Skön ledig dag.

Blev väckt av ett sms av Fröken Carlsson, hon är nog den enda som kan väcka mig utan att jag blir sur, mina nära och kära vet om att jag har ett fruktansvärt morgonhumör. Att mamma överhuvudtaget vågar ringa mig är ett under!
Eftersom det är vår och varmt ute bestämde vi oss för att mötas på söder för att sitta i solen och snacka skit. Käkade lunch på Snaps och sen en kaffe på Muggen. Carlsson skulle börja jobba och jag bestämde mig för att åka hem för att slänga skiten som har sått i hallen i några dagar. Satte mig ute i solen en stund med Kalle som sällskap. Kom förbi en hantverkare som var mer intresserad av katten än mig så jag gick in. Har hyrt ett par filmer som jag tänkte gotta mig med under kvällen. Det här med att fira valborg känns passé så det hoppar jag.
Pusshej!

Sjukt seg!

Lyckades på något mirakulöst sätt ta mig upp och duscha runt 16-tiden för att göra mig klar för kvällens middag. Klev av tunnelbanan nån station innan för att få lite frisk luft och syre i kroppen. Tryckte i mig två smörgåsrån innan jag gick hemifrån, för på middag en börjar vi med fördrink. PÅ TOM MAGE alltså. Inga konstigheter. Maria, Bea, Esther och Johanna är alla fantastiska människor och jag hoppas och jag vet att vi kommer träffas även om vi inte jobbar tillsammans. Fick ett fint kort, blomma och ett presentkort på Cozy som tack, det var gulligt. :) Som vanligt när vi brudar träffas så är det mycket fnitter och man  tappar hakan minst en gång i kvarten. Så himla härligt.
På nåt sätt så lyckades jag se någorlunda respektabel ut när jag mötte upp dom på Malmen. Om man bortser från de röda ögonen...
Maten var fantastisk god och jag slickade nästan rent min tallrik med risotto. Rabarber crème brulée till dessert satt inte heller fel. Dessutom lyckades den vanligtvis fruktansvärda Linnea vara riktigt trevlig. SÅ det här gången fick hon till och med dricks. Lite dåligt av Göran att inte våga komma fram och säga hej, men jag antar att fem tjejer är en skrämmande tanke för honom...?
Bilden på oss Esther var hemsk så den vägrar jag lägga ut!
Nu ska jag sova, minst 15 timmar. Pusshej!

Nu ska ni få höra!

Igår så bar det av till Malmen för att fira att jag jobbat min sista dag på Scandic, mötte upp Carlsson och lillebror. Kände att jag låg lite efter så jag börjar med att dra en shot men Jäger och en VT på det. Blev varm i kläderna ganska så fort. Sthlm är som bekant väldigt litet och vips så satt Dating in the Dark Tomas och en vän till honom med oss. Tomas var väldigt full och förklarade spottandes att jag varit svår att få tag i... Efter det så kom chocken, det var när min lillebror började ta upp hans uttalanden som: jag ska stoppa snoppen i henne osv. Då kläcker Tomas ur sig att allt är tydligen mitt fel. Han hade inte ens sökt till programmet innan han läste min blogg, när han då såg att jag skulle på intervju så sökte han och fick komma på intervju dagen efter. Så enligt det han sa till min lillebror är att han var/är kär i mig och det är mitt fel att han har skämt ut sig i svensk tv. Jag har dock extremt svårt att tro på hela den här historien och det sa jag även till Tomas. Så han bad mig fråga sin polare om varför Tomas hade sökt. Varpå han svarade att det var pga en blond tjej med kort hår, så kollar han lite extra noga på mig och brister ut i ett flin. Hugger tag i Tomas och skriker: Tomas är det här den tjejen?
Blev inte på något sätt mer intresserad av Tomas bara för att han nu skulle vara kär i mig, det är hans problem och inte mitt. Efter en rökpaus tyckte vakten och även jag att Tomas hade fått i sig för mycket och det var dags för honom att gå. Då trodde han att alla skulle följa med honom? Var han fick den idén ifrån är väldigt oklart! Två minuter efter att han har gått fick jag första av fyra sms. Där han ber mig ta hand om honom, tack men nej tack. Som 30-åring bör du kunna ta hand om dig själv. Dessutom ville han sova över hos mig men snälla nån! Mitt hem är inte något härbärge för avdankade Dating in the dark deltagare. Min lillebror var förövrigt inte så sugen på att dela soffa med Tomas. Det var också märkligt.. ;)
Annars så hade vi en riktigt trevlig kväll, Carlsson råkade ramla på Bengt och började hångla med honom. Bengt är en mycket trevlig kille och just därför inte Carlsson typ men jag håller mina tummar för han är en bra kille.
Jag och lillebror trillade hem runt 03:30 efter en sväng på spyan och i morse var det inte så farligt att vakna. Runt lunch började helvetet. Kräkts två gånger och mådde för illa för att kunna sova. Men nu så är det bara att ladda om för Malmen står på schemat! Middag med de bästa från Star samt Carlsson.
På återseende!

Usch och fy!

Har precis skickat ett hejdå mail till alla mina underbara kollegor och det känns i hjärtat...

Peace & Love!

Fick semester beviljat till v26 så det blir P&L i sommar. Lina har redan köpt biljetter till oss. Så Anders och Sara, det är bara att blåsa upp madrassen, fylla kylen med rosé och öl för vi kommer och våldgästar er i sommar igen!


ÅH VILKEN HÄRLIG DAG!

Jag känner på mig att det här kommer bli en av de bästa dagarna av mitt liv, en av de dagarna man alltid kommer komma ihåg.
Just idag ska jag få träffa mina favoriter. Carlsson och Lillen, dessutom ska vi hem till Malmen.
KÄRLEK! KÄRLEK! Det är allt jag har att säga!

Hett!

Prioriterade bort jackan idag och det var nog tur det, varmt som attans var det under min promenad till Älvsjö. Kan det vara så att våren är här för att stanna nu? Jag hoppas på det och många härliga dagar på diverse uteserveringar! Våren och sommaren du är varmt välkommen!

