Inget speciellt.

Har inte varit en särskilt spännande dag hittils. Vaknade, duschade, käkade gröt till middag och nu är jag på jobbet. Jag bokade in min fd. kollega Bea och hennes man för en natt och vi hade turen att ett av våra finaste rum var ledigt. Så jag tror att de njuter ordentligt av att vara barnlediga för en kväll/natt.
Vill att klockan ska bli ett så musiken tysnar i lobbyn, att poliserna ska få en lugn kväll på stan så att jag får trevlig sällskap :)
/Ida

Finally!

Är på väg in till stan, till Anglais närmare bestämt. Äntligen så ska jag få träffa min Carlsson. Vi har inte setts på över två veckor och så kan vi inte ha det längre! Vi käkar nog middag på Anglais och hade det inte varit för att jag jobbar ikväll så hade det säkert blivit två flaskor eller mer. Kan lätt bli så när man inte har setts på ett tag.

EN LITEN FLICKA!

Äntligen har Anki min syster fått sin bebis! Och det blev en FLICKA! Som vi alla i släkten längtat efter en liten tjej. Nu ska jag ut och frossa i små små tjejkläder (mamma Anki, lovar att löpa i lite olika storlekar så hon hinner använda allt). Missförstå mig inte, jag älskar verkligen alla killarna också men det är något speciellt med en liten tjej. Nu vill jag se kort på bebis, veta längd och framförallt vikt! Åh, vad spännade! Undra vilket namn de väljer? Förlossningen gick tydligen sjukt fort och efter bara 40 minuter på BB så var hon ute. :D Varför dra ut på lidandet?
På söndag den 6 mars får jag se det lilla underverket då vi ska fira hennes storebrors födelsedag.
/Stolt moster till ytterligare ett syskonbarn!

Har bestämt mig.

Jag är inte sjuk längre! Bara snuvig, det har jag intalat mig själv iaf. Så nu är jag på väg in till Sats Hötorget för att köpa bodypump med hetingen Fredrik. Pratade med Lina som fyller år idag via Skype, hon verkar inte må dåligt av värmen som råder där nere. Hemma i Sverige hade hon förmodligen redan avlidigt för längesen. Det är exakt ett år sedan jag var i Miami, nu önskar jag verkligen att jag kunde få vara där istället för här hemma. Men Rom hägrar om bara 5 dagar så jag överlever förhoppningsvis fram tills dess?

Dessa underbara syskonbarn.

Att se Johannes 5 år sitta äta en Ostmacka gjord på mörktbröd med kniv och gaffel för att han är hungrig medan många av de andra barnen gnäller om att de inte tycker om ost, bröd eller smör... Han säger dessutom att han egentlitligen inte gillar mörkt bröd men att han äter ändå för att han är hungrig. Hur gullig är han inte?
Att han hade ramlat tidigare på dagen och säger att han förmodligen inte kan gå på kalaset för att han blöder är en annan urgullilg sak som han klämde ur sig.
Att han stoppade sin Moster Anki för att be henne hälsa till Moster Fia att hon är hans favorit var kanske inte hans smartaste drag. Jag ifrågasatte om han inte hade glömt något, typ sin Moster Ida? Då suckar han djupt och säger att vi är hans favoriter båda två. Av nyfikenhet så undrar jag varför Anki inte är en av favoriterna? Till svar får jag höra att hon har gjort slut...
Var denna unga herre får allt ifrån är fortfarande oklart!
/Ida

Jag lever.

Vill bara börja med att säga att jag lever trots att jag inte uppdaterat bloggen på nån dag nu. Kalaset var trevligt, fantastiskt god mat och jag har ju en del trevliga syskon och släktningar så det var ganska så gemytligt också. ;)
Vi insåg att det var väldigt många år sedan alla syskonen var samlade så då bör man ta tillfället i akt och föreviga det med ett gruppfoto.
Jag hade säkert haft ännu roligare om jag inte varit så förkyld. Var inte alls pigg och det speglar även min sida som entertainer.
/Ida

Redo för kalas!

