What a weekend!

Vill börja med att tacka alla som jag har haft nöjet att spendera denna helg med. Lina, Maria, Mamma, Syrrorna, Theo, Claes, Danne, Prins Carl Filip. Och så er andra som jag nu glömt att nämna med namn.

I fredags så blev den en sväng till Malmen och en snabbis på 54:an, var allmänt trött och inte på särskilt partyhumör. Men lite bekräftelse från lite olika håll gjorde att man blev lite piggare(eller var det latten?) Blev en tidig kväll. Jag var iaf hemma vid halv tre. Vaknar sen på lördags morgonen av att alarmet på mobilen går igång och att Lina ringde samtidigt. kastade på mig bikini och lite kläder för att bege mig till Hornstull och Skrattstock. Vi satt där i nån timme för att sedan byta location till Långholmsstranden istället. Vi har även fått förstärkning av Maria och två killkompisar till henne. Många goda skratt och lite hjärt-och-lung räddning är jag sedan på väg hem för att fixa mig inför kvällen. Mötte upp Maria vid Medis och vi hamnade på Kvarnens uteservering tillsammans med grabbarna grus. Lite mat och några öl senare beger vi oss till Storstad och där blir vi sittande ett tag. Prinsen och hans följe förde ett jävla oväsen så vi valde att åka vidare. Hamnade till slut på Solidaritet. Maria och jag funderade över livets konstigheter (dvs män) och dansade tills dess att solen gick upp.  

Idag var det en ny dag och jag gav upp det här med att sova eftersom det uppenbarligen inte funkar när det är ljust ute. Åkte ut till mamma och lekte med goaste Theo i hans plaskpool. Var inte riktigt tänkt att jag skulle bada, men där hade vi lite olika åsikter jag och Theodor. Han höll i vattenslangen så det var bara att tacka och ta emot. Bjuder på en bild som visar ganska tydligt vad som händer när jag inte får sova mina 9 timmar. KATASTROF! Men Theo gillar att klä av sin moster... Det är till att börja i tid...


Morsdag idag för er som ev missat det. Firade vi genom att tvinga mamma laga mat. Bakat bullar hade hon också gjort. Mums. :)
NU är det dags för bingen, helt slut. Imorgon inventering. JIPPI... :(


Yeees!

Underbart väder! Skrattstock hela dan och vad som händer ikväll får bara den som lever se!

Guess what?

Är partyklar :)

Inne på andra ölen.

Klädsel: Kort svart axelbandslös klänning. Pums.

Humör: Lovande.

Sms i inkorgen: Med förhoppning om att ses...?

Lina: Läser. (men ändå inne på andra ölen.)

En liten statusrapport. Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska gå. Men det blir inte Patricia. Och som ni kunde läsa ovan, så har jag en liten beundrare. Kanske en repris på natten till söndag? Med ett annat slut den här gången?



Vad händer i helgen?

Imorgon så får vi se ifall det kanske blir en lite utgång för mig och Lina, det var ju så länge sen sist ;) Beror lite på hur jag mår när jag slutat jobba. Är inte lika risig i halsen så förhoppningsvis så är jag någolunda körduglig imorgon... :) På lördag dag har vi inga direkta planer. Tänkte försöka mig på att cykla hem till Lina, tror nämligen att det går fortare än att åka kommunalt. Återkopllar på det området senare. Eftersom LIna ska jobba på lördagkväll så funderar jag på att åka hem till syrran och leka med Theo eller tvätta. Lutar åt att tvätta. Men skattepengarna kommer på torsdag eller fredag nästa vecka så då kanske man ska skita i att tvätta och köpa nytt istället?? 

För övrigt så vill jag bara säga att jag kom i ett par jeans som jag köpte för ett år sen, var extremt tajta då så jag använde dom bara en gång och sen fick dom ligga. Använde dessa jeans till jobbet idag. Funkade fint. Vem vet? Beach 2009 kanske inte är helt omöjligt ändå? :0) Har köpt en ny BUS produkt, vi får väl se om ni ska kalla mig Zebra imorgon.... ??

Nu ska jag kolla på film och sen sova.  


En update... (på tiden)

Idag har varit en underbar dag, väldigt mkt att göra men på det stora hela en bra dag. Efter jobbet idag samlades några kollegor för att leka lite nere vid sjön, strålande sol och många skratt. Kände inte direkt för att göra något efter jobbet idag, var helt slut... Men man håller det man lovat och det är jag glad för. Vi hade super trevligt.

Igår när jag var på väg hem från jobbet så ringer min mobil. Ett nummer jag inte känner igen. (radiotjänst har nummer 098075000 så då vet ni när ni inte ska svara) Det var den kaxiga sthlmskillen från i lördagskväll/natt. Blev väldigt förvånad över att han ringde, eftersom jag tyckte att han behövdes plockas ner på jorden så sa jag att han hade fått numret till min mamma istället. Måste ändå ge honom lite cred för att han ringde istället för att skicka sms. Moget samt modigt. Samtalet ledde egentligen ingenstans. Får väl se om han ringer igen? Eller är det min tur att ringa? Nä, jag sysslar inte med sånt. Är han intresserad av att ses så får han höra av sig.