Naturligt.

Alla kan inte vara naturligt vacker, jag är en av dom. Jag behöver foundation och lite lipgloss för att känna mig osminkad vacker. Lika nöjd är jag för det...! Ingen idé att deppa över något som man inte kan göra något åt!
Nog om icke naturlig skönhet! Nu en promenad i solen och sen massage!

Morgonens bästa.

Att börja dagen med en frappé är det absolut bästa sättet att starta varje vår/sommar morgon på. Man får känslan av semester varje morgon och det är nästa så man känner lukten av havssalt och sand under tårna.
/Ida

Tränade iaf!

Lovade mig själv att jag skulle träna, så när jag vaknade traskade jag ner till Liljeholmen för att träna. Sprang lite intervaller på löpbandet, ca 3 km, lite styrketräning med skivstång och sen 30 minuter spinning på det. Ett lagomt pass som kommer kännas i benen imorgon. Är det bra väder när jag vaknar imorgon så ska jag nog ta mig en löptur ute.

Hade mitt avskedsamtal med högsta hönan idag och det gick bra. Svarade ärligt på de frågor som ställdes och jag gav både ris och ros. Är skönt att det är över. Har nu bara ca 17 timmar kvar av min tid på Star, känns inte vemodigt på något sätt utan snarare som en lättnad. Slippa ansvar och mer ledig tid är vad jag ser fram emot.
Dessutom så ska vi käka lite middag på torsdag och säga farväl till mina närmsta kollegor. Det känns däremot lite vemodligt...
/Ida

FIKA!

Man är knäpp i huvudet. Istället för att ta en lugn och skön söndagkväll så tar jag bussen till Liljeholmen för att fika med Gammal skåpmat. Har till och med lovat att sova över där, jag som hatar att sova tillsammans med någon. I NEED MY SPACE!

Tråkigt!

Blir ingen AW med Carlsson idag. Var som jag trodde, hon börjar tidigt imorgon. Dessutom kör hon bil till jobbet så min önskan om att hon skulle kika förbi på HKC grusades dom också. Har svårt att se att jag kommer jobba i 8 timmar idag, fick höra igår att söndagar är döda efter fyra när brunchen är slut. Känns nästan tråkigt att jag inte jobbar med Linda idag när vi hade så roligt igår... Fick även höra att killen som jobbar natt dom veckorna som jag inte jobbar kallar för Gestapo? Ska bli spännande med den upplärningen.... Ska försöka hitta något att äta nu och sen in på jobbet. Pusshej!

Nytt jobb, nya vänner!

Så härligt att lära känna nya människor, ta Linda som jag jobbade med idag till exempel. Hon är 5 år yngre än mig men vi snackar i tre minuter och det känns som om vi varit vänner i evigheter. När vi skulle sluta för dagen så undrade Linda om jag till ta ett glas i baren, och det var klart att jag ville det! Sagt och gjort. Tre glas senare, så känner jag Linda riktigt bra och även Max, en fd anställd har gjort oss sällskap. Kort och gott så kan man säga: JAG GILLAR MITT NYA JOBB! :)

Tvättstugan.

Igår hade jag tvättstugan, tvättade fyra maskiner och hängde upp det i torkskåpet och slängde in det i torktumlaren. Satte på ytterligare en maskin och åkte till Ikea. Eftersom jag hade tvätttid mellan 18-21 så visste jag att jag skulle ha gott om tid för att hinna tillbaka innan tvätttiden min var slut. Så tjugo minuter i nio kom jag tillbaka och då är det en polsk kvinna i 40-års åldern inne i tvättstugan, jag frågar henne varför mina kläder inte längre är i torktumlaren och då säger hon att när hon började tvätta vid sjutiden att det inte var någon som tvättade. Så hon hade inte förstått att om det finns tvätt i tvättmaskinen och torktumlaren så betyder det att någon tvättar. Jag tvingas kärringen att ta ur sin tvätt, för det hon har tagit ur torktumlaren är inte torrt. Hon säger att hon ska anmäla mig för att jag inte har låst tvättstugan och att hon inte märkte att jag använde några maskiner eftersom dom var stängda. Ja, maskinerna brukar inte fungera om dom är öppna... Ett jävla rikspucko är vad hon är! Hon fattade till slut att hon inte skulle få tvätta klart och jag gjorde det väldigt klart för henne att kolla alla maskiner innan hon stjäl någon annans tvätttid nästa gång. FYI, så är jag fortfarande upprörd!

Jobba!

Är strax halvvägs ut genom dörren, ska till HKC för min andra dag av tre med dagupplärning. Spännande! Det som är mindre spännande är att jag troor att jag börjar bli förkyld. Trycker över bihålorna och huvudvärken sitter där den ska. Men för att se livet från den ljusa sidan så sov jag fantastiskt gott i natt!
Vissa helgen är bara bättre än andra...

Bra idé VS dålig idé?

Är helt otroligt trött idag. Blev en sen kväll för mig igår, gammal skåpmat ville att jag skulle åka hem till honom men någon måtta får det faktiskt vara. Så han kom hit istället. Vi hyrde en film och käkade thaimat. Trodde att han skulle sova kvar men som tur så tog han bilen hem, jag sover så dåligt när jag inte får sova själv så jag föredrar att sova själv när jag ska upp och jobba. Det som är så roligt med gammal skåpmat är att han och hans flickvän är tillsammans och gör slut extremt ofta och för bara några dagar sen så förklarade han för mig att nu skulle han verkligen satsa på deras förhållande och hålla sig i skinnet. Det höll i ca tre dagar. Bra självdisiplin? Jag borde ha sagt nej, men det är trevligt med sällskap och dessutom så är det trevligt att fika.
Nu ska jag jobba idag igen, imorgon har jag en liten sovmorgon iaf, börjar inte fören 10 på HKC. Sen är det bara sju arbetsdagar kvar innan jag är ledig i en dag. Ja, jag jobbar alltså bara 11 dagar i rad, ledig en för att sen jobba 9 nätter. Mycket till liv? Nä, men sen är jag ledig i en vecka!
Pusshej!

En bra dag!

