Ryska?

Då var man en rysk prostituerad för kvällen, fint!


Ny Frilla!

Vad gillar ni min nya frisyr?


Dublin

Vi har kommit fram! Vi började dricka öl på Skavsta och fortsatte med det hela flygresan. Tror att alla på planet utom våra tre grannar hatade oss. Vi var högljudda och hade verkligen hur roligt som helst. Vi snackade med de tre irländska grannarna om snus och lesbiskt sex. Efter ett tag frågade någon var vi skulle bo och vi berättade att vi skulle bo på ett BW hotell. Då skrattar dom och säger att de bodde på ett BW hotell i Stockholm och vi vill givetvis veta vilket! Kan ni gissa vilket!!?? Kung Carl så klart! Vad är oddsen för det? Väl framme på vårt fina hotell blev det en raggardusch och den puben. Efter en öl, nattamat från Subway och förföljelse av ryska män valde vi att däcka i sängen!
Nu blir det ut på stan och lite senare väntar Guinness factory! Happy days!


Kalle är åter!

Igår kväll fick jag ett samtal från en kvinna som bor i Högdalen, hon brukar hjälpa vaktmästarna med blommorna och brukat då alltid få sällskap av Kalle. Hon har sett mina lappar och själv så har hon sökt på internet om hur man kan hitta en förlorad katt. Hon hade då varit in på Stockholms katthems hemsida och tyckte att hon såg en katt som påminde om Kalle. Hon ringer mig för att kolla om jag tror att det kan vara han så jag surfar in på hemsidan och visst är det Kalle! Jag kastar mig på telefonen och ringer till Helena som har lagt ut annonsen för att fråga om han fortfarande finns kvar? Visst var han kvar! Han hat tagit över deras gård och när de tyckte att han började magra så började de mata honom. Så imorse kom mamma så vi tog bilen för att hämta honom och jag hann knappt kliva ur bilen innan han kom lunkandes. Älskade Kalle! Så nu är han åter där han hör hemma och jag har världens ångest över att behöva lämna honom igen. Men mamma ska kika till honom i helgen och jag vet att det inte går någon nöd på honom. Jag är väldigt tacksam för att det fortfarande finns vänliga människor här i världen och jag ville visa min uppskattning med en bukett blomster! Hoppas att det visar lite hur tacksam jag är för deras vänliga gest! :)


Skenet bedrar!

Här är en bild från i personalfesten med Moocow. Inte många minuter senare är både jag och Carlsson på väg hem. Friskt överförfriskade!


Påminnelse till mig själv.

Tvätta alltid bort sminket! Oavsett hur full du är, så undviker du att se ut så här när du vaknar!


Lilleman

Fikade tillsammans med den här snyggingen i fredags!


8 timmar.

Vem kunde ana att det skulle ta 8 timmar att få upp en jävla täcktapet? Inte då jag iaf. Jag är som person en som gillar när det gåt undan och hatar när det inte går som jag tänkt. Jag kommer få spackla skarvarna en del men det gör jag SÅÅ GÄRNA! Börjar faktiskt fundera på om jag ska låta mamma tapetsera när jag är i Dublin. Det här är inte min grej...
/Ida

Vatten över huvudet?

Med tanke på vilken kön jag har så brukar jag anse mig själv vara rätt så händig. Redig kvinna klarar sig själv. Men nu vetefan hur det ska gå... Jag ska alltså tapetsera själv. Jag får ju dock öva lite eftersom jag först ska sätta en täckpapp för att dölja vävtapeten. Bilder kommer, om jag inte misslyckas helt för då kommer ni inte få höra ett knyst om den här hallrenoveringen!
/Ida

Vad har hänt sen sist?