Känner mig redigt sliten, dels pga av utgången igår men framförallt för att förkylningen tar ett fastare grepp om mig. Tog god tid på mig idag när jag skulle fixa mig. Här är resultatet :) Notera de lila ögonvitorna...

Första utgången 2011 avklarad.

Igår efter jobbet åkte jag till Malmen för att möta upp Sandmannen för en bira. En bira blev snabbt 7 st och helt plötsligt sitter jag i en bulle på väg ut till Hässelbygård. Skickar ett meddelande på facebook till min bästis, ett meddelande som liknar det jag skickade för exakt ett år sen idag. Då var jag på andra sidan jordklotet och Carlsson kunde inte göra ett skit. Nu är hon i Grekland och vi har samma scenario. Sandmannen sjöng karoke och jag vägrade göra samma sak. Hem till en polare till Sandmannen och sen en bulle in till Patten. På Patten blev det ännu mer öl och lite dans. Vid tjugo i tre kände jag att nu måste jag hem och sova för annars dör jag, så jag drog. Hemma fyllekäkade jag en stor skål med Cherios och tog en magtablett. Vaknade efter två timmar och så var den djupsömnen borta. Tog en till magtablett plus två Ipren och nu börjar jag bli som folk. Tur är väl det, det vankas ju kalas för lilla mamma idag :D
/Ida

Ny dag på jobbet :)

Är på väg till jobbet. Har under natten fått lite rasp i halsen och snuva... Vägrar bli sjuk. Har inte tid och det får inte stoppa min träning... Nå, vi får se hur det utvecklas...

Bortskämd?

Åh, idag har jag verkligen unnat mig saker. Började med att sola, sen klippning i Liljeholmen och sen en manikyr på det. Så nu har jag fina röda naglar till mammas kalas på lördag!
Egentligen så har det inte gått åt så mycket pengar.
Sola: 30:-
Klippning: 259:-
Naglar:360:-
En ganska så billig dag för mitt ego. :D

Som jag trodde.

Jag hör någon stöna dovt, ser mig omkring och undrar var ljudet kommer ifrån? Det är då jag inser att ljudet kommer från mig när jag rör mig. De små stönen är det jag utsöndrar när jag måste göra något som kräver att en muskel måste jobba. Men andra ord så fort jag inte ligger helt stilla. Välkommen träningsvärk.

Bad!

Att jag redan känner av träningsvärken från morgonens träning är inte bra. Kan ju bara föreställa mig hur jag kommer känna mig imorgon och på fredag. Att jag kört tyngre vikter men färre repetioner på gymmet märktes av och jag körde med mer vikt (1-5 kg beroende på muskel) på alla muskelgrupper utom på axlar, där vill jag nog inte bli större.
Dessutom så fick jag riktigt bra resultat på hälsokontrollen idag. Visst att jag har ett BMI på 28, men det sa sjuksköterskan inte gjorde så mycket när jag fick så fina resultat på cykeltestet. Har en upperlig syreupptagningsförmåga även om min kropp måste fördela syret på fler kilo. Dessutom så har jag perfekt hörsel, vilket är märkligt eftersom jag hör så jävla dåligt. Sköterskan sa att man dock inte kunde kontrollerar den selektiva hörseln... ;) Ska träffa läkaren den 28 feb, då får jag även svar på om mitt järnvärde har stigit till det normala. Ska ligga mellan 9-36 och mitt värde låg på 3 innan jul. Knaprar ju tabletter så det står härliga till så jag tvivlar inte på att det blivit bättre. :D
Nu ska jag sova lite, har ni tur imorgon så kanske jag visar mina likadana blusar jag köpte ute på Bromma Blocks idag...
/Ida

VAKEN!

