Hot hot hot!

Har legat ute och pressat i solen i två timmar nu på morgonen. Gäller att passa på när det väl visar sig från sin bästa sida. Snart blir det till att åka till jobbet. Hungrig är jag, pallar inte med mer skräpmat efter helgen så jag funderar på att bara käka frukt eller grönsaker. Vi får se hur det går med det... ;)

P&L action!

Här kommer lite bilder från helgen som var. Grym helg med helt underbart väder och sköna människor! Parkhäng med massa öl, "lite" rosé med sprite i PETflaskor och väldigt många kebab med bröd. En bra summering...
                 

Bäst av alla som spelade tyckte jag Volbeat var. Erik Hassle var inte heller så pjåkig. Men en gång är ingen gång och två är lika med noll! Så med andra ord. Första men definitivt inte sista gången som jag gick på Peace&Love!

Full igår... Full Ida(g)

Så ser livet ut! Inte bakfull en enda gång än. Fantastiskt! Redan druckit tre glas rosé och livet är verkligen på topp! Hinner inte mer nu!

Dagen har bara börjat!

Igår var det toppen! Milslångkö in i öltälet när Volbeat spelade... Men det är inget som jag och Lina inte kan flörta oss förbi... Tur att man är tjej! Volbeat var helt klart bäst igår. Keane var helt okej. Nu har dagen knappt börjat men man har hunnit steka några timmar i solen och druckit en öl.

LIVET LEKAR!

Dag ett av fyra.

Igår så var första dagen på Peace & Love festivalen. Började med att cykla från Lina syster in till stan. Skulle cykla med ölen i handen och kom på den brillianta idén om att man skulle kunna sätta fast ölflaskan bland växlarna på moutainbiken. Hinner cykla ca 10 cm innan jag i ögonvrån ser att ölflaskan håller på att rasa. I mitt dimmig tillsånd så anser jag att det är en bättre idé att rädda ölen än att koncenrera sig på att cykla. Resultat blir så att jag så gott som ramlar. Fastnar med handen/hela armen bland växlarna. Gjorde rätt så ont. Men det viktiga i det hela är iaf att ölen spillde vi inte en droppe av. Hela högra armen är nu iprincip blåtonad. Inga konstigheter!???

Igår så såg vi Hoffmaestro. Var på tok för mycket folk där. Fullt kaos. Några till akuten. En kille som står på alla fyra i en uppförsbacke och spyr. Resultat: Kräket rinner ner för backen på honom??? Kul.... Spyr du??? hahaha Nu blir det lite stek i solen och sen ikväll så ska vi se Promoe, Volbeat, Keane och Motley Crue. KOmmer blir en bra kväll det här!

Jobb men sen!

Nu ska det jobbas i 8 timmar men sen bär det av. Har fyra härliga dagar med party framför mig. Jag och Lina. Rockstar utav bara helvete! Mohahaha!
Får se om jag lyckas göra några inlägg under veckan, kameran är packad så bilder kommer ni att få :)


Fortfarnade panik!

Lite mer organiserad panik bara... Har inte varit hemma mer än 50minuter och har redan satt igång tre maskiner tvätt. Ibland ska man ha tur, och idag var den dagen när båda tvättstugorna var lediga på kvällen. Ett under! Dessutom har jag på dessa 50 minuter hunnit städa badrummet samt dammsugit lägenheten. Ibland är det bra att man bor på endast 26 kmv. Dessutom har jag hunnit rensa kylskåpet. Got damn Im good! Nu väntar jag på tvätten sen blir det in till centrum för att sola och handla lite förnödenheter så som bomullspads.... (Viktig info!) Efter det så blir det till att tänka så det knakar, för nu ska man packa ner kläder så man klarar sig i fem dagar. Man måste även räkna med oförutsedda händelser så som ett ölregn eller spöregn. Men känner jag Lina rätt så har hon regnstället med sig. Man får dessutom inte glömma kameran eller biljetten till P&L, då kan det sluta illa... 

Jag får ju inte glömma bort att äta idag heller. Lite sugen på grillad kyckling idag, kanske med lite potatissallad?   

Panik!

Alltså. Jag hinner inte med!