Imorgon har jag inga planer, ska försöka komma hem i tid och försöka vila bort den här förkylningen. (tack för den förresten Navid och Lina)

Bye bye birdie!


Lovar!

Att uppdatera imorgon. Orkar inte just nu.

Men måste bara säga: Oj, vad förvånad jag blev idag ;)


Cykeln samt rivjärn.

Vaknade vid halv sex av att jag har ont i halsen. Fattas väl bara att jag ska bli förkyld också. Gick upp och tog en shot med Kang Jang och en Ipren. Somnade om. Vaknar igen vid halv tio och fortfarande ont i halsen. Bara det inte blir värre.

Ska släpa med mig min trasiga cykel idag till jobbet. Ser verkligen fram emot den 3 km långa promenaden till Älvsjö, med en cykel med punka. Kanske man kan cykla hem idag om jag har tur. :)

/Ida

Positiva nyheter!

Imorse när jag skulle klä på mig, tyckte jag att byxorna satt lite väl löst. Drog fram vågen och jaså minsann! Här har man tydligen gått ner 4 kilo under Maj. Tänk vad lite vardagsmotion kan göra :O) Med andra ord så kommer jag fortsätta promenera till Älvsjö. Har haft ont i magen hela dagen. Börjar kännas lite bättre nu så jag hoppas att det ska vara bra till imorgon.

Imorgon så ska jag ta med mig cykeln till jobbet. Världens bästa Peppe har sagt att han ska kika på den :) Så förhoppningsvis så kan han laga den. Men jag har inga direkta tvivel, han är ju världens bästa Handyman! Ska tvinga mig upp vid åtta-tiden imorgon för att diska. Har bytt till mig ett vändpass så det kan vara rätt så bra att vara trött imorgon kväll. Hoppas att det blir bra väder för då ska jag nog lägga mig ute och läsa lite. Mys mys...  


Fortfarande risig.

Är kanske dags för mig att inse att jag inte bara var bakfull igår, med tanke på att jag fortfarande känner mig ganska så sliten. Magen är i ett totalt uppror. Ska iaf äta lite filmjölk för att sen göra mig klar för att jobba. Ingen rast och ingen ro. Har ångest över att jag inte var ute i det fina vädret igår, undra vad det är för väder idag? Orkar inte dra upp rullgardinen.

Mina tankar idag går till min vän som ska opereras mot bröstcancer idag. Tänker på dig och håller tummarna för att allt ska gå bra. Du är en sån stark kvinna med så mycket värme och omtanke, att det här händer dig är inte rättvist.

Killen som vet om det är...

silikon genom att enbart krama en tjej... Det var var vi råkade ut för i fredags. Okej att jag och Lina inte har dom minsta brösten men ändå. Dom ser ju fan inte ut som silikonbröst!?! Så hur som helst så lyckades vi spinna vidare på hans idé om det här med att krama. Så  summan av kardemumman är då: kan man ta reda på om kille har hockeyröv genom att jucka lite mot dom. Så ut och prova ni som läser det här. (För vi var inte så fulla att vi provade vår idé) Återkom gärna med feedback. Ev så kommer vi ta det här exprimentet vidare till Högskolenivå. Lina pluggar ju trots allt på KTH. 
   

Snygga+Fantomsmärtor





Vi var iaf snygga när vi gick ut igår, inte för att det är mkt till tröst när man fortfarande mår apa. Ser mina pumps stå i hallen och då får jag kraftiga fantomssmärtor. För helt seriöst så har jag inga fötter kvar efter natten. Vill ha filmjölk för mangen men tar mig inte upp ur soffan för att klä på mig och gå in till centrum. Helt omöjligt!

Sammanfattning av gårdagen.

Hmm, var ska man börja? Jag och Lina vaknade runt 12-tiden och käkade frukost för att sedan göra oss klara för att åka in till Skansen. Hann in på systembolaget för att fylla på spritskafferiet hemma. Kom hem till mig, sov en liten stund och sen lagade jag Carbonara. Har tydligt supit bort min korkskruv så Lina knackade på hos grannen och fick låna en. :) Käkade, duschar, sminkar mig och klockan är helt plötsligt 23:00 och vi börjar bege oss mot stan, mot det tilltänkta målet: Ambassadeur. Väl på tunnelbanan kommer vi på att vi inte orkar åka in till stan utan vi hoppar av i Slussen för att återigen gå på Patricia. Jag vet! Vi är tragiska, men det är dumt att inte stå för det man gillar. Och vi gillar Patricia.

