Att ha världens bästa liv!

Just nu leker livet. Bara 11 arbetstimmar kvar tills man går på semester. Första arbetsdagen blir sen 1 september.
Idag har jag tvätta och packat resväskan. Den gick inte att stänga. Typiskt. Så numera består min strandväska av 5 par skor. Dessa rymdes helt enkelt inte i resväskan. Dessutom har jag nu gjort mig klar för solen, dvs att jag har rakat benen (läs hela kroppen) och skrubbat hela kroppen fri från döda hudceller. Allt för att få en sån fin solbränna som möjligt. Jag har dessutom köpt både solskyddsfaktor och sololja.
Imorgon så sover vi hemma hos Carlsson för att ta en taxi mitt i natten till Arlanda. Lite taxfreeshopping mitt i natten brukar ju alltid pigga upp. Det ska bli helt fantastiskt skönt att landa i Grekland och känna värmen och fuktigheten slå emot en när man kliver av planet.

I övrigt så ska resten av min familj ner till Östergötland för att fira min brors 40-års dag. Jag hoppas att du får en bra födelsedag och att ni kommer ha en rolig fest, trots att underhållningen (dvs jag) är på väg till Grekland. ;)

Sen vill jag bara uppmuntra alla mina systrar till att skaffa fler barn, för om man förgyller världen med dessa små guldklimpar så gillar jag förökning:





Vi hörs om några veckor
/Ida

Dåligt med inlägg.

Har haft en liten uppvärmningssemester från bloggandet inför den riktiga semestern som är här om ca fem dagar. Sen sist har det inte hänt så mkt. I fredags så bjöd fröken Carlsson på taco och ett mycket gott rödvin.
(Lina det här måste du smaka)
Jeanette kom och mötte upp oss och vi satt på balkongen, drack ännu mer vin och skvallrade. Provade även på kvarterskrogen i Helenelund. Inte helt fel, ganska så roligt och simpelt ställe. Perfekt när man inte vill känna några krav på sig. Sov kvar hemma hos Johanna och började jobba tidigt på lördagen. LÖrdagen gick snabbt och bra, var inte ens seg trots några glas rött. Söndagen däremot var en låååång dag. Kändes som om baksmällan kom en dag för sent. Idag så hade Frk Carlsson bjudit in sig själv på köttfärssås och spagetti, så det var bara att ta på sig husmors rollen och laga mat. Trotsade det värdelösa svenska vädret och åt ute, gott och hemskt mättade.  
Imorgon är det återigen jobbet som gäller. Ska bli skönt att jobba, tiden går fortare då. SÅ SNART ÄR DET GREKLAND ALLTSÅ!


Duktig flicka!

Ta det här med att inte ha ett Sl kort på stort allvar! Carlsson ville luncha i stan och självklart ville jag också det! Så det var bara att sätta sig på cykeln (iförd bl.a. mina nya stuprörsjeans, inte att rekommendera! Hur jävla jobbigt som helst att cykla i tajta jeans!) för att möta upp Johanna. Vi bestämde oss för att prova det nya tex mex stället Macho som ligger mitt i smeten. Helt okej mat. En stor kaffe efter det och en promenad ut till djurgården. Snabb kisspaus på Hasselbacken och sen bara att promenera tillbaka till cykeln som stod parkerad på Sveavägen. Väl hemma så väntade ett rykande färskt avsnitt av paradise hotel! Mitt nya beroende här i livet! Gud vad härligt med massa intriger och kåta människor. Sen att vissa är så heta att man dör gör ju inte tv serien mindre sevärd!



Den här bilden är till för dig! Du vet vem du är ;)

Undra om man ska hitta på nåt ikväll... ;)

vill inte.

Har fruktansvärd huvudvärk. Skulle behöva någon som masserar mig. NU.

Stinsen!

Japp, för att få ut något av min ledig dag bestämde jag mig för att cykla till Stinsen för att shoppa "lite". Vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag tog cykeln. Ingen ryggsäck eller cykelkorg eller så. Så på vägen hem fick alla dessa kassar dingla på cyklestyret. Funnkade det oxå. 

