Nödvändigt!

Har inte tvättat på ett tag... Can you tell!?


Stilla

Igår var det vägning och jag hade gått upp 0,1 kilo. Inte så farligt men ingen minskning vilket är lite frustrerande.
Jag får fokusera på att jag faktiskt tappat 5 kilo och att det märks på kläderna jag äger. De sommarkläderna jag hade när jag och Carlsson var i Grekland i Augusti är inget jag kommer kunna ta med mig till Miami. Mina jeansshorts passar inte längre, sorgligt! Men jag har sparat en slant så jag kan köpa nytt när jag är i USA.


Tufft.

Att stiga upp 05:00 för att åka och jobba är fan tufft alltså. Jag har inga problem med att vara morgonpigg när jag är ledig men att stressa iväg till jobbet är inte roligt. Idag är det iaf bara jobb fram till 12, sen till Frösunda för att passa Lukas i nån timme. Efter det bär det av till Söder och hem till Emma, vi ska leka skönhetssalong. Färga utväxten, min är "bara" två cm...

Igår på gymmet fick jag till ett grymt bra styrkepass efter mina 5 km på löpbandet. Normalt sett brukar jag inte inte gilla att träna bland bodyfitness profilerna på gymmet eftersom det känns lite som om gammal är äldst. Men i och med att gymmet är helt nytt tänker jag se till att ta plats från början. Blev en hel del set för överkroppen, axelpress med skivstång, dips, frivändningar, latsdrag, rodd i maskin, biceps curl, marklyft med rodd, armhävningar på tå och en övning med kettlebell. Allt i tre set. Känns lite i övre delen på ryggen idag. Hade jag inte haft träningsvärk idag hade jag varit besviken! Ikväll så ska jag dra med mig Emma för ett pass på gymmet.
Vi hörs!


Riktigt bra helg.

I lördags var det kalas för lilla fina Ella. Hon hade på sig en supersöt klänning och uppförde sig som en riktig prinsessa. Blev även kvar på middag hemma hos syster och det bjöds på Tacos. Somna ovaggad efter 28 vakna timmar.
Igår hängde jag med Carlsson och vi tog en promenad till Vinterviken och shoppade lite i Liljeholmen. På kvällen låg jag på soffan och kikade på första delen av senaste Arne Dahl filmen. Det är verkligen en grym svensk kriminalserie!
Idag har jag jobbat och jag smet en timme tidigare från jobbet. Att det är sportlov märks tydligt...
Nu är det iaf dags att prova nya gymmet i Högdalen. Wish me luck!


Underbart!

Har precis packat väskan för att träna när jag vaknar. Tänkte åka in till 24/7. Dags för ett lite längre pass på löpbandet idag. Under onsdag och torsdag har det bar varit 30 minuters pass. Är trött i kroppen och fortfarande lite snuvig så det är väl därför det går tyngre än vanligt.
På söndag så öppnar 24/7 iaf här i Högdalen och jag längtar till mina lediga dagar nästa vecka då jag får träna på ett nytt och fräscht gym. Inget kommer vara insvettat och äckligt.
Det är sista natten för veckan och Emma kommer nog hålla mig sällskap större delen av natten eftersom hon ska jobba mina sista två.
Längtar grymt efter att få träffa familjen imorgon, känns som om det var jätte längesen! :)


Kunglig bebis.

Enligt tidningarna så befinner sig Kronprinsessan Victoria nu på BB. Skulle vara roligt om bebis föds på Claes och Fias förlovningsdag och Linas födelsedag. Då kommer man aldrig glömma den bebisen födelsedag! Men hon är ju förstföderska så det kan ju ta ett tag... Jag hoppas på en tjej, men tror att det blir en kille. Ska bli spännande att få se vad det blir!

Snart helg för min del.

