REDO!

Dricker skumpa och väntar på att de andra ska bli klara...

Ikväll så kanske man verkligen ska gå ALL IN, det som vet hur mitt blixtlås fungerar ligger i farozonen ;)

Shoppat lite till...

Visst, lite sämre väder och man är en jävel på att göra av med pengar...



/Ida

Ehh...

OKej, vi skulle ha gått ut igår. Skulle bara vila lite middag igår kväll och vaknade kl nio på morgonen...

I morse.

Var man nykter men nu börjar det ordna upp sig!
Vi tog en promenad hem till Linas arbetsgivare för att lämna en sak till Maria, solen sken men varmt var det inte.

Vi bestämde oss för att trotsa kylan och åka in till Miami beach iaf, vi lånade ett vindtält och i en sån blir det varmt ska ni veta!




Man kan säga att det var en helt fantastiskt skön dag, bara ligga på stranden och läsa eller titta på folk är underskattat.
Nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll så ska vi givetvis ut!

Ändrade planer.

Vi hade planerat att stiga upp tidigt i morse för att ta bilen ner till Key West, jag hoppade in i duschen och samtiidt så kikade Lina på väderrapporten. Det ska tydligen bli någon grad varmare här i Miami så vi bestämde oss för att stanna i stan istället. Nu ska vi ta en tur till Starbuck för att köpa kaffe och sen ta en promenad. Vi ska en sväng till Target för Lina ska kika lite på en bikini och sen ska vi kura ihop oss i ett vindskydd på stranden. Det är inte varmt ute men solen skiner så det räcker gott nog!

Trots de låga temperaturerna.

Jag och Maria tog en tur till target, där hittade jag en ny bikini och även lite skönhetsprodukter som jag skämde bort mig själv med. Allt är verkligen billigare här än i Sverige. Ska sluta handla hemma! Så här ser bikinin ut :)

En annan roliga sak som hände idag var när jag och Maria var på väg ner på stranden så möter vi fem vältränade killar, ja känner igen det ena men kommer inte direkt ihåg var jag har sett honom. Han kollar ganska så mycket när han gick förbi och då kom jag på att det var han som ville ge mig en drink inne på klubben och jag tackade nej. Maria blev eld och lågo över dessa fagra pojkar och vi går ett varv runt festivaltältet för att hitta någonstans att ligga. Hamnade på gaybeachen men det kändes svårraggat där så vi gick tillbaka igen. Då ser vi killarna igen och dom jobbar alltså som modeller och håller på att fotograferas. Vilken ångest jag fick för att jag nobbade honom så hårt i tisdags. Killen var hot, hot, hot!

Väl hemma så tänkte jag springa lite på löpbandet, men fick sånt håll efter bara ett par minuter så jag gick för att simma med Maria istället. Skönt det, snart kommer Lina hem från jobbet så då måste vi bestämma oss för om vi ska åka till Key West imorgon eller inte.
/Ida

Kallt!

Vädret vänder rätt så fort här nere.
Igår var det 26-28 grader varmt, och regnigt. Idag är det strålande sol men bara 11 grader. Bara att hitta någonstans där det är lä så man kan sola.
/Ida

Soft dag.

Ska väl vara villig att erkänna att man var lite seg efter att ha landat i sängen vid 03:40 i morse. Blev en snabb tur till poolen men eftersom det började regna så var vi snabbt tillbaka i lägenheten. Städade lite och kollade på film istället. Nu ska jag ta en snabb dusch, snart middag och en tur till Blockbusters för att byta filmerna.  


Linas födelsedag.