Det här fick följa med hem idag:

-ett mörkblått långt linne. (Gina Tricot)
-ett blå/vittt randigt långt linne. (Gina Tricot) 
-en blå balkonettebikini och blå/vit randiga bikinitrosor. (Twilfit/Gina Tricot)
-en party klänning med halterneck krage, i  silkigt material. Går i mönstrat lila. (Salt) 
-ett par stuprörs jeans. (Bikbok)
-en ny grön ögonskugga (make-up stor)
-ett vitt linne (H&M)
-ett par mönstrade shorts som går i gul/beige (H&M)

Japp... 
Inga konstigheter att cykla hem med allt detta. Solen tittade konstig nog fram när jag kom hem,  så snabbt på med min nya bikini och på med sololja för att steka lite.

Efter min lilla utflykt tyckte jag att jag förtjänade att svulla lite. Så en påse chips med dipp satt där den skulle. Här även köpt lite glass. Ska de va så ska det va!

Slappdag

Igår var en riktigt meningslös skön dag. Man började och avslutade dagen med fem avsnitt av danska Paradis Hotel. Mellan avsnitten kom Carlsson, så vi kollade på Beck och köpte pizza. Dessutom gjorde vi en fantastisk god dessert. Carlsson la upp björnbär, hallon och jordgubbar en en form, sen hyvlade jag på nougat och Carlsson la på vit choklad. Det var riktigt snyggt. Ändå till dess att jag skulle ställa in formen i ugnen när jag råkade tappa formen, så allt låg då istället på ugnsluckan. Men lite skit rensar magen så vi åt ändå och det var hur gott som helst! Idag så ska jag nog ta cykeln in till stan. Ska försöka hitta lite sommartoppar och linnen till semestern.

/Ida

14 dagar kvar!

Nu är det bara 14 dagar kvar tills dess att jag och Johanna ligger vid poolen i Halkidiki. Fab!

Det är med andra ord bara 7 arbetsdagar kvar! Attans, egentligen hade jag velat jobba alla dessa daga för då går givetvis tiden mycket fortare. Men jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt.

Dagen idag började med att jag steg upp, cyklade till Sollentuna och väl framme så hade jag gått upp två kilo. Kul. Det regnade som aldrig förr, men envis som man är så vägrar jag köpa Sl kort för två veckor. VÄGRAR! Att man dessutom rör på döfläsket skadar ju inte. Ni kommer förmodligen hitta mig i vassen oavsett. :)

NU är man ledig i tre dagar. Morgondagen är dedikerad till Carlsson. Vad som händer de andra dagarna är nog helt upp till mig... ;)

:)

Dagen började med att jag sov borta halva dagen, det var fantastiskt skönt! Sen så var jag en liten sväng till Gröndal. Tillbaka hem för att diska och packa. Drog till Solna och här kommer jag nu vara resten av juli i princip. Ska cykla till jobbet under resten av juli. Har nämligen inget Sl kort from i morgon. Sen bär det ju av till Grekland så det känns bra att spara 700 spänn. Dessutom så väntade 900:- på mig i Solna från F&C som tack för att jag passar katterna. Då är min taxfreeshopping betald. Fantastiskt! På tisdag så ska jag och Frk Carlsson hitta på något eller bara göra inget. Skönt ska det iaf bli.


Helg minsann!

Har varit lite dålig på att uppdatera. Kan lätt bli så när man antingen: jobba, är full eller bakfull. :) Helgen blir lugn och jag hade redan igårkväll bestämt mig för att sola idag på morgonen. SÅ jag tog min filt och min bok, satte på mig bikinin och gick ut. Pallade en timme innan jag höll på att dö av frostskador. Solen sken inte ens med sin frånvaro.

Satte på mig vinterjackan och gick till solariumet. Handlade lite frukt och hyrde tre filmer och kommer inte under några omständigheter lämna lägenheten mer idag.