Tänk vad lycklig man skulle vara om man jobbade halvtid som jag gjorde idag. Var på Gastro nord efter tolv med Carlsson, Nico och Johan. Trevligt att gå runt och smaka sig fram, eftersom det inte bjöds på något vin blev vi dock inte långvariga på mässan. Istället drog vi in till stan för att käka, åt, hälsade på syrran för att spana in ***** och sen satte jag och Carlsson oss på Waynes för att dricka en kaffe. Vi pratade om Göran och Sune samt Carlssons eventuella lägenhet. Är nu på väg hem och längtar efter att få sova! Pusshej!

GastroNord!

Idag tänkte jag smita någon timme tidigare för att gå på Mat och Vin mässan i Älvsjö. Blir nog fantastisk trevligt! Måste springa till jobbet nu! Pusshej!

Lägenhet!

http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=491013&view=Images
Vill  ha den! Bara två trappor ner så det är nära att flytta dessutom!

Lättlärd.

Jag gillar att skryta tidsvis, idag är en sån dag. Jag känner mig så extremt duktig. Opera känns plättlätt och jag är redan värsta proffset. Eller kanske inte ett proffs men väldigt duktigt efter en dag. Siv, vår RevenueManager var imponerad. Det gjorde mig lugn. Deras telefonväxel är dock ett monster om man ska jämför det med vad man är van vid... Dagen gick hursomhelst fort och utan några skandaler. Det är så gott som bara tjejer som jobbar i receptionen så vi får väl se hur står hönsgården är... Jag kan leka tupp om det behövs. ;) Snart blir det sängen för imorgon är det ytterligare en tidig dag. Dock på gamla jobbet...

Spännande!

Vaknade 15 minuter innan klockan ringde och tänkte att det är lika bra att stiga upp. Sagt och gjort! Nu ska jag bara borsta tänderna för att bege mig mot Östermalm till mitt nya jobb, känner på mig att det kommer vara en dag av förvåning. Eftersom jag har jobbat i en stor kedja länge så kommer jag nog reagera på att sker och ting inte alltid fungerar som på Scandic. Vilket förmodligen är bara positivt och negativt.
Återkommer efter en förhoppningsvis givande dag.

Älska greker.

Jag och Carlsson var på visning i Hornstull på en lägenhet. På väg in krockar jag med Gammal skåpmats mammas kusin (okej jag har redan tappat er!) Han hade precis kommit ut från visningen. Sa att det var en fantastisk lägenhet. Vi gick upp kikade och den var verkligen fin, mäklaren var en dryg grek och Carlsson fick honom att inse det. På väg ut så väntar Lakis påoss och frågar om han får bjuda på en kopp kaffe på sitt café. självklart vill jag och Carlsson ha en frappé. Så vi dricker kaffe och kikar i "prospektet" och då ser Johanna att det även är en grek som säljer lägenheten. Jag kikar på namnet och tadaa! Det är ju fan Lakis som är säljaren! Efter en stund så kommer mäklaren in på Frapino och ser oss sitta med Lakis. Börjar nästan stamma och frågar om vi gillade lägenheten. Han rodnar så att han har en färg liknande falurödfärg i ansiktet. Man ska passa sig jävligt nog med att vara otrevlig, man vet aldrig vem som känner vem... Världen är bra liten och den krymper hela tiden...
Nu ska jag ta och sova, börjar mitt nya jobb imorgon med lite dagupplärning.
Ciao!

Missbruk.

Somliga människor missbrukar droger, alkohol, spel eller kanske sex. Jag och Carlsson missbrukar varandra. Efter att ha varit klistrade till varandra en hel helg klarar vi helt enkelt inte av att vara utan varandra. Det känner som om att det var veckor sen vi sägs trots att det knappt gått ett dygn. Idag ska vi gå på lägenhetsvisningar och äta något. Förhoppningsvis är det varmt på snaps uteservering. Jag behöver min dos av Carlsson! Världens BÄSTA Carlsson!

Måndag igen.

Känns som om livet endast består av måndagar till fredagar, är man ledig en helg så hinner man knappt blinka innan den är över. Kommer väl förhoppningsvis ändras rätt så snart eftersom jag kommer vara ledig varannan vecka. Men till slut blir det också vardag och då lär man väl gnälla över det ändå.
Har sovit rätt så dåligt inatt. Alltid lika förbannat svårt att somna på söndagar, jobbar på Star idag och sen på HKC imorgon. Spännande! Undra om det kommer vara sol ute idag? Då kanske man kan ta en löptur efter jobbet? Eller en fika på centralen med Carlsson? Eller varför inte både och?
Pusshej!

Gammal skåpmat.

Yes, gammal skåpmat är tillsammans med sin tjej för tionde gången. Är jag förvånad? Inte direkt. Men att välja att ändra relationsstatus på facebook hela tiden om det förvånar mig? Vill man verkligen att alla ska veta att man gör slut och blir tillsammans igen 7 ggr på en vecka? Jag hade skämts. Och då är jag trots allt en person som inte har så många hemligheter.
Nog om det.
Det blir en tidig kväll idag och jag hoppas på att kunna somna tidigt. Har 11 arbetsdagar att se fram emot utan ledighet. JIPPI! Den goda nyheten är att det bara är 8 dagar kvar på Star. Wohoo!

Härlig helg!

Det har varit en riktigt bra helg, vi började med att dricka ett glas skumpa på hotellrummet, sen middag på Anglais. Gudomligt god risotto med ugnsbakad röding tillsammans med en flaska rött.
Nina och Sarah anlände runt 23:30 så vi tog upp en flaska skumpa till deras rum för att höra vad som hänt sen sist. Blev en tidig kväll och värmde upp lördagen med en enorm frukost. En tur runt Djurgården med båt, Skansen för att kika på älgarna och sen till Gamla stan för lunch. En liten shoppingtur på väg tillbaka till hotellet och sen ner till relaxen för att ladda batterierna för kvällen. Käkade middag på Malmen och det var sådär... servicen under all kritik och maten var sämre än vad den brukar vara. Konsekvent service är inget man kan räkna med längre... Vi tog en bulle till Soapbar och där mötte vi upp Nico, en gammal kollega till Johanna och Nina. Nico hade med sig två polare, det ena var ett riktigt drygskåp och viktigpetter och den andra en skön och rolig kille. Överlag en mycket trevlig kväll som spenderades på Soapbars uteservering, inte illa att stå ute en hel kväll i april. Funkade fint!
Idag så tog vi det ganska lugnt, liten shoppingsväng och sen en lång fika i Kungsan i solskenet.
Här kommer lite bilder från helgen.
Allt kan sammanfattas som: FANTASTISKT!