Igår var ingen vanlig dag för det var Linas födelsedag... Det firade vi iaf med att dricka skumpa och käka tacos hemma för att sedan åka in till Miami Beach, vi började med några drinkar på Clevlanders (min motsvarighet till Malmen här i MIami) och jag måste bara säga att det verkligen bara är sprit i drinkarna här nere, behövs inte så många för att man ska bli dragen. Runt tolvsnåret så tänkte vi börja röra oss mot the Mansion, på vägen dit så möter vi en australienare som jobbar för klubben Bed. Självklart vill han att vi ska gå dit istället för Mansion. Jag förklarar lite väl fräckt för honom att vi svenska tjejer inte betalar inträde för att gå in på klubbar, så då ringer han upp ägaren och fråar om det är okej för oss att gå in gratis, två snygga svenska tjejer? Inga problem, killen eskorterar oss till klubben och vi slapp inträndet på X-antal dollar. Dessvärre så var det bara housemusik där inne så vi dricker två öl, blir bjudna på varsin drink och stoppar varsin dollarsedel innanför strumpebandet på strippan och går vidare. Planen är fortfarande The Mansion, väl där framme så förklara vakten är det är stängt men att han tycker att vi borde gå till deras systerklubb som ligger 10 gator därifrån. Jag skrattade åt honom och frågade om han tyckte att mina skor såg ut som joggingskor? Nä, dom gjorde visst inte det! Vi gick tvärsöver gatan till ett litet ställe med grym musik och dansade oss äckligt svettiga! Vi tog av oss skorna och dansade i soffan, en kille som spanar in mig kommer fram med en drink men jag kan inte dricka något som jag inte sett var den kommit ifrån så jag tackade artigt nej. En annan biffig liten sak, som kikade lite väl mycket försökte vinka över mig, men om du vill prata med mig får du komma till mig. På vägen ut så frågade jag honom om varför han inte kom fram, hans svar på det var: Because Im married.... 
Klockan var då redan tre så vi bestämde oss för att ta en bulle hem och en taxichafför som bott i Norge körde oss hem. Rolig kille!   

Bjussar givetvis på lite bilder från gårdagen.

Den som säger att jag inte sått färg, ljuger! För RÖTT är också en färg!




Har precis tryckt i mig lite bakismat... Idag skiner solen och spöregnar lite omvartannat... inte jättespännande...

Kvällen igår och dagen idag.

Jag och Lina bestämde oss för att ta en liten barrunda igår och hamnade på clevanders.


Där mötte vi på Julian och David som var från Colone i Tyskland. Båda jobbar som brandmän på heltid och pratade knackig engelska. Ganska så trevliga och roliga killar så vi bytte nummer med dom och bestämde oss för att mötas på stranden dagen efter. Det blev en ganska tidig kväll och vi var ganska så hungriga så vi stannade för att köpa pizza på vägen hem.

Så idag så var vi på stranden vid tolv tiden och det dröjde inte länge innan vi fick förstärkning. Tillochmed Lina badade idag och det händer inte varje dag!

 
Lina har även vunnit årets badflicka!


Klart att man lyckats bränna sig idag med, annars vore det väl inte riktigt likt mig?

Nu ska vi sprätta skumpan och börja fira Linas födelsedag på rikigt! ALL IN!

Sawgrass.

En regning dag är en dag för shopping.
Måste nog säga att jag gillade Aventura mall bättre än Sawgrass.
Detta fick iaf följa med hem idag: 
 


Kände mig riktigt hängig idag när vi var och shoppade, är min lilla förkylning som härgar men jag vägrar vara krasslig nu!

Ikväll ska jag och Lina ta en liten sväng bland barerna, men först blir det tacos här hemma. Forhoppningsvis så är man inte alltför risig imorgon när vi ska ligga på beachen hela dagen för att sen fira Linas födelsedag. Grattis föressten!


En bild säger mer...

än tusen ord!
Så här suddigt var det...

-Inga kommentarer.

Wow...

Vilken kväll vi hade igår. Känns innanför pannbenet och i fötterna. Vi började med att dricka en öl hemma för att sedan åka in alla tre till South Beach, eftersom vi inte hittade någon parkering så valde Lina att släppa oss för att åka hem istället, hon skulle ju dessutom upp och jobba så det var nog en bra idé.

