Träningen går bra.

Var en dålig vecka förra veckan. Den här veckan är redan bättre med tre pass. Har fått en provträningsvecka på Balance så den tänkte jag försöka använda under nästa svacka. Idag blev det 5 km på löpbandet och 20 Burpees. Dom där jävla Burpeesen blir fan aldrig lättare. Så fort jag kommer upp till 14 st så slår mjölksyran till som ett brev på posten. De sista sex känns då som 100 st. Men det är fan bara att kämpa vidare!


Fascinerande!

I söndags så kom min äldsta bror med familj upp till Sthlm för att hälsa på Fia, Claes och Lukas. Kul eftersom de annars aldrig vill umgås med familjen på Mickes sida. Största anledningen till det är väl att vi inte orkar med Therese. Ett bra exempel till varför jag inte ens vill spendera 2 minuter i samma rum som henne är kommentaren hon skrev på Facebook i söndags. Att det ska bli kul för tjejerna att äntligen få träffa någon från pappas sida av släkten. Det är ju inte som så att de anstränger sig för att ha en fungerade relation med oss här uppe i Sthlm. Ringer dom? Nej. Skriver de på Facebook? Nej. Gör jag det? Nej. Varför? För att jag tycker att umgänge med Therese kostar mer än vad det smakar. Det är det bästa med att vara vuxen. Man väljer vilka man umgås med, slipper tryckas in i grupper med folk man inte går ihop med. Det är skönt. För man måste ändå vara realistisk. Ibland växer man ifrån varandra, ibland förändras man till det sämre eller det bättre och så inser man att man inte har något gemensamt.
I dessa lägen finns det ingen anledning till att kämpa för att ha en fungerande relation. Jag tycker att det är bättre att lägga det på is. Sanna vänner och släktingar förlorar man ändå aldrig.
Jag är otroligt tacksam för mina närmsta vänner och släktingar. Även om man inte pratar dagligen så vet jag att ni finns där om stormen skulle dra in. Så tack till er, Carlsson, Emma, Fia, Sofia, Anki och lilla Mamma! ! Älskar er alla! <3


Lördags

Vi hade en förjävla trevlig kväll hemma hos mig i lördags. Från början var det jag, Carlsson och Jenny men vi fick förstärkning av Sandman och fyra kockuslingskompisar till honom. Blev lite bartömning och alla blev tillräckligt runda under fötterna. Vi drog iaf till Patten men en del blev nekade i dörren. Alla vi tjejer kom naturligtvis in. Jag var iaf skitfull och spenderade mina två timmar på båten med att leta efter mina vänner. När jag inte letade hängde jag med nån brud som hette Angelika som jag träffade på damernas. Vi kissade tillsammans och blev sen bästisar för kvällen. Hon bjöd på shots och berättade att hon var aspirant. Sjukt otippat!
Pratade med Polis Oskar hela vägen hem och jag kan bara konstatera att även om han kanske inte är det jag vanligtvis går igång på utseendemässigt så får han mig att skratta och han luckas även genera mig. Det är få förunnat!
Dagen därpå började jag dagen med att kalva lite i toalettstolen, sov lite till och mötte sedan upp Jenny och Håkan. Jag och Jenny (eller Pökan som hennes nya smeknamn är ) såg Bond på bio och käkade sedan middag på en dålig restaurang i Gamla Stan. Var sjukt sliten men lyckades ändå ta mig samman när jag kom hem och städade upp efter Sandmans sniglande med drinkarna.
Som gott i 12 timmar och var som en ny människa på måndagen.


Fredag hela veckan!

Sitter hemma med ett glas vin, har lagat mat nästan hela dagen men har också hunnit träna och sola. Jenny undrade om jag ville komma hem till henne på middag men idag föredrar jag mitt eget sällskap.
Ska dricka mitt vin, äta lite färska bär med kesella och kika på fredagsfinalen av X Faktor.
Klockan ringer vid 08:00 imorgon för ett mellanpass på Kungen. Sjukt otaggad.


Dagens bästa.

Insåg igår när jag satt och drack vin med Carlsson och Sofia att det är två veckor kvar tills man ska kallelsen till fystesterna och då kan det ju vara bra att kliva ut ur bekvämlighetszonen. Jag har till exempel inte ens provat springa mina 2 km på tiden som krävs innan idag. Ställde iaf in löpbandet på 12 och lät det komma upp i hastighet. När jag började hade det gått en minut och 0.15 km.
Hade värmt upp med 40 minuter på cykeln och det gick lättare än vad jag trott.
Summan av försöket blev 2 km på 9:45. 30 sekunder tillgodo.
Dessutom satte jag 15*80kg, 15*90kg och 15*100kg i benpress. Det är jag också jävligt nöjd med!