Då var vi snart redo!

Målet: Malmen
Ikväll ska danskarna få se vår värld, vi börjar på Malmen med middag sen blir det stureplan!
C ya!

Service.

Det var ett tag sen jag åt middag på Anglais, och sen sist så har servicen blivit avsevärt sämre. Maten å andra sidan var lika bra om inte bättre än sist. År en ugnsbakad röding med skaldjursrisotto. Underbart tillagad med perfekt sälta. Carlsson och jag delade på en flaska vin och nu är vi på hotellrummet eftersom ingen av oss orkade med en massa stoj och stim. Måste bara hålla oss vakna tills Nina och Sarah kommer. Enligt statusrapporten borde de vara här om 20 minuter, vilken innebär en timme eftersom Nina är en tidsoptimist. Nämnde jag för övrigt att Peter Forsberg var vår bordsgranne, och han och hans flickvän var så äckligt kära att resten av deras sällskap blev illa till mods.
Fick även ett sms från gammal skåpmat, jag gratulerade honom nämligen för några dagar sen till att han och hans fd. flickvän var tillsammans igen för 1000 gången. Då tyckte han att det var lämpligt att sms mig tre dagar senare för att kolla hur jag mår och berätta att han var nere. Hon har visst åkt på språkresa och då trodde han att han skulle få ligga. Men den gubben går inte hem längre. Efter sista gången så tror jag inte att jag vill ligga med honom mer, för min del är det enbart sex. Vill för övrigt inte ens kyssas när vi väl fikar så då försår ni ju hur intresserad jag egentligen är. I brist på annat kan det funka, men nu väntar jag mest på något annat gott.
/Ivrig

Inget stoppar Nina nu!

Vårt besökt från CPH kommer hit trots att en vulkan har ett utbrott! Nina den driftiga kvinnan väljer att köra bil upp till Sthlm istället, det glädjer vi oss för! Är nu på väg hem efter att ha pratat med en gammal kollega om extra jobb. Mycket bra med en extra inkomst. :) Är nu på tåget hem till Högdalen för att hämta väskan och sen återvända in till stan för att checka in på Anglais. Jag och Carlsson ska bara fixa till oss och sen njuta av en romantisk middag för två... ;) Förmodligen blir det nog en drink i baren medan vi väntar på att danskarna ska anlända. Ska nog eventuellt slänga i mig en korv med bröd så jag inte svimmar på den korta biten från tunnelbanan.

Aska?

Nu kommer förmodligen inte våra gäster kunna komma fram, det är all denna aska från vulkanen på Island som ställer till det. Håller mina tummar för att det ska hinna lösa sig tills imorgon. Vill verkligen att Nina och Sarah kommer men jag vet samtidigt att jag och Carlsson kommer ha en bra helg oavsett. Klippte mig idag och jag är lika nöjd med frisyren som alltid när jag klipper mig hos Johanna (inte Carlsson). Visar bild imorgon kanske. Shoppade även en collagetröja som är bra att ha under dunvästen nu i vår.
Nu ska jag sova.
/Ida

Morgon!

Torsdag= fullt upp dagen!
Mycket att göra på jobbet och sen möte i stan och äntligen ska jag få klippa mig. Halleluja! Ska jag ta med mig träningskläderna eller inte? Kommer jag orka eller inte?
/Ida

Vad ska man ha på sig?

Blir nog middag och utgång eventuellt både på fredag och lördag och då är vi åter till problemet med vad ska man har på sig? Har strukit två av topparna jag köpte i USA och tar nog med båda två till Anglais. Dessutom får jag lön imorgon så det måste väl ändå firas med att köpa något nytt? Det tycker jag! Jag ska dessutom köpa ett par nya tygskor, har bara mina svarta kvar och jag vill ha ett par gula eller vita också. Här ska pengarna inte ens landa på kontot innan dom är slut! Live hard, die poor!

Flyger fram!

Tiden bara flyger fram. Snart är helgen här med alla sina roligheter. Funderar lite över hur jag ska göra imorgon på mitt möte med Nico, ska jag skriva upp mig på fasta pass eller bara skriva mig som nån att ringa vid behov? Fördelen med att skriva upp sig är att man då vet att man får in en extra slant varje månad, nackdelen är att jag inte kommer kunna dra iväg bara. Kommer kännas lyxigt att få lön både den 15 och den 25. Så precis när pengarna börjar sina får man nya. :) inte helt fel! Står just nu inför ett dilemma, ska jag promenera från Älvsjö eller inte?

Njuta.

Idag får man passa på att njuta av det underbara väder som bjuds. Jag tog en promenad till Älvsjö även idag, pratade med Carlsson hela vägen så 30 minuter gick på ett kick. Hoppas på duktiga gäster idag så man förhoppningsvis kan gå i tid eller tidigare idag. Imorgon är det en fullspäckad dag, först jobb till halv fyra, sen till Park för att kolla över lite extra pass med Nico och efter det så ska jag klippa mig. Måste dessutom packa väskan inför helgen då vi ska bo på hotell hela helgen. Hoppas jag på att min planering håller,det måste den bara göra!

Carola Häggkvist häng.

