att det är sjukt mycket folk.
/Royalisten!

Sova lite till?

Somnade runt 05:30, vaknade runt 12 och sov lite middag mellan 16-18. Har fått i mig lite mat och kikat på en film. Är fortfarande trött hela tiden. Måste kanske ta mig till vårdcentralen imorgon om det inte blir bättre.
/I

Givande.

Har nu efter midnatt haft en givande pratstund över msn med en gammal flamma från många år tillbaka. Brukar nuförtiden mest säga hej och kolla läget med varandra. Idag så började vi dock prata om förhållanden. Tänker väldigt lika på många olika plan och framför allt när vi tror att lite uppmärksamhet från parter som inte tillhör det egentliga förhållandet kan vara nyttigt och hälsosamt för förhållandet. Jag känner att man måste kunna skilja på sex och kärlek, så länge man är tydlig med det så varför ska man inte kunna njuta av sex utanför sitt förhållande. Att ha sex med någon som man är tillsammans med kan ibland kännas som ett måste och inget som man gör för att man är riktigt sugen, så därför anser jag att det är bra med flörtar!
Dagens visdomsord signerat:
Ida

Tog på krafterna.

Efter att ha promenerat in till centrum för att köpa mat och hyra filmer så är jag helt slut. Förstår inte hur det kan vara jobbigt att bara bära en liten matkasse? Nu har jag fått i mig en pizza och ligger i fosterställning på soffan. Här kommer jag nog ligga fram till på söndag kl 07:00 när jag börjar jobba igen. Kul att man inte ens egentligen har börjat jobba men redan lider av tristess. HATAR att vara hemma och vara sjuk...

Tog på krafterna.

Efter att ha promenerat in till centrum för att köpa mat och hyra filmer så är jag helt slut. Förstår inte hur det kan vara jobbigt att bara bära en liten matkasse? Nu har jag fått i mig en pizza och ligger i fosterställning på soffan. Här kommer jag nog ligga fram till på söndag kl 07:00 när jag börjar jobba igen. Kul att man inte ens egentligen har börjat jobba men redan lider av tristess. HATAR att vara hemma och vara sjuk...

Sjukskriven.

Är nu sjukskriven fram till söndag då jag ska jobba dag istället för natt. Så snällt av min receptionschef att fixa och trixa. Har alltid ångest när jag är hemma och är sjuk, för man vet att då måste ens kollegor jobba dygnet runt. Men jag orkar knappt svara på sms så jag måste nog inse att jag faktiskt är sjuk.
På tal om sms så har telefonen gått varm under hela dagen. Tror att varenda en i  telefonboken har hört av sig just idag. Hade ljudet på ifall mitt jobb skulle ringa så därför kan man väl säga att dagssömnen inte varit den bästa.
Nu måste jag få i mig lite mat.

Inte bra.

Alldeles för många "fel" människor som läser bloggen, detta förstör ju givetvis både för mig och er välkomna trogna läsare. Som idag, samtalet jag fick runt 23-tiden skulle jag gärna vilja skriva om. Går inte! Frustrerande, som bara den.

Käkade middag med Lina på TGI Fridays idag, hon åker om några timmar till NYC och där ska hon bland annat jobba men även shoppa åt mig och Carlsson. Victoria Secret ska få öka sin försäljning. Jag ska ha trosor och Carlsson vill ha handdesinfektion gel. Vi är lite olika som ni kanske märker? Haha. Hur som helst så får man passa på när Lina ändå ska åka. Den här förkylningen visar inga tecken på att ge med sig, trycker i mig mängder med mitt special te* och värktabletter för att natten ska kännas okej. Borde egentligen inte jobba men är dessvärre för snål för att vara hemma.

* Receptet på mitt specialte.
-Stort ölglas.
-Massa honung.
-En halv citron med skal som bara delas i typ 4 stora bitar.
-Earl Grey tepåse.

Smaka ganska så surt men det är gott och jag inbillar mig att det gör lite nytta iaf.

Sliten.

Har sovit länge och bra idag med undantag för lite pillerpauser. Känner mig riktigt sliten. Ska bjuda på en fruktansvärd bild på mig nyvaken och sjuk. Jag varnar känsliga läsare.