Jag ska jobba, tvätta, städa lägenheten, sola, packa.
Okej strategi: Jobba fram till max 18:00. (nu hoppas vi på strukturerade gäster), snabba sig som fan hem för att tvätta. Tvätttiden börjar kl 18. Under tiden som jag tvättar ska jag då sola, städa badrummet, diska samt dammsuga.(Vill inte komma hem efter en fyradagars fylla till en stökig lägenhet) När jag väl tvättat klart så måste jag packa. Åker direkt till Borlänge efter jobbet imorgon. Så det gäller att inte glömma något. tur att man ska vara med Lina för vi brukar komplettera varnadra rätt så bra... :)  

Mamma: Kom hit och städa!

Vilken underbart trevlig dag.

Har varit på mitt bästa humör idag! Vet inte om det beror på mina 14 timmars sömn eller på den fruktansvärt otrevliga receptionisten som vi råkade ut för i Göteborg. Hon fick mig att aldrig vilja sluta le, för fy fan för att bli så dåligt bemött! Fler leenden åt gästerna!  

Snart bär det av till Borlänge, bara två dagar kvar. Dessutom är det bara 41 dagar kvar tills vi åker till Grekland.
Vem vet vad som händer på Peace & Love, skulle tro att det kommer bli ganska vilt... Jag känner ju mig och Lina... haha. Vi får väl se om man träffar någon som man träffade i Göteborg? Lina har ju gett bort mitt nummer så vi får väl se vad som händer. Hon är för övrigt min personliga sekreterare. ;)
Spännande spännande.

Nu blir det tv, lite aldrig fucka upp och sen lite sömn.

Fredag, lördag samt söndag.

I fredags var det ju Midsommarafton och jag begav mig till Frösunda för att fira med syrran och deras vänner. Mycket trevlig kväll men alldeles för många torra göteborgsskämt och snaps. Inget man inte klarar av iaf. Var en bra uppladdning inför resan till Göteborg, var hemma lagomt till 01:45 för att blunda några sekunder för att sen göra sig redo för Sveriges framsida.

Lina var taggat till tusen och vi var på väg.

Under en så här lång bilresan är det viktigt med vätskekontroll!

Fem timmar senare var vi iaf framme och vi åkte lite karuseller på Liseberg. Lite tråkigt att det var så sjuk mycket folk på Liseberg. Annars så var det roligt. Lina vann så klart choklad!

Begav oss till hotellet, duschade och fixade. Käkade míddag på hotellet och sen förkrökade vi lite på hotellrummet innan vi gav oss iväg mot avenyn. Väl där blir det bara jag och LIna kvar, två tjuriga dörrvakter som ansåg att vi inte var tillräckligt gamla, men hallå! Var inte bitter på oss för att du är gammal! Tredje gången gillt och vi kom in. Riktigt bra drag! Nu i efterhand så har vi reflekterat över att vi var väldigt populära, förmodligen för att vi var två av väldigt få tjejer på det här utestället. Vi trivdes som fisken i vattnet iaf. Göteborgare visade sig vara riktigt trevliga. Och det som hände efter att krogen stängde, stannar i Göteborg...

Nu ska jag försöka sova igen två nätters sömn, så skit i det, gonatt och sov gott!

Midsommar!

Midsommar är här men all sin härlighet. Dvs. Inte bra men inte dåligt väder. Blåsigt och alldeles för få grader på termostaten. Men som alla vet vid det här laget... ingen Midsommar utan regn! 

 S is for the simplety
E is for the ecstasy
X is just to mark the spot
'Cause that's the one you really want

Yes, sex is always the answer, it's never a question
'Cause the answer's yes, oh, the answer's yes
Not just a suggestion, if you ask a question
Then it's always yes, yeah

Från S.E.X med Nickelback.

Well she ain't no Cinderella
When she's getting undressed
‘Cause she rocks it like the naughty wicked witch of the west
Far to pretty to be giving it cheap
That's why she's making six figures working three days a week
Yeah she'd even break a promise in the promise-land
She didn't make it this far by just shakin' hands
She'd take your money make it twice is hot as anyone can
She didn't make it this far by just shakin' hands

Från Shaking Hands också med Nickelback.

Grymma låtar! Rockigt med många bra texter!

To wear or not to wear?

Det är frågan.
Hade inte tänkt att ta med mig hela garderoben ner till Gbg, så nu står det mellan dessa outfits.



Svart cocktail klänning med svart tyll samt en vit spetskant.