Väl på Patricia så träffade vi (surprise) en PHSare (studerande vid polishögskolan)... Vet inte hur vi lyckas men det är ingen riktigt utekväll utan en PHSare. Efter det så pratade vi lite med Micke, 32 år från Botkyrka. Ganska så rolig kille. Lina såg Salamimannen och jag träffade den Sthlmskaxiga killen. Stackars Lina blit utsatt för två Italienare och idag känner jag mig skittaskig för att jag inte räddade henne. Men med tanke på att jag har kräkts "lite" nu på eftermiddagen så känns det som om jag har fått mitt straff. Lina matchar sin buss precis och jag missar mitt tåg med en minut. Tar en taxi hem. Väl hemma så känner jag mig nykter och oförskämt pigg. Har svårt att somna. Funderar över om jag gjorde rätt val vid 04:15 när jag lämnar mitt nummer och sätter mig i taxin hem. Idag känns det väldigt skönt att man är ensam hemma med tanke på den lilla kräk incidenten.

Var är min mamma när jag behöver henne??

Då var man hemma då!

Ensam.

Det trodde inte Lina.

Knappt så jag tror på det själv. Men vilken självdisiplin man har! *klappar mig själv på axeln*
Tvätta bort sminket och sen sova.

Lite bilder!

             

Japp, Fjärilshuset och sen Skansen och akvariet.

Salami-mannen!

Vill varna alla för Salami-mannen! Han rör sig i krokarna runt Slussen, ca 1.75 cm lång, snaggat hår, vältränad och går gärna klädd i jeans och t-shirt. Han luktar gott och har väldigt fina ögon. MEN hångla inte med honom! Hans andedräkt är som den värsta salamin ni kan tänka er.

OBS detta är inte ett skämt! OBS

Still in ny pants!

Japp, eller inte riktigt men jag tog bara av mig dom för att sova. Hemma hos Lina. Båten var ganska kul men det känns som om man har vuxit ifrån den lite. Eller så var jag inte tillräckligt full? Har ju skaffat mig en regel på krogen som försvårar det lite för mig. Jag får inte till det med någon som är fullare än vad jag själv är. Vilket jag tycker är en bra regel, eftersom jag aldrig (nu för tiden iaf :P) blir odrägligt full. Sen måste jag bara säga till alla tafsande karlar som man stöter på... Ni som känner mig vet att jag har en "liten" svaghet för långa mörka män. Och hur många såna svenska killar finns det? Nä, inte många. Så ofta när jag träffar någon så blir det någon av icke svensk härkomst. Men dom får aldrig bryta på svenska för då går det inte. Inte så höga krav tycker jag själv? Lång, mörk och pratar perfekt svenska. Dom som gör det är ofta födda i Sverige. Bara så alla nu ska förstå att jag inte är rasistisk. Men när man känner att någon drar tag i en och säger: Hejsan, Heeej eller Hur mar (medvetet stavfel) du?? Och iochmed att dom har sagt en öppningsfras så tror dom att man vill att dom ska tafsa på en. Men så är det inte! Och då kommer man till den ev rasistiska delen, det är aldrig svenska killar. Dom har förstått att man TAFSAR INTE FÖREN MAN BLIR TAFSAD PÅ! 

Låter lite självsäkert men en blonderad tjej med relativit stora bröst som jag är ett ganska hett byte för dessa män av icke svensk härkomst. Jag tackar för uppmärksamheten med ett TACK MEN NEJ TACK! 

Over and out! 


Redo för kvällens bravader! Wohoo!

Japp, nu jävlar kör vi!

Pedal to the medal!


Fjärilshuset.

Japp. Första stoppet som turist. Gick sådär skulle jag vilja säga. Vi spenderad till en början ca 90 minuter med att försöka hitta dit. Bussen som vi åkte med ropade ut fel station så gissa om vi var lost. Väl framme så är det en liten nätt promenad i regnet och sen börjar vi köa tillsammans med alla dessa barnfamiljer. Kändes som om vi var ganska så malplacerade men ändå... Kvavt som attans var det inne hos fjärilarna, kameran immade igen men vande sig tillslut med luftfuktigheten. Har tagit några riktigt fina bilder som jag kommer lägga upp när jag är hemma. Nu är vi iaf hemma hos Lina och hon ligger och sover. Borde också försöka ta mig en tupplur men känner att jag aldrig kommer somna så varför ens försöka? Vi har handlat lite groggvirke och fixat så vi ska ha is till ikväll. Längtar tills dess att det är dags att göra sig klar så man får ta på sig den nya partytoppen. Gillar den skarpt. Hoppas att den ska få mig att sluta tänka på att jag fortfarande är randig, men det är väl att hoppas på för mkt?     

Randig? Modern? Hoppas det?

