Lördagen, dagen för bekräftelse.

I lördags vet jag inte riktigt vad som hände. Var iaf i ett läge där jag verkligen behövde bekräftelse.
Vi satt på Kungen och drack vin, jag smsade med halva telefonboken och skickade lättklädda bilder till fyra utvalda.
Calle som var full och gick hem, försökte jag hetsa tillbaka. Lundin som satt barnvakt fick underhållning, Michalis fick nog en chock och Fredrik fick en försmak när jag var på väg hem till honom.
Ligga med Fredrik var bättre än förväntat. Det värsta var ändå när jag skulle gå ut till Carlsson som hämtade mig. I porten mötte jag Calle och ingen av oss visste riktigt vad vi skulle säga.
Men att vara slampig bär frukt ;)
Michalis kom hem till mig i tisdags och vi satt och kittlade varandra under hela filmen som två fnittriga tonåringar. Det hela eskalerade såklart och vi hade sex. Det var värt att vänta på! Han gjorde mig inte besviken, och stor hade han dessutom. I onsdags så mötte jag Lundin för en middag, en trevlig middag. Mer än så blev det inte men det kommer garanterat.
Idag är det äntligen fredag och jag ska träffa Carlsson för en liten Aw! Det var längesen!


Karaktär

I söndags så kom Nissepisse hem från Sälen och ville ses, jag var inte sen på att nappa trots att jag sagt till honom att jag inte bara vill vara nån kk. Nåväl, när det erbjuds närhet på en söndag får man bara inte tacka nej.
Nisse var rätt så sliten och det fanns bara ett sätt att hålla honom vaken på. Så det blev ligga av! Han är verkligen hur mysig som helst att kramas med och därför har jag överseende med att sexet inte är det bästa jag haft. Dessutom så har han ett dåligt självförtroende just när det gäller den biten så att komma med tips på hur han istället skulle kunna göra känns bara elakt. Nåväl, det kommer säkert dröja 6 veckor innan vi ses igen och då har jag väl återigen glömt hans bristande sexuella kunskaper..
Jag var iaf mitt snyggaste jag när jag var där. Gillar honom verkligen. Fan.


Påsken

I lördags åkte jag och Carlsson ner till Mjölby för att hälsa på Lillen, Linda och Lilly. Var en lugn och skön påskafton och lillebror lyckades med att laga till en skinkstek med gräddsås. Det trodde jag aldrig att han skulle klara av!
Lilly är också bara för söt, fortfarande pytteliten!


Istället för att stoppa huvudet i sanden.

Har för första gången i mitt liv gjort som jag själv lär ut. Tagit tjuren vid hornen och bitit i det sura äpplet.
Vi var och firade Jennys födelsedag med Bowling och middag. De var jag, Jenny, Walle, Lundin och Damberg. Vi hade verkligen hur kul som helst och jag är verkligen minst lika kul fast jag är nykter. Vi drog vidare till Kungen och när jag skulle gå så ville Walle följa mig ut. Väl ute på gatan så berättade han att han verkligen tycker om mig och att jag gör honom nervös. Han beter sig tydligen konstigt i min närhet.
Jag stoppar honom och säger det man själv absolut minst vill höra: jag tycker verkligen bra om dig, du är en härlig kille och jag kan se dig som en bra killkompis. Men jag kommer aldrig att få känslor för dig.
Känner mig lite elak men det är väl ändå bättre att säga det rakt ut istället för att han ska ha falska förhoppningar?
Men Lundin var en rolig typ, daskade till mig på stjärten så det stod härliga till under bowlingen. Av misstag dock, men kul var det :)


RSS 2.0