Favoritfrukosten

Brungräddat Wasaknäcke med kaviar, salladslök och ägg.
Bättre blir det inte!


En bra vecka på gymmet.

Är hemma nu och ska inta lite frukost innan jag tänkte köra veckans 6:e pass. Formen är på väg åt rätt håll men jag har ökat två kilo i vikt. Muskler skulle jag tro eftersom jag ändå skött matintaget denna vecka.


Drömperiod

Är inne i en sämre sömnproblem igen, sover väldigt lätt och drömmer samma dröm hela natten. Tur att drömmen varieras från natt till natt.
Drömmer jag inte att Carlsson blir attackerad i Sundsvall så shoppar jag Missoni. I natt gjorde jag nån Wallmansvariant på uttagningarna till PHS. Tolkar det som att jag liiite nojig inför fystesterna. Kallelsen borde dimpa ner i brevlådan om 10 veckor, dvs om 50 träningspass om jag fortsätter som de senaste två veckorna. Heja mig!


Missoni

Är på väg mot stan nu för att möta upp Carlsson med flera. Middag och show på Golden Hits ikväll. Vi värmer upp på jobbet mitt med ett glas eller två.
Bär min nya kofta som jag kom över igår på Missonisläppet på Lindex.


Lyckad omställning

Igår efter jobbet körde jag rally hem för att hinna till min tvättid. Körde ett riktigt ryck på morgonen och städade hela lägenheten också. Nu kan jag förhoppningsvis bara njuta av att vara hemma resten av veckan.
Somnade vid 11-tiden och tänkte bara sova fram till 15 men disciplinen när man inte inte har något planerat är sådär... Så när alarmet ringde så somnade jag bara om och vaknade igen runt 20-tiden. Gick och tränade och tänkte att det kommer bli svårt att somna för natten. Men vid 01 sussade jag igen och att stiga upp vid 05 är perfekt. Nu ska jag dra till gymmet igen. Ska dra till Farsta och kolla in Missonikollektionen innan jag åker till mamma för att hjälpa henne med att packa och passa Ella.


Spa?

Att göra en ansiktsbehandling ska vara avkopplande, jag känner mig bara extremt ful!


Veckan som varit

Mycket jobb och mycket träning. Har lyckats fått till 5 pass den här veckan så med träningen känner jag mig helt nöjd. Kosten däremot ska vi inte prata om. Större syndare än mig får ni nog leta efter. Har inte direkt haft någon större matlust sen jag kom hem från Kreta. Äter mest skit och mellanmål istället för ordentliga mål mat. Det är inte hållbart och jag måste se till att få ordning på det nu under veckan. Kanske skulle slå på stort och laga matlådor som man bara kan ta fram vid tillfälle?
Här är iaf dagsformen på 73 stabila kg.


Damn!

Dra mig baklänges vad jag sov gott idag, somnade innan 08 och vaknade inte en enda gång innan kl 15:45. Det händer typ aldrig. Brukar vakna minst varannan timme för att kissa eller så blir jag väckt av att posten kommer. Ni, fattar. Jag somnade om och sen vaknade jag av att Emma smsade. Tog bilen in till jobbet där jag mötte Emma och vi gick till Donken för en delikat middag. Satte oss på jobbet och drack lite kaffe. Sen fick jag kärlek, massor av kärlek! Emma är verkligen den bästa av alla människor i just kategorin att få en att känna sig omtyckt. Hon klappar på en, killar en i håret och masserar. En väldans tur att hon jobbar extra hos oss nu när hon börjat studera. För hur skulle jag överleva utan den enda mänskliga kontakten som erbjuds? Jag ska bara hitta Emma i mansform så kommer jag leva lycklig resten av mitt liv!

Min bästis var inte riktigt på sitt bästa Världens Bästa Carlsson humör idag. Men även solen har fläckar och jag förstår precis varför hon var så upprörd. DU är ändå bäst alla dagar i veckan!

Behörig!!

Fick svar på att jag var behörig i min ansökan till PHS. Nu kommer det kanske en kallelse runt v. 45 om jag är konkurrenskraftig och kallas till fystesterna. Det är isf bara 8 veckor tills jag måste vara i toppform.
Kan säga att jag inte var särskilt taggad för att träna idag när jag vaknade men när jag läste mailet så vart jag taggad till tusen! Körde riktigt tunga marklyft och paniksprang på löpbandet så länge jag orkade. Strax över 5 minuter. Måste försöka utöka den tiden successiv varje gång jag tränar nu. Det här ska gå vägen!