Jaha, bara för att man är så fåfäng så blir man lidande. Har solat tre gånger den senaste veckan och igår så kom jag på att jag skulle prova brun utan sol. I vanliga fall brukar jag bara använda Doves med lite lätt tanning grejs. Men nu tänkte jag att det vore ju kul att faktiskt vara brun nu när vi ska ut. Jo men visst. Började med att smörja in hela kroppen med vanlig hudlotion för det står det att man ska göra. Sen smetade jag försikigt in brun utan sol grejen. Vaknade i morse och det första jag ser är  armen! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Jag är randig! För er som inte tror mig lägger jag upp en bild. 

(ser ut som en fet blodådra??)
Om man ska se på livet från den ljusa sidan så kan man ju säga att det var tur att det var på underarmen och att jag ikväll kommer vistas på en mörk nattklubb. Så det är väl bara jag som kommer märka det. Är lite lagomt fläckig på benen också men det är ju bara till att behålla byxorna på ikväll. *suck* 

Håller på att ladda kameran nu så att jag kommer kunna vara en riktig turist i min egen stan. Lovar att det kommer bilder sen. Ha en bra dag allihopa!   

Har lite frågor.

Vem har beställt vädret till i helgen? Bara för att jag är ledig så ska det vara lite halvkasst väder. TYPISKT! Aja imorgon ska jag och Lina iaf ut på stan för att leka turister. Fjärilshuset och vasamuseet ska vi besöka. Vi får se som vi hinner med mer? Skulle vara kul men nån båttur men det tar sån tid. Vi ska ju ut på kvällen dessutom. Patricia. Det var längesen. Ska bli så skönt att få dricka sig lagomt lullig och dansa framåt småtimmarna. Behöver få dansa (läs bekräftelse) och ha kul. På lördag har vi funderat på att gå på bio. Mys mys.

Ikväll så blir det jag och en film. Ska gå och lägga mig tidigt så att jag är pigg under den fullspäckade morgondagen. Lägger upp en bild också bara för att jag är uttråkad... 
 

Livet är en finurlig liten lek.

Promenerade både till och från Älvsjö idag, tänkte att jag skulle köpa en cykelpump på Statoil på vägen men dom hade ingen? Hur kan macken inte sälja pumpar? Fick väl ta mig inte till centrum istället, järnaffären hade iaf pump. Kommer hem och ska pumpa cykeln, men det var punka. Kul... Och hur ska det gå? Jag må vara stor i orden men ganska så liten på jorden när det kommer till mans göra. Suck. Någon som är duktig på att laga cyklar? Hör av er! Bjuder den som lagat cykeljäveln på middag! Först till kvarn gäller!
Passade även på att hämta våren/sommarens räddning idag: 

Måste läsa någon lättsamt nu, har precis avslutat boken; när ingen annan ser. Som handlar om en pojke som blir sexuellt utnyttjad från 4års ålder och i tio år framåt. Friktansvärt att läsa om. Men bra skrivet.

Många i min omgivning har börjat säga emot. Bra! Ta ingen skit!
Ser fram emot helgen som bara den. Ska bli kul att få fixa sig lite och använda den nya party toppen. :)
Dagen är nog över för min del nu. Ska bara läsa lite och sen sova. Gonatt!

Varför är man så trött?

Finns väl egentligen tusen orsaker till att vara trött? Men orkar fucusera på det? Nej! Idag började jag dagen med en promenad till Älvsjö för att sedan åka till Jobbet. Dagen gick snabbt förbi och det var dags att träffa goaste Maria. Så skönt att bara prata av sig lite med någon som förstår en. Känns verkligen bra att vi har börjat träffas igen, hon är så härlig! Sprudlade personlighet och bubbligt glad. :) MEN! En tjej med mycket skinn på näsan. I like it!
Igår så smyckade jag och Lina tanden. Så nu sitter det en rosa liten pärla där, så tjusigt så. Orkar inte lägga upp bilder men det kommer säkert.

Är helt tom i hela huvudet så det blir nog sängen snart. Puss, kram och nyp i....

Vilken underbart regning dag...

Sitter här i soffan med Lina och väntar på mamma. Har köpt lite färsk bröd så jag tänkte att vi skulle fika lite innan vi åker ut på landet. Har köpt lite nagelblingbling som jag tänkte att syrrans skulle få dekorera mina naglar med. Återigen så kunde jag inte gå igenom centrum utan att handla. Köpte ytterligare en nu BH och tre par nya trosor. På en vecka har jag köpt 12 par trosor och tre BHar... Bra att ha! Har även solat  idag. Tänker inte vara blek i helgen när vi ska ut, jag vägrar! 

Nä då ska jag sätta på kaffe, mamma är på ingång!  

Bara jobb och jobb, ingen vila!

Men nu är man iaf ledig imorgon och det firar jag med ett glas vin och ostkrokar (ostbågar för er som inte är norrlänningar) Tycker att jag förtjänar det för jag har en jävlig träningsvärk efter powerplaten.