En mycket trevlig middag med Carlsson.  Var evigheter sen vi var ute och åt middag, vi har blivit så ekonomiska så vi äter bara havregrynsgröt (Carlsson) och Special K med mjök (Sundström) till middag.
Vill ni se lite bilder på före och efter att orkanen Carlsson och Sundström dragit fram kan du kika här:http://caughtinalife.blogg.se/2010/april/en-helt-vanlig-tisdagskvall.html#comment
När Carlsson började dallra på gäddhänget så brast det för mig, började skratt hysteriskt, kunde inte andas och fick kraftiga kramper i magen. När resten av restaurangen sluta med sin verksamhet för att kolla vad som förse gick vid vårt bord försökte jag verkligen sluta. Det gick inte. Tårarna sprutade och jag kommer alltid komma ihåg Carlsson kommentar när hon hade kikat på baksida av min överarmen, va? Har du en muskel på baksidan också? Nåväl, Carlsson har smala ben det har inte jag.
Ska sova nu och ser frame mot en sovmorgon. Böhöver inte infinna mig på jobbet innan 12, det känns som en lyx.
Gonatt!

Mumma!

Vi har nu meny i restaurangen och idag ska jag få prova ett flertal av de nya tapasen. Vill inte äta någon varmrätt eftersom jag tydligen ska äta grekiskt med Carlsson ikväll, ett mycket bra initiativ från hennes sida. Dessutom så skällde hon på mig för att jag inte uppdaterat bloggen och för att få lite lugn och ro så uppdaterar jag väl bloggen då!

Bättre!

Efter att ha sovit i drygt 11 timmar känner jag mig piggare och mer utvilad. Vaknade till runt sex-tiden och trodde att det var mitt i natten för att det var så mörkt, var visst ljust ute men min mörkläggningsgardin gör susen! Har redan duschat och satt på mig lite mascara, ska nu bara rensa den äckliga kattlådan, diska och äta frukost för att sen bege mig till Helenelund för att plocka upp Carlsson till n promenad till Sollentuna. Tror även att jag slår på stort och promenerar till Älvsjö idag. :)
Tjing!

Varde mörker!

Mörkt blev det med min nya rullgardin. Bra för nu ska jag sova. Tänkte ta mig upp runt åtta imorgon för att promenera från Helenelund med Carlsson. Har tagit på mig ansvaret att rasta henne på alla hennes lediga dagar. Eller så håller hon mig sällskap så jag slipper tänka på det som saknas. Your choice!
/Nattinatti

Strålande!

Igår gick jag och la mig runt 20-tiden, somnade runt 21 och vaknade runt 23:30. Somnade om igen runt 04:10 för att bli väckt av väckarklockan 04:40. Gissa om det tog emot att stiga upp. Det enda som kunde få mig ur sängen var tanken på en latté från Espressohouse. Väl på jobbet så gick tiden ganska så fort, fick lite av göra av andra mer upptagna kollegor så det var skönt. Att jag dessutom jobbade med Esther underlättar alltid.
Efter jobbet stannade jag till på Centralen och Waynes för att möta Carlsson, en chailatté i solen är aldrig fel. Idag pratade vi om det vanliga. Män och fika. Fick nämligen ett Facebookmail från Thailand så det var ju tvunget att dissekeras. Oavsett om jag gillar det eller inte så måste jag nog erkänna att min dag blev 10 ggr bättre av att få manlig uppmärksamhet. Att veta att han dessutom tar sig tid att skriva till mig när det finns många andra saker som lockar betyder nog mest.
Stannade till på vägen  från stan på Jysk för att köpa rullgardin, tänker inte jobba natt i sommar utan en rullgardin. Tänkte att jag skulle be någon händig sätta upp den men jag orkade inte vänta så jag gjorde det själv. Blev faktiskt nöjd med resultatet. Dessvärre fanns det bara blåa rullgardiner och inte en svart som jag hade hoppats på. Men vad gör det om hundra år? Hittade dessutom en skitdyr pläd i grönt som jag köpte. Måste ju matcha gardinerna...
Nu ska jag bara hålla mig vaken under Biggest Loser och sen ska jag få sova. Äntligen.
Och den som väntar på någon/något gott kan väl vänta ytterligare 12 dagar?

SÅ nöjd.

Har fixat klart här hemma nu. Bytte gardiner, putsade fönstren, skurat badrummet och dammsugit upp en hel katt i katthår. Nu har jag unnat mig thaimat och kollar på Cougar Town, dags att ta söndag skulle man kunna säga. Härnäst blir det gossip girl och nu tänker jag inte engagera mig mer i nåt idag.
Så har blev det med de ny gamla gardinerna:
Trevlig söndag!

Sköna söndag.

Har varit ute i princip hela dagen, hur underbart som helst. Mötte upp Maria med sambo i Slussen, tog en promenad till Hornstull för att köpa kaffe och sen promenerade vi vidare mot Skanstull längs vattnet. Satte oss i solen en stund och pratade om livets alla mysterium. Efter att ha lämnat Maria åkte jag hemåt men kände inte för att vara inomhus så jag svirade om till träningskläderna för att ge mig ut i solen för en löprunda. Släppte ut katten när jag åkte till stan så han höll mig sällskap när jag sprungit klart.
Nu tänkte jag försöka dona lite här hemma, försöka få upp rullgardinen, putsa fönster, städa  och så. Sista chansen innan jag kommer jobba ihjäl mig känns det som.
Pusshej!

Solen tittar fram.

Och det är ju alldeles strålande eftersom jag och Maria ska ta en promenad från Söder till Kungsholmen. Skulle även ha käkat middag med mamma ikväll men så blir inte fallet då mamma är i Dalarna för att tömma syrrans lägenhet. Hon har äntligen lagt in sig själv för behandling, så äntligen tar hon kanske tag i sitt liv och sina barn. Håller i alla fall tummarna för det.
Nu ska jag bara borsta gaddarna och sen drar jag till stan!
Pusshej!

Lina, min Lina.