OMG

Såg precis filmen Magic Mike och Channing Tatum kan slänga sig i väggen för Alex Pettyfer är 1000% hetare!
Riktigt jävla tantsnusk hela filmen igenom, kanske inte den bästa filmen jag sett men helt okej bara pga Alex!

Söndagen

Lukas vaknade tidigt men det hade jag räknat med, vi gick upp och åt frukost framför tv. Var ute och gungade en lång stund och sen åt vi pizza. Medan Lukas sov middag så gjorde jag mig klar till kalaset. Vi var utomhus och åt tårtor och lekte med barnen. Mysigt att umgås med mina närmsta och bara vara. Det blir väldigt familjärt och man känner sig väldigt älskad när alla samlats för ens skull.
Är dock irriterad på att vissa inte kan uppföra sig som de vänner som de påstår sig vara. Att vara bakfull och inte kunna kika förbi när man bor 3 minuter bort är under all kritik.
När släkten åkt var det bara vi tjejer kvar och vi låg och snackade tjejsnack en stund. Urmysigt! Jag körde hem alla tjejer och åkte sedan han för att mysa ner mig i soffan iklädd min nya one piece. Väl hemma så däckar söndagsångest mig och jag satt hemma och grinade utan anledning. Kände mig väldigt ensam efter en hel vecka fylld med umgänget. Var längesen jag hade så överjävlig söndagsångest. Tur att det är måndag idag och många dagar kvar till nästa söndag...


Lördagen

Vet inte varför jag mådde så fruktansvärt illa på lördagsmorgonen? Så mkt drack jag inte, men å andra sidan så åt jag väldigt dåligt hela fredagen. Kräktes iaf två gånger och samlade sedan ihop mig för en dag på badhuset med hela släkten nästan. Mysigt att bada med så många av syskonbarnen. Lukas sov hos mig och han är bara för go när man är själv med honom. Han lyssnar och är så full av kärlek.


Polisen på Patten

Ja, vad är detta med att jag stöter på alla dessa poliser hela tiden?
Jag och Jenny hängde iaf uppe i rockbaren och av någon anledning så började iaf jag prata med en gullig kille. Han framstod som lite osäker och blyg men hade för den delen inga problem att prata. Vi stod nära och pratade och hade hela tiden kroppskontakt. Han undrade vad jag jobbar med och jag berättar att jag jobbar på hotell men att jag hoppas på att komma in på PHS. Då berättar han att han jobbar som polis i Nacka.
Vi pratar då vidare om polisyrket och han är så söt den här killen. Han undrar om jag vill följa med och leta efter hans vänner? Sagt och gjort, när de väl är lokaliserade så undrar han om jag vill följa med på efterfest. Jag tackar nej med förklaringen att jag måste hem för att vara någorlunda pigg för att passa min gudson. Säger då till Andreas att han kan ju inte gärna följa med mig hem heller, då undrar han varför? Jag säger då att det är för att han har flickvän hemma och han blir uppriktigt förvånad över det faktum att jag listat ut det. Jag har under de här två timmarna insett att hans blyghet egentligen är samvetskval och en liten snabb titt på hans bakgrundsbild på telefonen gjorde att jag var 100% säker. Vi sitter iaf uppe i restaurangen och pussas och kramas, hans hand smyger sig in under min tröja och en servitris kommer fram och ber oss att gå hem och knulla istället. Jag har drucket vatten i 4 timmar när vakten kommer fram till oss och berättar att vi inte betett oss på ett korrekt sätt. Vakten inser dock rätt snabbt att han pratar med två vettiga och inte två apraka personer och ber oss att bara gå en trappa ner istället för att slänga ut oss som han hade tänkt att göra från början. Vi bestämmer oss ändå att det är dags att röra sig hemåt och i garderoben så får Andreas mitt nummer ifall det nu skulle skita sig med flickvännen. Han avslutar med att säga och med min slutledningsförmåga och mitt sätt att hantera situationen med vakten att jag kommer bli en sju-helvetes polis. Han är väldigt noga med att ta både för och efternamn på mig och sen försvinner han...
Förbannar mig själv för att jag blivit en sån moraltant den sista tiden. Jag borde bara dragit på efterfest och njutit av kvällen. Hursomhelst så får jag än en gång hoppas på ett filmslut från ett romantiskt drama. Tycker fan synd om mig själv.