I onsdags hade vi personalfest med Moocow och det var en blöt tillställning. Det börjades med drinkar på Anglais, sedan en utsökt midddag på Mvseet där vi lyxade till det med att dricka ett otroligt gott Amaronevin. För 800:-/flaskan smakade det precis som man förväntat sig att det ska göra. Fantastiskt! Dryckesbanan fortsatte med lite champagne och två shots. En med smak av viol och en med smak av fläder. Smarrigt värre faktiskt. Vi drog vidare till caféet där ett drinkbord väntade. Vi började med en fishshot och därefter tre helrör med vodka. Vi dansade och hade det gött men redan runt 01-tiden kände jag av att man hade kanske fått i sig en aning för mycket alkohol. Tog en promenix till centralen och tog en bulle hem. Däckade utan att tvätta bort sminket och vaknade pigg och utvilad. Hur det nu gick till? Jag hade förväntat mig att jag skulle vara bakfull som ett djur så förstå min förvåning när jag inte mådde dåligt. Jobbade utan problem och unnande mig ett glas rött när jag kom hem.
Idag däremot kom baksmällan, för igår efter jobbet så var planen att dricka ett glas vin och sen åka hem för att börja spackla hallen. Men jag hade det så trevligt med mina kollegor att ett glas blev till fyra och huxflux är jag på Patten tillsammans med Jenny och Mirelle. Mirelle tappade vi bort redan under de första 5 minuterna och henne återsåg vi inte för resten av kvällen. Jag och Jenny däremot häöll ihop och hade en kul kväll. Timmarna flög förbi och helt plötsligt så tänds lamporna och kvällen är slut. Tiden sprang verkligen bara iväg och det brukar vara ett tecken på en bra kväll. Vi tog sällskap hem eftersom Jenny också bor i Highvalley. Väl hemma så pratade jag en stund med både Jenny och Emma och somnade sedan ovaggad. Vaknade av att jag mådde illa vilket aldrig kan vara en bra grej dagen efter. Att jag hade en huvudvärk som jag fortfarande känner av lite grann gjorde inte direkt saken bättre. Jag la en pizza runt 13-snåret och somnade om och klev inte upp förens klockan slagit 18. Unnande mig en kebabtallrik och den gav mig energi till att nu ta tag i hallen. Så nu är det spacklat och imorgon ska jag försöka mig på att få upp täcktapeten. Wish me luck!
/Ida

Några av fynden.

Jag och Carlsson tog en tur till Vingåker och gissa om vi fyndade!
Köpte mig en jacka/kappa från Tiger för endast 1200:-.
En superskön och snygg skjorta!
8 underbara vattenglas från Ittala.
Dessutom köpte jag två par skor, och ett par kostymbyxor. Byxorna måste jag dock lägga upp innan jag kan använda dem.
Vingåker kommer vi återvända till när våra plånböcker återhämtat sig!
/Ida

Ödet?

Hade bestämt mig för att kika på kissekatten idag efter jobbet men jag hann inte eftersom Anki smsade mig om att de hade hittat ett hem åt den. Det var helt enkelt inte meningen. Så jag kommer inte skaffa någon ny katt, iaf inte innan nästa katt dyker upp på hennes jobb ;)
/Ida

Katt eller inte.

Min syster som är djursjukvårdare hade sökt mig idag så jag ringde upp henne när jag kom hem från jobbet. hade nämligen glömt min telefon hemma... Nåväl, hon undrade om jag hade bestämt mig för om jag ville skaffa katt igen eller inte. Kalle är ju fortfarande borta så jag räknar inte med att få se honom igen. De hade nämligen fått in en katt för avlivning idag på jobbet, en kastrerad honkatt på 4 år vars matte ska flytta till USA. Det gjorde så ont att säga nej till kissemissen. Men med tanke på hur ofta jag är ute och reser och att jag oftare är borta än hemma så är det väl inte bra för mig att binda upp mig med en ny katt?
Men jag saknar sällskapet dock... :(

Natt blir till dag.

Fick igenom mina byten så nu jobbar jag bara dag de kommande två veckorna. Skönt som attans. Var idag och gästspelade på en av mina gamla arbetsplatser och där är det som alltid kaos. Vet inte riktigt vad det är som gör det så kaosartat just där, men en sak är säkert! Det är mycket speciella gäster på det där stället. Killen jag jobbade med var ganska så ny där, han har bara bott i stockholm i två veckor och inte så orienterad i stan. Det roliga var dock att han är från Falun och att vi gått samma skola och samma gymnasielinje. Liten värld!
Imorgon blir det jobb mellan 07-15!
/Ida

VILL INTE!

Usch,
är så sällskapssjuk att jag har ångest över att det snart är måndag och att man nattvecka snart är här. Vill inte jobba natt veckan som kommer och jag tänkte vara så fräck och fråga om Emma, världens bästa Emma vill jobba natt istället. Även om hon säger ja så är det inte helt säkert att vår chef går med på det... Men det skadar inte att fråga.
/Ida

AW eller vad man ska kalla det?