Fick äntligen prata med Lina, det blir inte så ofta som man skulle vilja på grund av våra olika tider och tidskillnaden. Idag fick vi iaf uppdatera varandra på vad som har hänt sen sist. Framförallt så är vi båda besvikna över att det inte blir något Peace & Love, men mest besviken är nog vår hyresvärd Anders. Han hade sett framemot att ha två 25- åriga hobbyalkoholister som kunde underhålla honom i en vecka. Jag håller tummarna för att det ska lösa sig! Det verkar som om två av mina favoriter är lite känsloladdade för tillfället, så även jag. Vi smittar nog av oss och eggar varandra lite.
Ikväll så har jag hyrt svensk film och käkat chips med dipp. Ibland måste man få unna sig lite, och idag var en sån dag. Att se fram emot nu närmast är framförallt sömn och sen en promenad med Maria och middag med mamma efter det. En bra söndag.
Till er mindre uppmärksamma läsare vill jag bara förtydliga att jag inte besökt Malmen eller druckit sprit. Väldigt ovanligt.
/Trötter

Tack.

Ett stort tack till Lina och min kusin Elin som försökte få liv i min mobil. Era tappra försök uppskattas men det är trots allt inte riktigt samma sak som när en kille/man smsar. Åh, vad livet med ens blev trist och tråkigt. Skulle gärna sätta mig på ett plan till Miami just nu för att hänga med Lina på beachen... Så blir det dock inte. Istället så får jag se fram emot nästa helg då vi får besök av Nina från Köpenhamn och då ska vi sightseeing i två dagar samt bo på Anglais. Blir nog inte så tokigt det heller. :)
/Lite mer uppmuntrad.

Min Bästis!

Eftersom jag jobbar långpanna idag så sov jag på jobbet i natt. Detta innebär att jag normalt sett får klara mig utan kaffe eftersom det rävgift som serveras i personalmatsalen inte är drickbart. Men icke denna underbara dag! Min "bästis" Carlsson kom förbi med varsin latté till oss. Ibland är man bra bortskämd. Nu är jag lite piggare, men inte piggast. Bara 6 timmar kvar dock av min långpanna på 12 timmar. Spännande... not!  

Det ekar tyst.

Det är hemst vad snabbt man vänjer sig vid saker. Den senaste veckan har jag smsat som en galning. Ca 200 sms de senaste 4 dagarna. Idag och igår har mobilen varit död. Skittråkigt.
/Uttråkad.

Utfall.

Utfall är verkligen den bästa träningen du kan göra för rumpa. Har kört utfall ca, tre/ggr i veckan sen jag kom hem från Miami och det märks resultat. Tänker dock inte lägga ut någon bild på "the ass" riktigt än... Jag har ju alltid haft en tendens till att få muskler snabbt på överkroppen och så nöjd som jag är just nu med mina armar har jag nog aldrig varit. Återigen så är det roligt med träning och framför allt så vill jag tacka BodyPump instruktören Maria som jag brukar köra med på torsdagar på Zenit, hon är grym. Dessutom så brukar hon berömma min teknik och det är alltid lika roligt att höra. :)

Illa.

Mådde illa igår på vägen hem från jobbet. Vet inte riktigt vad det beror på, om det var för att jag hade tränat hårt och ätit dåligt eller på grund av något helt annat? Svaret som jag fick var extremt luddigt. Usch, jag borde inte ha skrivit nåt, det hade kunnat vänta. Men precis som vanligt så är man så nyfiken och man gör saker som man inte borde? Idag har jag ingen lust till något, ska inte träna för min träningsvärk i baksidan på benen är extrem. Kanske ta en sväng förbi solariumet, lite D-vitamin kanske kan pigga upp en?

Lite bättre.

Presenttajm de senaste två veckorna.

Häromveckan fick jag en enorm vetebullskrans som tack för god service. Idag fick jag en nallebjörn av ett par som jag hjälpte igår. Idag är en sån dag när mina gäster kan få mig på bättre humör igen. Detta är varför amn jbbar med det man gör. Vissa dagar kan man svälja hur mycket skit som helst och så gör en gäst en gullig gest och man blir genast på bättre humör. Häromdagen så ropade några av mina absoluta favoritstammisar på mig. Dom ville mest berätta att jag såg vackaer ut, hur gulligt är inte det? Kommer sakna mina stammisar...


Vad är det för fel på folk!

En för mig helt okänd kvinna skirver till mig i ett mail på facebook om hurvida jag känner en viss person. Känner spontant att hon inte har med det att göra, nuförtiden får man inte ens prata med människor utan att man ska bli anklagad för diverse saker. Har nu spärrat allt på facebook och även skyddat bloggen för att jag är så trött på hur svartsjuka kvinnor kan vara. Låt mig vara ifred säger jag bara. Var dessutom på strålande humör men det övergick ganska så snart till att bli allvarligt upprörd. Dessutom så känner jag inte för att berätta för personen som nu jag ev skulle känna vad hon har skrivit. Han har semester och bör få njuta av den.    
/Morr

Tredje person.

Det här med att prata om sig själv i tredje person kan man verkligen dra hur långt som helst. Skrattar gott åt vissa sms... Idag är en ny dag när jag tänkte börja den med att träna. Tänkte försöka springa en mil idag på löpbandet som kompensation för att jag inte har tränat sen i fredags. Istället har jag ätit skräpmat, godis och druckit alkohol. Inte riktigt enligt planerna...

Frukost.

Det var en gång...
Göran ville att Berit skulle äta frukost hemma hos Göran, det kunde Berit mycket väl tänka sig. Men eftersom Berit hade ett möte inne i stan så kände Berit att det skulle vara bättre att sova hemma... Berit ångrade sig ganska så mycket när hon vaknade upp och insåg att det inte fanns någon mat hemma. Sopm tröst åt Berit McDonalds...

Hursomhelst så hade jag och Carlsson trevligt, Janne kom och tog en öl med oss och vi hade väl mer roligt med hans mobil än med Janne. Ska nog köpa HTC Hero bara för att kunna spela spel. Är extremt trött idag och jag hade med glädje legat i sängen eller på soffan hela dagen. Istället åkte jag till min nya arbetsplats och fick träffa några av mina nya kollegor och fick en liten rundtur av mitt nya jobb. Börjar jobba redan den 30 april och jag är väldigt tacksam över att jag har en så förstående chef som Maria i dagsläget. Väldigt sällan är det några problem med ens önskemål. Hoppas verkligen att man kommer få jobba med fler chefer som Maria.  