Söndagar.

Söndagarna när man jobbar är lugna och sköna. Jag jobbar nästa alltid osminkad och lufsar runt lite som om jag vore hemma.
Blev därför väldigt obekväm när John ringde mig strax efter 03 och sa att han och Fredde skulle kika förbi. Jag sa att jag inte ville ha besök eftersom jag är osminkad och känner mig osocial. redan då nämner han att dom vill köpa ett rum. Säger då över telefon att vi inte säljer några rum nattetid, oavsett vem som frågar.
Killarna kommer iaf till hotellet och vi slår oss ner i sofforna precis innanför entrén. Dom sitter då i 30 minuter och undrar varför. Jag orkar till slut inte ens lyssna på dom, och börjar pilla odiskret på min Iphone. Då blir John irriterad eftersom jag inte bryr mig och reser sig abrupt och stormar ut. Han verkade inte särskilt onykter men väldigt forcerad så jag satsar mina pengar på att han har dragit kola. En sak är säker. Jag tänker inte träffa honom på onsdag. Skulle aldrig riskera mitt kanske blivande yrke genom att umgås med en sån människa.

Helgen.

Helgen har gått fort, eller hela veckan har bara sprungit förbi. Gott om saker att göra på jobbet. Tror aldrig jag har jobbat så mycket under en veckan som jag fått göra under den här veckan. Här på Kung Carl alltså. Även om jag gnäller lite för att det är mycket så tycker jag att det är skönt ändå, för timmarna bara springer förbi. Har hunnit med f träningspass i veckan och idag avslutade jag med att springa på löpbandet. Vi är inte direkt värsta bästa polarna jag och löpbandet. Man skulle kunna säga att vi glidigt ifrån varandra. Idag tvingade iaf jag mig själv till att springa 5 km under 30 minuter. Landade på 29:30 men det var iaf under. Har av ren bekvämlighet haft en km tid runt 7min just för att det inte är kul att springa nu. Men jag måste försöka ha i åtanke att det faktiskt är kort och snabbt jag ska springa på fystesterna och inte ett maraton i makligt tempo.
Igår var det kalas för lilla Lukas och det var hur mysigt som helst att få träffa stora delar av släkten. Det är så sällan vi får an chans att umgås allihopa. Lukas verkade helnöjd med alla sina presenter och verkade trivas i rampljuset. Annars så har helgen inte bestått av någon action...
Det enda jag kan nämna är att John är kort i sms. Har han visserligen varit hela tiden men jag börjar liksom tröttna lite. Har han inget att säga så behöver han faktiskt inte skicka ett sms med bara ett Hej. Skit i att sms alls då. Vi får se om han ligger på inför onsdagen annars kanske jag avbokar dejten. Jag lägger hellre tid och energi på någon som visar ett intresse fullt ut.
Så det så!

Syskonbarn.

Jag har väldigt många fina syskonbarn! För mig så är dom det finaste i världen!


Hur gick det sen då?

Trodde att jag skulle ha problem med att sova idag pga nervositet inför dejten med John. Sov mycket bra iaf och kände mig inte alls särskilt nervös när han väl plingade på dörren.
Han kom in och kikade runt lite i min lägenhet, klappade lite på katten och berömde mig och min lägenhet. Hans exakta uttryck var: Här känner man sig trygg. Tycker jag var fint sagt.
Vi åkte iaf hem till John som bor i Skarpnäck, John hade bilen med sig som han behövde lämna av hemma. Var rätt så glad över att slippa att äta tillsammans med honom. Tycker alltid att sånt är lite olustigt i början. Han bor i en fin 3:a högst upp och allt var väldigt städat och prydligt. John bjöd på kaffe, vi pratade en del om allt möjligt. Av någon märklig anledning så kommer vi hela tiden in på väldigt djupa ämnen. Familjerätten och HIV för att nämna några. Vi kysstes lite i soffan, efter att han frågat om han fick kyssa mig?
Det var en mycket bra första kyss, mjuk och mysigt. Väldigt inbjudande till mer skulle jag vilja säga. Nu har det ju återigen gått 4 månader utan att jag har legat och idag kom iaf sexlusten tillbaka. Den typ bitchslapade mig i ansiktet.
Det var nog bra att jag var tvungen att dra mig mot jobbet för jag tror jag hade haft svårt att tygla mig tillräckligt för att inte ligga med honom.
Jag ska inte sticka under stolen med att jag attraheras av honom för det gör jag verkligen men, det finns alltid ett MEN... Han påstår att han är långledig? Jag påstår att man är arbetslös då? Han går runt med kontanter och sånt gör mig alltid skeptisk. Vad försörjer han sig med? Säljer han droger? Jag är säkert bara sjukt paranoid men jag hatar att inte veta. Det visade sig idag att John är lite äldre än vad jag trodde. Han fyller nämligen 35 om två veckor. Ålder gör mig inte så mycket. Bättre äldre än yngre iaf.
John tog sällskap med mig mot stan för han skulle möta en vän på söder. Insåg då att jag sitter och pussas offentligt. Nåväl, sånt om händer antar jag?
Vad händer nu då?
Jo, på Onsdag kommer John hem till mig, jag ska laga mat och John tar med sig vin. Han ska nog sova över då... IIIHHHH!!! Vi har iaf kommit överens om att vi inte ska ligga utan bara mysa lite. Kramas, klämma lite och kyssas. Fan, jag längtar tills på onsdag! :)