Vaknade runt 02:00 idag. Hade då sovit totalt 12 timmar senaste dygnet. Insåg då att jag inte kommer kunna somna om så jag gick upp och har nu käkat tacos till frukost. Lite skönt att inte vakna av klockan och behöva kasta sig in i duschen. Nu kan jag slappa framför tv, ta en lång dusch och faktiskt sminka mig. Inte illa för en tisdagmorgon. ;)
Efter jobbet idag så sk ajag nog försöka ta mig till visningen men sen blir det hem till Highvalley för att ta en lugn kväll hemma. Avbokade middag en med Zara eftersom jag förmodligen kommer somna innan klockan slagit 18...
/Ida

Kan vara så!

Jag måste ha de vackraste syskonbarnen som går på denna jord! Från mina ögon sett iaf!
/Stolt moster!

Skulle tro det va?

Har en känsla av att Theo inte gillar sin moster utan bara sin mosters Iphone?
/Ida

Lalalalalalalalalala!

Är på strålande humör, brukar bli det när det är Emma som möter mig på jobbet. Vi har sett mycket av varandra den här helgen eftersom vi båda jobbat ganska så många timmar. Men Emma vinner lätt tävlingen på hur många timmar man har spenderat på jobbet. Men det är klart vi ställer upp om någon är sjuk. :)
Sista natten den här veckan. Imorgon bitti ska jag träna! Om jag inte tränar imorgon kommer jag ha dåligt smavete för resten av mitt liv. Tänkte springa minst 5 km, helst 7-8 och sen mjuka upp alla mina muskler i ångbastun. Lite lyxigt att sitta i bastun och inte behöva känna någon stress över att behöva fixa sig eftersom man är ledig resten av dagen. Jobbar ju FM på tisdag morgon men det ser jag bara fram emot. Dessutom har jag insett att jag verkligen borde lägga lite energi på att regga medlemmar till BW medlemsprogram. Det tjänar ju jag verkligen på i längden. Som min kollega Max som sparat ihop till tre hotellnätter i Paris, inte illa pinkat för något som du faktiskt redan har betalt för att göra. Gud, jag bara babblar på om allt och ingenting men vad gör det!
Pusshej!

Sa någon trött?

I did!
Har sovit som en lite gris hela dagen men tror ni inte att jag är betydligt tröttade idag än vad jag var igår natt när jag sov 4 timmar innan jobbet.
Har dessutom bara kunnat träna måndag och tisdag den här veckan, pga snökaos och dåliga öppettidder på gymmet. Kommer nog hoppa träningen imorgon med för att kunna träna på måndag istället. Känns som om det är bra om jag håller mig sysselsatt när jag går av. Ska jobba förmiddag på tisdag så jag måste vända dygnet. På tisdag eftermiddag ska vi på visning av nåt annat BW hotell som har renoverat lite. Efter det så ska jag hem till underbara Zara för middag och vin. Bäst att hålla sig sysselsatt när ens bästis är bortrest så jag inte deppar ihop totalt!
/Ida

Suck! Big time!

Okej, jag ska vara ärlig. Jag satt tyst och snällt och sa inte ett pip på ersättningsbussen om att det var omständigt och jobbigt med en massa snö. Jag tänkte tyst för mig själv att det faktiskt var första gången på 3.5 år som jag åkte ersättningsbuss. Så så ofta händer det ju inte så det är ingen idé att gnälla tänkte jag för mig själv. Var dock nu inne på sls hemsida för att kika om tunnelbanan går som den ska hem till mig, vilket den gör men däremot fick jag en annan käftsmäll. Den 21 mars och 6 månader framåt, jag upprepar: 6 MÅNADER FRAMÅT! SKA HAGSÄTRA LINJEN RENOVERAS! Vad ersätter tunnelbanan då? Jo, ERSÄTTNINGSBUSSAR i 6 månader. Kul, kul... men framförallt roligt...
Det är jag som kommer köpa mig en ordentlig cykel för jag vill inte svettas med andra människor på bussar i sommar, då cyklar jag hellre 7 km enkel väg till jobbet.
/Ida

Fast på landet.