Snart är dagen över och jag får gå hem och dra något gammalt över mig.
/Ida

AW

Inte många timmar kvar tills man får skölja vodka-tonic tarmen. AW står på agendan med världens bästa Carlsson!
KYSS!

Blir man förvånad?

-NEJ.

Så många timmar och så lite gjort. Alltid samma sak.

Är det inte typiskt?

Jag jobbade i stort sett hela påsken och då var det minsann fint väder. Igår var jag ledig och då snöade det. Idag när jag jobbar långpanna så är det nästan sommar ute. Men jag är inte bitter, mest förbannad över att aldrig få njuta av mina ledig dagar. Ikväll ska jag dränka mina sorger med Carlsson på Malmen. Fast å andra sidan ska jag in till min nya arbetsplats i morgon så jag ska nog inte tag i så jag spricker. Vi väntar fortfarande med olidlig spänning på upplösningen med E, vi håller på att gå upp i molekyler av ovisshet...

Korv med bröd.

Vaknade av ett sms från Carlsson, eftersom snön vräkte ner utanför mitt fönster så kände jag inte för att ta en fika utomhus. Flyttade mig från sängen till soffa, insåg att jag inte hade någon mjölk hemma så frukost fick jag hoppa över. När man till och med tycker att Days of our lives är bra underhållning så är man ganska så uttråkad. Mitt i min tristess så skriver Carlsson på facebookchatten och hon är lika uttråkad hon, så jag frågar om hon vill komma förbi på en kopp kaffe (vi fikar inte vi dricker kaffe), hon nappade på två röde sekunder och jag ber henne köpa med sig mjölk. Väl här så pratar vi om hur upplösning med E kan bli. Extremt spännande tycker jag. Kan knappt bärga mig till i morgon när vi hoppas på svar.

På tal om asfalt så kommer Fia och Claes hem idag så nu ska jag och Kalle flytta hem till Högdalen igen. Idag så bllir det en slappdag framför tv, precis som hela påskhelgen har varit. Man kan väl säga att jag laddar för en späckad vecka. Jobbar långpanna på tisdag, efter det blir det Malmen, på onsdag ska jag till min nya arbetsplats och sen jobba igen. Jobbar kväll torsdag och fredag och sen ytterligare en långpanna för att sen vara ledig på söndag. Så man skulle kunna säga att det är ganska så ospännande vecka.
Nu: Soffan!

Äta strömming

Att jag kan vara ganska grov i munnen är väl inget nytt för er som känner mig.

Idag förklarade jag att käka strömming är samma sak som att krypa ner på någon som inte har rakat sig. Antingen plockar man fiskben eller hårstrån, same same...

Snart är påsken över för min del.

Inte många timmar kvar av långtråkig tristess på jobbet. Imorgon är jag ledig och jag håller tummarna för bra väder så jag och Carlsson kan ses innan hon börjar jobba. I morgon är det även dags för mig att flytta hem till Högdalen igen, ska bli ganska skönt att få komma hem även om jag trivs som fisken i vattnet i Frösunda.
Verkar inte som om man kommer kunna lura ut Carlsson på äventyr ikväll, så överlag kan man kalla det här en lugn helg. :)
Väntar med spänning på upplösningen av någons dramatiska liv, för nyfiken är mitt förnamn.
/Ida

Ett ärligt försök.

Okej, igår gick jag ut men ett öppet sinne. Jag gjorde verkligen det! Carlsson och jag satt som vanligt och pratade med varandra i ett hörn (detta är diskutabelt.) och då kommer det fram en man i obestämt ålder, men han var definitivt inte i våran ålder utan betydligt äldre. Så nervös som han var är otroligt pinsamt, kommer fram och stammar fram ett han gillar vad han ser (mig och Carlsson alltså). Sen förklarar han att han har varit på Punkfestival på Göta Källare. Eftersom jag inte är helt 100 på vad punk är ber jag honom definera punk och då säger han Ebba Grön och Ung och Kåt. Redan här känner jag att för 10 gången att jag skulle vilja be honom gå men eftrsom vi skulle vara mer öppna för människor omkring oss, så nickar jag intressant istället. När jag frågar vad han jobbar som, berättar han att han jobbar som biolog och att han älskar att vara ute på bondgårdar och förklara för bönder hur dom ska göra för att få vissa blommor att överleva. I det här läget tänkte jag; Skjut mig nu! Men som den snälla flickan jag försöka vara så hummade jag bara, vad kul att du har ett jobb du trivs med. När jag för andra gången hade förklarat vad jag jobbar med kände jag att bägaren hade runnit över. Detta bevisar ju bara att det inte finns några normala människor att hitta ute. Så jag kommer återgå till det normala och bara prata med Carlsson.

För övrigt så berättade kocken lite fint för oss att vi är bittra för att vi aldrig får ligga. Både jag och Carlsson tappade hakan i golvet och undrade vad han grundade den teorin på? Det hade han visst inget bra svar på.

Nu måste jag snart börja röra mig mot jobbet. Hade hellre druckit kaffe på en uteservering idag men man kan inte få allt här i världen..

Vad är det för fel på folk?

Blir ärligt talat upprörd över att människor änvänder en som nån j*vla slagpåse. Men då vill jag bara informerna om att ni slår på fel person. Killen på konehissars kundtjänst sa något taskigt om min kollega och då fick han höra. Jävla amatör, sopa rent framför din egen dörr innan du gnäller på grannens.
 

Kaffe.

Började dagen tidigt och tog en kaffe med Carlsson. Bestämde att vi inte kunde sitta hemma en lördagkväll trots allt så självklart ska vi till Malmen ikväll. Kände dock inte för att ha på mig en urtvättad t-shirt så jag köpte ett nytt linne. Mitt är självklart i svart.

Ikväll ska vi återigen försöka gå ut med att inte bara ha ögon för varandra. Vi ska vara öppna för nya människor. Detta brukar sluta med att vi är lesbiska lapplisor. Men det ska vi försöka undvika idag. Vi ska verkligen engagera oss i att andra människor också kan ha något roligt att säga. Försöka se på vissa med andra ögon, inte vara så snabba på att dela in alla i olika fack. Å, herregud, den här kvällen kommer bli kaos. 
/Ida 

Man har det för bra.