Jag och Maria gick till Mangos, ett salsaställe med en väldigt blandad publik. Att vara blonda och blåögda här i Miami är förmodligen bara till ens fördel skulle jag säga. Hursomhelst så kommer det fram en kille som tycker att svenska tjejer är det absolut vackraste i hela världen, självklart ville han dansa och adda oss på facebook. Vi tröttnade rätt så fort på den här snubben och pratade en massa med bartendern istället, han hade haft en svensk flickvän i tre år så han kunde lite svenska, han förklarade för oss att svenska tjejer alltid är hungriga och kissnödiga, allt detta säger han på svenska. Mycket imponerande. Han bjuder oss på varsin drink, och vi tar oss ut på dansgolvet. Där börjar jag dansa med en amerikansk soldat som firar att han ska iväg till Afganistan, jag tyckte mer synd om honom och tyckte väl att han borde få en kyss eller två, typ one for the road... ;) Så nu har man bockat av iaf en sak på checklistan. :P 

Vi lämnade Mangos för att gå vidare till Clevlanders, där gick vi upp på ett tomt dansgolv och släppte alla hämmningar totalt! Dansgolvet fylldes rätt så snabbt när vi hade satt igång, så vips så var det fullt! Hittade på tre stycken fransmän som jag dansade med och även bytte nummer med, alltid kul att ha vänner över hela världen.

Efter att ha gått i 9 cm klackar i 6 timmar så värker det kraftigt i fötterna, vi bestämde oss för att försöka ta oss ut för att gå ner på stranden, på väg ut hittar Anton från Toronto som är en riktig hunk, (kan vara som så att alkoholen har förbättrat honom lite, fortarande lite oklart...) hursomhelst så ville han komma till Sverie och det är klart han ska göra det!:) Efter nåra väl många pussar på kinden och en emailadress så tar vi oss ut från baren.

Nere på standen skulle vi mest bara gå barfota och svalka fötterna i havet, men istället träffade vi på tre mörkhydade män, Maria fattade tycke för en av dom och helt plötsligt så hade vi fixat skjuts hem. I efterhand och när man satt i bilen så kändes det som en riktigt dum idé. Vad som helst kunde ju ha hänt... Vi kom nästan hem i perfekt skick, om man ska bortse från det faktum att vi blev stoppade av polisen för fortkörning och han som körde fick en liten bot på 294$.

Jag har nu vaknat och vågar inte lämna sovrummet för jag vet att den ena killen sover på soffan. Så min plan är att hänga här tills dess att jag hör att ytterdörren slår igen.
Kan bara sammanfatta den här kvällen med: WHAT A NIGHT!

Underbar dag!

Idag har jag och Maria legat på standen i några timmar, varit noggrann med att smörja in mig för jag vill inte bränna mig om vi ska ut ikväll. Har fått lite bra erbjudanden när vi var på stranden om var vi ska gå, har fått gratis inträden och vip-pass. Nu känns det verkligen att man har semester, solen skiner och det är ca 25 grader ute, som en bra svensk sommar fast med mycket mer snygga människor att titta på. 

Både jag och Maria är blonda och amerikanerna har inga skrumpler vad det gäller att stirra och glo, man börjar vänja sig nu med att dom tittar in en från topp till tå... 

Nu blir det en liten siesta så man orkar festa ikväll. :)   

Himmelriket!

Himmelriket kallas även Aventura mall! Gud så bra sysselsättning när vädret inte är det absolut bästa. Jag och Maria tog en tur och efter att ha fått spendera lite pengar så blir man alltid på så bra humör! Har shoppat lite smink, underkläder och ett par jeans.

Jeansen kostade mig 26 dollar vilket är 195:- svenska kronor.

Hela startkitet från Bare Minerals kostade bara 60$ med andra ord 450:- Bara en borste hemma kostar 360 spänn så det var verkligen ett bra köp :)

Världens sötaste trosor fick också följa med hem, inhandlade på PINK som är en det av Victoria Secret. 5 par trosor för 25$. Inte heller något man ligger sömnlös över. ;)

Jag och Maria ska nog gå ut ikväll, Lina jobbar ju dessvärre imorgon men kan förhoppninsvis följa med en liten sväng iaf. Lina borde snart komma hem från jobbet nu.

