Tantsnusk!

Har nu hittar någon som är snäppet hetare än Paul Walker.
Så mina damer, tillåt mig att få presentera.... *trumvirvel*
Colin Egglesfield



Hur het?

Snart är det dags.

Om lite drygt en vecka så kommer jag gå från blek till röd.
Första dagen på stranden i Halkidiki...
Efter en vecka...
Ska försöka att undvika att få brännblådor på smalbenen i år...

Playing with fire.

Bränt barn skyr elden sägs det?

Så varför ska jag vara så dum att ta sats och springa rätt in i elden?

Stockholm i mitt hjärtat.

Efter maten tog vi alla en promenad till Slussen där vi skiljdes åt, jag skulle iväg till jobbet, Lina skulle hem och grabbarna skulle på hemmafest. På vägen till Slussen så presenterade Sandman oss för en av Stockholms vackraste gator ;)
Det är en dålig bild dock men mysigt var det!

Grillat är gott!

Grabbarna grus överträffade sig själva idag när det gällde middagen. Det bjöds på grillad fläskfilé, ungsbakade rotfrukter, sallad och béa!
Vi var bara fyra som skulle äta så man behövde inte oro sig för att gå hungrig från matbordet!
/Ida

Present!

Idag när jag mötte Lina så fick jag en present från Troppan! Fin va? :)
/Ida

Lördag igen.

Då var det lördag igen. Natten har gått sjukt fort och det är först nu när det bara återstår två timmar av nattens arbetspass som jag har en liten stund över. Natten har jag fördrivit med att ta hand om alla Orbitz betalningarna som mina älskade kollegor inte slagit ut vid incheckning. Dessutom så har det saknats en hel del underlag som jag roat mig med att leta fram. Vad gör man inte för att få tiden att gå. Fick dessutom prata lite strunt med Sandman under natten då han äntligen fixat en telefon igen. Han är världsmästare på att tappat dem.
Dessutom så ringde Albin mig under natten och vill att jag skulle lyssna på en sak. Det var Adam som snarkade, HÖGT. Kan förstå att stackarn inte kunde sova...
Idag åker jag hem till Högdalen igen och det ska bli riktigt skönt att slippa katten Simon och få sova en hel dag. När jag vaknar väntar middagen med Lina som har utvecklats att att Albin bjuder på middag i Skanstull istället. Ska bli gott med hemlagat!

Så tröttsamt.

Att den nya tjejen hos oss har sagt upp sig är bara så skönt. Idag höll jag på att dräpa henne. Så lat så att det förslår! Jag tror helt uppriktigt inte hon förstår att hon inte får betalt för att kissa, dricka vatten eller bara försvinna från receptionen under längre stunder. För när man ber henne om nåt så får man alltid samma blick, som om man typ ber henne att bestiga Mount Everest. Så jobbigt är allt för henne.
Så en kombination av en mycket trött Sundis och en lat kollega var ingen höjdare.
Som tur är så fick jag oväntat besök av Albin och Adam. Eller Bill och Bull? Nåväl, var iaf på mycket bättre humör efter en cigg och lite sällskap. Tack grabbar! :)
/Ida

Kattj*veln.

Fråga mig hur många timmars sömn jag fick idag?
Hur många timmars sömn fick du idag?
Jo, ca 2 timmar pga av att Simon fått nåt jävla psykbryt. Han vägrade låta mig vara ifred. Slickade han mig inte på valfri kroppsdel som stack utanför täcket så försökte han krafsa sig igenom sovrumsdörren. Så jag stängde ut honom på balkongen i ca 10 minuter och sen fick jag sova i två timmar. Så svaret på frågan är alltså, 2 timmar.
/Ida

Persisk mat.

Jag vaknade redan runt 15-tiden idag och skickade iväg ett sms till Carlsson och undrade vad hennes planer för dagen var. Hon var iaf på för middag så jag mötte upp henne på Järva så tog vi oss gemensamt till Helenelund för att äta på den persiska restaurangen där. Enkel och god mat. Precis som det ska vara. Vi försökte oss på en promenad hem till Carlsson och det gick sådär, vi tog bussen EN hållplats för att vi inte orkade gå hela vägen. Är man mätt så är man. Hemma hos Carlsson fixad jag två frappé till oss och vi läste på lite om P-piller och dess verkan. Blev inte så mycket klokare av det utan snarare bara nojig. Nåväl, en bebis hit eller dit har väl ingen dött av? Eller hur Carlsson??
/Ida

Tidskrävande.