Krasslig?

Sov dåligt idag, har aldrig märkt av mina grannar tidigare under dagarna men idag lät det som om jag bodde i ett hus med elefanter till grannar. Vaknade med pyttelite ont i halsen, detta har nu utvecklats till ganska mycket ont i halsen. Känner av bihålerna också, har då ändå tagit tabletterna i några dagar. Vill inte bli sjuk, framförallt inte av ekonomiska själ. Vill inte nalla av mina sparade pengar, dom är menade till roligare saker än sjukdom. Nå väl, vi får väl se hur jag mår efter en dag sömn.
/Sjuklingen.

Det bästa.

Att jobba så här precis vid Stureplan har sina fördelar och nackdelar. Fördelarna tycker jag överväger. Se alla dessa besök jag får hela tiden, hur trevligt som helst! Idag kikade Marco förbi en snabbis, han går på sin vecka på torsdag så då hinner vi prata mer.
Kom precis också på att jag inte hinner träffa Lina mer nu innan hon åker till NYC. Nästa gång vi ses är på söndag eller måndag nästa, nästa vecka, lite beroende på när vi hade tänkt åka till Borlänge. Attans vad tiden går fort!
/I

Ändrade planer.

Skulle ha träffat Maria idag innan jobbet, men hon kände sig hängig så vi tar det nästa vecka istället. Detta innebär att jag får en kväll hemma innan jobbet. Kan vara rätt så skönt eftersom jag inte hade en enda sån dag förra jobbvändan. Usch det är ändå ganska så jobbigt att bara sitta hemma, borde träna istället men känner mig krasslig i halsen så jag får hoppa över det. Att se fram emot är iaf Biggest loser! :)

Världen krymper!

För ca två år sen så var jag på min första och sista nätdejt. Efter att jag hade tagit en promenad med den här killen som var söt och gulligt men med dåligt självförtroende så visade jag en bild för Carlsson. Det visar sig då att hon har träffat den här killen ett tag men att det rann ut i sanden. Mellan mig och Freddie så kan vi säga att jag dissade honom en gång och när jag smsade honom några dagar senare så sa han att han trodde inte jag var intresserad så han hade börjat dejta andra. Tre dagar senare alltså. Idag pratar jag med Lina och hon undrar hur långt det är till Vinterviken från Liljeholmen. Jag undrar lite varför och hon säger att hon ska ev på en filmkväll där. Hos någon som heter Fredrik. Då frågar jag lite försynt vad han har för email och alias på Match.com. Höll på att smälla av när jag inser att detta är samma kille som både jag och Carlsson har träffat... Vi får väl se hur Lina väljer att göra, skulle tro att hon hoppar den dejten? Hahaha!

I goda vänner lag.

Lina kom förbi en sväng runt midnatt, pratade lite om dagen och gårdagen. Skönt att hänga med någon som man känner så bra att man inte behöver prata. Dessutom kom Jonas förbi, han hade kört hela vägen från Luleå så han var lite trött. Lina fick skjuts hem och jag var tvungen att jobba lite.
/I

Vaknade.

Efter en rolig kväll igår så sov jag länge idag, bra det eftersom jag går på min nattvecka idag. Sovit som en prinsessa och dröm helt sjuka sexdrömmar. Saker so aldrig skulle falla mig in. Ligger nu och kollar på matchen mellan Holland-Danmark och förundrades över att det varit så tyst i mobilen idag. Den känslan varade i ca fem sekunder innan jag fick ett sms. Göran ska tydligen få tag på mig? Vad det nu innebär? Han säger till sin flickvän att jag har varit kär i honom i evigheter och jag vägrar förstå att han är upptagen och inte intresserad av mig. Då kan man ju fundera över varför han inte njuter av lugnet och tystnaden. Jag har inte svarat på varken sms eller samtal från i fredags och han hör av sig med jämna mellanrum. Undra vem det är som är kär och inte förstår att jag inte är intresserad? Göran må tro?

Gryning.