Dags att börja röra sig mot stan för middag med några galningar (Carlsson och Kvarnis) och några andra. Blir en tung kväll med varannan vatten eftersom jag jobbar imorgon!
/Ida

Puh!

Det var att göra idag vill jag lova. Jag och pantertanten Carina har haft häcken full hela dagen, men det har ändå rullat på bra och vi har haft roligt under tiden. Med tanke på att vi redan skickat iväg en gäst så vore jag förvånad om det helt plötsligt inte skulle bli fullt. Dagen har verkligen gått super fort och det här som skulle vara 10 lediga dagar har förvandlats till arbete på tisdag, torsdag, fredag och lördag. Jag har svårt att säga nej till pengar och med mina utgifter så behövs varenda krona. Champagne och middagar på stan kostar pengar. Who knew? ;)
Apropå middag på stan så vann jag en tävling så gick ut på att boka flest gäster på Museet, jag gjorde en bokning på 43 personer. Varför överanstränga sig? Så nu har jag en middag för två där! Någon som vill joina mig? :P
/Ida

2 fåglar.

Hade idag min intervju på juristbyrån. Kändes riktigt bra och intervjun flöt på. Det verkar som om jag är deras enda kandidat för tjänsten och det är alltid lovande. HR-chefen skulle höra av sig till mig i början av oktober då hon vet mer om hur det blir med den nuvarande receptionschefen. Som det är nu så är hon sjukskriven men vill komma tillbaka men då inte som ansvarig. Jobbet i sig kändes som något jag verkligen skulle kunna behärska och man skulle få jobba med fria tyglar vilket jag aldrig fått göra inom hotellbranchen. Jag ser fram emot samtalet i oktober och eftersom jag har en heltidsanställning redan så har jag ingen stress med att få fram ett snabbt beslut.
Nu ska jag brumma iväg till Järva för ett kvällspass.
Hörs senare!
/Ida

Kollegor på gott och ont.

Vi hade en lite Kickoff idag med mat och bowling. Jag höll mig till vatten under hela tillställnignen eftersom jag skulle jobba. Låt oss säga att mina kollegor inte riktigt köra efter samma bana. Det var ett fylleslag av sällan skådad karaktär. Spenderade nästa 90 minuter åt att bara städa upp efter dom i lobbyn. Tur för dom att jag tycker om dom för annars hade jag skickat ett arg mail till högsta hönan. Jag tänker mig en annan hämnd. Jag ska ge igen med råge! Mohahahahaha!
/Ida

04:49.

Sminkade mig precis. Det är ett utmärkt sätt att underhålla sig nattetid. Idag går jag dessutom av på morgonen och ska hålla mig vaken hela dagen. Kommer gå utmärkt med tanke på mitt resesällskap för dagen ;)
/Ida

Lite makeup!

I fredags var jag extra nöjd med min sminkning.
Låt oss lägga fokus på ögonen. Alla mina ögonskuggor kommer i från Makeup Store.
Den mörkare skuggan är Glam Peach . Sen har vi den guldiga som heter 24carat. Vid ögonbrynen har jag lagt en highlighter som jag även lägger på toppen av kindbenet, den heter Satin.
Sen toppade jag allt med ett par lösögonfransar. :)
/Ida

Det bästa med hösten...

... är helt klart ENSAM MAMMA SÖKER.
Att få gotta sig i nervöst, pirrande och sprudlande kärlek är härligt oavsett om man upplever det själv eller genom andra.
Något annat bra med höst är min födelsedag. I år är det dock med vemod eftersom jag verkligen blir gammal. Från och med måndag kommer jag inte kunna åka på ungdomsbiljett någonstans. Dessa ska sörjas på måndag med några härliga tjejer som jag bjudit hem till mig. Det kommer säkert bli en urmysig kväll :D
/Ida

Packat och klart.

Nu står väskan packad i hallen hemma i Högdalen och jag är redo för att dra till Båstad. Imorgon så sover jag på jobbet eftersom vi ska ha Kickoff klockan 16. Hoppas verkligen att jag kommer kunna sova gott eftersom det väntar 60 mil i bilen på fredag. Har packat ner min kudde i resväskan eftersom det är oerhört svårt för mig att sova med för fluffiga kuddar. Vilket ilandsproblem. Men tänkte att det kunde vara skönt att ha en kudde i bilen också.
/Ida

Lite stödstolpar.

