Kärlek

Världens bästa Emma och jag har inga problem med att vara offentliga med vår kärlek!


Som ett brev på posten.

Syskonbarn är djävulens påfund. Dom är så söta att man inte kan låta bli att bära runt på dom och pussa på dom. Det man lätt glömmer är vilka mängder av baciller de går och bär på. Dagisbarnen är helt klart värst. Så ni kan ju gissa vad som har hänt... Jag har blitt förkyld. Märkligt, mkt märkligt!


Ska man vara så fräck?

Åh, är sjukt sugen på att höra om Emma också vill jobba min natt på fredag. Ska nog festa henne med att jag kan ta hennes pass på torsdagen också. Då blir hon långledig och skulle kunna åka till Gävle för att hälsa på någon speciell. ;)


Måndag igen

Återigen dags att jobba. Bara 5 nätter den här veckan. Är ledig för att kunna gå på Skrattstock och sen på lilla Marcus dop på söndagen. Tror att jag inviger min nya klänning på dopet, kan alltid vara bra att inviga nåtts kort klänning när man är nykter så man vet att den också kommer funka på fyllan.


Underbart familjemys!

Precis kommit hem efter en sväng hos syster och mamma. Det bjöds på Tacos och nutellatårta. Är fortfarande kräkmätt men börjar sakta få hopp om livet. Ella och Lukas badade och lekte för fullt på studsmattan.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_204285013.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_204285044.jpg" class="image">


Torkan

Kan informera alla om att min torka på 10 månader och 6 dagar (men vem räknar) är över. Jag har fått ligga.
Sex är sex, varken mer eller mindre.


Sommaruniformen

Nu är det spikat. Från den rosa som vi vägrade jobba i till lite mer elegant och klassiskt. Precis som det ska vara!


Ögonfransar igen!

Tvingade min systerdotter att färga mina ögonfransar igår. Man känner sig lite piggare iaf! :)


Kompis!

Min och Carlsson tradition om att alltid säga godnatt fortsätter!


Brrrr!

När jag vaknade på morgonen och tittade ut så sken solen. Jag och Sofia kastade i oss lite frukost och gick sedan ner på gården för att pressa. Då var solen borta och det var kallt. Riktigt kallt. Så nu blir det en tur till solariumet istället.


Fredagsjobb

Igår var en härlig dag. Underbart varmt ute och jag låg i horizentalläge i 4 timmar och lapade sol med Carlsson i örat.
Somnade tidigt och vaknade vid 01 och hade enorma problem med att somna om. Ibland så tröttnar jag på min egna förmåga om att aldrig kunna hålla tyst i samband ned människor som saknar ironi. Vet inte hur och varför vissa ska vara så finkänsliga. Det ligger inte i min natur.
Nu ska jag iaf in till jobbet, sen i Em så kommer nog Sofia hem till mig. Men jag måste göra några ärenden innan jag åker hem. En födelsedag och en mamma att fira på söndag.


Nödvändigt.

Väldigt nödvändigt att bestämma en tid och en plats med nån i Måndag och sen bara för att man inte har hört av sig under dagen så gäller inte de planerna man gjort upp. Så den människan har iaf satt sin sista potatis enligt mig. Enligt honom kunde jag komma till söder om jag ville, men ALDRIG att jag skulle svansa efter någon. Någon som dessutom inte har vett och etikett att fråga om våra planer fortfarande gäller...


Sommar

Vete fan hur jag klarat mig hela vintern? Jag är en sommarmänniska och avskyr vinter! Solat i några timmar och har på mig shorts till Frösunda.
Igår kväll skulle jag kolla på film men pratade istället i telefon i typ 4 timmar. Polisen Carl, 32 år, Solna som fick min uppmärksamhet. Udda människa men nog lyckades han väcka min nyfikenhet iaf.
Får se om jag hör av mig till honom ikväll?? Jag ska ju träffa Jonas ikväll över lite vin på Kung Carls terass. Blir nog en mysig kväll det också.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_203766627.jpg" class="image">


Lediga dagar är bra dagar.