Igår var en udda dag. Jag bestämde mig för att köpa en ny mobiltelefon så jag drog in till stan innan jobbet. Gick in på Siba och satte mig på Espresso House för att bekanta mig med nya mobilen. Efter att ha satt i mitt sim samt minneskort var det som om min gamla mobil var tillbaka, fast i fungerande skick.

När jag hade drickit upp min ischai fick jag en sinneblixt, (nu i efterhand har jag ingen aning om vad jag tänkte på...) jag bestämde mig för att gå från Hötorget till jobbet. I SOLLENTUNA! Efter två timmars promenad i mina platta tygskor gav jag upp, jag hade tagit mig så långt som till Silverdal men där tog det stopp. Jag ser numera på det som en bedrift och inte ett misslyckande efter några uppmuntrande ord från min kloka storasyster. Det var en riktigt fin promenad, genom Hagaparken osv, gör gärna om den men då med riktiga skor.
Vi får se vad som händer imorgon. Man kanske skulle ta och skicka ett sms för att se om det är någon som vill hitta på något? :)

Full igår full idag...

Så ser livet ut för mig.

Några frågor på det?

Känns idag att man hade kul igår.

Dunk dunk dunk

Japp, så låter det i mitt huvud idag, kanske kan det bero på en flaska rött och en flaska skumpa? Jag vet inte. Jag och Carlsson började med middag på Malmen, där man tydligen måste vänta 45 minuter bara för att man vill ha en välstekt biff...? Nåja, massa vin och sen gick vi till SNaps. Kollade läget, tog tuben in till stan. Promenerade från hötorget till kungsan och tog en taxi tillbaka till Snaps. Snaps var sjukt varmt men helt okej. Johanna vill dra till centralen och nåt sunkhak så jag följde med som den trogna följeslagaren jag är. Sagt och gjort så efter ännu en taxiresa var vi framme vid Laughing Duck. Stannade där i ca 5min innan jag bestämde att jag skulle ta nattbussen hem. Snart blir det jobbet men först behöver jag nog något att äta.
/Ida

Full.

Riktigt jävla dräggfull. Tack för den Carlsson.

Redo!

Nu kör vi!

En gång är ingen gång och två är lika med noll!


Okej...

Måste verkligen ta mig ut i verkligheten igen. Måste träffa riktiga människor. Ligga med riktiga människor... Jag lovar att försöka imorgon.


Inget nytt.

Dagen har varit seg.... fruktasnsvärt seg...

Nu ligger jag och längtar efter min blivande man (läs Paul Walker) så att vi kan ha sex igen... Gillar den här typen av engångs ligg... Killen som har vett att dra innan man vaknar. Mycket bra. Kan ju vara så att du är så perfekt bara för att jag aldrig har träffat dig i vaket tillstånd?



Om det nu skulle vara så att du är upptagen i natt så skulle jag kunna nöja mig med denna grekiska gud... Om nån vet vem han är och var jag ska leta så säg till!

Kanske blir en trekant i natt??

Nu ser jag fram emot att få sova, sen för att göra sig snygg för att jobba, men efter det så blir den miggag?/vin med Carlsson! Nice!! Dessutom får vi lön imorgon, kan ju inte bli annat än bra!!!

Tack :)

Då behöver jag inte vara orolig längre, det var alltså en svår släckt bran i ett papperslager i Rågsved som brann.

I natt så har jag bara haft sexdrömmar... Vem hunken jag hade sex med är oklart men han visste vad han gjorde ;) Vaknade med en känsla av välbefinnade och ville inget hellre än att somna om. Känner mig lugn och harmonisk. Nyknullad alltså. Hoppas han kommer i natt med. Haha. Hur längesen är det jag fick ligga sist? Började fundera lite eftersom man drömmer om det, men så länge är det ju trots allt inte. Frågan är ju bara hur bra var det sist? Just det! Otillfredställd. 
Men det är klart.... jag hade ju i princip sex med Paul Walker i natt... Mumma! 