Dejt!

Usch vad jag inte gillar det ordet. Låter lite väl töntigt för min smak. Nu är det iaf en vecka sen min och Jennys dubbeldejt med John och Fredde, Ikväll kommer John hem till mig och vi ska äta thaimat tillsammans. Har en del förhoppningar inför kvällen. Han har visat väldigt tydligt att han är intresserad och han känns som en driven man så vi får se om han lyckas charma mig. Blir inge ligga men lite hångel ska jag nog överleva! John ringde mig nyss när han var på väg hem från stan. Vet att jag attraheras av honom och kan inte låta bli att tycka att han är manlig. Nåt är det...

Apropå samtal så ringde även Oskar mig. Polisen som jag mailat med på facebook. Första gången han ringde mig, pratade i 45 minuter och det samtalet flöt på bra. Inga pinsamma tysta stunder. Väntar dock på att han ska fråga om vi ska ses, jag är för tjejig för att ta ett sånt initiativ. Vet faktiskt inte vad han väntar på?

Någon annan som inte spiller någon tid är Jonas, han smsar eller mailar dagligen och pratar om att han ska ta mig med storm. Undra hur han hade tänkt göra det när han befinner sig uppe i Luleå och jag här nere i Stockholm. Han säger att han kommer ner till storstan i slutet på Oktober. Jag känner spontant att mycket kan hända på dom två veckorna... Ligger man inte i så kan chanserna gå förlorade!


Ser jag mer nu?

Ända sen jag bestämde mig för att verkligen ta det här med att söka till polis på allvar har jag ställt inför en del scenarion. Vet inte om det är för att jag själv tänker till och verkligen stannar upp när jag ser något som jag inte tycker verkar vara okej eller att jag helt enkelt är på rätt plats vid rätt tillfälle. När jag var på väg mot tunnelbanan igår kväll så ser jag hur en kvinna ligger på marken och tre människor står runt henne och tittar på henne. Jag går fram och frågar om vad som har hänt och om någon larmat ambulans. Visar sig att mannen har sett hur kvinnan vinglat till och trillat till marken. Tjejerna har precis som jag precis kommit till platsen. Pratar med SOS om vad som inträffat och de vill skicka fram en ambulans eftersom mannen upplever att kvinnan varit medvetslös. Jag väljer att stanna kvar till ambulansen kommer, mannen har inte tid att vänta så jag och de två andra tjejerna stannar med kvinnan. Sätter mig på huk och försöker få kontakt med kvinnan. Hon svarar på mina frågor och berättar att hon heter Pia. Pia är ganska så bra i gasen och vill gärna ställa sig upp, men jag får henne att stanna på marken. Alkoholen har fått henne att trilla en gång och risken för att det ska kunna hända igen är överhängande. Vi pratar om lite olika saker och jag håller Pias hand under hela samtalet. Hon har en otäck bula på huvudet som växer och blir blåare och blåare. Pia vill inte åka in till sjukhuset utan vill bara gå hem för att sova. Ambulansen kommer till platsen och Pia förklarar väldigt tydligt att hon inte tänker åka till SöS. Pia har under vårt samtal berättat en del om sig själv, bl.a. att hon jobbar på en skola och att hon är homosexuell. Ambulanspersonal vill gärna att Pia ska följa med till sjukhuset eftersom hon äter blodförtunnande medicin. Det brukar inte vara en bra kombination med att man trillat och slagit sig. Det hela slutar med att jag frågar Pia vad hon hade sagt till någon av sina elever om de slagit sig i huvudet? Varpå hon svarar att hon hade sagt åt eleven att åka till sjukhuset. Jag frågar då väldigt rättfram varför hon håller på att krånglar? Då sätter hon sig på båren, lägger huvudet på sned och säger: Du verkar klok så jag får väl lyssna på dig då. Ambulanspersonalen ler tacksamt och jag går till tunnelbanan.