Igår skulle jag har jobbat, nu blev det inte så eftersom jag blev fast på landet hemma hos syster och mamma. Det gick ingen nör på oss men man inser rätt så snabbt hur handikappad man är när det kommer lite snö eller när strömmen går. Vi fick nu istället en mysig stund med familjen och så åkte jag med Claes in till stan på morgonen. Var fortfarande sjukt mycket snö och i Högdalen hade de fortfarande inte plogat så man kunde inte mötas på vägen, vilet är smidigt när det är tvåfiligt.
Nåväl, jag förlorade nästa 10 timmars betalt arbete men försöker ta igen en del idag då jag började jobba redan klockan 17. 14 härliga timmar. Men tiden har gått fort än så länge så jag hoppas att det håller i sig.
:)

Världens gulligaste Zara.

När jag kommer in på jobbet så stod Zara och hoppade upp och ner och undrade om hon inte fick göra en latte till mig? Men självklart fick hon det. Och titta så tjusig den blev :D
/Ida

Team Extra Extra!

Innan jobbet idag så var det återträff med Starkollegorna. Hur trevligt som helst att få träffa alla igen. Saknar alla! Dessutom så hade vi så otroligt roligt när vi jobbade tillsammans. Gapflabb och magsnkip av skrattattacker var en del av vardagen.
Jag käkade fisk och skaldjurssoppan på Anglais och den smakade smaskens!
Lite surt att man inte kunde dricka vin till maten men det blir fler gånger!

Sorry!

Har inte riktigt haft så mkt på hjärtat de senaste dagarna, därför blir det en del meningslösa inlägg. Fick iaf fullt i natt, minus 1 och en noshow= Perfekt för hotellet. Men framförallt skönt att slippa turna. Även om jag inte tycker att det är så jobbigt så slipper jag helst det för det blir så mycket extra arbete.
Natten har verkligen gått i ett. Nu är klockan 04.10 och det första gången idag som jag överhuvudtaget är i
backoffice. Massor med bokningar och annat som jag kunde fixa med så tiden har bara sprungit iväg. Nu har jag inte så mycket kvar att göra. Slå ut lite fakturor och tända lite ljus bara.
Bara tre timmar kvar till hemgång, ikväll vankas det presentlöverlämning till världens bästa mamma som fyller 60 år. :)
/Ida

Ibland måste man våga.

Men tre ankomster kvar så la jag mig -1 så nu håller jag tummarna för att bara en av mina två kvarvarande ankomster kommer.
Annars får jag turna till Nobis men då får vi iaf fullt!
:)
/Ida

Insprungna?

Mina nya träningsskor kan vara ett kap! Ordinarerie pris på dem var 1295 men jag fick dem för 799:- Försökte träna i de nya skorna i tisdags men knöt de alldeles för hårt så jag tappade känslen i tårna. Idag så knöt jag de betydligt lösare och började springa på löpbandet. Jag räknade med att få skavsår eftersom det är nya skor. Efter 7 km på löpbandet har jag fortfarande inga skavsår! Helt otroligt. Första gången det har hänt!
Efter mina 7 km på löpbandet fick mina ben jobba lite till. Utfall, benböj och lite olika balansövningar. Inser att jag börjar se resultat av träningen vilket gör det ännu roligare att träna. I maskinen där man gör benböj liggande så tar jag 70 kg utan problem, frågan är om det är så bra att köra med så mycket vikt pga av knäna. Man får vara nogrann med att inte göra något som känns fel och det gör det ju inte så jag kör nog bara på!
Nu ska jag försöka vila lite innan jag ska jobba ikväll.
Pusshej!

Mycket i veckan!

Idag börjar en helt ny vecka igen.
Måndag- Träning och jobba.
Tisdag- Träna och jobba.
Onsdag- Middag med Team Extra och jobb.
Torsdag- HLR utbildning, mammas födelsedag och jobb.
Fredag- Träna och jobba.
Lördag- Bara jobba.
Söndag- Bara jobba.
Jag vet att veckan kommer gå sjukt fort bara för att jag förmodligen inte kommer vara hemma en enda dag innan jobbet. Men det gör inte mig så mycket.
Dessutom åker Carlsson den 10 feb och blir borta i vad som kommer kännas som en evighet!
/Ida

Sköna söndag!