Natt tre av fem på intåg. De två första nätterna har gått fort och har varit lugna. Igår fick jag fikabesök och fortfarande sjukt less på att det ska vara så mycket snack och så lite verkstad. Jag har ju återigen firat sex månader utan sex och anser att jag kvalificerats mig som oskuld igen. Det var iaf kul att snacka lite skit men nu byter herrn jobb så jag lär inte så så mkt mer av honom nattetid iaf.
På lördag morgon när jag går av min nattvecka ska jag åka till Frösunda, erbjöd Fia och Claes en sovmorgon och de var snabba på att nappa. Win-win tycker jag eftersom jag får hänga med min fina Gudson. Sen väntar 1-åra kalas för Ella, Anki är en hejare på att baka och det gör mig lite nervös. Många frestelser återigen! På lördag kväll så är det dags för Melodifestivalen igen. Jenny vill gärna se den tillsammans med mig men jag vet inte om jag kommer orka det eftersom jag kommer vara vaken hela lördagen. Lovade dessutom att vara chaufför åt greken på lördag. Somliga, dvs jag.. Gör verkligen allt för att få ligga ;)
Han kommer iaf inte anta erbjudandet, svårflörtad kille det där...


De små bli stora...

Värst vad syskonbarnen växer och blir stora fort! Tur att lillebror ska få bebis i höst så det blir en ny bebis att snusa på.


Allt annat än en bra veckan.

Veckan som gått har inte varit en vecka i hälsans tecken. Vare sig det gäller träning eller mat. Efter 8 veckor kom då alltså min svacka. Jag blev förkyld och kunde inte träna mer än i tisdags. Slarvat en del med maten. Eller mat har jag ätit men också en del godsaker och för mycket alkohol. Så nu är det nya friska tag igen som gäller. Det är okej att svacka men det viktigaste är att ta sig ur svackan igen och inte låta den förstöra allt det hårda arbetet du lagt ner. Fortfarande lite snuvig men halsen är inte öm längre och detta innebär att det är dags att träna igen. Tänkte för motivationens skull ta mig in till 24/7 och träna där. Borde vara lättare att hitta motivationen där än nere i Fritszelkällaren hemma...
Denna veckan jobbar jag dessutom bara 5 nätter, vilket känns som en semester om man jämför med förra veckans 8...

Hos Jenny på middag

Är nu hemma hos Jenny och ska käka tacos, dricka vin och kika på melodifestivalen. Sen nalkas båten, både jag och Jenny behöver gå banans inatt!


Vårdcentralen

Sitter i detta nu och väntar på att få träffa en läkare och på att få ta halsprov. Misstänker att jag fått halsfluss eller nåt liknande. Har hel tungan full av blåsor och rejält svullen i halsen. Kostar 200:- att få ett recept utskrivet, vilket jag tycker är helt absurt. Trodde jag betalade skatt och att det skulle täcka för min sjukvård...


Mama Mia

Tog mig i kragen och gick till gynekologen för att fixa nytt recept med P-piller. De kunde även hjälpa mig med att ta cellprov så nu slipper jag gå till vårdcentralen till min kallade tid. Passade även på att ta en klamydiatest mest bara för att jag ändå var där. Så nu är man besiktigad för Miami! ;)


Motivationsbild

På VV hemsida kan man göra sin egna motivationsbild.
Ingen grotesk skillnad direkt! ;)

Ny vägningsdag.

Nu går jag in i min åttonde vecka som viktväktare. Känner själv att jag slarvar lite med att notera om jag äter nåt onyttigt men jag tror inte det är hela världen eftersom jag bara äter mina aktivitetspoäng och låter min veckobonus vara. Det innebär i praktiken att jag skulle kunna äta en 200 grams chipspåse eller 300 g choklad utan att jag skulle bryta mot reglerna. Nu gör jag dock inte det, men det smyger ner en liten kaka eller nån dl mjölk extra på sin höjd.
Nu är det bara 41 dagar kvar innan jag är i Miami. Tror ni att jag kommer klara mitt delmål på 68 kg tills dess? Det tror jag! Hade en viktminskning på 0,9 kilo den här veckan! Så för första gången på 7 år är jag under 70-strecket!