Lite mer casual: Favorit jeansen med en silvrig paljett-topp.



Jeanskjol med en svart topp med broderier.



Vita tajta jeans och en tubtopps korsett. (dålig bild)

Förhoppningsvis så med rätt klädsel ska jag kunna hitta något liknade den här:


Den här grekiska guden vet jag inte ens vad han heter.... Men helt seriöst så räcker det om man skulle råka stöta på någon som liknar honom lite. :P
Hittade även den här bilden sen sist den var party. TREVLIGT.


Tycker själv att man har stilat till sig lite de senaste åren.... Kolla själv... hmmm....

Frisyren är nog den jag är mest stolt över... eller skiten runt munnen... Har lite svårt att välja... hhahaha


Hjälp mig nu välja kläder!  


REGNET BARA ÖSER NER...

Men inte ens vädret kan rå på mitt goda humör. Eftersom vi ska åka till Göteborg så har jag inte någon större lust att fira midsommar. Det ska ju dessutom regna imorgon så det gör ju inte saken direkt bättre. Idag har jag varit ganska så huslig. Tvättat och lagat mat. Har gjort köttfärssås till ca 100 pers så är det någon som är hungrig så är det bara att komma förbi.


På lördag så bär det av!

Nu har vi bokat hotellrum och beestämt oss för att vi verkligen ska åka till Göteborg på lördag. Lina ska också följa med :) Fler delagare= Mer roligt! Vi kommer åka ganska tidigt på lördag, gå på Liseberg och sen party all night loong!! All Night long! Haha okej... Jag har varit på systembolaget och hämta mina och Linas närmsta kompisar. Du vet dom som alltid är med när det vankas fest.... ;)

 

Utan dessa brukar det bli ganska så tråkiga fester....

Nu ska jag B.u.s:a mig lite mer så man är snyggt brun tills det bär av. Navid den jäveln har ju varit i Grekland och ser ut en pepperkaka. Blev ju rädd för mig själv när jag stod brevid honom. Dags att göra något åt det!
Puss puss

Gbg?

Kanske blir Göteborg på lördag. Skulle vara väldigt roligt ifall det nu skulle bli så. Lite Liseberg och festa natten lång på Avenyn.  Låter inte så tokigt!

Njuter!

Började dagen med att klippa mig. Precis samma frisyr som de senaste två gångerna. Men jag trivs bra i den, så varför byta?? Här har ni resultatet:


 Lyckades ta mig genom stan utan att shoppa idag, vilket är en merit när man precis har fått in lönen på kontot. Efter klippningen åkte jag ut till jobbet för lite möten samt sommarlunch med alla i personalen. Synd att vi inte alltid äter tillsammans, för det är verkligen jätte trevligt. Kul att Navid är tillbaka på jobbet också, så man har nån som man kan driva med. Stället är faktiskt inte lika roligt utan honom. Bidrar med många skratt. :)

Idag ska jag försöka engagera mig i mon solbränna, eller rättare sagt, avsaknaden av solbränna. Tänkte ta en tur till solariumet och sen smörja in mig med lite B.U.S.


En lång dag med bra avslut.

Har varit en lång dag på jobbet med mycket att fixa och dona. Märks att det börjar närma sig semestertider, alla har massor med saker att avsluta så fort som möjligt. Nu är jag iaf ledig fram till måndag, sk ain till jobbet en sväng för lite möten men annars så tänkte jag hålla mig borta därifrån.

Imorgon så ska jag klippa mig, tiden bara springer ifrån en. Helt plötsligt var det 8 veckor sen jag klippte mig. Hur hände det? Jag som inte skkulle shoppa något den här månaden kom idag hem med ett par skor samt en ny sjal... Det gick ju som planerat?




Hur som helst så gjorde jag inte av med mer än 268:- på shopping idag så det räknas ju inte. Kan ju omöjlig kvalificeras som shopping om det går under 300:-...?? Skorna tänkte jag jobba i i sommar. Så det är faktiskt något nödvändigt ont. (okej, jag vet att jag köpte nya jobbskor för tre veckor sen men dom går inte att gå i en hel dag... )

Käkade även middag med Frk Carlsson idag på Pizzahut, självklart fick vi i oss lite vin också. Vi gjorde som vanligt och pratade om jobb och åter jobb. :)

Go´natt på er!