Jag tycker att vi har äktenskapstycke...?? (hmm)

Förhoppningsvis så kommer jag som sagt träffa Frk Carlsson imorgon. Känner att jag behöver bara dricka ett glas rött och snacka skit. Vi hinner ju fan aldrig träffas, men snart så åker vi till varmarre breddgrader och då är det vi 24-7. Så vi ser iallafall ljuset i tunneln... eller var det tåget?

 

Det brinner :S

Först och främst så vill jag bara berätta att min karaktär försvann kl 05:45 då jag åt en mums mums till frukost. Sen cyklade jag till jobbet, så även från. Det är jag mkt nöjd över. Eftersom jag faktiskt har rört på mig idag så tyckte  jag att jag förtjänade lite shopping. Detta fick följa med mig hem idag. 
 

Bikinin köpte jag utan att prova den och den passar utmärkt. Linnena är perfekt till Grekland, lite längre modell som jag kan ha till stranden. Köpte även en ny handväska men orkar inte lägga upp en bild på den också.

Idag när jag är på väg så luktar det brandrök i hela högdalen, hann bygga upp en rejäl dos med oro innan jag såg att mitt hus står kvar, kläderna jag hade på mig när jag promenerade hem måste tvätta. Luktar rök om allt. Undra var fan det har brunnit någonstans. Någon som vet?

Behövde denna för att lugna mina nerver....


Nu jobbar jag ju kväll restan av veckan så det blir forhoppningsvis ett glas rött med Carlsson nån dag. Håller tummarna för det iaf. :)

Stolt :)

Blev en kvällspromenad innan filmen började. Känns som att det var bra det. Fortfarande mätt men det gör det så mycket enklare att säga nej till godsaker som munkar och mums mums. Kändes nästa som jag hade lite karaktär där ett tag, men det har med all säkerhet gått över till imorgon.

FYI så vann jag 2000:- på Betsson.com idag. Det var fint som snus!

Mätt igen.

Usch ja... Ingen bra dag när man bara äter och äter. Har iaf varit ut på en liten  promenad med Leo. Så 20 minuters promenad. inte en chans att det förbränner en hel förpackning med rocky road glass??

Ikväll blir det till att kolla film och bara ta det easy, precis som jag har gjort hela dagen. Mycket intressant? Eller hur?

Söndagsmiddag.

Härligt, snart är Fia och Claes tillbaka i stan, bra! Börjar bli lite sällskapssjuk här... inget fel på att bara vara med djur men dom är så enformiga i sina svar... Det är bara mjau eller vov... Suck... Lite jobbigt när man ena dan träffar ca 600 personer till att nästa dag bara träffa kassörskan på Ica. Íkväll ska vi iaf käka wok, matlagningen lämnar jag med varm hand över till F&C. Jag är så mkt bättre på att dricka ett glas rött och småprata istället.

Så får det bli!

Våga vägra massor!

Jobbar inte idag. Är fortfarande kattvakt i Solna och snart även hundvakt för några timmar. Idag har varit en riktigt slappar dag hittils. Har sovit ut ordentligt, dammsugit, ätit en god frukost framför tv och läst lite bok. 
Min systerdotter gaddade sig igår och inte nog med att gaddning är beroendeframkallande så är det dessutom smittsamt. För nu vill jag oxå tatuera mig. Vet att jag vill ha texten: enda gången jag backar är när jag tar sats. Vet inte om jag ska ha den på svenska eller om jag ska få någon att översätta den till grekiska eller latin? Sen är ju placeringen en annan sak. Vill jag ha den på sidan av ryggen/magen eller i svanken? Eller varför inte på underarmen? Hmm, mycket att fundera på... Tycker i alla fall att texten speglar mig ändå in i själen. Mamma tyckte att jag skulle ha den på musen, ända tills dess att jag förklarade att det var inte den satsen som jag tänkte på... :)  Är det någon som har förslag eller idéer ang min tatuering så får ni gärna skriva en kommentar.... Lägger även upp en bild för er osm inte har sett min första.