Bara två nätter kvar!

Herremingud! Så jävla trött jag är, har dessutom en träningsvärk som är allt annat än bekväm. Ser fram emot att slippa åka till jobbet på måndag för att vara tillbaka där på tisdag...
Idag skulle jag ha tränat men sov för första gången den här veckan helt okej och då prioriterade min trötta kropp sömn. Så det blev en timmes extra sömn och laxmiddag hemma.


24/7

Det gick alldeles förträffligt bra idag på gymmet. Emma skötte sig fint men fick lite bannor av mig när hon försökte flamsa bort det hon tyckte var jobbigt. Det finns ju tyvärr inga genvägar till en vältränad kropp. Jag började iaf med att springa. Blev 5 km på 30 minuter. Fick bli en rejäl spurt på slutet för att hinna under 30 minuter men det gick. Extremt skönt att springa på ett stort och stabilt löpband istället för det som jag har hemma i källaren. Jag presenterade Emma för utfall och hon lyckades få till en bra teknik och det borde kännas för henne imorgon ;) Min träningsvärk har redan börjat blomma så kommer jag ner för trapporna imorgon när jag ska in till stan så är det för att jag ramlar... Imorgon skippar jag träningen för jag ska möta hela tjocka släkten för att äta middag på Mvseet för vår kära mor fyller år. Sen så ska Anki, mamma, Theo och Ella sova hos mig på jobbet. Ska bli mysigt att ha dem här :) För övrigt så har nätterna den här veckan varit överjävliga. Jag är helt slut efter nätterna men samtidigt uppstressad eftersom det är ca 15 minuter som jag har att äta, kissa och bara allmänt vila. Nu längtar jag efter helgen så det lugnar ner sig lite. Hoppas jag iaf! Nej, nu är nattkörningen klar så jag måste fortsätta jobba. Btw... Jag fyllde hotellet igår igen. Den fyllningen kommer jag ta åt mig all ära för, bara så ni vet!

24/7

Är på väg in till stan för att träna med Emma. Blir mitt första riktiga gympass sedan september så jag är riktigt taggad. Vi ska försöka lägga upp ett litet träningsprogram till Emma, hon är för övrigt jätteduktigt nu när hon kör shakes från Itrim. Håller hon bara i det här nu kommer kilona flyga av henne. Nästan så man tycker att det är lite orättvist eftersom man själv tappar vikt i snigelfart ;)


Sanslöst gott!

Dagens middag var ädelostkyckling med rödbetor och päron. Denna kycklingrätt är numera min favorit! Kan inte ens beskriva smakerna med annat än att den måste upplevas!


Ny vägningsdag

Det var återigen dags att ställa sig på vågen. -0,3 denna vecka och jag är glad att jag tappat vikt överhuvudtaget eftersom vi hade en tisdag med middag på stan med tillhörande vin, en fredag med utgång och middag samt en bakislördag med pizza och lösviktsgodis. Jag gick back ca 40 poäng men ändå tappat i vikt. Tack för det! :)


Inte bra.

Har känt de senaste nätter när jag försöker sova att jag har ont i kroppen. Inte på ett förkylningssätt utan mer näringsbrist. Insåg då att jag inte ätit mina B-vitaminer på två veckor och att det är samma sorts stickande känsla i kroppen. Var inne på Apoteket tidigare i veckan men då hade de slut och nu under nattveckan är det svårt för mig att hinna in innan jobbet. Jag bad iaf världens bästa Emma handla åt mig så förhoppningsvis blir det bättre om några dagar.
Jag hoppade över att träna idag eftersom jag sovit så dåligt. Får ta nya friska tag imorgon istället. Idag fokuserade jag istället mig på matlagning. Det blev chilimarinerade kotletter med en melonsallad. Smarrigt värre! :)


Nattveckan börjar tidigt.

Min kollega behövde vara ledig i helgen vilket innebär att jag börjar en natt tidigare. Är trött så trött och gjorde ett tappert försök att dölja mitt slitna jag med smink. Gick inge vidare, tycker att jag är spritplufsig sen i fredags...