Världens bästa Carlsson ringde också och var lite på lyset, så härligt att få prata med henne. Hon hade nog haft en trevlig liten AW ikväll. Fan vad roligt om hon hade varit med här. Hon hade ÄLSKAT all shopping som erbjuds till vrakpriser!! 

 

Sovmorgon.

Idag jobbar Lina, så idag får jag underhålla mig själv. Är inga problem. Ska börja med att gå ner till gymmet för att springa lite. Det är lite mulet än så länge så man får väl passa på att vara inomhus medans det bara är evla grader varmt ute. Sen tänkte jag käka lite frukost och ta en latte på Starbucks. Får se om Maria kanske vill åka och shoppa? Det återstår att se :)

Liten värld...

Har precis kommit hem efter att ha varit inne vid Miami Beach ännu en dag, var helt okej att ligga på stranden idag. Låg i lä från några solstolar så då blir det nästa hett istället. När vi låg där på stranden så kommer det fram en kille i vår ålder och frågar om vad klockan är på engelska. Lina kikar efter och eftersom jag hör att han pratar med någon slags brytning så frågar jag var han kommer ifrån. Han är från Sverige. Närmare bestämt ifrån Gagnef. Pratade ett tag med honom och han pluggade i Toronto och hade lov just nu, dessvärre åker dom tillbaka imorgon så vi lär väl inte se mer av honom.
På väg hem från beachen så stannade vi för att handla "lite", en kundvagn senare och vi är på väg hem. Slägde i oss lite rester från gårdagen och gick ner till poolen, men det  blev inen långvarig visit då det var ganska kyligt.

Ska nog lägga mig och läsa lite, är seg i kolan idag. Inget kaffe än så det beror nog på det...

Torsdag!

Idag ska vi åka in och storhandla i Miami, ikväll ska vi laga lasange. Vaknade pigg som en nötkärna vid sju-tiden i morse och hoppade ur sängen och tur som är Lina lika pigg så vi drog på oss träningskläderna och gick ner till gymmet för att träna. Sprang en sväng på löpbandet och körde lite armar. Efteråt så kände vi att vi förtjänade en onyttig lång frukost. Skönt att slippa stressa, nu har vi iaf duschat och klätt på oss.
 
Känner mig extremt blek bredvid Lina, så bara för att jag ska må lite bättre så måste jag lägga upp denna bild också... Mohahahhaha! 


 

Härlig första dag!

Runt tolvtiden åkte vi in till Miami Beach för att chilla på stranden, (skyskraporna är rätt så häftiga!)

Blåste som fan och det var ganska så molnigt men solen tittade fram med jämna mellanrum. Vi stod ut i en-två timmar iaf.


En Joe kom och erbjöd oss att festa ikväll på the Mansion och vi lovade att tänka på saken. Mötte upp honom senare för att snacka lite. Riktigt rolig kille. Ingen man ligger med men skratta kan man iaf göra... Vi lämnade Joe för att åka och shoppa. En tur in på VS (Victoria Secret) så var man en BH rikare och x-antal dollar fattigare. Fröken Carlsson kan även se fram emot en liten gåva från VS när jag kommer hem. 
 

Behöver jag ens nämna att jag lyckats bränna mig i solen? Helt otroligt men sant!
Tomorrow så ska vi handla lite och kolla runt lite i området, Lina jobbar fredag-söndag så det är ju bra om jag hittar till stranden och poolen själv. Lina håller på att göra pizza nu så snart får man återigen mat i magen! MUMS!


MIAMI!!!

Har nu kommit till rätta här i Miami och Key Biscayne. Resan gick bra även om man hade saftig träsmak i rumpan när man kom fram.
Började med att fixa håret, en kopp te och sen sova. Var rätt så trött efter resan men lyckade hålla mig vaken till 22:30 lokal tid. Dvs. 04:30 svensk tid.