Det börjar ljusna ute nu och jag sitter och väntar på nattbussen. Blev en bra kväll, Lina åker inte hem själv och jag åker hem själv. Visserligen så är det frivilligt och jag lämnade Tom? lyckligt ovetandes på dansgolvet. Han var nog övertygad om att vi skulle gå hem tillsammans. Att hon dessutom bor granne med mig underlättade nog en hel del för honom. Jag som däremot har slutat med engångsligg är på väg hem själv. Fantastiskt skönt om jag får säga det själv. Det värsta i min mening är att vakna bakfull tillsammans med någon man inte känner. Snart hemma, Pusshej!

Finns det något slut?

Jag undrar vad människan tänker? Hur fan har han mage att försöka lura i andra människor strunt om mig? Bra fråga. Gud straffar somliga direkt och ibland tar det lite längre tid. Jag hoppas i det här fallet att det blir snarare än senare. KEEP DIGGING!  

Söndag kväll!

Dag för mig att bege mig mot Sickla för lite rött vin med Lina innan vi ska ut ikväll. Skulle tror att det blir Patricia om bara Göran håller sig hemma. Har ingen lust att stöta på honom på krogen direkt. Värsta partypoopern!
Eftersom Scandic har en stor personalfest ikväll så hoppas jag på att många av dom väljer att gå vidare så det här kan kanske bli en riktigt bra kväll.
Pusshej!

Fruktansvärt.

I natt så har Göran ringt, skickat sms samt talat in meddelande på mitt mobilsvar. När jag inte svarar så hotar han med att komma hit.
Igår när vi käkade middag så bjöd jag även in Hanna, Görans flickvän. En fantastiskt gullig tjej som har huvudet på skaft men som inte mår så bra. Kan tänka mig att Göran håller på att gå upp limmningen av ovisshet. Hanna vet allt och nu är det istället jag som är sinnessjuk och hittar på massa lögner. Visst, säger jag bara. Hanna har iaf förstått att vi fyra tjejer verkligen vill henne gott och att hon kan lita på oss. Behöver hon något så kan hon bara slå en pling eller skicka ett sms. Jag hoppas bara nu att hon orkar vara stark och verkligen försöker bryta sig ur. Hon kommer hitta någon som älskar henne för den hon är utan att vara otrogen och elak. Hon behöver bara hitta sig själv först.
/I

Tralalalalala!

Känner mig som en vänlig själ. Carlsson utropade i förvåning idag att jag faktiskt har empati. Jag är själv väldigt förvånad men samtidigt väldigt stolt över mig själv. Göran har ringt och skickat sms. När jag inte svarat så har han provat ringa Lina. Undra hur länge det ska pågå? Förhoppningsvis så slutar det väldigt snart. Jag kommer aldrig mer prata med Göran någonsin. Hur han ens har mage att anklaga mig för att jag skulle ha gett ut lösenordet till min blogg till hans flickvän? Det är sinnessjukt! Hursomhelst, eftersom hon redan har läst allt och vet allt så finns det ingen anledning för bloggen att vara skyddad längre. Så det är fritt fram för alla att läsa, på gott och ont antar jag. Det är bara synd att jag inte kan blocka vissa personer från att gå in. Men men.
Har iaf haft en annorlunda kväll med tjejerna. Vi fick oväntat besök och Kalle har fått så mycket kärlek av Maria så han kommer klara sig månaden ut. Käkade tacos och ventilerade det stora äckliga samtalsämnet Göran. Nu är det ett avslutat kapitel och det är dags för NEXT!

Idag.

Har tagit det ganska så piano idag, städat här hemma och skruvat isär den vita soffan eftersom jag nu fått tillbaka min stora divansoffa. Ikväll så kommer Maria och Lina hit så vi ska käka tacos eller nåt annat enkelt. Känner att jag behöver en lugn kväll hemma efter de senaste två dagarna. Mycket vin och lite sömn. Dessutom ska jag nog övningsköra igen imorgon med mamma. Så det kan vara bra att undvika alkoholen för en dag. Nu ska jag nog ta en powernap och sen in till centrum för att handla lite.

Att blogga.