Fredagen

Började med att jobba på förmiddagen eftersom Jenny var sjuk. Dagen gick fort och Emma mötte upp mig på jobbet. Vi tog en fika på Italiano och sen åkte vi hem till mig så jag kunde sminka mig inför kvällens utgång. Fick en riktigt fin plånbok av Emma i födelsedagspresent!
Vi började med Tacomiddag och drack vin. Som alltid när jag träffar Sophie så vill hon ha träningstips. Såklart man ställer upp! Vi hamnade tillslut på Patten och det som hände där kräver ett eget blogginlägg.


Torssdagen

Började dagen med en frukost med Sofia och Johannes, sen kom mamma och vi åkte till Kungens Kurva så jag fick handla det sista inför kalaset.
Sen var det dags att hämta Lukas på dagis, han var överlycklig att se en och skrek i förtjusning! Farmor Ida!?!? Skitunge han är alltså. Spenderade resten av dagen i Frösunda där Lukas hjälpte mig att laga Korvstroganoff. Blev en tidig kväll eftersom jag sovit så dåligt natten innan.


Onsdagen

Sov för länge, alldeles för länge skulle man kunna säga. Vaknade efter 12 och städade köket innan jag började göra mig i ordning för Makeup stores höstvisning. Visningen var typ det sämsta jag sett och goodiebagen var ett skämt. Vi tog ett glas vin på Malmen där jag träffade på Berra som sa att hon och Daniel skulle komma på födelsedagsfikat. Kul att hon säger det nån dag innan och att hon är gluten allergisk och att jag beställt tårtor. När jag väl köpt nåt glutenfritt så dyker hon inte upp. Så jävla dåligt om ni frågar mig.
Jag tog en tidig kväll och åkte hemåt, Sofia och Johannes mötte mig i centrum och vi hyrde en film. Jag sov 30 minuter den natten, inte lätt när man är känslig för ljud och man har två syskonbarn som låter som två timmer bilar...


Dag för dag, tisdag!

I tisdags så fyllde jag ju år och spenderad dagen med att fixa det sista inför polishögskolan. Ansökan är nu inskickad och det är bara att hoppas på det bästa. Jag mötte Jenny för lunch och på kvällen var jag och Lina på bio, såg Hamilton. Helt okej rulle.
Fick många fina födelsedagshälsningar och en del hade jag inte räknat med. Blev en tripp längst minnenas boulevard... ;)


Imorgon är ingen vanlig dag!

Är väl sällan någon som missat att jag fyller år imorgon? Vet inte riktigt vad jag ska roa mig med på min födelsedag, Ikea och Citygrossen kanske. Märks att man är gammal nu, ingen tårta på sängen och ens födelsedag är egentligen som en helt vanlig dag.
Är hemma från jobbet i natt, har varit krasslig hela min jobbvecka och nu orkar jag inte bita ihop längre. Hade med all säkerhet kunnat jobba i natt med men varför ska jag vara på jobbet när jag är sjuk? Ingen annan (förutom Emma då) sliter ihjäl sig fast man är krasslig.
Jag har sällskap av Nip/Tuck och en väldans massa avsnitt. Hur kommer det sig att jag inte sett den här serien tidigare?

Just så....

Natten har varit speciell... Minst sagt. Vi har en man som inte har alla hästar i hagen boendes hos oss på jobbet. För att nämna bara ett par saker som han har roat sig med. Hot om kissning i hissen, privé besök där han säger sig ha ringt polisen för att anmäla dom för prostitution, en samling av sexleksak kartonger, beställt prenumeration på DI m.m.
Mannen ska bo en natt till... Happy days ... Or not!


Eehhh?