 


Oj, vad trött jag var.

Igår var verkligen ingen bra dag... somnad runt åtta  på kvällen. Mycket till liv man har när man somnar så tidigt på en fredagkväll....??   Jobbar, äter och sover. Så ser dagarna ut nu. Fort går dom oxå. Vilken är bra, för då är det snart dags för grekland!

Idag så cyklade jag till jobbet, helt fantastiskt skönt. Tog bara 30 minuter hela vägen så det är perfekt vardagsmotion. Bra att man ska passa katterna en vecka till senare innan jag åker utomlands, då kanske man hinner gå ner nåt kilo inför semestern? det gäller ju bara att cykla på. :)

Funderar lite på att köpa denna... Billig som attans...

Taxfree!

Wohoo!
Taxfree shopping är fantastiskt, dock så blir det ganska så dyrt ändå... Men man lever ju bara en gång och guldkortet är väl ändå till för att användas? Am I right?

 

Så det jag i dagsläget vet att jag vill ha är Nina Ricci nya sommardoft och Juicytube. För är det nåt som jag inte klarar mig utan så är det mina löjligt dyra lipgloss. Sen tror jag att jag ska passa på att köpa nya sminkpenslar. Dom hade ett bra pris, frågan är ju bara hur kvaliteten är?


Gratulationer!

Villbara säga grattis till alla er som har semester. Nu hoppas jag att nu njuter till fullo av det vackra vädret och att ni inte är bittra över att det regnar. Hela eran semester kommer regna bort och alla resorna till solen är slut. Att jobba just nu känns som en befrielse. Tack som fan för att man har semester i augusti och att man då ska vara två veckor i grekland. Risk för regn? 0%

Nu ska jag iväg och jobba.

Att förändras.

Har funderat lite nu igen... och ja! det är därför som det luktar bränt.

Jag tycker inte att jag har förändrat så mkt sen jag slutade gymnasiet. Det tycker inte jag att Lina har heller. Är det för att vi har varit för nära oss själva och varandra för att se förändringarna eller är det inte någon skillnad? Av de som man har träffat den sista tiden från "the good old days" har verkligen blivit vuxna. Många har skaffat barn, några har gift sig, några är kriminella, andra har blivit snälla och en del kan man nu tänka sig att ligga med. Snacka om att tiden förändras. Om man ser till hur fort en dag passerar nu så är man väl snart pensionär och undrar var livet tog vägen? Är det inte dags snart för högstadie återträff?

Jo, bara typ två år kvar.

Quel surprise.

Sov dåligt som bara den i natt. Drömmde återigen om den förbannade jävla tävlingen. Så om vi inte vinner den här skiten kommer jag bli galen. Att inte sova ordentligt på en månad kan ju inte vara bra. Det har nog grabbarna på jobbet märkt. Men tanke på att jag är som en liten tidsinställsd bomb som är redo att detonera när som helst. Låt mig bara sova så blir det nog bättre. Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte fören kl 12:00. Så det ska bli skönt. NU har jag ju bara katterna som kan störa min sömn... *suck*

Hörde att det var en misshandel igår på nån man känner. Hoppas att du mår bra. :)

På smällen :S

Är gravid i femte månaden.


Eller så åt jag just en halv vatten melon. Det känns som om den sparkar. Eller så är det just bara vatten melonen.

Vill inte sova, men borde sova. Känns som om jag just i denna stund missar något, som om att mannen i mitt liv går förbi ute på gatan, medan jag sitter här hemma och är på smällen med en vattenmelon.
Tragiskt. 

Lite positiva saker.
-ingen som ringde fråmn dolt nummer i natt och väckte mig
-24 dagar kvar till Grekland
-tre arbetsdagar kvar till helg
-känner mig äntligen inspirerad till att hitta kärleken
-att min graviditet kommer vara spjälkad imorgon när jag vaknar

Du ser. Finns massor av saker att vara glad över.  

Biomys!