Att blogga är fantastiskt på många olika sätt, man får ventilera sig, beklaga sig, vara överlycklig och framför allt så kan man gå tillbaka och läsa för att minnas. I nuläget så kan jag inte skriva det jag vill skriva, givetvis så kommer det läsas av en person och jag vill ingen något illa. Funderar ärligt på att börja blogga under ett annat domain och bara bjuda in er som jag vet läser för att ni tycker att det är underhållande. Jag vill inte att min blogg ska användas för en viss persons vinnings skull. Åh, jag förstår att jag är luddig men jag kan inte förklara mer. Inte här iaf.

Härligt härligt men farligt farligt.

Jag har bestämt mig nu. Kommer aldrig någonsin prata med Göran något mer. Mer än så säger jag inte.
Idag hängde vi hemma hos Carlsson och drack vin, jag Maria och en polare till Maria. Vi hade en del heta samtalsämnen som svin (läs män) och svin. Jag och Maria skulle iaf ut och vi tog en bulle in till Slussen och gick därifrån till Södra teatern, Där mötte Sam oss, hur han kunde veta att vi är vi är fortfarande ett dilemma. Funky ställe men inte vår grej så vi började promenera mot Snaps, där mötte vi T och vi gick till Patricia istället. Livet är väldigt komplicerat just nu och jag önskar att jag visste mer än vad jag gör i dagsläget. Imorgon hoppas vi på sol så vi kan picknicka i Rålis. :)
Dags att sova!

Ledsen.

Inte för min egen skull utan för någon som jag inte känner. Hursomhelst så vill jag inte någon nåt illa utan att jag hoppas att allt löser sig till det bästa.
Nu ska jag ut på stan och göra Sthlm osäkert. Har inget batteri i mobilen så vi får se hur länge jag klarar mig ikväll.
/Ida

Middag hos Carlsson.

Mina förväntningar är lika med noll. Räknar nästan med att få äta havregrynsgröt.
Håret blev bra. Eller vad tycker ni?

Övningskörning!

Har idag övningskört för fösta gången på över 6 år, var inte så nervös som jag trodde. Jag och mamma gjorde upp innan vi startade att vi ska båda behålla lugnet och det lyckades vi bra med.
Körde på extremt kurviga vägar halvvägs ut till Nynäs och sen in till Länna för en snabb tur till köpkvarteret och sen vidare hem till Högdalen. Rondeller, parkeringar och INTE ETT ENDA KÄRRINGSTOP! Jag är så duktigt!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mig klar för kvällen. Ska hem till Carlsson och sen får vi se vad som händer. :)

Tack gode GUD!

Igår när jag kom hem så var jag iaf i ett tillstånd där jag förstod att jag behöver Resorb, omeprazol och alvedon. Så en Resorb och en omeprazol innan sängen och en alvedon vid sängkanten. Idag är jag rätt så pigg trots enorma mängder rosé och en vodka tonic. Igår så kom Tomas förbi på Snaps när jag var där med mina nya kollegor. Han är en rolig prick. När jag hade berättat att jag träffar Göran så tyckte han att det var en bra idé att smsa Göran om att dom är bukisar. "Så du och  jag är bukisar haha helt okej. Ida är så jävla vacker och underbar :) " Från Tomas till Göran. Göran uppskattade inte alls att jag hade berättat och då undrade jag genast om det var hemligt eftersom han berättar vitt och brett om att vi ses till sina polare. Så det är kanske bara han som får avgöra vem som får veta. Men det funkar inte för mig. Ska det vara hemligt så kan det få vara istället.
Har klipptid idag så det är därför jag är uppe så här tidigt. Så nu måste jag dra!

Full? Check!

!

Vem ringde?