Men vad händer liksom?

Blir så äcklad. Vad är det för fel på män som köper sex? Det som skrämmer mig absolut mest i de här lägena är att sexköparna är hyfsat snygga män som definitivt skulle kunna hitta någon att ligga med utan att betala för det.
I natt hade vi en situation men en man i 35-40 års åldern som kommer in med en blond kvinna i 30-års åldern. Då åker upp till hans rum och drygt 30 minuter senare kommer kvinnan ner och är då helt borta. Både jag och Ola i baren reagerar kraftigt på vilken skillnad det är i kvinnans beteende jämfört med 30 minuter sen. Min första tanke är att hon är hög. Ola tänker i samma banor som mig. Jag tycker inte att kvinnan ser ut som någon som normalt sett skulle ta droger om man nu kan säga att man kan se sånt. Kvinnan är helt lost och hittar inte till utgång, samma utgång som hon 30 minuter tidigare kom in igenom. Innan de hade åkt upp till rummet så hade mannen beställt ett glas vin till kvinnan. Min tanke är då att hon blivit drogad. Strax efter att kvinnan lämnat kommer mannen ner igen och går ut på stan.
En annan man som tillhör samma sällskap som mannen som precis gick ut igen kommer då genom dörren med en mörkhyad kvinna som jag sett här förut. Även då misstänkte jag att saker inte stod rätt till. Hann dock inte stoppa dom innan de gick in i hissen. Den mörkhyad kvinnan kommer ner och slinker ut ca 40 minuter senare. För ca 30 minuter sedan kommer den första mannen tillbaka tillsammans med den mörkhyade kvinnan. Denna gång så hann jag sätta stopp. Mannen såg oförstående ut och jag förklarade enbart att han inte har bokat för två personer. Lite ifrågasättande så åker han iaf upp och lägger sig. Den mörkhyade kvinnan går ut på stan igen för att leta upp en ny kund antar jag?
Ringde till polisen för att se om det var något de kunde göra? Det bästa hade varit om jag släppt upp dom på rummet och sen ringt polisen. Men problemet är att de sällan hinner fram till plats för att kunna ta mannen på bar gärning. Det är som bekant olagligt att köpa sex men inte olagligt att sälja sex. Jag vet iaf hur kvinnan ser ut och hon kommer inte kunna följa med sina kunder upp på våra hotellrum under mina jobbveckor. Men jag känner mig inte tillfreds med det här. Vill gärna att dessa män ska åka dit, detta var med all säkerhet inte första gången eller sista gången heller som de köpte sex. Min tid för att sätta dit dom kommer. Vänta ni bara.

Kämpat

Eftersom jag tog mig tre vilodagar från gymmet förra veckan straffade jag mig själv idag. Blev många olika övningar och roddmaskinen fick motioneras. Hatar att ro.
Hade en ordentlig pump i axlar och biceps när jag var klar.


Veckan har gått fort

Veckans höjdpunkter har helt klart varit all manlig uppvaktning som jag förärats med. AW med Carlsson och Keenan i onsdags var också trevligt. Middagen med Jenny var utsökt. Trevligt att få träffa John, ännu trevligare nu när han ligger på för att träffas igen. Avslutade veckan med kräftskiva på Mvseet.


Dubbeldejt

Igår bjussade Jenny mig på middag på Nya Gatan. Maten var riktigt bra och servicen var tiptopp! Med fyra glas vin innanför västen så gick vi till Malmen där vi mötte upp John och Fredrik. Vi satt och drev och skojade i två timmar när grabbarna plötsligt reser sig och måste skynda hemåt. Klart att de inte skulle hem. Vi må vara blonda, jag och Jenny men vi är inte dumma. Förstår inte varför de inte kände att de kunde säga som det var, att de hellre gjorde något annat eller träffade några andra? Vi hade enbart suttit och snackat i två timmar så oddsen att vi skulle känna oss dumpade anser jag vara väldigt liten. Jag personligen tror att grabbarna insåg att det inte skulle bli någon ligga och ville därför köra på säkrare kort?
Whatever, nu ska jag möta Emma för lunch :)


Bästishäng!