Uppe med tuppen imorse och följde med Lina när hon körde Maria till jobbet, stannade på Starbuck för att köpa kaffe och åkte till strnaden och satte och en stund. Blåser ganska mycket idag och det är inte direkt varmt med det är ingen j*vla snö och det funkar utmärkt för mig. :)



Idag blir det kanske stranden om det blir lite varmare efter lunch annars kanske en liiiten shoppingtur?

C ya!

Klippning!

Ska strax bege mig till stan för att klippa mig, känns lite vemodigt eftersom min frisör är bortrest så jag måste prova någon annan. Håller tummarna för att jag ska bli nöjd. :)

Kalas!

Var hemma hos lillebror och fick lite tårta och fyra sorters kakor, lillebror han fick presenter han.

Theo ville ha kakor, och den som väntar på något gott väntar alldeles för länge!


Väl hemma så har jag kikat på Sommaren med Göran, ganska så rolig film faktist. Ikväll bler det till att heja fram Anja Persson till medalj och förhppningsvis ska jag inte somna för sent. Det är en dag imorgon också.
/Ida


Snart dags.

Håller på att fixa och dona för fullt inför resan. Igår var jag barnvakt i Sickla och passade samtidigt på att hämta lite grejer som Lina saknar i Miami. Var även en sväng till Ikea igår med mamma och Anki bland annat. Vi skulle köpa en födelsedagspresent till lillebror och efter att ha burit ut det 36 kilo tunga paketet till bilen kommer mamma på att hon har tagit fel sak. Jag och Anki skrattade bara bättre det än att gråta. Det vara bara att gå in igen då! Passade även på att köpa Linas födelsedagspresent, ett fårskinn. Detta väntar nu på henne när hon kommer hem. Johannes och Theo var även med på Ikea.



En del av barnvakts pengarna la jag på en ny resväska till mig själv. Kom på att jag ska trots allt resa en del det här året så varför inte bara köpa en ny? 

Har även börjat pack lite nu, ska tvätta imorgon så det kommer inte bli klart innan dess men det är väldigt skönt att ha börjat iaf. 

På agendan nu närmast väntar kalas för lillebror och så kanske jag ska dricka lite vin med Carlsson. Ser fram emot att få klippa mig imorgon. Det behövs. Dessutom längtar jag ännu mer efter att få lite slingor och solblekt hår. Lina ska få fixa när jag kommer fram. 

Nu ser jag mest fram emot flygresan eftersom jag har köpt en nackkudde på IKEA, 69:- för att få sova ordentligt på planet kändes verkligen som ett kap. :) 
Nu måste jag dra!
 

fnjuhdaosncdenfekwmlöcnksncfjfoejf

Med andra ord, trött och hungrig.

Känner stressen.

Börjar  bli lite smått stressad över hur jag ska hinna med allt... Har inte ens hämtat resväskan, bokat tvättid eller ens funderat lite över vad jag ska ha med mig. Jag vet dock vad som jag ska ta med mig till Lina.

Imorgon kommer min systerson, som jag har saknat honom. :) Jag ska skämma bort honom på måndag för då ska vi bo på hotell. Det är extra spännande när man är liten. Sover hemma hos syrran i frösunda idag, så det är nära till jobbet imorgon.
Natti!

Löning!

Kompis det går bra nu, pengar rullar in som dom ska nu!

Lönebeskedet trillande hem i brevlådan idag. 18500. Katching! Dessutom vann jag 1600:- på Betsson igår. Jag ska dessutom sitta barnvakt på lördag. Några hundringar där. Ska även ringa till pappa och säga att jag är redo på min julklappsslant som jag bad honom förvalta åt mig. Med ränta hoppas jag på!

Nu ska jag springa till jobbet! 
Hejpåre!  

Ego!



Vad kan man säga? Tur att man gillar sig själv iaf. :P

Mor lilla mor.

