Dejtday

Fick igår väldigt lite info om vad jag ska vänta mig på lördag. Jag är ju inget fan av överraskningar men får helt enkelt finna mig i situationen.


Tiden går!

I helgen var det dags för Mellofinalen och vi var ett stort gäng tjejer som möttes hemma hos Helenah för middag och vin. Trevligt var det. Rätt låt vann och vi drog in mot Söder och hamnade på Kellys för lite bira. Väl där mötte Walle och några av hans militärpolare upp oss. På promenaden från Kellys till båtfan så frågade Walle mig om jag träffade någon. Jag svarade att det gör jag inte. Då går han in i en lite längre utsvängning om att jag är ju en rolíg tjej och osv... Till slut frågar han iaf om jag skulle kunna tänka mig att äta middag med honom? Klart jag kunde det.
Det var inte så mycket mer snack om den saken sen, gänget splittrades inne på båten och vid 04:30 kastade jag in handduken due to huvudvärk.
På de sista 30 minuterna så lyckades Helenah och Walle komma överens om att de skulle ligga med varandra...
Chockerande...
MIn första tanke var när att nu tänker jag inte gå ut med Walle. Men när hans ursäkt väl kom två dagar senare så kunde jag ändå inte låta bli att spela oberörd. Men det är då skillnad på ursäkt och ursäkt. Den Albin skickade via sms var mer ett skämt. Typ, vadå, jag kommer inte ihåg nåt av vad jag sa. Medan Walles ursäkt var fylld av ånger och ärlighet. Inte några bortförklaringar alls faktisk. :)
Nåväl, nästa helg så ska jag och Walle ut och käka. Ska bli spännande!

Rekryteringsmyndigheten

Är as we speak i Värtahamnen och gör de sista testerna inför polishögskolan. Har gjort kunskapstestet och kände mig bara allmänt korkad...
Vid halv ett är det dags för psykologen men innan dess ska jag lunch med min favorit psykolog Carlsson!


Whats up

Har väl hänt en del den här veckan som varit. Kalle har varit sjuk igen men nu mår han mycket bättre och allt är tack vare Anki! Världens snällaste syster.
I fredags så firade vi av Bella på Malmen och vi var ett blandat gäng. Vi drog vidare till Kvarnen och där hittade jag och Jenny på två grabbar på vägen ut. Så vi drog vidare med dom till Patten. Väl där skickar jag ett sms och lägger ner telefonen i väskan. 5 minuter senare är den spårlöst borta. Visst att jag inte var nykter men telefonen har jag alltid koll på. Ficktjuvar alltså...
Nåväl, ingen idé att gråta över spilld mjölk. Jag drog istället hem ett nytt ragg och vi hade sex långt in på morgontimmarna. Det var dessutom riktigt bra sex, det händer inte alltför ofta. Som jag även upplyste Anders om, han har den perfekta kuken, alla kategorier.
Han var dessutom snäll, kanske i snällaste laget. Vi får väl se om vi ses igen, jag skulle lätt kunna ligga lite mer med honom. Tolkar hans kommentar: du var väldigt rolig att ha sex med som att han skulle kunna tänka sig en repris också ;)


RSS 2.0