Är jag kär?

Mina kollegor undrar om jag är kär...? :) Svårt att äta, svårt att sova, svårt att koncentrera mig. Vet ni vad? Dom har rätt! Det finns bara en för mig. Ni vet säkert vem det är?
Efter ett långt uppehåll ifrån varandra så har vi äntligen hittat tillbaka till varandra. Allt känns så bra, vi kommer vara tillsammans för alltid nu. Finns inget som kan komma emellan oss. Tiden ifrån oss har fått bandet mellan oss att blivit starkare och mer tålmodigt. Vi har planer för sommaren och vi känner att det ska bli skönt att vara på tu man hand. Nu börjar man dagen med att prata med sitt hjärtat och det sista som man gör innan man går och lägger sig är säga gonatt till den man bryr sig om. Finns ingen härligare känsla än att skratta tillsammans med den som man kommer spendera restan av sitt liv med. Åh, vad jag längtar tills nästa gång vi ses.
Puss mitt hjärta!

Tur man har kontakter.

Ja du, när livet tar oväntade vändningar så är det bra att man har kontakter. 

 Spännade saker händer hela tiden, synd bara att man inte vet om det. Patetiskt. Okej, skit i det nu. Det tar vi tar i imorgon. Nu så ska jag njuta av min första kväll hemma på många dar. Tror att jag ska se på en film men första så är det till att bli huslig för jag måste fålla upp mina arbetsbyxor.  Återkommer.

Långledigt.

Nu så ska jag jobba måndag och tisdag men sen så är jag ledig fram till måndag. Midsommarfirade ska det bli. Tror att jag ska hem till F&C i Frösunda. Kan nog bli rätt så trevligt. Synd bara att Lina är i Dalarna och att Fröken Carlsson ska jobba. Det är inte bra. Vill ju helst vara med mina brudar. Inga konstigheter.





Världens bästa tjejer. Alla kategorier!

Helgen är över.

Jag har sittit och kikat lite på facebook och en dag som denna när regnet bara öser ner så skriver nästan alla något om vädret. Jag vill ju självklart inte stå ut från mängden så jag har oxå uppdaterat min facebookstatus så att den handlar om vädret. Är vi svenskar verkligen så tråkiga att vi inte har något roligare att prata om än väder? Vädret är en klassiker som man dra till med om man inte känner den man pratar med särskilt bra. Men alltså, vore det inte roligare och fråga lite mer intressanta saker istället? Här kommer några förslag på vad man kan prata om när man känner att väderprat är på gång...

- Bilen går bra? (okej den är fan inte mycket bättre än vädret... )  
- När hade du sex sist då? (funkar nog mest på yngre människor, ingen vill ju tänka på att äldre människor har sex.. )
- När kräktes du sist på fyllan då? ( den här gillar jag nog mest, vem har inte en fylle-historia att berätta?) 

Tre ganska så bra förslag, för varför prata om vädret när man kan få höra en saftig fylle-historia?
 

Hemma igen.

Skönt.
Läste hela tågresan, hade velat vara kvar på tåget i några timmar till, var skönt att vara ensam och inte tänka på något. Nu blir det en kopp te och läsa lite till innan det är dags att sova. Tror inte att det kommer bli så många timmar sömn i natt, tankarna bara snurrar så fort det blir tyst. Har iaf lagt in Nickelback senaste cd i mobilen och det är ett bra sätt att tvinga bort tankarna på.
 

Stabilt.

Läget har inte försämras men inte heller förbättrats. Men läget är stabilt så nu åker jag åter till Stockholm. Bra att man jobbar för då får man annat att tänka på. Tåget går om en timme. Kryper i hela kroppen på mig bara för att jag är i Dalarna. Usch.

Syster dyster...

Nu var man hemma i Dalarna, blev en panik vistelse hit pga av att syrran ligger inne på sjukhus. Hennes lever vill inte vara med och leka längre. Dom vet inte riktigt vad det är än, men än så länge så har hon fått antigift mot Paracetamol... Hon har dessutom blivit flyttad från Avesta lassarett till Falun. Om det inte levervärderna blir bättre snart så måste hon få en ny lever. Lillebror verkar vara beredd att ge upp halva sin lever. Stort av honom. :) Han är bra snäll han.

