Fortfarande med ett leende på läpparna.

Det blev en lite middag med kaffe på maten för mig och Carlsson. Först så läste vi om alla de 30 öarna i Kykladerna och listade våra favoriter. Sen gällde det att gallra för vi ska bara vara borta i tre veckor. Vi vet redan nu att det kommer bli helt fantastiskt! Alla problem löser sig alltid för oss. Hittar vi inget hotell så sover vi väl på stranden, hittar vi ingen linjebåt får vi väl lifta med någon fiskare. Vi klarar oss alltid. Får vi ont om pengar så ringer vi vår sugardaddy och ber honom möta upp oss, ja inga problem saknar en lösning.
Öarna som ska föräras med vårt besök blev slutligen:
Serifos
Milos
Folegandros
Amorgos
Santorini
Dessutom har Carlsson fått för sig att vi ska vandra, så nu ska vi köpa såna där riktigt fula sandaler. Ni vet dom med karborrespänne? Usch, hemska tanke! Det gäller ju att prioritera vad man tar med sig när man ska leva i ryggsäck men jag vet att våra packningar kommer komplettera varandras. De har de alltid gjort!
Till kaffet så kollade vi på gamla bilder och skrattade åt fördärvet för det är ingen idé att gråta nu åt hur man såg ut för tre års sen. Prellan hörde oss väl i receptionen för jag skrattar tydligen ganska högt :D
/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0