Sovit väldigt bra med undantag för mina två vakna timmar mellan 01-03. Var hungrig och passade på att kika på BigBrother. Orkade mig upp från sängen först efter 09, åt frukost och samtala en lång stund med min Carlsson. Tog en liten löprunda och dra mig baklänges vad varmt det var att springa. Hädanefter får det bli turer innan solen gått upp. Nu ligger jag på min solstol, druckit en Frappé och lyssnar på ljudbok. Inget som är särskilt ansträngande.
Ska försöka hinna med att städa lite hemma, får se om det hinns med i mitt stressiga schema... ;)


Korr

Okej, missuppfattat lite. Marcus är inte Carlssons blivande Gudson utan en helt vanlig brorson.


Bra början på veckan

Mötte Emma vid Medis och så tog vi en promenad till Hornstull. Älskar att komma in på Frapino, man känner sig verkligen som hemma. Lakis hade verkligen tappat i vikt men var sig lik i övrigt. Chèvremackan var lika god som jag mindes den om inte bättre. Efter vår frukost slog vi oss ner i Tanto och njöt av solen. Slog kullerbyttor, hjulade och stod på händer. Kände sig som 9 år på nytt. Nu sitter jag dock hemma med en sträckning i nacken och närmare 70 i fysisk ålder...
Solen tog också idag, så jag ser fram emot att få pressa i bikini imorgon då solsängen åker upp från källaren.


2h.

Bara två timmar kvar av nattveckan. Alltid samma befriande känsla när man vet att man ska få vara ledig igen. Dessutom så är nästa nattvecka en kort sådan. Jag har tagit ledigt för lördagen och söndagen så jag ska kunna gå på Skrattstock och sen på Carlssons Gudsons dop på söndagen. Nu på morgonen ska jag iaf möta Emma vid Medis för att sen äta frukost på Frapino i Hornstull. Jag ska dricka en frappé och äta någon av deras fantastiska smörgåsar. Jobbar inte förmiddag på tisdag så jag behöver inte ställa om dygnet om jag inte vill. Även det känn väldigt befriande! :)

Saknat gruppträningen.

Har haft lite separationsångest från gruppträningen men det ska det bli ändring på från och med snart. Jag har nämligen köpt en deal på Groupon med Bootcamp i Tantolunden. En timme varje vecka under 12 veckor. Ska bli riktigt skönt att bli ordentligt slutkörd. Det enda som vore roligare är om någon ville träna med mig. Får se om det är någon som nappar. Åh, vad jag läntar efter att få boka in passen nu! :)

Vad har hänt med klarspråk?

Hela två erbjudanden om sängplats under natten. Vill sova med dig eller vill kramas med dig. Bara mysa! Herregud, är det inte nån jävel som vill ligga med mig?
Tänker tillbaka på när jag och Lina var betydligt yngre och ute i Falun. Jag har tråkigt på krogen och gick fram till första kille jag tyckte såg okej ut. Frågade honom om vi skulle gå och det skulle vi. I taxin hem till honom presenterade vi oss för varandra och sen hade vi en kul natt. Promenaden genom hela Falun dagen därpå var kanske inte lika kul...
Hur som så saknar jag att vara lite slampig och lössläppt. Vill vara lite vild och galen igen. Inte så förståndig och mogen. Så nästa kille som frågar om vi ska ligga kommer ta mig fan få ett JA!


Blir faktiskt lite irriterad.

Jag vet att jag inte är den mest ödmjuka människan som existerar. Jag vet att jag har sagt elaka saker om helt främmande människor som jag sett på stan men jag ska sluta nu. Efter att ha spenderat hela jävla natten, eller okej halva iaf med att förklara för en man/pojke/kille som fyller 26 om en vecka att det inte är okej att säga att någon är ful. Var visst väldigt viktigt för honom att berätta att han bara har en vecka kvar innan han blir "gammal". Han säger att Malmen är trashigt för att fula kvinnor i 35-års åldern som tafsar på honom. Jag sa att det inte existerade några fula människor utan att allt ligger i hur inskränkt man som människa själv är. Alla människor har nåt vackert i sig och har man lite hjärta i kombination med hjärna så förstår man att vissa saker är bättre att hålla käften om.
Avslutade samtalet med att fråga honom vad han kommer ha kvar när hans utseende inte längre kan ge honom guld och gröna skogar? Inget. Precis INGET!