Har gråtit många tårar idag, har ont i huvudet av all spänning. Imorgon får vi förhoppningsvis veta mer. Vi ska in och besöka syrran imorgon. Har även tagit med oss Lilla Johannes. Han förstår nog mer än vad man tror den lille... :( 
Usch känner mig hemsk som bara lämnade jobbet i all hast. Esther som är för snäll för sitt eget bästa, tog mitt pass. Du är en ängel som inte är från denna värld. 

Tack till alla som har funnit där idag och kommit med uppmuntrande ord, jag uppskattar allt ni gör. Ett extra STORT TACK till Johanna som är den som jag håller i när det blåser. Pusspåre!

 

NU SÅ!

Resan är nu bokad! From den 2: aug får grekerna se upp, då går ingen säker!
LÄNGTAR!

En bra dag tror jag minsann??

Visst är det en bra dag? Lite halvkasst väder men man ska ju trots allt jobba så vad spelar det för roll? Jag ska möta upp Carlsson om en liten stund för att kolla på resor inför semestern.

Åhh, det finns så många bra låtar just nu som jag har fastnat för... ex: Gotta be somebody med Nickelback eller Daughtrys nya låt No Surprise. Härligt när man får lyssna sönder nya låtar. Spotify är guds gåva till alla som gillar musik. Gratis är gott!


Samvete.

Pratade med min systerdotter idag, inget roligt samtal. Fick mig att tänka. Tänk om... Vilket dåligt samvete jag kommer ha då, vill jag leva med det? Så för att visa att jag på något sätt tänker på hennes mamma så skickade jag ett sms:

-Hörde att du ligger på sjukhus.
-Hoppas du blir bättre snart så att du kan ta tag i ditt liv.
-Går du och dör så slår jag ihjäl dig... 

Kanske är själviskt av mig, men på nåt sätt så vill jag visa henne att trots att jag inte har hört av mig så går inte inte en enda dag utan att jag tänker på henne. Jag vill ha min syster tillbaka, vem det nu är? Den som hon är nu är kanske den som hon egentligen är? Jag vill att mina syskonbarn ska ha en mamma som dom kan lita på och anförtro sig till. En mamma som finns där för att trösta, uppmuntra och uppfostra. Tårarna kommer och det känns inte som någon större idé att försöka stoppa dom...
/Ida   


Money money money!

Wohoo! 13.555:- det var en helt okej återbäring på skatten! :)
 För dessa pengar skall det bli Grekland och en massa öl på Peace & Love.



Vi har nu förmodligen bestämt att det blir Halkidiki som får äran att besökas av Fröken Carlsson samt Fröken Sundström. Hotellet som vi har spanat in oss på är inget märkvärdigt, men det har det mest väsentliga. Balkong, pool och gångavstånd överallt. Åhh, det är hela sex veckor kvar till dess att man får åka till Paradiset. Men det är ju tur att det händer en del saker innan dess, man får ju se till att hålla sig sysselsatt... ;) 

Kinamat!

Idag blir det lunch med Carlsson på Kinakrogen, åh vad jag ska äta vårrullar! Mums.

Jag idag:



Trots att man sover minst nio timmar per natt, så ser man fortfarande lite trött ut... Hur är det möjligt?

Tomt...

Har egentligen inget att blogga om idag. Lina har åkt till Dalarna nu för sommaren, så nu kommer jag inte träffa henne mer innan Peace & Love om två veckor. Tur att jag har Johanna igen, inte för att vi kommer hinna träffas iaf... Vi jobbar ju som idioter båda två. Rätt så skönt att det är halvkasst väder, då gör det inget att man jobbar. Mest skönt. Som ni märker har jag inget att skriva om... babblar bara på...

Har inte hört av något från Herr X, hade faktiskt hoppats på att slippa det så det är rätt skönt. Jag menar, hur säger man till någon på första dejten att människan har så dålig andedräkt att man helst vill vara på minst två meters avstånd? Det är ju en sak att säga en sån sak till någon som man har varit tillsammans med ett tag, typ: Hjärtat, du har kass andedräkt. Kan inte du vara rar och borsta tänderna? Funderar ganska mycket nu, borde jag ge Herr X2 en chans? Inte han med taskig andedräkt då alltså. Jag vet Johanna att du kommer sitta en meter ifrån då med fetaste solbrillorna och vaka över mig som en räddare i nöden. Varken du eller jag har en bra känsla över Herr X2 men alla är väl värda en chans?