Igår var först natten på Kungen efter en ledig vecka. Det fanns att göra så jag hade häcken full hela natten. Tycker visserligen att det är kul att göra nåt istället för att ha alldeles för många timmars dötid men igår natt var det extremt. Expedia har legat nere och gör det fortfarande till viss del. Men jag lyckas slå ut några iaf... ;)

Bakis-måndag.

Eftersom det blev lite mycket vin under söndagskvällen så vaknade jag med en härlig huvudvärk runt 11-tiden. Kollade telefonen och såg att jag hade fått sms från Carlsson som krävde en lunch inne i stan. BIG NO NO. Jag somnade om efter en Ipren och steg istället upp nån gång efter 14:30. Då hade jag fått ytterligare ett sms från en vän så jag hoppade in i duschen och begav mig mot sydligare breddgrader. Där hängde jag tills det var dags för att jobba första natten för veckan. Var skönt att bara ta det lugnt innan jobbet, och jag har känt mig oförskämt pigg hela natten. Så sista timmen ska nog flyta på den med. 
/Ida 


Avbruten sömn.

Måste sluta kolla facebook en gång i timmen när det det är meningen att jag ska sova. Satte Iphonen i halsen när jag såg ett mail runt 04-snåret... Blev först hysteriskt nervös och drarrig men efter en liten stund lugnade jag ner mig och insåg att det var något bra. Väldigt bra. Smickranade dessutom. Då är vi bara tillbaka till ruta ett egentligen!
eN BLYG iDA.

Mycket trevligt!

Var på landet redan runt tio-snåret. Övningskörde mig själv hem till syrran. Väl framme bänkade jag mig framför Wii tillsammans med lille Theo. Han är en j*vel på tv-spel. Det var lite dåligt väder för att kunna genomföra mina ursprungsplaner, dvs att sola hela dagen så jag badade i poolen med lilleman istället. Mycket roligare! Till middag vankades det 3-rätters. Gubbröra till förrätt, grillat vildsvin och älg som serverades med potatisgratäng och till dessert vart det smördegsbakade äppelknytten med mandelmassa och annat gott... Till efterrätten serverades det dessutom både vaniljglass och vaniljsås. MUMMA!
Nu är jag proppmätt trots att det är flera timmar sen jag slutade äta... Blir en kväll på soffan och en lång sovmorgon imorgon. På agendan då står flytt till Frösis och kanske en AW med världens bästa Carlsson!
/Ida

Drar mig ut till landet!

Har bjudit in mig själv än en gång till min syster och hennes familj. Mamma bor ju också där så man skulle kunna säga att jag våldgästar henne också. Jag lovade min gudomliga systerson i förra veckan när han hälsa på mig att jag skulle komma ut och leka med honom. Löften är till för att hållas så nu drar jag! :)

Someone like you?


Storhandling.

Till och från standen-klänning.
Ny bikini.
Riktigt sköna shorts, snygg färg när man får en bättre bränna ;)
Nya jeans, har redan ett par likadana men är det rea så är det!
Många blåa underkläder den senaste tiden... Blått är flott?
Sommarlinne!
Vill bara för mitt eget samvete berätta att allt var på REA så det blev inte så dyrt... :-/

På Sturekatten.

Åt lunch idag tillsammans på East med Fia, Claes, Lukas, Lillen och Linda. Jag åt sushi, smarrigt! Efter lunchen tog vi en fika på Sturekatten och då fastnade jag och Lukas på kort. :D

Malmö ToR?