Någon som vet vem som detta nummer tillhör? 0762139103. Finns inte med på Eniro och vem ringer mig kl 01.10 på en onsdag?
Anyway, ber om ursäkt för dåligt med uppdateringar. Vi har hjälpa Carlsson att flytta. Någon som är så gulligt o-teknisk som Carlsson får man leta efter. Vi satte ihop alla hennes möbler och drack lite rosé. Lina somnade på badrumsgolvet, vi missade det sista tåget tillbaka till stan och fick ta en bulle. Carlsson fick det iaf väldigt fint och balkongen är ett av mina smultronställen i sommar.
Igår jobbade jag hela dagen och var helt slut i kroppen efter att ha krypit runt på golvet och skruvat ihop möbler. Idag jobbar jag bara 4 timmar och sen får det vara nog för den här veckan. Har inga spikade planer för kvällen så vi får se vad som händer.
Imorgon så har jag äntligen klipptid, tiden går så fort så att det var två månader sen sist har jag knappt reagerat på. Nu på med lite smink och så iväg till jobbet!
Pusshej!

Nyvaken.

Känner mig som en expert när det gäller att vända på dygnet. Jag sover typ ett dygn och är normal sen. Ska nog ta mig en promenad nu på morgonen och kanske ta en vända förbi solarieholmarna. Alla andra som inte sov bort hela dagarna hela förra veckan har fått lite färg men inte jag. Så kan vi inte ha det! För övrigt så jobbar jag bara nästa vecka och sen har jag semester i tre veckor. Håller tummarna för bra väder iallafall under Peace&Love veckan. Det går bra med en repris av förra året tack!

Usch då.

Jag vet en person som inte har det lätt nu. Kan inte hjälpa det men jag tycker faktiskt synd om personen. Många säger att inte borde men som Carlsson sa i telefon så kan det ligga mer bakom som vi inte vet om.
Har sovit fram till halv tio, så att sova i natt kan jag ju förmodligen glömma. Ska försöka träna imorgon på dagen, sen en tur till Systembolaget för att sen åka hem till Carlsson och inviga nya lyan. Blir nog supermysigt. Det blir jag, Lillebror och Lina så du vet Carlsson. Vi kommer efter 18. :)

Tvätta.

Började tvätta när jag kom hem idag runt elev-tiden. Lyckades hålla mig vaken under första maskinen, under andra så hade jag ställt mobilen för att inte missa att gå ner. Eftersom jag somnade och inte har något minne av att jag stängt av alarmet så ringde det väl aldrig. Så här har jag nu hållit på fram till nu. Nu är jag äntligen klar. Att fyra maskiner tvätt kan ta sex timmar...
I övrigt så är jag sjukt trött, så trött att jag förmodligen kommer bortse från att om jag somnar nu så kommer jag vakna runt midnatt och inte kunna somna om.

Snart så!

Inte många minuter plus ett litet möte kvar nu tills dess att nätterna är slut för den här vändan. Jobbar lite extra den här veckan, både på onsdag och på torsdag. Bra med lite extrapass så min obetalda semester inte svider lika mycket. Får se hur jag gör idag, om jag håller mig vaken hela dagen genom att sysselsätta mig eller om jag sover en stund och träna med Lina ikväll. Allt beror lite på hur lång tid mötet tar.
I natt har jag hållt mig sysselsatt hela långa natten. Det är först nu, 06:50 som jag har två minuter över. Jag är duktigt jag på att sysselsätta mig. Hellre det än bara sitta på arslet! 
Nu blir det lite hotellfrukost som en bra start på min "lediga vecka".  

Lite färg på tillvaron!

Lina är här och vi har gjort lite tjejgrejer som att färga ögonfransarna och ögonbrynen. Välbehövligt inför sommaren.
Så här blev resultatet.
Skönt att slippa måla sig om man inte vill =)

I normala fall.

Trots mitt tidigare inlägg om en viss person så finns det faktiskt gränser. Som när personen i fråga somnar på en soffa i lobbyn på mitt jobb. Efter x-antal olika upplivningsförsök så ger jag upp. Låter honom sova en timme och går på´t igen. Denna gång fick jag ett levnadstecken i form av en snarkning så jag bitchslappade honom lite till och, TADAA! Han vaknade till pyttelite, då funkade iaf mitt hot om att hade två minuter på sig att hitta en taxi eller så skulle jag be polisen hjälpa honom hem. Jag tycker att det är trevligt med sällskap men somna inte i lobbyn. Jag tar ingen powernap i luckan på ditt jobb... Pusspuss!