Hmm, tåls att sova på.

Svagheter.

Jag erkänner.

Jag tittar på Hem till gården. Jag gillar faktiskt Hem till gården.



Den härlig med den här serien är att om du missar att titta i tre månader så gör det inget. Alla har varit tillsammans med alla. Alla har varit osams med alla. Alla är släkt med alla. Ja, ni förstår. Det är precis som i verkliga livet... hahaha.
Snart bär det av till jobbet, är inne i ett jobbstim just nu känner jag. Det är roligt att jobba. Kul att träffa folk och vara social.

Ännu en dag till ända.

Idag så har jag varit på mitt bästa arbetshumör, min arbetsplats skiner och det var med ett leende som Theo kom in till jobbet idag. Skönt att någon uppskattar att det är rent och snyggt. Tycker att det  är som roligast att städa när det verkligen behövs. Är en sån som det kliar i fingrarna på när man kliver in i en ungkarlslya eller typ studentlägenhet. Man vill bara ta tag i skiten och röja järnet. Hemma hos mig är det ju alltid oklanderligt välstädat. (Hehe okej Lina, inte alltid när du kommer men för så gott som alla andra...) Men det är fortfarande aldrig roligt att städa hemma.
Hemma hos moi!



Okej nog pratat om städning. Jobbar imorgon med men börjar inte fören vid tre så nåt ska man väl kunna hitta på innan jobbet. Men jag känner mig själv ganska så väl, så jag kan tänka mig att jag istället sover tills dess att jag måste gå upp för att sedan göra mig klar i panik, men vem vet? Under kan ju ske??

Shoff!

Så var den här dagen slut, helt crazy dag på jobbet. Mycket att göra hela dagen. Inte så konstigt med tanke på allt som händer i stan i helgen. Brucean, nationaldagsfirande, Sverige-Danmark, volvo ocean race... Do I have to continue??? Men det är kul när det händer lite. Hellre det än att sitta och rulla tummarna. Cyklade hem fort för att se andra halvlek av fotbollen. Sverige har haft lite bra chanser i andra halvlek, men fy fan för Källström som inte satte straffen. Ajabaja!

Det är en dag imorgon också, så man kanske skulle sova? För ovanlighetens skull... ;)

Bite the dust...

Just det, det är vi alla kommer få göra så småningom. Men ikväll så ska iaf ha fredagsmys med mig själv. Film, chips samt dipp. Mums. Var in och fikade med Lina i Hornstull idag, vi solade lite och sen promenerade vi till Slussen. Skönt att komma ut lite, men fan vad kallt det är ute. Brr..
Jag dagen till ära:



Nä, film dags nu!


Hur gick det igår då?

Jag och Lina möttes upp på Muggen i Götgatsbacken. Där satt vi och dreglade över den heta grekiska killen som jobbade bakom baren. Ögongodis av dess like! Vi kom fram till att vi skulle behöva en rejäl fest, för de helgerna som har varit har inte räckt till. 

Sen bar det av till Centralen för att möta upp Fröken Carlsson, vi tog oss en promenad och satte oss på nån sunkig och konstig kvarters krog i Vasastan. Rabarber, tror jag  den hette. Ett glas vin senare är vi äntligen på väg till den grekiska restaurangen. Massa god mat, och en trevlig servitör. En flaska rött, Fröken Carlsson som missar bordet... Men inte var vi väl fulla eller? Näää, inte alls?? Vidare till Park för lite dessert och ytterligare lite rödvin. Släng in fotbollslandslaget och sen så har vi våran kväll i ett nötskal. Jag åkte vidare till Tekniska högskolan och Johanna åkte hem. Blev inte riktigt som jag tänkt mig vid Tekniska. Stog ut i tre timmar, sen beslutade jag mig för att åka hem. Usch, men vad är detta som händer? Nä, honom kommer jag nog inte träffa igen.

Åker hem med sista tunnelbanan och mådde sisådär. Vaknade iaf och mådde bättre. *puh*.

Tre dejter.

Ska även fika lite med Lina nu, härligt med vänner!

Goodmoorning Högdalen!

Idag är en bra dag.