Söndagar är heliga. PÅ söndagar ska man inte ha planer utan bara ta dagen som den kommer. Min söndag bestod av en sovmorgon till 10:00 sen en lång frukost framför tv. Efter det tog jag en sväng till gymmet och sen direkt hem för att göra lasagne. Efter maten nöjt jag av en kopp te med champagne och flädersmak. Lite smågodis fick också förgylla min underbara söndag. Dessutom såg jag Wall Street- money never sleep. Åh, vad jag önskar att alla mina söndagar var som denna med ett litet tillskott... sällskap.
/Ida

Gudmors lilla skrutt!

I lördags hade jag med mig kameran till Frösunda så jag kunde ta lite kort på Lukas. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser honom!
Moster förstår inte att det är tröttsamt att leka supermodel....
Mysigaste killen i stan!

Härlig kväll.

Kvällen hemma hos Helenah igår var i stort sett en skrattfest. Vi pratade om att inte banga, ledsna grönsaker som pratar och om crazy cat lady.
Blandade konversationer skulle man kunna säga. ;)
Nu väntas det träning, när jag nu orkar ta mig ur soffan...

Mycket bättre dag!

Vaknade i morse till tre missade samtal + ett sms. Många som var oroliga efter gårdagens mindre uppmuntrande status på facebook. Jag är okej. Verkar som om jag bara har skrivit positiva kommentarer senaste året så när jag skrev någon deppigt blev det liv i luckan. Är väldigt tacksam för att många av er hörde av sig och det är ingen större fara med mig. Insikt över hur länge jag varit singel var bara lite för mycket att hantera efter tre glas vin. Så idag siktar jag på sex glas istället så vi slipper sådana här missöden.
Dagen har jag spenderat hemma hos Lukas i Frösunda, lite svårflörtad är han allt men skam den som ger sig. Dessutom fick jag övningsköra hem och fick även tillfälle att storhandla på vägen hem. Ca 700:- spänn fattigare. Det här med att skriva upp hur mycket man handlar för var roligt i ca tre sekunder så jag skiter i det nu.
Ikväll vankas det vinkväll hemma hos Prellan. Med både främmande och kända människor. Blir nog en bra kväll! :D
/Ida

1245 dagar.

Så länge har jag varit singel.
Ungefär...

Livet från den inte så ljusa sidan.

Ibland så blir jag så trött på allt, tycker att allt är så fruktansvärt orättvist och dåligt. Idag är en sån dag. Jag har druckit tre glas vin och istället för att bli lullig blir jag sentimentalt olycklig. Räknar efter och inser att jag varit singel i 3 år 5 månader. Var finns rättvisan i detta? Emma kallar mig kräsen, men varför ska jag nöja med med mindre än vad jag anser mig förtjäna? Jag vill ha någon som gör mig lycklig och undrar om det är för mycket begärt? Tydligen...

Fredag igen!

Håller på att tvätta nu så det blir gjort. Det enda jag har tvättat de senaste fyra veckorna är jobbkläder och träningskläder, visar ju hur mycket till liv man har.
Funderar lite på om man skulle sätta sig i baren på Kungen ikväll och bara hänga lite med sina sköna kollegor. Men jag vill inte sätta mig där själv, sällskapssjuk som man är.
Men jag kan inte sitta hemma igen en fredag. Inte för att jag gör det så ofta men det känns så tragiskt när det väl händer.
/Ida

Energi.