Nu har det varit mammas födelsedag i ca 47 minuter. På måndag så ska hon få sin present. Jag ska piffa upp henne lite igen. Funderar även på att fråga om jag får provbo på jobbet på måndag till tisdag. Vore ju underbart skönt om jag, mamma och Johannes kunde sova där natten innan jag åker. Ska höra med chifen imorgon. Nu ska jag nog sova lite, känner att jag har träningsvärk på ingång. FÅr se hur illa den är om 12 timmar då jag hade tänkt träna igen. Kanske kör man lite powerplate innan jobbet istället?


En bra dag på jobbet!

Helt enkelt.
Tiden har bara sprungit iväg. 200 ankomster kan hålla en sysselsatt. Det har iaf gått riktigt bra. Carlsson ville inte dricka vin med mig ikväll. Vilken besvikelse måste jag säga. Kanske ska be hennes mamma kolla om hon har feber...?

Tränade idag, körde dubbelpass. Först körde jag Powerstepup och sen lite Core. Härligt att träna, jag förstår inte varför jag drar mig för att gå dit?
Nu är jag snart redo för hemgång!

Ta igen förlorad tid.

Har ju inte tränat ett enda pass de senaste två veckorna. Så idag kör vi två. Först en timme powersteup och sen 30 minuter Core. Det är trots allt sju dagar kvar tills bikinin ska på. INGET STRESSANDE ALLS??

YAY!

Jag har hittat en resväska som jag får låna.

Till mina nära och kära: När jag fyller år så står följande på min önskelista...

*trumvirvel*
Plats nr 1: Kohudsmatta, svart/vit men inte med för små fläckar.


Plats nr 2: Guessklocka! 
 
Plats nr 3: Riktig resväska!



Nu tänker vissa av er... Fyller inte hon år 11 september? Och jo, det gör jag. Men vem säger att man inte bör få presenter för att man fyller halva år? Så nu har ni fått massor av idéer! Jag ser fram emot att öppna lite paket den 11 mars. YAY!

Great day!

Intervjun kändes riktigt bra, en fantastiskt trevlig receptionschef som intevjuade mig. Hon är norrlänning så det förklarar varför jag gillar henne. Hon räknar med att vara klar för att lämna besked om senast två veckor, så nu är det bara att hålla tummarna.
Tog en promenad för att möta upp Carlsson på hennes arbete, även min gamla arbetsplats. Tärffade massor av fd kollegor och fick prata lite strunt. Vi var duktiga och promenerade till slussen och tog tunnelbanan till Skanstull därifrån. Vi skulle ju titta på den lilla lägenheten som Carlsson är sugen på. Den var i toppskick och där skulle vi trivas, den har en bra planlösning och kommer förhoppningsvis bli ett bra förstagångs-boende för Carlsson.
Vill ni kika på lägenheten kan ni göra det här: http://www.sodermaklarna.se/beskrivning.aspx?OBJGUID=3OEAHRC9HR66C7JS&OBJTYPE=CMBoLgh&images=all

Nu ska jag titta på Sommaren med Göran och hoppas på att den ska bjuda på några skratt.
Pusshej

Superbowl!

Efter att ha sett hela finalen och hållt mig vaken fram till fyra i natt så kan jag berätta en sak. Jag kommer aldrig kolla på tv i USA, är så innerligt trött på reklamen som är varannan minut. Jag kommer kolla på allt streamat från sverige ifall man får abstinens.
Hursomhelst så vann dom jag hejade på, alltid the underdogs. Så GRATTIS NEW ORLEANS SAINTS!
Nu har jag kastat i mig lite mat och ska bege mig mot de finare kvarteren i stan. Östermalm.

Inte långt kvar nu.

Snart får man gå hem, nattisen är på plats och då vet man att det är nära slutet.
Denna dag har varit ovanligt lugn, kändes nästan som om det var jul igen. Det blir ingen direkt sovmorgon imorgon eftersom jag ska på intervju. Tror att jag ska träna också. Körde lite powerplate idag men det bränner aldrig allt skit som jag stoppat i mig idag. Långtråkigt innebär att man äter i brist på annat att göra...

Söndagsmys.

