Tränat idag igen!

Tränade i lördags, tog en timmes promenad igår och idag tog jag mig också till gymmet. Körde återigen 30 minuter på löpbandet, dock med väldigt trötta ben så de sista fem minuterna promenerade jag. Körde sen biceps, axlar, bröst och avslutningsvis ben. Är nöjd med passet och lyckades även hålla igång flåset under styrkan. Superset is tha shit!


Längtar ut?

Tror att de kan vara som så att Kalle längtar ut. Men jag vågar inte släppa ut honom igen ifall han skulle ge sig av igen...


En andra intervju?

Har nu pratat med Annelie som är HR manager på Bird. Hon vill att jag ska komma in och träffa en annan tjej som jobbar i receptionen på Bird. De har tydligen nu bestämt sig för att de behöver en receptionsansvarig. Hon undrade om jag fortfarande var intresserad av tjänsten och det är jag ju! Då nästa onsdag ska jag dit och sen får vi se vad som händer!
:)

Två fåglar.

HR chefen ringde mig imorse från Bird & Bird. Hon ville att jag skulle återkomma till henne för hon ville träffa mig igen. Ska bli spännande att se vad hon har att säga. Försökte precis ringa tillbaka till henne men hon skulle vara åter efter 15.
Så i väntan på det så tar jag mig två trappor ner till gymmet. Det ska bli ytterligare 30 minuter löpning och sen ska benen få sig en rejälv omgång av utfall. Tror minsann att biceps ska få känna att de lever också!
Återkommer strax!

Håll i hatten!

I nästa vecka så händer det jag aldrig trodde skulle ske. Jag ska på dejt. Har inte varit på en dejt sen min blinddejt som jag hade när jag var 17. Det var ingen bra dejt och jag har efter det undvikit dejter sen ett bränt barn som skyr elden. Anyhow, så har jag i princip blivit utmanad av en 31-årig snubbe som dessutom har ett barn på halsen. (kanske borde ha läst han press innan jag tackade ja...) Nåväl, han la fram förslaget om en dubbeldejt och jag kastade mig på telefonen för att smsa Carlsson. Hon gillar lite galenskaper så vi tackade ja. Har lagt fram förslaget om torsdag så vi får väl se om de nappar...?

Lilla gangstern!

Lukas var här på middag idag och han åt faktiskt min mat. Duktigt kille! Han hade fått en ny pyjamas och toppluva på sig när de skulle åka hemåt och han är bara för söt!


Nymålat

Har målat naglarna ikväll, bliv en skir ljuslila färg. Känns neutral och bra för jobbet :)


Rött rött rött!

Vin är något som ligger mig varmt om hjärtat. Kanske lite för varmt vissa dagar... ;) Idag festade jag till det med att öppna en flaska som jag fick av I när jag fyllde 25. Ett grekiskt vin som har fått mogna i nästan 10 år. Mumsigt var det iaf!


Lyckligt lottad.

Jag säger alldeles för sällan hur mycket jag älskar min familj. Vi är lite trasiga och knasig men ända en familj. Idag hade jag äran att få ta med med systerson Theo på badhuset. Han kom hit och väckte mig klockan 11, vi badade och sen stekte jag pannkakor åt honom. Han ville inte riktigt att åka hem men jag försäktade honom om att vi kan göra det här fler gånger. Då tolkade han det som att det ska vi göra varje lördag... Gullungen! Kanske inte riktigt så ofta men men ;)
Körde hem Theo som slocknade i bilen och jag stannade för en kopp kaffe hos syster. Då fick jag dessutom kela lite med Ella, hon är så mysig och så snäll. Hon har redan börjat säga mamma och tack och jag försökte förklara för henne att hon inte behöver känna någon stress i att bli äldre. Hon får gärna stanna som hon är :)
Imorgon så har jag bjudit in familjen Lanner på middag och jag ser fram emot att inte behöva vara själv denna söndag heller. På måndag börjar min nattvecka och det ska göras någon uppgradering så jag kommer förmodligen inte kunna göra ett skit mellan 23-06. Blir nog en spännande natt!
/Ida

Hemma efter ett förträffligt kalas!