Fick finbesök? Eller iaf fick jag besök i natt, av Adam och Albin. Bägge var ganska så runda under fötterna och hade vilt skiljda samtalsämnen som de ville ta upp.
Adam ville bara prata om hur mycket han älskar Carlsson och om vilken fin tjej hon är. Att han sa gifta sig med hennes osv. Undra om Carlsson är lika sugen. Adam hade dessutom fått intrycket av att Carlsson inte riktigt ville skiljas åt i tisdags och att han inte tror att hon är kär i Daniel. Han är rolig den där Adam...
Albin började med att ta mig på röven, frågade om vem min pojkvän var eftersom jag inte hör av mig. Förklarade så snällt jag kunde att jag är singel men inte har något direkt intresse av att ligga med honom mera. Då insisterade han på att vi skulle kyssas, räddade mig ur den situationen genom att säga att det vore direkt olämpligt att hångla med främmande karlar på arbetstid. Sen började han tjata om att han ska bjuda mig på middag, som tack för att han fick middag hemma hos mig. Jag försökte avstyra även detta men det visade sig vara betydligt svårare. Sa att han får återkomma med en skriftlig inbjudan. Han replikerade med att han skickar ett sms... Tänk att det kan svänga så snabbt i attraktionen till en människa. Förra sommaren så tyckte jag verkligen att han var riktigt snygg, nu finner jag honom motbjudande. Inget ont sagt om Albin men han är inget för mig. Hoppas på att resten av natten blir besöksfri.

Kalla mig lat?

Jag kallar mig bekväm.
Syftar på att jag valde att köpa tårtor till mitt födelsedagsfirande istället för att ställa mig att baka. Beställt både smörgåstårta och tre efterrättstårtor. Ska i nästa vecka åka och köpa mig en riktig kaffebryggare eftersom jag toklessnat på pulverkaffe.
Vi blir väl ca 12 vuxna och 4 barn som ska ha det mysigt hemma i min etta på 26kvm. Men det har gått förut! ;)

Back to basic

Jahaja,
då var semestern slut för i år. Sommaren har väl inte direkt varit nåt att hurra för vädermässigt sett. Men jag har iaf gjort en hel del kul saker under sommaren. Hudiksvall, Peace&Love och Grekland var mina höjdpunkter. Inte nödvändigtvis i just den ordningen.
Hur var Grekland då? Helt underbart för citera Askungen. Det var gott om sol och värme. Helt otroligt god mat på hotellet och tavernorna för lunch nere vid stranden var också bättre än väntat. Sällskapet gick inte av för hackor heller. Att få umgås nonstop med sin bästis är ett privilegium och när man väl är på väg att tröttna på den andra så slutar det enbart med asgarv. Humorn har som alltid varit på en hög nivå (läs låg) och vi har skrattat mycket åt myror den här semestern. Som en kväll när vi ligger och läser innan det är dags att sova och Carlsson gör värsta ninjarörelsen och dödar en myra som tagit sig upp från golvet och in i hennes öra. Samtidigt konstaterar hon följande: Vilken krigare! Ni förstår säkert inte det roliga men vi brast båda ut i skratt.
Annars så kärade jag väl typ ner mig i bartendern som presenterade sig som Steve. Jag har då inte hört det namnet under mina kvällar på Sirocco men å andra sidan så kommer jag ihåg väldigt selektiva saker och händelser från utgångarna i Almirida. Man kanske skulle ha legat med honom iaf? Jag har fått för mig att han har en liten snopp, mest för att han var så ödmjuk och inte så framfusig. Dessutom så är jag övertygad om att det är nåt som förföljer mig det här med små snoppar. Herr Sandman uttryckte sig idag om att jag förväntar mig värsta negerdasen och inte nöjer mig med vanliga Svenssonkukar? Jag skulle inte dra det så långt, men ska jag engagera mig med att faktiskt ligga med någon så är det väl inte så mycket begärt att slippa behöva ställa sig frågan, är det här allt?
Nu vet jag faktiskt inte om greken har liten, hur kan man fråga det på ett bra sätt? Carlsson skenade genast iväg när hon fick läsa smset och började planera att Steve kunde hänga med hennes svåger och jobba inom bygg här i Sverige. Jag vill helst veta om vissa viktiga saker innan jag adopterar hem en grek. Size matters, framförallt när man alltid har oturen att hitta utrustning som tillhör sjuåringar.
Nog pratat om snoppar nu!


Funkar uppenbarligen...

Att inte ligga med någon verkar uppenbarligen uppbringa ett visst intresse hos somliga. Eller så är han bara en genuint rar människa? Klart vi ska bli vänner så jag kan ta reda på det! :)


RSS 2.0