Krupit ner

Ligger nu i sängen men är inte det minsta trött. Har tvättid ikväll så jag kan inte sova bort hela dagen. Därför hade det varit bra om jag hade fått sova nu.
Istället är det massor av tankar som snurrar i huvudet. Som dejten som jag lovat att gå på i veckan. Vad har jag hett mig in på? Blir det inte ligga på den så kommer jag aldrig någonsin mer få ligga. Vad vi har planerat att göra när vi ses? Skeda. Jag ska få vara lilla skeden. Och som alla vet så är det väldigt sällan som skedning bara slutar vid skedning. Lite gnidande och tryckande mot varandras kroppar och så vips är man naken och sysslar med betydligt mer ansträngande saker än skedning. Men jag behöver ligga så varför kämpa emot?
Det är en del andra saker ( läs, en annan kille) som också stör sömnen. Tänk att det ska vara så svårt att hålla löften till sig själv. Jag skulle ju inte ha någon mer kontakt med honom. Framförallt borde jag verkligen inte ha det nu efter den lilla överraskningen som väntade mig när jag kom hem från Miami. Men jag är en svag människa. Vissa saker växer man visst aldrig från.
Gör ett nytt försök till att sova...


Kallsvettig.

Har ni varit med om att ni pratat i telefon men en främmande man och hans röst gör er helt pirrig. Lite raspig, lite som om han precis vaknat upp och viskar nåt i ditt öra. En riktigt sexig röst. Precis det som jag upplevde nyss. Dra mig baklänges vad det helt plötsligt är märkbart att det var 10 månader sen sist. Gaaaahhhhh! Han vill jag ligga med!
Nu vet jag vad ni tänker... Bara för att han låter snygg så behöver han inte vara det. Men jag vet att han är snygg! Bildbevis.

Herregud.

Vad är det för fel på karlar?
Massor!
Antingen är de för på eller så är de inte intresserade.
Antingen är dom snygga och fåfänga så de blir fula eller så är dom bara inte attraktiva.
Antingen är dom desperata eller upptagna.
Antingen är dom korkade eller bara elaka.
Så, vi stoppar där för vi vill ju inte leta fel.
I natt har jag spenderat en timme med att förklara varför jag inte kan lämna mitt jobb för att åka till Kungsholmen för att kramas. Inte för att jag tror en sekund på att det bara skulle kramas.
Puh, det tar på krafterna att försöka förklara nåt självklart utan att dumförklara människan...

Eftertraktad?

Vad fint att jag är saknad.


Adrenalin.

Vi har en ny favorithobby på jobbet. Att skrämma varandra. Vi skräms hejvilt hela tiden. Enda gången jag tror att jag är säker är när jag är helt själv. Men nu är även den känslan av trygghet helt bortblåst.
Emma och Li säger hejdå och lämnar Kungen och jag sätter igång med att slutföra mina arbetsuppgifter. Allt är frid och fröjd och jag ska avboka en bokning som ligger i fronten. Från ingenstans så hoppar Emma och Li upp och jag har ALDRIG i hela mitt liv varit så rädd. Innan huvudet kopplade att det bara var Emma så hade tankar om att bli styckmördad och våldtagen redan etsat sig fast på min näthinna. Min puls överskred max och jag har fortfarande hjärtklappning.
Har kikat på min egna rekation på övervakningskameran och är glad att den inte också har ljudupptagning. Det hade varit för pinsamt.

2/7

Har nu iaf klarat av att cykla i två dagar. Ännu är vädret på min sida. Dock så säger prognosen att det ska bli regn i eftermiddag men jag håller tummarna på att det är uppehåll.

Nog om cyklingen!
Jag har fått komplex, vet inte riktigt vad som har hänt men jag känner mig så ful. Inget av den klädsamma solbrännan kvar, håret behöver färgas, ögonfransarna likaså. Ja. Hela jag känns bara dassig. Dessutom är det dags för lingonvecka. Är inte det roligt så säg!?
Behöver en makeover.


Abstinens.

Måste träffa min Gudson och det är nu!

Det här med att cykla!

Det var inga problem alls att cykla till jobbet. Hem däremot var en annan historia. Klart som fan att det gick bra till jobbet, det är en lång nedförsbacke. Då förstod ni va som väntade mig på hemvägen. Jävligt kul på en cykel utan växlar. Men nu har jag ju gett mig fan på att inte köpa nåt SL kort så då får jag bita ihop. Eventuellt köpa en modernare cykel. Jag återkommer med en lösning senare.