(inte jag på bilden) Om det ger så här kraftig träningsvärk så måste det ju ge effekt??

Idag när jag kom hem så skruvade jag ihop soffan och det ser riktigt bra ut :) Så mkt skönare än min egna. Mamma kommer imorgon för att äntligen stanna. Ska följa med ut till Anki för att få mina naglar fixade. Snart fem veckor sen sist så det är behövligt. Ska nog se på några avsnitt av 90210 innan jag somnar. Men först! BOTTEN UPP RESTEN I HÅRET!

En bra dag, rätt igenom!

Började dagen med ett SMS, vakna din jävel... Så det var bara att stiga upp, duscha, packa och bege sig till stan för att träffa en kompis. Fikade, skrattade och sen åkte han vidare. Blev kvar på stan, hade ju dagen til ära fått lön och då måste man ju göra av med 1/3 på kläder! Eller hur? Gjorde iaf några klipp :) Här får ni se vad jag köpte idag.... 

   
Toppen sitter riktigt bra, tänkte ha halsbandet till. Det är dubbelvikt på bilden, så det kommer hänga snyggt. Jeansen var ett riktigt kap. 250:- på Bikbok. Dessutom har dem muddar längst ner så man slipper använda gummisnoddar. Bjuder även på en bild av Ida osminkad... SOm kompensation för alla ego bilder jag lägger upp... (sorry)


Nu är det dags att sova, det är ju en lång dag som jag har framför mig imorgon. Sov så gott.

Lång promenad och finbesök av lillebror.

Dagen började med att kolla film, sen skulle jag och Lina bege oss mot Sickla för att hämta barn. Köpte ett par skor på vägen. Fina röda...  Sen åkte vi till Gullmars och sen så gick vi därifrån hem till Lina. Jag hämtade min  hemnyckel (fick dock fel nyckel av henne, haha) Promenerade hela vägen tillbaka till Globen och "råkade" shoppa lite underkläder... Åkte hem till Högdalen, besökte Solarieholmarna och sen åkte jag hem för att laga mat till mig och lillebror (han ville att jag skulle nämna någonstans att han är snygg så nu Käkat Carbonar och dricker nu ett glas rött. Har dessutom fått ett erbjudande om att gå på "dejt" ikväll men jag hoppade över det. Jag vill ha lite mer framförhållning. Man kan ju inte ringa samma dag och tro att jag är redo! Snart ska Emil åka hem och då ska jag nog läsa lite och sen sova.
  
Och som vanligt... Lite egobilder....   

Dunka mig gul och blå...??

Undra varför din låten inte vann när den var med i Melodifestivalen? Riktigt rumsren ju! Blev en lugn kväll igår för mig och Lina. Vi drack inte ens upp hela flaskan med vin. Ovanligt för att vara oss. ;) Idag ska vi bara ta det easy, kolla lite film för att sen åka en sväng till Lina för att hämta min extra nyckel.

Allt flyter.

Se inte den filmen.

Nära döden upplevelse. Så tråkig var den...

Puh!

Har hållt igång hela dagen med att tvätta och städat hela lägenheten. Jag har dessutom fått hjälp av Lina med att bära ner min soffa till förrådet då jag ska låna min brors/syster soffa istället. Lite mindre än den jag har i dagsläget. Ska bli skönt med lite mer plats. Så dagen til ära har man legat på knä för att skura golvet. Men så fint det blev! Har möblerat om lite också. Nu när städningen är klar så har jag käkat kebab och vi har hyrt film. Ska öppna en flaska vin och mysa bara jag och LIna.

Over and out/ Humle och Dumle

Men för i helvete!

Har gjort ca 100 incheck idag, var en som jag såg fram emot lite extra men den missade jag. Men kanske lika bra det, jag kan ju inte koncentrera mig när personen befinner sig i närheten. Ska man i alla fall se livet från den ljusa sidan så har vi gjort ett väldigt bra jobb idag. Synd bara att man nu är ledig i två dagar, känner för att fylla fler dagar den här veckan. Men man måste väl unna sina kollegor det också. :)

Har som vanligt lekt lite med kameran idag. Här får ni resultatet....
    

Dags att krypa till kojs, nån som vill göra mig sällskap? :0)


Just idag är jag stark!

Just idag mår jag bra!

Man vet aldrig vad dagen kommer bjuda på. Jag hoppas på lite ögongodis, eller jag vet att dagen kommer erbjuda ögongodis. Alltid trevligt att ha något att se fram emot. Sitter hemma nu och dricker kaffe. Ska väl göra mig klar för jobbet snart. Ska försöka övertyga bossen om att jag kan vara ledig den 24 maj. Då blir det Patricia för mig och Lina. Dansa bort hela natten.