Förkylningen känns knappt. Jag har förmodligen två dejter idag. Först ut är Fröken Carlsson och vi ska ta en promenad för att sen äta grekisk. Plus att vi ska dricka vin, men det var ju en självklarhet. När jag och Carlsson anser oss klara så ska jag träffa Herr *. Jag ska få någon slags belöning av honom. Spännande! Nu ska jag bara inte banga ur den här gången. Och inte äta vitlök. 

Livet känns så mycket enklare nu, allt flyter på så bra. Skattepengarna kommer snart, man väntar på en löneförhöjning på jobbet.

Powernap

Okej, då har man somnat på soffan igen, inte är det nog med att man sover minst 9 timmar på en natt, nej. Man måste ju ta en "liten" powernap på ca 4 timmar också. Hur normalt är det?

Nu har vi bestämt att det blir Ullared den 17 juni. Vi åker ner och stannar en natt i Borås och sen så shoppar vi järnet den 18:e och sen bär det av hemåt igen för att fira midsommar. Förhoppningsvis så stannar Sofia kvar för att fira Midsommar med oss.

Åhh vilken tur.

Kan inte riktigt beskriva med ord hur glad jag är över att jag har fått tillbaka min Fröken Carlsson. Det har inte gått en dag utan att jag tänkt på henne och velat ringa henne. Nu får jag tacka hennes syster som övertalade henne till att ta kontakt med mig igen. TACK! Om jag skulle vinna några miljoner skulle du definitivt få en :) 

Så med andra ord blir det Grekland i augusti, vart vi hamnar får nog slumpen avgöra. Så länge det finns snygga greker, frappé, och en solstol med mitt namn på så är jag nöjd. Släng in lite fetaost och semester är en succé! Har lite andra saker planerade i sommar också. Mamma, jag och Sofia ska nog ta en sväng ner till Ullared innan midsommar. Sen blir det Peace & Love veckan efter det. Då Lina blir det party, du och jag på din moppe i flera dagar :)

Imorgon ska jag träffa Fröken Carlsson för att dricka lite vin. Har blivit mest öl under de senaste två månaderna. Vinet smakar inte lika gott utan Carlsson. Babblar på som en nykär tonåring. Men det är lite så jag känner mig, en girlfriend crush. Åhh, vad jag längtar!

ÖVERLYCKLIG!

DET FANNS BARA EN SAK SOM KUNDE GÖRA MIG LYCKLIGARE.
-JOHANNA

Hmm?

Var går man säker?

Jag måste vara trög?

Hur som helst så är det fortfarande tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Det är bara skit på tv, det har gått så långt att jag nu titta på Paris Hilton new BFF. Då förstår ni hur illa det är.
Här vill jag vara nu!


Bebisstjärt?



Ser ni bebisstjärten i bilden? Synd att det inte går att tagga som på facebook... *asgarvar*

Klent.

Idag är jag hemma från jobbet pga en förkylning. Jag vet, det är inte likt mig. Det sitter i bihålerna så jag har konstant skallebank... Har varit risig i mer än en vecka nu, och jag antar att det inte kommer bli bättre utan att kroppen får vila. Så det är vad jag ska göra idag. VILA.

Försöker...

Verkligen hålla mig vaken till åtminstonde 20:00 idag... Det.Går.Inte!

Vardagsbestyr.

Alltid lika roligt att:
-handla
-diska
-gå ut med soporna
-tvätta
-städa toaletten


Var är min hemmafru när jag behöver henne? Roligt när man spenderar hela helgen åt galej visserligen, men man ångrar det lite när man kommer hem efter en lång dag på jobbet och bananflugorna har invaderat lägenheten. Nu är bananflygorna evakuerade och mamma har varit här en snabbis. Dom hade nog fortfarande varit kvar (bananflugorna alltså) om det inte vore för min mani om att aldrig visa upp mitt hem från dess fula sida. Bara Lina som får se det, men det är bara för att jag vet att det börjar klia i hennes fingrar och så vips så har hon diskat. Det är ju inte för intet som hon är min bästa vän.

Har fått lite färg efter helgen så jag vågade gå utan smink till jobbet idag. Eller rättare sagt, jag orkade inte sminka mig imorse. Nä, det börajar bli sent för mormor (läs mig) så det är dags att läsa lite för att sen njuta av mina nio timmars sömn. Hur skulle man annars kunna se så här fräsch ut på helgen... ;)

 

/Ida


RSS 2.0