Dagen igår började med att jag mötte upp min systerdotter i Liljeholmen för att luncha. Det var fint väder så vi köpte med oss mackor och satte oss nere vid trekanten.
Jag kom överens med Sandman om att vi skulle ta två öl, alla vet att man inte bara kan ta en öl. Det går inte heller att bara ta två öl... bäckis och hans tjej joinade oss också och vi satte oss på Järnet i Gamla Stan. Därefter drog vi till Medusa för ytterligare en bira, vidare till JT´s bakficka för fler öl och dessert. Nästa stopp var Templebar, sen till Flyt och sist men inte minst så blev det After. Nån gång på vägen kom Jeppe och han polare och helt plötsligt var siktet inställt på Malmö. Första tåget till Malmö på en torsdag går 06:21 så i tre timmar fördrev vi tiden inne i stan efter att After hade stängt. På promenaden mot centralen åkte jag Arlavagn och så hittade vi en asskön snubbe som stog och spelade skivor vid centralbron. Där hängde vi ett tag och diggade och dansade.
Jag var hungrig så jag ställde in siktet på Max vid centralen. Efter lite mat så trodde jag att jag skulle börja må lite bättre istället mådde jag bara illa efter att ha hetsätit ett helt meal. Grabbarna var fortfarande helt inställda på Malmö och jag började däremot tveka. Kändes inte som den mest lysande idén att åka jag-vet-inte-hur-många-mil utan ens ett par rena underkläder eller sin sminkväska. Känsligt som tjej att vara utan sin sminkväska. Lite som om en kille skulle lämna kuken hemma... Näväl, efter inte alltför glada miner av Adam och Jeppe tog jag iaf tuben hem och däckade runt halv sju imorse. Det var en bra natt och jag ångrar inte att jag återigen vänt på dygnet. Hoppas grabbarna för en trevlig vistelse i Malmö, jag vet att ni har roligare utan mig så kör hårt! All in eller ingenting! :)

Världens härligaste taxichaufför.

Den som väntar på något gott... Jag fick vänta ca 25 minuter på taxin när jag var på väg hem igår kväll. Men det gjorde inte mig så mycket när det var den härligaste föraren ever. Det började med att han frågade mig om det var okej att han lyssnade på radion, jag svarade att det är klart han får det. Förklarade att jag är ganska så duktig på att stänga ute ljud eftersom jag har sex syskon. Då stängde han av radion och istället började vi prata om vilken skatt det är att ha stor familj.
Kände mig rikare när jag klev ur bilen och jag somnade ovaggad och trygg i min säng så fort jag kom hem.
/Ida

Mysmåndag.

Åkte direkt till Frösunda när jag stämplat ut från jobbet igår. En liten Lukas mötte mig och han var lika glad över att se mig som jag var att se honom. Vi åt frukost tillsammans allihopa och på förmiddagen så lyckades jag och Fia dessutom få till ett träningspass. Vi började med 2 km löpning som uppvärmingen och sen nästan en timme med boxningsövningar. Det är verkligen asroligt att boxas. Svettigt och härligt. Dessutom sitter jag här med en härlig träningsvärk idag. Vi unnnade oss lunch på det ekologiska sjökaféet som ligger vid Brunnsviken.
Jag stannande även kvar för middag i Frösunda. Supergod middag men köttfärsbiff, couscous, gräddfil och en riktigt smarrig morotssallad. Fick lite mer kvalitetstid med Lukas som håller på att få sina första tänder. Man kan bli lite kinkig då...
Dessutom så hade de fixat en liten "tack-för-att-du-passar-våra-katter-när-vi-varit-borta-present.
Perfekt nu när man snart åker till Grekland och ska bättre på brännan. Härligt att gå runt och lukta blåbär!
/Ida

Funderingarna.

När ska man börja känna sig stressad över vad man ska bli när man blir stor (större). För jag har inte en susning om vad jag vill syssla med resten av mitt liv. Kan ju sällan vara kvar i hotellbranschen för evigt. Ska jag söka till Polishögskolan så börjar det bli brådis, men vill jag bli polis då? Jag tror ju inte det...? Helst av allt skulle jag vilja vara en hemmafru som mest bara målar naglarna hela dagarna. Men inser ju själv att det kommer jag nog tröttna på rätt så snabbt. Visserligen så är jag relativt nöjd med mitt liv som det är, jag jobbar, reser, äter god mat och har mycket tid över till att vara med mina nära och kära. Det finns nog många som har det värre... Många säger att man får lite av en kris runt 25 om vad man ska göra och det är väl där även jag hamnat?
/Ida

Hepp hepp!

Då återstår det strax bara en natt till. Skönt när veckorna går så fort att man knappt hinner tänka på hur jobbigt det är att jobba. På måndag när jag stämplar ut tar jag hem till Fia, Claes och Lukas. har inte träffat min gudson på typ tre veckor igen och det händer så mycket när de är så små. Jag har dessutom lovat underbara lilla Theo att jag skulle hälsa på honom så vi kunde bada tillsammans. Dessutom måste jag väl övningsköra lite, uppkörning nr2 närmare sig och jag vill verkligen inte kugga igen. Risken är ganska så överhängade att jag bara skiter totalt i att ta körkortet då. Snacka om att kasta pengarna i sjön... Nu har jag inte kuggat ännu men vi får väl se hur det går.
/Ida

Varde ljus?