Nu har vi firat att Lukas har blivit stora pojken, ett helt år sedan han kom till världen. Detta skulle självklart firas tillsammans med hela släkten och en hel del vännner till Lukas föräldrar. Vet inte exakt hur många vi var men närmare 30 st personer var det säkert! Lukas var ett exemplariskt födelsebarn och sprang runt och charmade alla. Jag fick oändligt många kramar av min gudsom för uppenbarligen gillar han mig eller så känner han igen mig bara bland alla människor... ;) När man fyller 1 år i vår släkt firas detta med att man får äta tårta med händern själv. Lukas tyckte att tårta var lika äckligt som omogen banan och ville mest bara kräkas när tårtan närmade sig munnen. Dessutom blev han kladdig på händerna och det är ju inte så roligt... Tycker inte Lukas iaf! Konstigt vore det annars med tanke på vilka föräldrar han har. ;)  Behöver jag nämna att han fick en dammsugare av sina päron i födelsedagspresent?
Nåväl, det var även middag för familjen senare på kvällen och det bjöds på kyckling med ris och äppelpaj till dessert! Smarrigt värre! Imorgon väntar lite jobb och sen så ska jag äta brunch med min bror och hans härligt flickvän Linda.
På kvällen kommer Carlsson till mig så ska vi fortsätta med vår nya tradition, dvs hålla handen på alla singlars värsta dag. Söndag alltså.
/Ida

Kors i taket!

Orkat sminka mig två dagar i rad nu, inte illa! Men jag har ju insett att vem som helst uppenbarligen kan dyka upp oanmäld på jobbet :)


Nymålat!

Provade ett nytt lack till naglarna idag. Lite mer åt det orangeröda hållet, vet inte om jag gillar det än. Dagen får utvisa det..


Fin statistik!

Jobbar, äter, sover och spelar Wordfeud. Så ser mina dagar ut. Inte så spännande men jag gör inte av med många kronor vilket är väldigt bra eftersom jag måste spara alla mina pengar till biljetten till Miami. Det gör mig inte så mycket att behöva leva snålt för jag har ju något kul att se fram emot! :)
FYI så har jag haft fin statiskt på mina senaste matcher!


Besatt!

Av Wordfeud! Det börjar bli lite påfrestande när man drömmer om långa ord och dubbla poäng... Men kul är det!


En bra söndag!

Tvinga mig själv upp runt elva-tiden. Det är ett helvete för mig att somna den här veckan och ett lika stort helvete att försöka gå upp i normal tid. Det har slutat med sänggågn runt 04-tiden och uppstigningen mellan 13-14. Inte bra. Men idag hade jag bestämt träff med min systerdotter i Liljeholmen och jag ringde och kikade om Fia och Claes skulle vara hemma så vi kunde kika förbi och pussa lite på Lukas. Både jag och Sofia är fullständigt betuttade i den lilla krabaten. Efter en kaffe i Frösunda väntade en middag i Silverdal. Carlsson hade förberett färsk pasta med en liten räksås. Smarrigt värre faktiskt! Vet inte varför jag alltid trott att Carlsson inte kan laga mat? Hon är ju betydligt bättre än vad jag är i köket. :)
Efter många om och men så blir det iaf en kväll i soffan. Har hyrt film och ska försöka somna innan midnatt ikväll. Det var dock väldigt lockande att ta en sväng in till Söder för att träffa en vän, men jag beslutade mig för att det var alldeles för jobbigt och att det kommer fler kvällar som vi kan umgås den här kommande veckan.
Tjing tjing!

Middag på Mvseet!

Ikväll ska jag och min syster Anki mysa till det! Massor med mat väntar på oss på Mvseet! Är bannemig sugen på musslor idag med!


Orka...

Fint att man verkligen blev trakasserad igår, om man säger rakt ut till en människa att jag inte vill prata med dig så borde man väl förstå att personen inte vill prata i telefonen heller? Jag hoppas att han har förstått att det gäller även idag!


Golden Hits!

Ikväll väntar ytterligare en gratis middag med jobbet! Denna gång med tillhörande show. Blir nog en kul kväll det här!