Har varit på bio meD frugan (läs Lina) ikväll. Har sett The Proposal, helt underbar film. Har fortfarande en känsla av välbefinnande i kroppen. Älskar verkligen Sandra Bullock. Hon är en grym skådespelerska. Många goda skratt och ibland så en känsla av att en tår var på väg. Åhh! Jag vill också vara ömsesidigt kär! Nu hade det varit alldeles ypperligt med en pojkvän. Det åskar ute och vad passar bättre då än att kramas i soffan? Nu måste jag pack för imorgon så flyttar jag till Frösunda för fem dagar. Så nu är det jag och vattensprutaren mot Skorpan och Simon. Watch out!


Det regnar...

Tror att det blir att ta tunnelbanan idag för min del. Det öser ju ner. Inte så roligt att gå omkring och se ut som en blöt hund på jobbet...

Bio ikväll!

Till er som undrar :)...




Det blev ingen dejt med hotdogen. Vet fortfarande inte än om det var är bra eller dåligt. Här tänkte jag, storsint som man är inte vara så ytlig och focusera på något annat. Men då hör hotdogen inte av sig. Vad ska man säga? Ironiskt? Jag tror helt enkelt inte det är meningen att jag ska försöka vara snäll. Man ska inte strida mot naturlagar... :P



Puh, ...

Helt slut.

Men dagen har gått illa fort idag. Har nog hunnit med det mesta av det som måste göras. Förhoppningsvis så blir det lite bättre imorgon. :)

Imorgon ska jag och Lina nog gå på bio, vad vi ska se är fortfarande oklart. Vill ju självklart se baksmällan. Ikväll så ska jag se klart filmen som jag började kika på igår. Till det så ska jag käka min middag som består av vattenmelon. Men först så ska jag duscha och busa(brun utan sol) mig lite. Det regnar ju trots allt ute, men dåligt väder är ingen anledning till att inte vara brun.

Sen ser jag fram emot en lång natt av oavbruten sömn.

God morgon Högdalen!

Så fantastiskt trevligt att få sova en natt utan att bli väckt?? Nu så var det ju inte så det var i natt... Men tror verkligen människan att jag inte fattar att det är han som ringer? Ge fan i att säga nåt när du ringer, men tro inte för en sekunda att jag tror att det är någon annan. Väx upp. Vi andra har lyckats lägga dig bakom oss, du kanske skulle prova sluta vara så jävla omogen och låta oss vara ifred? Jag vill sova på nätterna inte vakna av att någon ringer från dolt nummer och tiger.

Så jag ber dig nu snällt. Sluta väck mig din jävla idiot!

I övrigt så är det en fantastisk dag, perfekt väder för att jobba. Dvs, att det inte regnar när man cyklar till jobbet och att solen inte skiner när man väl jobbar. Och ni som har semester... Får jag väl beklaga. Det blir säkert bättre väder i augusti när jag har min semester :P

Trött och plufsig....

Lite bättre ordning!

Så, nu påminner mitt hem mer om mitt hem, det speglar mer den pedanten jag är. Har tvättat och plockat. Kanske inte den mest effektiva städningen, men nu är det gjort iaf. Tur man är tjej och kan städa samtidigt som man tittar på Lipstick Jungle maraton.

After picture på garderoben:


Idag kom Lina åter till stan för ett kort besök. Förhoppningsvis så ska jag hinna träffa henne imorgon eller på tisdag. Jaghåller tummarna. Läste precis på Aftonbladet om vakten på Anglais som blivit skjuten. Usch. Känns rätt så bra att man inte jobbar mitt i smeten... Funderar på om jag ska ta cykeln in till centrum för att sola... Men jag vet inte om jag orkar... Tar nog en dusch istället och ställer på en film.

What to do?

Efter min skönhetssömn på ca 14 timmar har jag nu på förmiddagen tagit en liten promenad. Farligt det här med motion. Har nu nämligen fått inspiration till att fixa till garderoben. Som numerar ser ut som ett helvete.