Usch jag får ångest i hela kroppen när jag tänker på det som jag fick se i helgen. Måtte det aldrig beskådas av några andras ögon. Blir alldeles kallsvettig när jag tänker på det. Men jag vet att man kan lita på personen som sitter på beviset att den dagen någonsin existerade. *puh* 

Pirrar lite i kroppen idag. Härlig känsla. Längesen det kändes så här! /Ida

  

Verkligen FANTASTISK!

Idag gjorde jag dagen till min dag, har haft humöret på topp hela tiden och träffat människor som jag tycker om. Till en början så kan jag säga att underhållningen på jobbet ska man inte gnälla över. Primadonnorna från Mama mia uppträdde och det var storslagen show. Lite grekisk musik på det och kvällen kan ju inte bli bättre? Jo det kunde den. Ioannis med sällskap kom förbi och jag fick träffa hans nya sambo för första gången. Trevlig tjej. :) Han verkar lycklig och det är det viktigaste.

Kände mig dessutom vacker idag.


Nu ska vi fokusera på att morgondagen blir lika bra. Har ju iaf en sak att se fram emot. Mmm... Han med lite smör på! Eller förresten, smör är överskattat för det lär bara smälta på honom för han är så het!! Hur som helst så följer den röda tråden även den här mannen och han har flickvän. Typiskt. Men å andra sidan så är det ju inte henne jag vill ligga med. Detta innebär dock att jag kommer sminka och fixa håret i tre timmar för att sedan få träffa honom i tre minuter. *suck* 
Vad gör man inte för vissa människor? 

Sleep tight!   

Dagen är din, gör den till en underbar!

Visdomsord från en av mina kollegor. Väldigt vackra ord om jag får tycka något. Idag så ska jag jobba, lika imorgon men sen är jag ledig i två dagar. Då ska jag städa, en riktig vårstädning. Har bestämt mig för att låna min lillebrors mindre soffa att ha här i lägenheten. Min soffa är så stor... usch vilka I-landproblem man har. Frågan är bara när han ska komma hit med den. Då måste han ju nämligen hjälpa mig upp med min soffa på vinden. Är hungrig men jag orkar inte göra frukost. Druckit kaffe, men det blir man inte mätt på. Huvudvärk börjar jag få.

/Ida

Sköna söndag!

Då var man hemma igen efter två nätter borta. Jag och Lina hade väldigt trevligt igår när vi gjorde henne klar. Delade på en flaska mousserande och sen fick man skjuts till Frösunda för middag med en del av familjen. I princip bakfull när jag kom fram till syrran. Mosters kille Theo var där. LIka söt som rent socker! Sov kvar hemma hos syrran, mamma låg och snarkade hela natten... *morr*  Har idag jobbat hela dagen och på vägen hem så mötte jag upp Lina som följde med mig hem för att laga middag åt oss. Käkade och kollade på film. Eller jag kollade och Lina sov. Ingen överraskning där direkt. Är så trött nu. Hade tänkt städa hemma men det får vänta tills på onsdag när jag är ledig.

BTW så hörde en viss person av sig igår...?? Undra om jag ska träffa honom?

Bye bye birdie!

Fina Lina

Har fixat Linas hår nu. Hjälpt till lite med sminkningen. Och här är resultatet :)


Vacker som en fin sommar dag.!
Och så en bild på mig dagen till ära?

Nu är det av till Solna för min del, och till Sollentuna för Linas skull. Jag ska på middag och Lina på turkisk möhippa. :)

Valborgsbilder.


LIna och jag.

1/3 av alla...

Humle och Dumle

Lina och Stefan

Totte, Stefan och Erik

Kallt som fan...

Elias med tröjan "djuret"?? och Björn.

Sitter nu hemma hos Lina, har ätit spagetti och köttfärssås och nu dricker vi ett glas rött. Ska som sagt hjälpa Lina med håret imorgon. Efter det så ska jag hem till Fia & Claes för att hälsa på lite, mamma är också där. Orkar inte mer idag... Gonatt

Lalalalala vilken underbar dag!

Solen skiner! Jag ska jobba. Typiskt! Lina ringde och ville att jag i princip skulle packa med mig hela lägenheten för att jag ska sova hos henne i natt. Hon ska på möhippa och jag har lovat att hjälpa henne med att locka håret. Hon kommer bli super fin i sin nya klänning. Hon är alltid fin men nu kommer det bli nåt alldeles extra :)
Provade powerplaten igår och fan vad det var obehagligt. När man skulle göra situps övningen så kommer andningen av sig. Usch, men den ger nog effekt. Känner av lite träningsvärk i benen och det är efter fem minuters träning. Har ju varit riktig duktig och gått hela veckan. Ska hålla i det här nu, och så ska jag lämna i motionspoängen på jobbet.