Husman

Idag bjöds det på husmanskost här i Sundis håla! Restaurangmat i all ära men ett hemlagat mål mat är riktigt gott det med! Så idag tillagade jag det som kylen och frusen tillät, fläskkorv med hemlagat potatismos!
Dessutom är det nystädat och jag har tänt ljus. Mysig onsdag!


För längesen!

Det här är en bild på mig från sista året på gymnasiet, så en gång i tiden var man inte lika fluffy iaf!
Då tränade jag 4 ggr i veckan minst och klättring var man passion!


Fluffy!

Har sovit bra hela veckan och ätit hemlagad mat alla dagar utom igår. Det är ofta för att vara jag! Vägde mig idag när jag vaknade och det var ingen solskenshistoria ska ni veta! Men det är inte så konstigt eftersom jag inte har tränat nåt sen i mitten på Juli. Så i början på nästa vecka ska jag in på simhallen här i Högdalen för att fixa nytt träningskort. Semestern är över så nu får det vara slut på onyttigheter som godis och rökning.
Dags att bli fit igen!
Tycker mig ana att ansiktet också börjar bli rundare och jag vill inte se ut som jag gjorde sommaren 2007!


Man tackar!

Igår så hjälpte jag en man som passerat sina bästa år med att boka rum och bord inför hans förlovning med sin flickvän. Denna herre var väääldigt pratglad och extremt svår att bli av med. Så ni kan ju förstå hur jobbigt jag tyckte det var när han kom tillbaka idag. Idag var det däremot en artighetsvisit för att tack för god service. Mannen är god för x-antal miloner och lever i sin paradvåning på strandvägen. Han ville iaf att jag skulle ta med mig någon som jag bryr mig om för att äta och dricka gott på Grill. På hans bekostnad. Man tackar, man tackar! Så jag har bestämt mig för att min mammalediga syster kan behöva en kväll på stan så nästa lördag ska jag och Anki äta en god middag. Det förtjänar hon mer än någon annan! :D
/Ida

Mitt i veckan!

Redan torsdag! Satan vad tiden springer iväg, men st gör mig inget så länge det är en jobbvecka som pågår. Mina första två nätter har gått bra men det har varit ganska så mycket att göra. Har iaf fått fullt hus två dagar i rad. Hoppas på fullt imorgon med! Katching, så låter det på lönespecifikationen när det blir fullt! ;)

I tisdags fick jag fika sällskap av vakterna, alltid trevligt när man slipper dricka kaffe själv.
Imorgon är vi ett gäng tjejer som ska se matchen på Kungen, blir med all säkerhet en kul kväll!
Det är själva fan vad man ska se trött ut för jämnan! Funkar inte ens med smink längre!
Tjing tjing!


Före och efter.

Hallen blev magiskt klar medans jag befann mig i Dublin. Härligt när det händer!
Jag är nöjd och mamma ska ha ett stort tack för hjälpen!

Ojojoj

Kvällen igår är något som jag sent kommer glömma! Vi började med att gå till en sunkig bar klädda som transor med våra stora peruker och överdriva sminkningar. Väl där spelade ett bra band, The Fibbs. Jag tror faktiskt att många var lite rädda för oss men det fanns de som inte var rädda alls för att fråga varför vi bar peruker. Det är sköna människor här i Dublin och alla bjuder på sig själv så jag kan ju inte vara sämre! Emma friade till vakten som blev smickrad med förklarade att äktenskap inte var för honom men att han kunde ligga med henne gratis. Zara fick massor av gratulationsönskningar av främlingar och har lyckats supa bort ringen... Så jag antar att bröllopet är inställt? En av bandmedlemmarna drog med oss till en Lockdown och där dracks det ännu mer öl och lite dans. Här finns det typ inget som är öppet efter 02 så därför blir som massor av "privata" fester efter stängning. Eftersom vi hoppade över att äta middag och prioriterade att sminka oss höll vi på dö av hunger och McDonalds blev vår räddning! Ätit det godaste någonsin från donken, nämligen Curly Fries! Asgott!
Nu på morgonen så har vi ätit frukost med Li och hennes ragg. Regnet öser ner här i Dublin och jag är inte bakfull! Happy days!


RSS 2.0