Vet inte riktigt hur det har kunnat bli så här illa... Kan det bero på att jag inte har varit hemma så mycket den senaste tiden utan att min lägenhet har varit mer som en mellanlandningsplats? Ni som känner mig vet ju om att jag i grund och botten är en äkta pedant. I skrivande stund är min mamma i Länna för att kolla på en rundstav åt mig. Jag ska ta bort klädlinan längst in i garderoben och istället ha en längs långsidan. Allt för att få mer plats att hänga mina kläder på. Har även kommit på att jag inte kommer hinna tvätta nå mer på tre veckor, så det måste jag också göra idag.


Ni ser, att motioner är farligt. Man får ambitioner... Inte bra! ;) Återkommer förhoppningsvis med efterbilder senare under dagen.


Helt slut!

Ungar suger verkligen musten ur en. Nu har man idag blivit bespottad, slagen och klöst... Men visst är barn fantastiska?








Det finns i alla fall en sak som är bra med att låna andras barn, att man återlämnar dom när de blir för jobbiga. Sen att det påminner en om att det ska dröja många år tills det är dags för egna barn. Den dagen den sorgen... puh...

Grönan!

Nu är mamma snart här med Johannes och då bär det av till Gröna Lund.

Ska idag vara världens bästa moster!
Har piffat mig idag, det var längesen.


Äntligen fredag!

Nu är helgen här. Ska försöka vila upp mig ordentligt inför de tre kommande veckorna. Chefen ska ha semester så det kommer bli mycket att göra, men det ska bara bli roligt. Imorgon ska jag ta med min systerson Johannes till Gröna Lund. Han ska åka karuseller och moster (jag) betalar. Hoppas på att det ska regna så att det inte är hur mycket folk som helst där. Vi får se hur mycket lillkillen orkar med imorgon, är han pigg och glad så blir det till att gå på junibacken också. Ikväll blir det lugnt. Har fått hem en ny leverans med böcker. De som jag beställde i början på sommaren är slut... Jag som trodde att jag skulle klara mig på dom... Men icke!

Nu ska jag???

Varmt och skönt!

Så härligt med sommar! Det är just såna här dagar man vill ha fler av. Det är varmt och kvavt men o så skönt! Har jobbet lite idag, sov fruktansvärt dåligt inatt så jag har varit lite småseg hela dagen. Efter jobbet åkte jag till Slussen, satt ute i solen och läste lite medans jag väntade på att goaste Maria skulle sluta jobba så vi kunde käka lite. Vi hamnade till slut på Debasers uteservering. Mycket trevligt. Jag kan bara inte fatta att tiden går så fort, var säkert tre veckor sen jag träffade både Maria och Johanna. Så kan vi ju inte ha det. Flyttar ju en kortis till Solna nästa vecka för att vara kattvakt, så då tänkte jag bjuda in de bästa brudarna för lite vin/grillning. Man får ju passa på när man har uteterass, hehe. Lina när åker du tillbaka till Dalarna?

Familjedag

Har jobbat lite idag. Skulle egentligen inte ha åkt med ut till mamma och Anki men nu kom jag iväg från jobbet i skaplig tid så då blev det så. Lika glad är jag för det. Där väntade ett dukat bord med grillat kött och bea, samt lite jordgubbar och grädde. Fint som snus! Helt underbart att se sina syskonbarn in action. Riktigt goa pojkar med spring i benen. Kändes som att alla var där idag. Fia, Claes, Emma, Fredrik, Emil, Johannes, Theo, Micke, Emelie, Mamma, Leif, Anki, Leo, Vera, Isabell... Ja och så  jag förstås. Hoppade studstmatta med Theo. Sen hoppade jag lite själv. Vågade mig på att göra några volter, skakade som fan i benen efter det. Men det var kul att känna sig lite som barn igen. Nu blir det sova, börjar jobba tidigt imorgon och efter jobbet ska jag träffa goaste Maria. Det var några veckor sen sist så vi har nog lite att gå igenom. ;)

RSS 2.0