Lördags då!

Hur var utgången i lördags då?
Ja du, det var faktiskt bäst i år. För min del iaf. Fanns nog andra som inte hade lika roligt som mig men man kan inte alltid vara på topp.
Träffade iaf på massor av "kändisar" och det är verkligen mycket roligare om man är flera. Vissa gjorde mig rosenrasande och irriterad men jag sa ifrån direkt och släppte det sedan för att fortsätta ha en bra kväll.
Kvällen slutade med att en vänlig Maroccansk man körde hem mig. Låter lite läskig men det var det inte. Det var ekonomiskt.

My god!

Måndag igen. En ny vecka, arbetsvecka dessutom. Spenderade min dag med att fixa cykeln så jag ska kunna ta den till jobbet istället för att åka kommunalt. Ekonmiskt och hälsosamt, inte sant. Är faktiskt lite stolt att jag lyckades fixa cykeln själv. Det jag gjorde var att pumpa den, avancerat va?
Tränade också en sväng och det gick trögt men jag bet ihop. Ännu viktigare då att jag faktiskt cyklar.
Är så sjukt trött att allt går liksom i slowmotion. Måste börja fundera på om jag ska försöka ställa om på nåt annat sätt. För så här trött får jag nog inte vara på jobbet...

Gammal

Ser riktigt gammal ut idag. Det är ju alltid en kick för självförtroendet... Aja, lite sprit kan nog bota det. Ska in till Kungen för att äta middag med Jenny och Hedda. Sen ska jag ut.


Fascinerande

Det tog mig max 90 minuter att ta mig hemifrån pappa, checka in och flyga till Stockholm. Lite lagomt. Sen eftersom jag inte har någon tid att passa så bestämde jag mig för att ta bussen till Märsta och därifrån pendeltåget och avsluta med tunnelbanan. Vet ni hur lång tid den sträckan tar? Jo lika lång tid som det tar att transportera sig de 100 milen från Luleå. Är inte det sjukt så säg. Man brukar säga att man älskar att bo i Stockholm för man har så nära till allt. Det är en lögn. Det tar en evinnerlig tid att ta sig från punkt A till punkt B...


Hockey

Blir helt jävla galen av att titta på hockey, måste varit därför som jag slutade följa hockeyn. Jag har aldrig varit ett fan av Ryssland och nu har mitt hat stigit till nya höjder. Ryssarna filmar och våra svenska hjältar lämnar planen med brutna näsor. Domaren har nog gjort sin karriärs sämsta match och inte ens knatteligan kommer vilja ha hans insatser. Tur att man har andra planer imorgon så jag inte kan kolla på matchen mot Italien. Det är inte bra för mitt hjärta!!


Farmor

Idag har vi varit på Älvgården och besökt lilla Farmor. Hon var lika moderiktig som vanligt trots sina blygsamma 92 år på nacken. Idag var hon extra tjusig i en ullkavaj som hon fått ärva av någon som trillat av pinn innan henne. Farmor är också extra stolt över sina två pelargoner som hon vårdar med omsorg. Dom har blommat så länge! Att blommorna är av plast har hon inte riktigt listat ut eftersom hon vattnar dom med jämna mellanrum. Hon spenderat hela dagarna med att virka och det blir många dukar på ett åt ska ni veta!


Luleå!

Har nu gjort mig hemmastadd här hos pappsen. Han var snäll och hämtade mig på Kallax och sen fick jag i vanlig ordning väljs middagsmaten för hela vistelsen. Idag fick han laga oxfilé med potatisgratäng och imorgon ska vi koka Palt! Vi och vi, jag kanske hjälper till att skala potatisen så får pappa göra resten :)
Ikväll chillar vi hemma och ska se på hockeyn. Imorgon blir det ett besök på äldreboendet för att hälsa på farmor. Mys att få träffa lilla fågelungen. Hon är så liten farmor min! <3


Vilken härlig måndag!

Började min måndag med städa hemma hos Emma, var riktigt kul och det blev stor skillnad. I nästan tre timmar höll jag igång. Tappade lite fart när Emma serverade mig och Carlsson rosé. Rosévinet övergick till sprit och skrattlystnaden var i full gång. Vi jämförde hårväxt och svullnade i oss skräpmat innan klockan ens slagit 17. Jag däckade hemma kl 19 och sov i 15 timmar. Idag har jag mått prima ballerina och jobbat. Inte helt fel med en dagfylla på en måndag. Det kommer vi göra om!