Ytterligare en bra dag.

Vaknade runt 16-tiden och hoppade snabbt in i duschen för att sedan bege mig till Långholmen och lite skrattstock. Underbart väder, lite rosé, mat och framförallt trevligt sällskap. Göran som jag smsade med i natt ang skrattstock var besluten att inte gå men ändå så var han på plats där idag. Var nog mitt sällskap som lockade. Pratade och skrattade gott åt varandra, Lina var även hon i sitt esse. Kanske inte så konstigt om man delat en bag-in-box på två personer? Vi gick från Långholmen till Strand istället och tog en öl, pepsi för min del... Träffade Sandra, en kollega från Star som sa upp sig i samma vända som mig.
Göran och jag pratade lite allvar, vilket aldrig är roligt. Jag vill inte påverka honom på nåt sätt så jag håller mest med honom. Det är inte mitt jobb att fatta några beslut i dagsäget. Bollen ligger hos honom. Det vi vet är att vi tycker om varandra och kommer bra överens på något väldigt märkligt sätt. Två så olika människor som Berit och Göran får man leta efter. Den här veckan har vi träffats mycket, oftare än vad jag träffat Carlsson och det säger ju en hel del... Vi får väl se om det blir av helgen 10-11 juni, jag hoppas på det iaf. Kan nog bli mysigt. :) 
Nä, man kanske skulle jobba lite?      

Lugnt.

Det märks att det är kaos ute på stan, poliserna har varit inne en vända och det var runt 23-tiden. Alla dessa studenter ställer till det ganska rejält för dom. Lite tråkigt att det är så lugnt för tiden går så långsamt då. Man får alldeldes för myclet tid till att reflektera vilket inte är bra. Det märktes i mitt förr inlägg. Förvirrad? CHECK!

Åh?

Vet varken in eller ut. Vad ska jag göra? Sluta eller fortsätta? Av erfarenhet så vet jag att sånt här brukar sluta illa. Sen är väl frågan vad behöver jag? Mår jag bra av det här? Vill jag fortsätta? Så många frågor och inga svar. Jag älskar mitt liv just nu, otroligt socialt och mina bästa vänner gör livet helt underbart. Känns som en stor skillnad från typ tre år tillbaka när, i en tid då jag ännu inte kände Carlsson och Lina bodde i Linköping. Dagarna när man faktiskt bara är hemma och rullar tummarna är lätträknade eller i stort sett obefintliga. Så varför sluta med något i dagsläget om jag faktiskt känner mig nöjd och lycklig? Fortsätter helt enkelt ett tag till och så får vi se vad det leder till?
/I

Gillar't!

Man skulle kunna kalla mig en upptagen kvinna. Inte en enda dag innan jobbet har jag suttit hemma. I måndags så var jag och Lina på bio, tisdags så tränade jag, onsdags så mötte jag Göran på söder, igår åt jag frukost med Göran samt så tränade jag återigen, idag blir det bio med Carlsson och på söndag blir det Gröna Lund med My med flera. Så den enda dagen jag inte har planer är lördag så då skulle man kanske träna igen? Inte konstigt att jag tycker att mina jobbveckor går fort? För övrigt så fick jag besök av Göran med vän i natt, tiden bara flög förbi och vips så var det morgon och dags att åka hem. Pratade med Carlsson och hon insåg att hon var ute i väldigt god tid till jobbet så vi tog en morgonfika på Waynes. Är ganska så trött nu och jag ser fram emot att få sova en stund. Pusshej!

Bio.

Imorgon så blir det biomys med bästa Carlsson, vad vi ska se är oklart. Jag kan tänka mig Dear John eller nån annan tjejfilm. Action känns inte alls aktuellt, eller det ska väl vara Snabba Cash då!
Lite Joel Kinnaman är ju inte helt fel på en fredagkväll. :)

Kände mig riktigt duktigt när jag idag åkte in till stan för att träna. Sprang i 40minuter och gick de sista 20 minuterna i raskt tempo. Allt går så mycket lättare när man kan kolla på Biggest Loser samtidigt. 7 km svettandes blev det.  