Är på väg in mot Kungen där jag ska möta upp Carlsson för mat och vin. Tror inte vi har druckit vin ihop sedan Grekland. Inte okej! Vi har en hel del att prata om dessutom, killar såklart!
Har tränat även idag. Blev en hel drös med statiska övningar för benen och jag känner att de är lite tunga redan. Det betyder träningsvärk imorgon!
Jag känner mig iaf riktigt snygg idag och det speglar naturligtvis även min sinnesstämning :)


Det går bra nu!

Träningen flyter på trots vissa motgångar. Har varit på gymmet 19 gånger de senaste tre veckorna. 3 vilodagar sen starten så att man känner sig lite sliten är kanske inte så konstigt. Eftersom jag har sträckt en magmuskel har jag tagit det lugnt de senaste dagarna, har bara kört cardio men idag tänkte jag göra ett nytt försök. Tänkte att jag skulle lägga upp ett litet Crossfitpass för mig själv med upplägget 20-15-10-5. Rodd, Wallball och Burpees. Det kommet vara svårt att motivera sig till just Burpees men det handlar om att utmana sig själv hela tiden!


Stronger!

Igår så lurade jag ner både Jelena och Emma på golvet så jag fick öva på tekniken inför lyftet på PHS. Gick över förväntan och jag lyckades med att få upp båda två. Lyckades så bra att byxorna sprack! Men det är ju bara en positiv sak då jag får hämta ut ny uniform i veckan! YAY!


Förändring!

Känner för att göra något drastiskt med mitt hår, färga det åt det mörkare hållet. Sist jag var mörkhårig funkade det inte så bra, det såg för taskigt ut om jag ska vara ärlig. Detta enbart för att jag inte hade vett nog att måla i ögonbrynen. Nåväl, vi får se vad min frisör säger vid nästa besök :)


Crossfit

I söndag när jag satt på motionscykeln och trampade till Bonde Söker Fru hetsade min fd kollega Petra mig till att hänga med på ett Share The Pain pass på ConCorCrossFIt. Jag hade egentligen inte ork till ett till träningspass. Hade redan kört 6 pass under veckan men det är inte varje dag man får tillfälle till att prova nåt helt nytt.
Petra hämtade upp mig hemma, vi bor typ grannar så det var bekvämt. Väl framme på Kungsholmen där lokalen finns fick man ett varmt välkomnande. Alla tyckte att det var roligt med nya ansikten och man märkte att alla som var där verkligen var där för att ge allt. Inte som på vanliga gymmet där det alltid finns någon trött människa som insisterar på att krypa fram på löpbandet.
Det var två headcoacher som höll i passet och vi började med uppvärminingen som i sig skulle ha kunnat vara ett helt träningspass om det fortsatt i 45 minuter till. Sen gick vi igenom de sex olika övningarna som skulle ingå i dagens pass, tränarna hjälpte till så man hittade teknikerna snabbt. De hade stenkoll på en hela tiden och var där och petade och rätade på en tills de var nöjda. Sånt gillar jag, det tyder på att de är rädda om en och att de inte vill att man ska skada sig. 
Passet i sig var över på 12 minuter. 12 minuter tänker ni... Ha då i åtanke att jag inte kunde andas på ca 20 minuter när dessa 12 minuter var till ända. 
De övningarna vi gjorde var: 
20 kcal rodd
20 wallball, knäböja och sen kasta en tung boll upp i taket
4 sträckor á 20m med att bära din partner
20 boxjump. Hoppa jämnfota upp på en pall som är 45 cm hög.
20 kettleswings hela vägen upp över huvudet
20 Burpees, det värsta jag någonsin gjort. Min PT tvingade mig en gång att göra 50st i rad. Ett under att jag inte kräktes då. Man går från stående ner hela vägen till liggande så att brösten tar i backen, sen en armhämvning upp och att sen ta in fötterna och avsluta med ett upphopp och klappa ovanför huvudet.
Träningsvärken är på ett annat sätt än vad jag trodde att den skulle vara. Jag har insett att jag har muskler på ställen jag inte märkt av förut. Som framsidan av halsen tex. 
Jag kommer köra Crossfit igen! Lätt! Ska unna mig ett klippkort för 1500:- nästa gång lönen trillar in på kontot. 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0