När ens arbetsgivare tycker att man ska äta micrad hamburgare tycker Carlsson något helt annat, så även jag. Så Carlsson ägerar takeaway och vi äter kinamat i Backoffice istället. Mycket bättre tycker jag. Vad vi har pratat om kan ni läsa om på Carlsson blogg:http://caughtinalife.blogg.se/.
Något som intresserar mig är människor som tror att dom känner oss, många tror säkert att vi är som andra tjejer, dvs osjälvständiga och mesiga. Vi skulle aldrig sitta hemma bara för att en man eventuellt vill ses. Att vänta vid telefonen på sms är inte heller våran grej. Får förmodligen ut mer av en konveration med Carlsson så då kan man ju lika gärna prata med henne istället direkt.

Vanliga människor brukar säga, vem tror hon att hon är. Vi säger istället, vet inte du vem jag är?
Nu blir det sängen för jag tänkte försöka att inte sova bort hela dagen i morgon. Det kommer gå åt skogen...

Långfredag.

Låååååååååååååååååångfredag. Verkligen. Sitter på jobbet och undrar hur livet kan vara så bra vissa dagar och så dåligt andra dagar? Vill inte jobba under påsken, helst av allt så skulle jag vilja vara upp i norrland och sitta och pimpla på en sjö när solen skiner. Nu är ju det dock inte fallet. Istället så sov jag verkligen urdåligt för katterna lekte High Chaparal och har jagat varandra runt lägenheten hela natten. Har hotat dom till livet x-antal gånger, men jag tror dom har kommit på att det är tomma hot... Hade tänkt köra bodypump vid halv tolv, men det var lite körit att honna dit när man vaknar kvart i tolv. Tog mig i kragen iaf och sprang 6km på löpbandet och körde lite skivstång efter det. Behöver jag inte ha lika dåligt samvete för att jag sitter här på jobbet och tömmer påskägget på godis. 

Men det finns ljus i tunneln, ev så kanske Carlsson kikar förbi så vi kan käka påskmiddag tillsammans. Hon pratade även om att dricka lite vin när jag har slutat hemma hos "mig". För till stan orkar vi inte ta oss idag... 
  

Damn.

Är lite irriterad. Jag vill alltid veta mest och vara bäst. Nu kommer jag inte vara det direkt från början och det stör mig otroligt mycket! Klart att jag förstår att det inte är för att vara elak som det nu inte blir som jag vill. Men att veta det hjälper inte min irritation direkt.

Idag har det varit en sån bra dag, ser fram emot många fler liknade dagar nu när jag kommer vara ledig oftare. Träffade Carlsson vid Medis, vi tog en promenad runt söders små gator och gränder och käkade en lätt lunch på Sophies som ligger ganska nära Mariatorget. Mycket trevligt. Carlsson smsar med Erik och jag fick diffusa sms från kocken. Vi tog en promenad till Malmen och drack en kaffe där med kocken. En slapp och skön dag, precis som alla lediga dagar ska vara.
Befinner mig nu i Frösunda och ska fira påsken här. Eller snarare på blivande f.d. arbetsplats. SEGT...

Stan

Nu blir det Söder för att möta Carlsson. Sen Frösunda under påsken för att passa katter och jobba.
Pusshej!

Ledig dag.

Betyder tvättdag. Har inte tvättat sen jag kom hem från Miami, jag landade den 5 mars. Det innebär att det är nästan en månad sen. Och så går man runt och säger att man inte har något att ha på sig, men om man har ombyten för nästan en hel månad utan att tvätta så får jag nog slopa den kommentaren.
Väntar och väntar på att Fröken Carlsson ska vakna så jag kan lägga fram förslaget om bio ikväll. Det regnar ute så någon utomhusfika känns inte aktuell. Men en kaffe på Waynes och lite Joel Kinnaman kan hon väl inte säga nej till?
Rätt så skönt att vara pigg idag, kändes mig lite berusad igår när jag kom hem. Men slängde i mig två rostade mackor för att gardera mig mot baksmällen. NU blir det frukost och sen tvättstugan igen.
/Ida

Breakeven!


"Breakeven"


I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break even

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
Cos when a heart breaks no it don't breakeven... even... no

What am I supposed to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
Cos she's moved on while I'm still grieving
And when a heart breaks no it don't breakeven even... no

What am I gonna to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces
(One still in love while the other ones leaving)
I'm falling to pieces
(Cos when a heart breaks no it don't breakeven)

Oh you got his heart and my heart and none of the pain
You took your suitcase, I took the blame.
Now I'm try'na make sense of what little remains ooh
Cos you left me with no love and no love to my name.

I'm still alive but I'm barely breathing
Just prayin' to a god that I don't believe in
Cos I got time while she got freedom
Cos when a heart breaks no it don't break
No it don't break
No it don't break even no

What am I gonna do when the best part of me was always you and
What am I suppose to say when I'm all choked up that you're ok
(Oh glad your okay now)
I'm falling to pieces yeah
(Oh I'm glad your okay)
I'm falling to pieces yeah
(One still in love while the other ones leaving)
I'm falling to pieces
(Cos when a heart breaks no it don't breakeven)

Oh it don't break even no
Oh it don't break even no
Oh it don't br
eak even no

Kvällen.

Är nu hemma igen efter en liten visit på vårt älskade Malmen. Blir så förvirrad efter några timmars hjärntvättande av Carlsson. Nu är man tillbaka på ruta ett igen. Vad vill jag egentligen? Bra fråga... Kommer förmodligen inte få svar på det i natt.
Vi pratade även om hur vi ser varandra om några år, vad kommer det bli med oss? Personligen så tror jag att Carlsson är på smällen med en gift eller i alla fall upptagen man av misstag (slarv med minipiller) och vi sitter som latté morsor på stan och har samma samtalsämnen som idag.
Nu ska jag sova och hoppas att min lediga dag kommer spenderas med Carlsson. Kanske någon annan, men då ska den personen veta att dom är ett andrahandsval.
Pusshej!

RSS 2.0