Vissa av ens vänner är riktiga energikickar. Maria och Carlsson är två av dom. Oavsett om de har problem eller något som stör dem så berättar de om det med lite humor och självdistans, på det här sättet blir det inte lika svårt att ta sig till den andres problem. Maria har haft lite mycket på jobbet efter nyår och ibland behövs det bara någon som reagerar på samma sätt som man själv skulle ha gjort. Vi har en väldigt bra relation, vi är aldrig sura på varandra bara för att det gått 8 veckor mellan vi hörts av för vi vet att det är lika lätt som alltid att prata med varandra. Att vi alltid varit väldigt ärliga mot varandra har nog underlättat väldigt mycket. Och kommer det från Maria så vet jag att det är sant. Hon är som mig, man säger inte sånt som får en att bli glad utan man säger det som är sant. Efter varje gång vi har setts har vi lovat varandra att det inte ska gå lika länge till vi ses igen. Nu ska vi försöka få till en AW tillsammans med Carlsson. Jag vet att alla vi tre skulle klicka direkt så vi har en toppenkväll att se fram emot.
/Ida

En stor sten!

Har lättat från mitt hjärta. Egentligen var det meningen att jag och Carlsson skulle på middag hos Mr J imorgon. Men det har vi nu iaf lyckas prata oss ur. Puh!
Nu kommer vi aldrig mer svara när han hör av sig och så kommer vi vara tvungna att undvika Stureplan för resten av våra liv. Enkelt för Carlsson, lite svårare för mig... Men det är det värt!
/Ida

Dagens utgifter.

Kaffe: 38:-
Nagellack 80:-
Mellanmål: 29:-
Glass: 39:-
Middag på Muggen: 105:-
Dagens totala: 291:-
Totalt sedan start: 2477:-
/Ida

Torsdag idag va?

Man blir lite dagvild när man är ledig så här mycket som jag är. Men det är inget större problem. Idag så väntas det först en fika med fröken Carlsson och sen en fika med fröken Nystedt. Jag och Maria har nog en hel del att prata om eftersom det alltid har en tendens till att gå några månader mellan våra dejter. Men det blir så roligt då när man väl ses. :D
Nu tänkte jag börja röra mig in mot stan för att träna lite på Zenit, men framför allt så ser jag fram emot att sitta en stund i ångbastun för det är verkligen kvalitetstid.
/Ida

Proppmätt.

Efter min middag som bestod av två st laxfiléer och en stor sallad med spenat, avocado och fetaost är jag nu helt utslagen. Men gott var det!

Dumt att kasta.

Andra halvan från mattan fick bli en ny hallmatta. På bilden ser ni även fårskinnet som jag ville ha på hallmöbeln. Börjar kännas som att jag snart inte kan fixa och ändra på mer här hemma. Nu är det nästan exakt så som jag vill ha det. Om man bortser från att jag saknar några kmv.

Logiskt?

Eftersom jag köpte kohuden så varjag egentligen tvungen att gå ner till källaren med min gamla matta. Men jag hatar att gå ner till källaren så mattan har sått i garderoben i några veckor istället. Idag kom jag på att den kunde få vara kvar där. SÅ jag hämtade en sax och en kniv och klippte till den så att den passar perfekt i garderoben.
Händig som man är ;)

Blir lite bättre för varje gång.

5 km under 30 minuter. På håret men under 30 minuter. Måste förbättra den tiden inför vårruset som jag ska springa med jobbet. Vi har en tävling mot MCI och jag vill inte vara anledningen till att vi förlorar!
/Ida

Gårdagens utgifter.

Påfyllnad av Espressokortet: 200:-
Lunch McDonalds: 58:-
Ica: 84:-
Dagens utgifter:
Ica (kattmat bl.a.): 187:-
Totalt sedan start: 2186:-

Svindyrt!

Att träna kostar verkligen pengar, att man ska ha ett träningskort, personlig tränare, proteintillskott, nya skor, träningskläder är jag med på men att det dessutom ska förstöra mitt favorit halsband i guld är inte okej!
Så nu får jag lämna in det till guldsmeden så han får laga det.
B.I.T.T.E.R.T.

Träna överkropp!

Tycker mig se resultat av träningen? Vad tycker ni?

RSS 2.0