Per Lei.

Jag och Carlsson åt en utsökt 3-rätters middag tillsammans på Per Lei.
Ps. Tomas, tror du mig nu? Ds.

Ut med det gamla och in med det nya?

En fd kollega mailade mig idag och undrade om jag är intresserad av att byta jobb och visst är jag det. Hade inte tänkt att jobba natt denna vinter som kommer så det är väl bra tajming på det hela. Så jag har mailat till kontaktpersonen för det lediga jobbet så nu får vi väl se vad som händer. Kan inte annat än hålla tummarna. Vore riktigt kul att få jobba med något helt annat och att bara jobba måndag-fredag med undantag för lite jour då och då.
Wish me luck!

Redan torsdag!

Kan väl inte bara vara jag som tycker att tiden går lite väl fort va? I natt hade refugen upplärning men med en annan kollega. Lite skönt att vara två stycken vissa nätter men jag skulle inte vilja vara två på heltid under natten. Man är lite osocial och vill helst inte prata alls under vissa timmar. Pratade en stund med Sandman om hans och mina kärlekproblem eller snarare bristen på kärlek. Vi ger varandra tips och råd men vetefan om det blir nå bättre. Återstår väl att se! Dessutom kom Carlsson in en sväng och sa hej, lite onykter men med ett glatt humör! Och Carlsson, du är ingen dålig människa!! Tvärtom! Smet lite tidigare från jobbet och är redan halvvägs hemma. Ska bli skönt att få sova i sin egna säng i natt. Var några veckor sen sist. Ikväll kommer mamma och lillebror för att tömma mitt förråd på hans grejer. Lillen ska flytta söderöver. :)

Jag i helgen som var.


Fina bästisar!


Effektivt.

Dagen började med att jag och Carlsson käkade middag tillsammans i Frösunda. Vi pratade om hur mycket vi längtar till Grekland och om att vi behöver få komma bort från allt som sker runt om oss. Svårt med sånt som man inte kan styra över. Kaffe på maten och sen var det dags att röra sig mot jobbet. Jag är så glad för mina vänner och även om det finns toppar och dalar i alla relationer vet jag att Carlsson och Lina är vänner jag kommer ha för resten av mitt liv.
På jobbet väntade en ny nattvecka. Ska ha upplärning tre av sju nätter och först ut var Didar. Och som vi har jobbat! Vi har rensat och plockat, lagt in massor med bokningar och natten har gått riktigt fort. Skönt är väl det! Är dock ganska så trött nu och längtar hem till sängen. Sov bara till 15 idag så det är inte så konstigt att man är lite seg.
Vad som händer imorgon innan jobbet är fortfarande oklart. Jag har inga planer så är det någon som vill hitta på nåt, skicka mig ett sms så ringer jag när jag vaknat!
/Ida

De senaste dagarna.

Har haft några riktigt bra dagar. Roliga framförallt. I torsdags så dracks det lite vin hemma i frösunda och tanken var att jag och Carlsson skulle ta en repris på förra årets all-inkväll på Soap. Det behövdes inte. Vi hade det alldeles förträffligt trevligt hemma och skippade utgången. Fredagen städade jag hela förmiddagen och sedan mötte jag upp min pappa och hans nya flamma för middag ute i Sollentuna hos hennes dotter. Mycket trevlig kväll som jag avslutade med lite vin och film hemma hos Albin. Igår så fick jag och Albin förstärkning av hans vän Jocke. Störtskön kille med rapp och härlig humor. Vi tog oss iaf ner till Årstaviken för att bada och dricka lite öl. Senare under dagen så fixade Albin grillmiddag och det trillade in ännu fler människor. Vid 23-tiden var det dags att börja röra sig utåt i Söders nattliv och jag ska motvilligt erkänna att jag var ganska så onykter. Mötte upp Sandman och vi som var nyktrast, dvs jag och Albin och Sandman gick till Patten. Har nästan aldrig roligt där utan Lina och hon saknas även igår. Dessutom så gjorde jag som vanligt och pratade för mycket. Kände mig allmänt bara elak och i vägen på Patten. Jag vill inte hindra någon från att ha roligt och det var så det kändes. Förmodligen så gjorde alkoholen sitt till och jag droppade en tår eller två. Jag vill bara att alla ska ha roligt och känna att man gör det man vill och vågar. Det kändes skönt att få det sagt iaf och jag hoppas att mitt budskap gick fram igenom spritångorna. Sov inte mer än 6 timmar i natt och gav mig istället iväg in till stan för att köka lunch med far min. Efter det så blev det en liten tur till Skanstull för att hämta upp Lost&Found. Det var fortfarande lite av en korvfest på G hemma hos Albin eftersom nästan alla grabbarna hade slaggat där. Blev kvar där en liten stund och sen tog jag sällskap med Emma för att kika på film hemma i Högdalen. Vi somnade båda två och nu står jag på jobbet. Trött som få...