Redo för kvällen

Har spenderat två timmar på att göra mig klar för kvällen. Ingen stress här inte. Känner mig riktigt nöjd med resultatet.


Lite beslutsångest.

Har haft lite beslutsångest angående kvällens klädval men fick en hjälpande hand så nu är jag klar. Det blir min nya pennkjol, skjorta och mina nya pumps. Är visserligen svinkallt ute så jag kommer dra på min benvärmare och mina stövlar till och från stan för att inte dö av köldskador. /Ida

Svettas som en gris

Blev en timme på löpbandet och det är en markant skillnad på hur mina knän mår med nya träningsskor. Inga skavsår heller vilket är väldigt förvånande. Men inte gnäller jag inte!
Verkar som om jag jobbat ordentligt på löpbandet, jag svettas som en gris iaf. Mys! ;)


Dagens lunch

Idag bjöds det på köttfärsgratäng med potatismos. Helt okej men jag hade gärna haft lite mer tuggmotstånd.


Dan före dan.

Vaknade återigen liiite för tidigt. Strax efter 06 slog jag upp mina blåa. Men vad gör det då? Jag är juutvilad och behöver väl inte sova mer än så antar jag? Fick iaf en tvätttid på morgon och besök av mamma och Lukas. Lukas härjade runt här hemma och jag bar runt honom i en stor IKEA påse. Vad gör man inte för att roa de små liven? Har även sett klart på den tredje filmen i Arne Dahls serie. Grymt bra. De blir bara bättre och bättre och nu måste jag vänta i tre veckor på nästa film... Var en sväng till centrum för att handla och strax är det dags att ta sig ner till gymmet. Är sjukt otaggad pga träningsvärken efter utfallen. Men jag SKA lida mig genom 30 minuter på löpbandet. Har dessutom fått en del kläder idag, arvegods från nån bekant till mamma. En del är lite litet men topparna kunde jag ha utan problem. Har sparat två kjolar i stl 36, så får vi se om jag någonsin kommer komma i dem ;) Pouss pouss

Uppskattad

Det är en väldigt behaglig känsla att veta att någon tänker på en. Att få sms som bekräftar det är också helt okej ;)
Nu på fredag när alla brudarna ska ut så möter min dejt och några av hans vänner upp oss. Jag har en bra känsla inför fredagen och ser fram emot att få en helkväll på stan. Vem vet vad som händer? Jag ska inte ligga men en kyss skulle jag inte banga på ;)


Dejten.

Var lite nervös inför dejten igår. Eller okej, jag var onaturligt nervös och hade ont i magen hela dagen. När jag satt och hängde vid receptionen med ett glas rött och väntade på att hans skulle komma så ringde han och berättade att han var på väg. Han lät väldigt trevlig och allt mitt nervösa rann av mig. När han kom så kramades vi och satte oss med varsitt glas rött i myshörnan längst in i lobbyn. Samtalet flöt på lätt och vi skrattade mycket. Jag hade bestämt mig för att vi skulle börja med ett glas vin och ev fortsätta med middag ifall det var trevligt och man fortfarande hade nåt att prata om. Vi hamnade iaf i Bakficka för att äta. Jag hade en riktigt trevlig kväll och det kändes som om man kunde prata om allt mellan himmel och jord. Killen i fråga levde upp till mina förväntningar och påminner en del om Ola Rapace till utseendet, vilket är ganska så trevligt. ;) Vid 22:30 så ber jag om notan och väljer att plocka upp den innan min dejt ens hinner reagera. Efter en liten protest så fick jag iaf betala. Men då fick jag lova att gå ut med honom igen, vilket jag gärna gör. Jag tog sällskap med Jenny hem till Högdalen och skiljdes från Filippe efter en kram. Väl hemma fick jag ett gulligt sms vilket bekräftar det jag trodde. Han är en bra kille. Vi får väl se när vi ses härnäst...

RSS 2.0