Återigen en söndag.

Tre timmar innan jag får stämpla ut och bege mig till öder för att städa i Emmas lägenhet. Längtar som en galning, vet att hon har stökat till ordentligt och då är det så roligt att städa! Jag är en sån där konstig människa som njuter av att få städa när det verkligen märks att man gör skillnad. När jag är klar med städandet och Emma valt att stiga upp så ska vi ta en promenad hem till mig och så ska jag laga mat. Ädelostkyckling står på lunchmenyn. Vi får se om vi har turen att få sällskap av Carlsson också. Vore trevligt. :) Snart är det dags att sätta på lite kaffe så man kan får i sig lite koffein inför kraftansträningen som väntar på Söder.
Hörs!

Motvind

Korta sträckan jag springer är på 5 km och går runt. Så kan någon vara snäll och förklara varför jag hade motvind hela tiden? Så snabbt kan väl inte vinden vända! Blev trots motvinden en hyfsat snabb runda. Bränner i hela bröstet nu, märks att man inte är van vid den kalla luften.


Formkoll.

Snart är det juni och då har jag som mål att vara nere på 65 kilo. Jag är 3,5 kilo ifrån det nu men så länge jag inte gör över 70 kg igen känner jag mig nöjd. Jag tycker jag är i god form, inte vältränad men på god väg dit iaf. Nu ska jag ut och springa lite.


Fredagsmys minsann!

Alla har vi vår egna variant på fredagsmys. Jag skulle vilja sitta med ett glas rose på en uteservering med infravärme men eftersom jag jobbar så går det inte för sig. Jag har iaf piffat till mig lite och ska istället ska jag bjuda min systerdotter på bio. Här vankas det romantiska dramat The Lucky One. Ska dessutom unna mig lite popcorn men då blir det ingen riktig mat idag utan endast måltidsersättningar.


Bäst att jag skyndar mig!

Carlsson blir så arg om jag inte har bloggat nåt, bäst att jag skyndar mig så hon har nåt att läsa när hon äter frukost...
Har varit väldigt duktig den här veckan vad gäller mat och träning. Hoppas på att veckans också avlutas med flaggan i topp. Igår provade jag att promenera till jobbet och det var tidskrävande vill jag lova. Tog nästan två timmar att gå till Stureplan. Var dessutom jävligt kallt igår men jag fick en rejäl skopa med frisk luft.
Idag så tänkte jag ta det lugnt, det hade jag visserligen tänkt alla morgonar innan jag gått och lagt mig. Men likförbannat så har jag vaknat runt 17 och haft kryp i kroppen. Det är det fina vädret som sätter käppar i hjulet för min skönhetssömn. Vill inte sova bort dagarna men måste ju det för att orka jobba. Varit ovanligt trött hela den här veckan och Carlsson tror att det är en vårdepp och jag börjar nästa hålla med henne. Nätter kryper fram och jag har svårt att motivera mig till att göra mer än vad som behövs. Men även jag får väl ha sämre dagar?
För övrigt så längtar jag efter en riktig tjejkväll, som börjar med middag och avslutas med en sjuhelvetes baksmälla. Undra om nån annan är på? :)

Nytt jobb?

Fick en impuls och sökte ett nytt jobb idag. Måndag till fredagjobb. Svenssonaktigt, men så skönt det skulle vara! Vi får väl se hur det går, de ville ha någon med erfarenhet av hotellbranchen och det är iaf något jag verkligen besitter. Jobbet rekryteras via Proffice så jag vet inte mer än att företaget ligger i stan. Spännande och se om de hör av sig :)


Trött och träna.

Jag var så trött imorse när jag kom hem att jag trodde att jag skulle kunna sova för evigt men jag var klarvaken redan vid halv fem. Åt en måltidsersättning och drog till gymmet för en halvtimme på löpbandet. Åkte in tidigare till jobbet, fick lite massage av Emma och åt Ica-to-Gos fantastiska Fetasallad. Man uppskattar verkligen mat så mycket mera nu efter alla dessa bars och smooties.


RSS 2.0