Har börjat förbereda mig inför intervjun som jag har i nästa vecka. Har skrivit upp lite stödstolpar så att jag inte ska behöva tänka efter så mycket under själv intervjun.
Vet inte exakt vilka frågor man kommer få så det blir lite brett... 

Bra egenskaper som jag besitter.

-Given ledare, sker för det mesta automatiskt att jag får/tar rollen som ledare när jag är kommer in i en grupp.

-Kvick på att hitta  lösningar och driva igenom idéer som dyker upp

-Jag är inte rädd för att säga ifrån när det är något som inte fungerar som det borde. Samtidigt älskar jag att boosta mina kollegor. Det är ju så att om du berömmer tex någons nya byxor så kommer personen förmodligen använda byxorna igen. Så jag vill gärna tro att det samma gäller när det kommer till arbete.

Vad är viktiga egenskaper som ansvarig?

-Att man sätter upp tydliga mål och förväntningar.

-Att man inte tar för givet att alla vet vad de ska göra. Att man är med och coachar från ruta ett.

-Vill inte berätta hur någon ska genomföra ett arbete utan finnas där som ett bollplank och stöd. Istället för man förklara vilket utgångsläge man har och vilket resultat som man vill uppnå.

-Att man lär känna sina kollegor, jag vill att de jag jobbar med ska känna att jag bryr mig.

-Managment by fear är inget för mig, rädlas hämmar många istället för att låta de utvecklas. De vågar då inte prova något nytt eftersom att rädslan för att misslyckas är större än viljan att utvecklas.

INGEN KAN ALLT MEN ALLA KAN NÅT OCH TILLSAMMANS KAN MAN ÄNNU MER!

För mig är det här något helt nytt, eftersom jag jobbat inom hotell under hela mitt yrkesaktiva liv. Men jag hoppas att jag får en möjlighet att växa in i rollen som ansvarig hos er på precis samma sätt som jag fått inom hotellbranchen.

Så vad tror ni? KOmmer det gå vägen?
/Ida


Bilder från i fredags.

Lekt lite med exponeringen så det ser ut som om man har gulsot...
/Ida

Intervju!

Gissa vem som ska på intervju för ett jobb som receptionsansvarig på en stor juritbyrå på tisdag? Jo, jag! Ska bli spännande, riktigt spännande! Kan det här vara det som ska få mig att lämna hotellbranschen? Vore ju för härligt i så fall. Man kan ju inte jobba som hotellreceptionist hela sitt liv och sen vill jag inte utvecklas på hotell i och med att jag inte vill bli receptionschef. Så klockan 11:00 på tisdag nästa vecka får vi hålla tummarna! :)
/Ida

Beirut Café

Igår kväll hade vi en liten hippamiddag för Fia på Beirut Café. Hur mysigt som helst. Stället var verkligen härligt och maten var suverän. Servisen var bra och dessutom var personalen vackra att titta på.
Blev en lugn kväll för mig eftersom jag valde att ta bilen in till stan. Visste ju att jag skulle jobba idag och jag är uppenbarligen för gammal för att jobba bakfull. 
När jag sitter i bilen hem från stan så ringde Fia och jag hör hur både Fia och Anki skrattar. Anki och jag hade tydligen växlat kreditkort när vi betalade middagen på restaurangen. Så hon hade nu försök handla på mitt kort med sin kod och det hade ju inte gått nå vidare bra. Anki hade dessutom blivit riktigt arg på killen i kassan och förmodligen sa hon en eller två mindre passande saker ;) 
Hon fick iaf genom köpet men nu är mitt kort spärrat. Så det kan gå! 
/Ida 


Höstrensning.

Det är ett faktum att hösten är här, vi har gått in i september månad och då är det iaf höst enligt mig. Så idag började jag rensa ur garderoben på det som inte har använts på ett år. Så nu är det tomt i alla byrålådor och i min walk-in closet. Men det är bara bra det. Då finns det gott om plats för nya kläder.
Ska dammsuga lite här hemma och ikväll så kommer Carlsson över för thaimat och fotboll. Har inte setts sen vi kom hem från Grekland så det blir mysigt! :D
/Ida

RSS 2.0