En dag med sorg och glädje.

Har varit en känslosam dag. En av mina bästa vänners vänner gick bort under natten. Det värsta är att man vill hjälpa till och trösta med man kan fan inte göra ett skit. :'(
Finns här iaf om du behöver mig, bara att ringa eller skicka ett sms närsomhelst!
I övrigt har Carlsson bestämt sig för at skiljas från Scandic och det är jätteroligt och spännande för henne! Håller tummarna för att att hon kommer trivas med sitt nya jobb och jag vet att hon kommer göra underverk för det här företaget!
Nu är det sista natten för den här vecka och på torsdag har jag bjudit in några av mina tjejkompisar för lite vin och sen blir det utgång för de som vill. Kommer blir en härlig kväll tror jag! Imorgon ska jag ta mig till systembolaget för att handla lite vin. Jag räknar med en all-in kväll och är sjukt taggad!
/Ida

Dags att gå vidare?

Funderar på vad jag ska syssla med i höst. Kan ju faktiskt inte jobba på hotell hela livet. Är lite sugen på att ha ett måndag till fredag jobb och fasta arbetstider. Skulle kunna tänka mig att jobba på en advokatbyrå eller som någon annan slag receptionist.
Det känns som om jag börjar närma mig bristningsgränsen på frågar som: när serveras frukosten? När måste man check ut? Hur lång tid tar det till Arlanda? Eller egentligen är jag mest trött på de saker som aldrig är bra, som tex. Det är för varmt på rummet, det är för kallt på rummet, dåligt att parkeringen kostar pengar, varför får jag inte checka in kl 07:00? Ahhhh, ni fattar va?
/Ida

Liiite tidigt!

Vaknade redan vid 14:30 idag och det var endast pga Simon the Facelicker. Han ska dö. Då undrar ni säkert varför jag inte bara stänger dörren till sovrummet så han inte stör mig? Jo, för han är en av få katter som hoppar på handtaget så att dörren öppnas. Dessutom vill han ligga helst på ansiktet och så slickar han på lämplig kroppsdel som sticker fram under täcket. Oftast huvudet... Jag försökte verkligen somna om men gav upp försöket efter en timme. Drack lite kaffe och slängde på mg träningskläderna istället. Har inte sprungit så mycket den sista tiden och det känns. Gick tungt men höll ändå ett hyfsat tempo så jag avklarade 5 km på 30 minuter. Måste bara än en gång visa mitt nya träningslinne från Craft, känns inte att du har på dig det och det andas väldigt bra. Snyggt är det dessutom!
Hittade det på rean så det är ett kap flera gånger om!

Middagssällskap!

Fick fint sällskap till middag en Lina och Lillebror idag. Hade lagat min sommargratäng med kassler på Llinas begäran. Efter maten drack vi kaffe och snackade skit. Sen var Lina snäll och körde mig till jobbet, hon är snäll hon!
/Ida

Bokat och klart!

Under natten så har vi bokat resan till Irland. Vi åker den 29 september och kommer hem igen den 3 oktober. Fyra härliga nätter men bästa Fröken Keenan. Blev dock Ryanair eftersom Emma har någon outgrundlig livslång kärlek till det största skitföretaget inom resebranchen. Vi bor dock fint i ett deluxrum så vi kompenserar budgetflyget med det. Så alla rödtoppar här kommer vi!
/Ida

Lite lyx!

Bestämde mig för att jag ville unna mig själv något så jag har mailat om att boka tid för ögonfransförlängning. Perfekt i sommar så man slipper mascara och sånt. Förhoppningsvis får jag tid på onsdag som jag önskade, fin till galejet med Carlsson på torsdag!
/Ida

Leka med kontraster.

Har fått fille på att editera alla mina bilder med ljusstyrka, kontrast, skuggor och färg. Inget photoshop för det kan jag inte utan bara i datorns egna editeringsprogram.
Så här kan det se ut:
Syns ganska så tydligt att bilden är editerad men det är lite meningen. Blir man snyggare så är det bara bra! ;)

Imorgon är en annan dag.