Går att ha söndagsmys kl 12 på dagen också. Jag har myst till det med Thaimat från gula kiosken och dricker nu en frappé. Synd att man måste jobba bara. Jag har egentligen inte något emot själva jobbet med resvägen dit är där skon klämmer.

Pratade med mamma idag och hon är snäll som tänker köra mig till Arlanda. Planet går kl nio på morgonen och det gäller tydligen att vara där i god tid för alla dessa extra säkerhetsrutiner som gäller när man ska flyga till USA, blir till att stiga upp mitt i natten så man kanske kan sova på planet om man har tur.

Däckade.

Jag hann inte ens landa på kudden innan jag somnade igår. Vaknade elva timmar senare utan att ha vaknat till en enda gång under natten. Det är vad jag kaller en god nattssömn. Idag så ska jag in för att återigen jobba. Förhoppningsvis så blir det en lugn kväll för igår var det mycket.
Snart är det en ny vecka, fullspäckad sådan.

Måndag: Jobbintervju samt en lägenhetsvisning med Carlsson. 
Tisdag: Jobba samt en AW med Jeanette och Carlsson. 
Onsdag: Jobba sen hem till syrran för middag och övernattning. 
Torsdag: Hundvakt på morgonen och sen jobba. 
Fredag: Jobba, sen middag hemma hos Esther. 
Lördag: Sovmorgon! Barnvakt hela kvällen i Sickla. 
Söndag: Födelsedagsmiddag för mamma och Emil. 
Måndag: Tvättning och packning inför Miami. 
Tisdag: AVRESA TILL MIAMI! 

Jag tror att tiden kommer flyga fram!
 

Lite seg idag.

Efter ett glas rött och tre glas med skumpa så känner jag mig lite seg och sliten idag. Men inte så mycket att göra åt, det är bara att bita ihop och se fram emot när man väl får sova om x-antal timmar. Här på jobbet ska jag iaf se på live uppträdande av Miss Li. Det är inte varje dag som det händer.

/Ida

Fint ska det vara! Endast det bäst

0-2325d50889fbfd724d1b5141f4881e15.png

Kolla varifrån!

Fint ska det vara! Endast det bästa är bra nog. :)


Nedräkningen har börjat:

Snart är man hemma.

:)

Beskriv dig själv.

Vilket djur är du:
Jag är en oxe, stark och arbetsvillig. 

Det ord andra beskriver dig med som oftast:  
Kaxig.

Det ord som du helst beskriver dig själv med:
Ironisk.

Vilken frukt är du?
Passionsfrukt, hård på utsidan med när du väl kommer in så är jag söt och slemmig. (usch det lät snuskigt)







Lite lätt uttråkad.

Hade hoppats på en dag när timmarna flyger fram på jobbet. Enligt antalet ankomster borde det vara det men det är det inte. Många det i en mening. Ser fram emot after worken idag. Fick en massa komplimager idag när jag klev in på jobbet och det är alltid bra för självförtroendet. Så ikväll så kör vi hårt. Dvs, en flaska vin, lite vatten och hemgång. 

Ses vi på Malmen?  

Dagens utseende.



/Ida

Måste man ens nämna det?

Fredag= AW med Carlsson.

En flaska vin, Malmen, 2 heta greker med hus i Halkidiki, gudomliga svärföräldrar, två små grek/svenska barn... Okej, kanske svävade iväg lite där...

Diplomat.

Här händer det grejer.
De senaste jobben som jag har sökt inom den koncern som jag jobbar för i dagsläget har jag inte ens fått komma på intervju för. Då pratar vi om jobb som jag egentligen är överkvalificerad för. Nu har jag sökt två jobb utanför kedjan och blivit kallad till intervju för båda. Dessutom tror jag att jag ligger bra till på Reisen och så får vi se hur det går på Diplomat. JAg står fast vid mitt nyårslöfte om att byta jobb. Det absolut skönaste vore att hitta ett nytt jobb idag och skriva papper, så att man inte behöver komma tillbaka efter semestern. Men det vore väl för bra för att vara sant? 
 

