Trött.

Idag är min sjätte dag på jobbet i rad. Börjar kännas. Tur att man är ledig en dag imorgon. Idag så får jag middagsbesök av Lina och Sandra. Vi ska käka tacos och dricka oss lulliga för att sedan bege oss ut till djungel (läs södermalm). 

Släppte ut katten igår på grönbete, såg honom när jag kom hem från jobbet. Han såg mig också. Och gömde sig i skogen. Var ute och ropade på honom kl 04:45, vad gör man inte...? 

Vad har hänt sen sist då? Var i Köpenhamn med Frk Carlsson och det var helt fantastiskt. Vi fick ett fint hotellrum, med havsutsikt, 2 minuter från Nyhavn, strålande sol i dagarna tre, massa trevliga och framförallt hjälpsamma danskar. Visste ni förresten om att danska män måste vara bland det vackraste och snyggaste i världen? 

  
/IDa

Just another day in...

HELL!!!

Vaknade av min hosta, börjar ju bli lite av en rutin det här nu. Gick in i köket för att fixa lite frukost. Dessvärre börjar jag få mitt luktsinne tillbaka och till min förvåning så kräks jag av lukten i köket. Något har surnat i soppåsen. Hur det nu är möjligt sen i söndags? Börjar fundera på om jag blivit så här känslig nu på grund av förkylningen eller om jag alltid varit sensitive? (till er som undrar... NEJ! jag är inte på smällen!)

Idag så ska man jobba igen, igår var det fullt ös så jag hoppas på det idag med. Dagarna går så mycket fortare. Ska bara hämta tvätten in tvättstugan så är jag off!


Ändrade planer!

Vi åker redan på torsdag till Köpenhamn, varför inte? En x-tra hotellnatt har väl ingen sagt nej till?

Katten har skött sig exemplarisk. Varit själv i typ 12 timmar utan att ha hittat på något hyss. Duktigt ponke.
Imorgon blir det tvättning (hör jag intresseklubben anteckna?). 

Go´natt!  

Härliga söndag!

Igår så fick jag ett litet tillskott till min lilla familj, eller om man nu kallar en sjukilos katt liten? Karl-Oskar flyttade iaf hem till mig igår. Visade honom kattlådan där han ska göra sina behov i framtiden. Jag tänkte: -Hur ska mna få en 12 årig utekatt att änvända en kattlåda för första gången? Men eftersom han är den klokaste katten på den här jorden så gick det galant. Tror dock att han lider lite av prestationsångest, då han bara använder den när jag sover... Han hade nog en lite orolig mage efter den längsta bilresan han någonsin varit med om, eftersom jag tvingades upp mitt i natten för att hålla hans hår när han kräktes, inte en gång, utan två! Men i nöd och lust har jag lovat att älska honom så det var bara att svälja undan sina egna hulkningar och torka spya 01:33 samt 02.15. 

Idag så kom Lina hem till mig och vi gav oss ut på en långpromenad, pratade skit om svin och andra idioter. Bra sätt att få tiden att gå. Jag hade lovat att laga mat, så när vi kom hem så satte jag igång. Fläskfilé i baconsås. Sug på den ni! Efter middagen så gjorde vi lite tjejgrejer och nu har jag återigen finfina färgade ögonfransar. Lite dessert och en film på det och en perfekt kväll i hamn. Att vi dessutom hade manligt sällskap gjorde ju saken ännu bättre! (Karl-Oskar) 

Imorgon blir det jobb igen men snart är det fredag och då åker jag och Carlsson till Köpenhamn. Det ser jag verkligen fram emot! 

/eder Ida 

Summering av året som 23åring

Under mitt år som tjugotre har det hänt ganska så mycket men ändå ingenting!?!
-Jag var på LadiesNight med alla systrar och mamma.

-Jag och Lina tog en sväng till Norrland, där Lina trilla på rumpan och försvann under pappas bil.

-Jag var ledig under hela julen.

-Jag träffade en badboy... ;)
--------------BILD HÄR KAN NI GLÖMMA!!!!!!!!-----------------------------
 
-Jag har varit riktigt nära att förlora min syster till drogerna.(se nu för fan till att bli drogfri!) 

-Jag har förlorat och återfått en av mina "bästisar". (tack gode gud!)

-Jag har varit på kryssning med min wingman Lina.
-----------------Lina du har dom bilderna---------------------------------
-Jag har firat Valborg i horstull med Lina och människor jag inte känner.
 
-Jag har nu insett att dålig andedräkt är sjukt osexigt! (så borsta tänderna om du vill hångla med mig!)
--------------vill inte outa någon!------------------------------------------
-Jag och Lina lekte turister och hade det bra!

-Jag var för första gången på Peace&Love med Lina och älskade det!

-Jag var i Gbg och hade världens roligaste utekväll! Prinskorv!!!
-------------- Saknar bilder-------------------------------------------------
 
-Jag var i Grekland i två veckor med Carlsson och hur underbart var inte det?


Okej, det var rätt så händelserikt när man ser tillbaka på det. Nu Ska jag ha minst llika roligt under mitt tjugofjärde år här på jorden!

Min dag!

Hej?

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag. :)
Har hänt lite på utseende fronten, och det är inte semesterkilona som är borta utan en ny frisyr!

Nu ska jag fira!


Ingen mer semester! :(

Jaha... Då var det slut för den här gången. Skulle vilja påstå att det här har varit den bästa semester ever! Var ju i Grekland två veckor, hemma en vecka och så Luleå i några dagar. Har hunnit med personalfest på Vaxholms kastell, det var hur roligt som helst. Mitt lag vann! Så klart!

Nu blir det återigen jobb, och inventeringen. Kan du se att jag jublar här hemma? Nä? För det gör jag ju inte. Ska på ett sätt bli skönt att komma tillbaka, framförallt för att träffa kollegorna men också våra underbara gäster. Är för övrigt sjuk igen. Kul. Kan ha att göra med att jag har chockat kroppen med ovanligt stora mängder alkohol? Men nu blir det nykterist iaf fram till den 11 September. För då är det Idas Födelsedag! Hurra hurra hurra!


RSS 2.0