Sweet det är att börja jobba först 23. Hinner med massor innan jobbet börjar utan att stressa. Idag tog jag mig tiden att gå och handla. Unnade mig hemlagad mat idag, blev visserligen något enkelt bara men ända. Kotletter, tomatsallad och beasås. Imorgon kommer Lina och Lillebror på middag, Lina har beställt kasslergratängen jag brukar göra. Det är trevligt med matsällskap så jag lagar gärna mat. Herr Sandman kanske också kikar förbi. Vore trevligt!
/Ida

Dublin!

Jag och Emma har under natten planerat in en resa till Dublin i höst. Vi blir borta i fyra dagar och ska bara dricka, sova och äta. Kommer bli asgrymt! Förhoppningsvis så kan vi boka till personalpris och då kostar hotellet bara 1000:-/person. Flyg går att hitta från 1100:- med RyanAir men efter min senaste flygresa från Alicante med just RyanAir så undviker jag helst att flyga med dom igen. AirBaltic flyger för 2500:-
Det roliga är att man kan boka en paketresa via Expedia för totalt 2500:-, visserligen bara ett 3* hotell. Men vi är ju inte de mest kräsna resenärerna så det ska nog gå an ändå!
Åh, vad jag längat efter att få lämna Sverige! Bara 4 veckor kvar till Grekland iaf!
/Ida

Sköna sommar.

Så härligt när det är sommar och man fått lite färg, skönt att slippa kladda ner sig med foundation. Man ser pigg och fräsch ut ändå! :)

Frösis.

har gjort mig hemmastadd i Frösunda nu. Försöte sova idag men det är svårt när det är 27gradet varmt inne. Ska nog försöka hämta upp fläkten imorgon. Har snittat på max fem timmars sömn under dessa tre första dagar. Alldeles för lite! Började dagen med att prata med Carlsson i typ en timme. Hon hade börjat smutta på ett glas vin och vi hade ett av de där bra samtalen som vi ofta har. Pratar i munnen på varandra och skrattar högt. Hon är fin den där Carlsson!
Lyxade till det med sushi idag med. Perfect mat för dessa varmar dagar. Salt och kallt.
Dessutom bestämde jag mig för att ta cykeln till jobbet idag. Tänkte att det går nog fortare än att åka kommunalt. Helt korrekt uppfattat. Tog mig inte ens 20 minuter från dörr till dörr. Vilket är strålande för inte bara får jag röra på mig jag tjänar dessutom tid på det. Extra skönt är det såklart på helgerna när kollektivtrafiken är så gles.
/Ida

Längtar.

Åh, ångrar mig bittert att jag valde att jobba lite extra. Det är sjukt tråkigt här och tiden går otroligt sakta. Har dessutom ett väggur som tickar högt varje sekund och påminner mig om hur långsamt tiden går. Nåväl, jag ser fram emot torsdag då jag och Carlsson har planerat att ses. Det ska bli en utgång och lite av en repris från förra sommaren. Dvs, slepover och badbryggan dagen efter, om nu vädret tillåter. Dessutom så händer det kanske mysiga saker nästa helg. Inget som är spikat än så den som lever får se ;)
/Ida

Dessa j*vla hantverkare...

I måndag så lämnade jag in min nyckel till fastighetsexpeditionen för att de behövde tillträde till lägenheten för att byta elmätare. Bra tänkte jag, då hinner de göra det innan jag ska blrja sova på dagen, alltså på torsdagen. När tror ni att elektrikern dök upp? Jo, han kliver in i min lya runt 14-tiden, utan att knacka så jag frågar honom inlindad i mitt täcke om han vet hur man knackar. Han sa då att han inte trodde någon skulle vara hemma. Att knacka är ju då ett bra sätt att få redan på det.... Jag lät honom byta elmätare och efter 20 minter var han klar och jag insäg att jag inte skulle kunna sova mer för stunden så jag satte på min bikinin och gick ut i solen för att köka lunch istället. Hann dessutom se en film och sova två timmar till innan jobbet. Inte så dumt att börja jobba först 23 när jag tänker efter.. Imorgon kommer Fia och Claes för att hämta Kalle för vi flyttar till kattkollektivet för några veckor. Skönt för mig, mindre roligt för Kalle som de kommande veckorna får titulera sig som utekatt.
/Ida

RSS 2.0