Hh

Då var det dags igen, det är allt jag säger! Kul att man fick njuta av lugnet ett tag iaf, tror att det är dags för den där resan till Kolmården snart;-)

Dags att sova!

Efter att ha handlat lite frukost så begav jag mig hela den långa bondegatan ner för att käka frukost tillsammans med Göran. Risky liv man lever, Hh hade försovit sig och vi vill inte gärna springa på varandra i porten. Hursomhelst så har Göran taskigt morgonhumör och jag var sjukt trött så efter frukost och tvtittande är jag nu på väg hemåt. Bättre sent än aldrig. :)

En klass för sig.

I normala fall när jag träffar eller ser någon som är överdrivet full eller aspackad så brukar jag normalt sett bli äcklad. I det här fallet så tycker jag nästa att det är gulligt hur en människa inte kan förstå bättre och beställer in en till öl.
I normala fall när en människa har dåligt bordsskick och äter som en gris så brukar jag normalt sett bli äcklad. I det här fallet vill jag mest be personen äta med gaffeln istället för med fingrarna och torka honom om munnen. 
I normala fall så brukar man få komplimanger om att man ser bra ut, eller är rolig. Men enligt den här personen så är lätt efterbliven en komplimang. 
I normala fall så brukar jag skälla och vilja diskutera allt och inget, men när jag är med den här personen så orkar jag inte lägga mig i. 
I normala fall när jag säger nej så betyder det nej. I det här fallet så innebär det att jag gör saker med en viss person som jag sagt nej och nekat till länge. 
I normala fall så brukar jag inte uppskatta när en person tappar byxorna på Bondegatan. I det här fallet så är det ganska charmigt.
I normala fall så brukar jag inte ligga med upptagna killar i lägenheten som de delar med sin flickvän, i det här fallet så är det just det som jag gör.  
I normala fall skulle jag aldrig försvara någon som druckit för mycket och blir utslängd från krogen. I det här fallet så förstår jag inte alls vad vakten pratar om.
I normala fall så gillar jag långa, mörka killar med kort rufsigt hår. I det här fallet så är långt hår, kort och i sämre fysik konstigt nog något attraktivt.
I normala fall så brukar jag ligga och lyssna på snarkningar för att jag inte vill väcka personen i fråga. I det här fallet så tvekar jag inte en sekund innan jag petar personen på axeln och ber personen vända sig om.
I normala fall så brukar jag vilja veta allt. I det här fallet så är jag hellre lyckligt ovetande.

Så vem pratar vi dom om?
GÖRAN, så klart!

Osynkade.

Under min jobbvecka är jag ganska restriktiv när det gäller mötestider. Ska man dessutom träffa någon som jobbar shift så är det snudd på omöjligt. Det kan jag konstatera efter nattens sms. Det går ingen nöd på mig men jag är ett socialt missfoster och älskar att ha människor omkring mig. Nu så ska man väl visserligen inte binda upp sig till bara en person, som tur är har jag Lina imorgon. Hon tar med sig träningskläder så vi kan träna när hon jobbat klart. Känns som att det får bli en timmes löpband framför biggest loser imorgon. Bättre än inget!


Inte intressant.

Känner att mina blogginlägg under min arbetsvecka inte riktigt håller måtten med dom på min lediga vecka. Inte så mycket att göra åt egentligen. Men lite krasst så är det inte lika mycket action under min jobbvecka. Slet mig från sängen ganska så tidigt idag för att plocka upp lite i lägenheten, ska även åka och träna nu. Lite powerstepup står på schemat. Ska bli skönt att röra på fläsket, blir dessvärre alldeles för sällan. Imorgon hoppas jag på en mer socialt givande dag men Carlsson den stackaren är sjuk och Lina jobbar så vi får väl se om jag hittar någon annan att leka med... :)
Igår fick jag besök en snabbis från Ioannis, att bara få besök i 45 minuter gör så att natten går mycket fortare. Pratade som vanligt om allt och inget och jag undrade om han inte skulle hänga med på P&L. The more the marrier!
Vi hörs!

RSS 2.0