Känner mig faktiskt vårpigg, inte har jag solat men känner mig brun ändå. Skönt. Ska beställa tid för att färga ögonfransarna nu inför sommaren. Gör stor skillnad. Dags att gå til jobbet för stormöte. Ska försöka hinna lägga upp bilder från Valborg nu när jag ska hem till Lina.

Jag har fått med mig två karlar hem!

Wohoo! Jag fick ragg på centralen ikväll, på väg hem från jobbet. Inne på centralen. Ben & Jerry. Trevliga killar :) Kanske lite vågat att ta hem två samtidigt men varför inte. Man vet ju inte när det bjuds nästa gång. Hahaha! Perfekt att ha B&J när det är CSI på tv.
 
Jag och Lina har kollat på lite datum gällande en utgång. Nästa gång det är helg och jag kan gå ut är 29 maj, så vi får helt enkelt ta och bli fulla på en liten lilllördag. Inga konstigheter. Har läst ut Åsa Larsson nya bok (Tills dess din vrede upphör) och det var en av  dom bästa böckerna jag läst på länge. Jag läser ganska mycket nu. Går lite i omgångar det där... Har beställt 10 nya böcker från Cdon idag, ser fram emot när jag får dom. Fan jag har ju inget att läsa tills dess att dom kommer med posten... Hmm. Har borstat tänder nu så det är dags att sova.

Så trötter...

Puh, var mycket idag på jobbet. Kul att jobba när det händer lite, har varit för lugnt den sista tiden. Ska gå in lite tidigare imorgon. Men fortfarande ingen anledning till att inte promenera till Älvsjö. Brar för att jag trodde att jag skulle hitta mannen i mitt liv idag, mötte jag verkligen ingen alls på vägen till Älvsjö. Det är en lite nätt promenad på 30 minuter, man börjar ju undra om man ska ta det som en pik. Att det inte är meningen att man ska träffa någon? Varför kan man bara inte få känslor för den som man vet skulle behandla en som en princessa? Just ja, det vore för enkelt. Men sen så har jag ju alltid haft svårt för att gilla någon som gillar mig tillbaka... Störd. Vem jag? Ja.

Glatt humör!

Är på strålande humör! Kan bero på att jag inte längre umgås med några som ger mig dålig energi. Har tidigare alltid trott att sånt där var skitsnack. Men helt ärligt, så är det nog faktiskt sant. Funderar lite på om det inte vore kul att gå ut på fredag iaf?? Lär ju inte hitta mina drömmars man på jobbet eller när jag sitter hemma. Det sägs ju att man kan stöta på honom när man minst anar det, så jag hoppas lite på att jag ska snubbla över honom idag när jag promenerar till Älvsjö. Känns som att idag är den dagen då det faktiskt skulle kunna ske :) 

Lite sorg i hjärtat finns det trots allt idag. Min absoluta favoritkollegor gör sin sista dag hos oss idag på jobbet. Han är en av dom få som alltid ställer upp och sträcker ut en hjälpande hand. Om det fanns fler som honom skulle vara dag på jobbet vfara en dans på rosor. 

Dags att ringa upp mamma och pallra sig till jobbet. Ciao!
 

Vilket underbart väder :)

 NEJ jag är faktiskt inte ens ironisk. Det regnar inte när man promenerar sina 30 minuter till Älvsjö. Börjar spöregna lagomt till dess att man är ombytt och klar på jobbet och så har det slutat när man väl får gå hem. Kan inte bli så mycket bättre. Dessutom slipper man ha den där ångestkänslan av att "det är fint väder så nu missar jag nåt."

Händer inte så mycket den här veckan, mest jobb. På lördag är den enda lediga dagen den här veckan och då ska jag fix Linas hår. Så jag kommer förmodligen att sova där fredag till lördag. Apropå hår så gillar jag verkligen hur min frisör lyckades få till frisyren den här gången.


Jag gillar inte att vara med på kort, iaf inte kort som jag inte själv har tagit.
     

Fan vad jag vill ha skrattgropar. Det om nåt är något som är charmigt. Hur långt har plastikkirurgin kommit? Kan dom fixa smilgropar?

Det kan alltid bli bättre.

Jag höll det jag hade lovat mig själv- Promenerade till Älvsjö. Perfekt vardagsmotion. Och jag lovar att lämna i motionspoängen den här månaden. Ska inte påstå att jag var var den mest upppiggande personen när jag kom in på jobbet. Inte kul med det som händer, känns väldigt orättvist. Mitt otrevliga humör försvann dock spårlöst när det helt plötsligt rasade in gäster. Helt plötsligt vad det dags att gå hem. Så trots en dålig början tänker jag avsluta den här dagen med flaggan topp.

Håller tummarna för min syster som ska opereras imorgon. Allt kommer gå bra. Apropå släkt så behagade min lillebror att återkomma till mig. Har ju bara försökt få tag i honom i fyra veckors tid, han hävdar att han inte hade mitt nummer. BULLSHIT. Kom hit och hämta dvdspelaren om du ska ha den!