Vad jag behöver.

-Gråta ut ordentligt.
-Lämna vissa saker bakom mig.
-Försöka gå vidare.
-Hitta livsgnistan.
-Leva livet.

Dumheter.

Hur kan man vara så korkad att man begår samma misstag? Man har sett hur det har förstört och i princip dödat en människa men ändå så väljer man att prova. Man kan verkligen inte vara så oförstående väl? Jo, tydligen. 

För din info så fungerar telefonen åt båda hållen. Man kan både ringa och ta emot samtal.  


I made it!



Favoriten just nu!

Inte förvånad.

Steg ju upp vid sex-tiden i morse för att gå på intervjun, till det hela hör att jag jobbade kväll igår och somnade väl runt ett. Så lite för få timmar för att mitt huvud och humör ska fungera som det ska. Så därför bestämde jag mig för att sova några timmar till när jag kom hem. Vaknade vid 13:40. Sov alltså fyra timmar till. Så nu är jag ännu tröttare. Att man aldrig lär sig.

Snart kommer mamma och vi ska åka till Frösunda.

Intervju.

Hade en intervju idag för ett jobb som Shiftleader på ett hotell inne i stan. Vilka härlig människor. Tre stycken som höll i intervjun. Lite skrämmande.. Kändes som om intervjun gick bra och jag tror att jag kom fram på ett positivt sätt. Ett tjusigt hotell med lite klass och en ganska så internationell känsla.
Bara en sak som att höra; Ti kaneis i hotelllobbyn kände jag var helt korrekt. Åh, en annan sak som är bra med jobbet det är att min restid halveras. Dvs, mer tid att dricka vin på Malmen.

Ni ska veta att jag försöker.

JAg är inte den som väntar på att saker ska komma till mig. Jag har ju trots allt försökt med en hel del. Dating in the Dark grejen till exempel.

Ville bara säga det.

Handlingsplan.

Nu är det enligt följande:
Jag och Carlsson ska skaffa pojkvänner. Vi kommer inte ge oss innan mission completed. Problemet ligger dock i att vi är ganska så dåliga på att leta. Vårt motto är förmodligen: Det som inte finns på Malmen, existerar inte. Så nu behöver vi er hjälp.
Har du någon killkompis, eller bekant som är vettig och inte allt för ful så vill vi gärna träffa honom. Har han en bästa kompis som också är singel så är vår lycka gjord. Vi tänkte nämligen dela på allt utom just pojkvännerna.
Vill att ni observerar att detta inte är ett skämt på något sätt och vis utan ett tecken på desperation. Din pojkvän måste ha någon singelkompis?? Hjälp oss nu snälla! Vi tar tacksamt emot förslag på var man kan tänkas hitta kärleken. 

/Ödmjukaste Ida 

Tiden går.

Bara 13 dagar kvar till Miami. Tiden har gått fort. Extremt fort! Ska bli underbart med sol, värme och shopping. Festa på Miami beach och hänga med Lina.
Måste bara fixa resväska innan jag åker.
Nån som har en på fyra hjul som man kan putta, inte dra och som kan tänka sig att låna ut den får gärna höra av sig.


Trött-

verkligen trött efter ett sent arbetspass med hög musik och förfriskade gäster. Har varit en rolig men ganska påfrestande dag.

Dags att sova.

Lesbiska lapplisor.

Jag och fröken Carlsson är ju bara för roliga. Vem fan kommer på idén att berätta att man är ute för att fira sin ett årsdag med sin flickvän? Vi träffades genom vårt gemensamma yrke som lapplisor. Vi har hart sex med män tidigare men ny lever vi ett monogamt förhållande där vi är varnandra trogna. Carlsson har lite svårt med att man måste sätta etiketter på allt, men börjar numera vänja sig vid att vi är ett par. 

Vi borde ägna oss är skådespeleri och inte jobba som shiftleaders, vi är mycket bättre på att agera. 
 

RSS 2.0