Gonatt!

Lite sämre väder.

Perfekt väder för att jobba på. Skönt att valborgs vädret inte hållt i sig, för usch vilken ångest det skulle vara och gå till jobbet då. Igår tog jag det väldigt piano och låg hemma på soffan och kollade på tv. Hade lite svårt att koncentrera mig, många tankar som flyger runt i huvudet. Ska förhoppningsvis få svar på dom flesta idag...?





Några få bilder från Valborg och vårt balkonghäng i Hornstull. De små är från lördagen och den stora på mig är från fredagen. Dags att hoppa in i duchen för att fixa sig till jobbet. Ska promenera till Älvsjö.

Här händer det konstiga saker...

Har varit en lugn dag idag. Träffade Maria vid Fridhemsplan, fikade lite och sen bar det av ner till stan för lite shopping. Hittade en vit cardigan som kommer funkar fint i sommar. Det händer konstiga saker, sker som sker bakom våra ryggar. Börjar faktiskt bli rädd. Dags att se sig om i världen.

En bra dag.

Okej, jag vaknade med lite ångest men det försvann rätt fort. Tog det rätt så lugnt på morgonen och mötte upp Lina och Elias, vidare till Midsommarkransen där det vankades grillning. Hur skönt som helst att sitta ute i solen. Drog sen vidare till Hornstull för att hämta lite grejer som vi lämnat kvällen innan. Men först tog vi en kaffe på Frapino (sthlm bästa café alla kategorier, långholmsgatan.) Skulle egentligen bara upp för att hämta lite saker hemma hos en kille som heter Stefan, slutade med att vi än en gång våldgästade hans hem. Ett glas vin, en öl och lite roliga historier och kvällen är komplett. Käkade en Carbonara på Där med Pasta och sen dog både jag och Lina så vi bestämde oss för att åka hem. Fick med min vanliga tur vänta 25 minuter i Liljeholmen på bussen. Imorgon så blir det förhoppningsvis till att träffa Maria. :)

Sov så gott. Nu däckar jag.

Hej då 1:a Maj välkommen ångest!

Fy fan.

Började kvällen stabilt med en öl hemma hos Lina, vidare till Tanto där vi drog igång engångsgrillarna. Drack ytterligare 5-6 öl. Äter lite. Kissa i buskarna. Skickar sms. Får svar om att jag alltid är lika söt. Svarar att vi måste ses. Klart vi ska det! 2 cider till. Vill inte kissa i buskarna igen. Till en lägenhet i Hornstull. KISSAR. 2 cider till. Kallt som fan trots infravärme på balkongen. Några sms senare är vi på väl till tunnelbanan. Påstigning av polare i Bredäng. Avstigning för samtliga i Sätra. Till en lägenhet. 2 öl till. Sanning eller konka. Jucka som en hund. Huvudvärk. Tunnelbanan. 15 minuter väntetid. Avstigning Liljeholmen. Fyllesms, inget svar. Ringer efter taxi. Vill inte stå själv mitt i natten. Ringer mitt ex, svarar alltid. Tack gode gud att han jobbar natt och egentligen bara lysnnar på ett halvt öra när man ringer. Taxin kommer. 200spänn fattigare. Hemma. Mottog ett tack för ikväll sms. Svarar. Däckar. Vaknar. Tyvärr. 

Usch, nu när jag tänker tillbaka på kvällen är jag förvånad över att jag kommer ihåg allt. Ett samtal kändes väldigt onödigt. Den som uppfinner alkolås till mobilen kommer jag vara evigt tacksam mot. Bryr mig egentligen inte vad  människan tycker. Ser man tillbaka på händelsen som var förra veckan så kan man ju fråga sig varför jag pratar med idioten överhuvudtaget. Antar att det handlar om att jag hellre har nån värdelös under tiden tills dess att jag träffar nån annan. I.Brist.På.Annat.

Idag är det strålande väder, vad ska man göra? Åka till Sickla? Träffa en annan kompis? Lägga sig ute och sola? Äta pizza? Eller varför inte allt? Lovar att det kommer komma bilder från igår, hade ju nämligen inte med mig min kamera.  
Over and out!


Nu kör vi!

Första ölen sprättad, engångsgrillen inhandlad, köttet i marinaden.

Tantolunden nu kommer vi.

/Ida


1:a Maj

Lina är på väg hit, hon ska åka en sväng till Uppsala och är då vänlig och släpper av mig på jobbet. Ska in några timmar för att inventera och så. Hungrig är jag men jag pallar inte göra mig en macka. Blir iaf grillning idag, ser fram emot att få sprätta första ölen om nån timme. Mmm! Förhoppningsvis så blir det krogen när solen har gått ner. Och var man hamnar inatt återstår att se imorgon bitti ;)

RSS 2.0