Jag ser likheterna...

... mellan mig och Felix Herngren. Ni som har sett mig irriterade eller arg förstår nog vad jag menar...


Jag kan inte sluta...

... lyssna på Inget stoppar oss nu.


Hörde den i morse och nu spelas den på repeat i mitt huvud. Blir dock ett sug i vintarmen när jag hör den här låten. Eller Jäger? Whatever! GE MIG ALKOHOL!

Skön slappdag.

Vaknade alldeles för tidigt i morse, kunde inte sova för att jag bara drömde samma dröm om och om igen. Så jag gick upp och bakade bröd och käkade mackor med fetaost och tomat. Det var en bra start på dagen. Vilade lite middag mellan 11.00-13:20. Vaknade med solen i ögonen, underbart! Duschade och gick ner till den bokade tvätttiden. Jag har tydligen inte tvättat på tre veckor, så då borde jag förstå att jag har kläder så jag klarar mig. Köpte thaimat på hål-i-väggen thaien som ligger 30 sekunder hemifrån och det var otroligt gott. Slog på stort och struntade att köpa det jag alltid äter och provade nötkött istället. Mumma! Nu blir det vågrätt läge på soffan tillsammans med Privat Practice.

Härlig lördag.

Träffade Maria igår för middag på Malmen. Det har en tendens att gå några veckor emellan våra träffar, men oavsett hur länge sen det var vi sågs så känns det som om det var igår. Sist vi sågs var innan jul och det har hänt ganska mycket på en månad. Fyra timmar så var vi uppdaterad av varandra liv. Det är väldigt skönt att prata med någon som man vet lyssnar och säger vad hon tycker, visserligen så har jag bara sådana vänner. På ett sätt så är det ju faktiskt som så att Johanna vet allt om mig, oavsett hur stor eller liten betydelse händelsen har i mitt liv. Så då kan det vara skönt att prata med någon som inte vet vad man åt till middag igår. Jag uppskattar alla mina vänner på olika sätt. Jag och Maria kommer så bra överens så vi borde träffas oftare, eller rättare sagt, vi SKA träffas oftare!

Till servicen på Malmen dock. Fruktansvärd. Den rödhårigabruttan som jobbar där har inget i servicebranchen att göra. Vi går ut för att äta och förväntar oss trevlig upplevelse. Det kunde man dock glömma igår. Om man kan sitta med tomt i glasen i 40 minuter utan att hon frågar om man vill ha något mer att dricka är det illa. Dessutom så hade jag inte ens ätit upp innan hon tog bort min tallrik. Maria hade beställt ostar till dessert ovh den lilla surpuppan till servitris var framme tre gånger och frågade om hon ville ha fram dom. Efter tredje gången så slutade hon fråga och bara tog in ostarna. Presenterade hon ostarna? Nej hon gjorde visst inte det! Fruktansvärt! Jag kommer inte äta där igen innan någon har avslutat hennes anställning. Ska skicka ett mail till hotellchefen och förklara att man inte kan ha människor som henne på ett serviceyrke. Bara en sån sak att man ska behöva be om att få mer vatten till vinet är väldigt ovanligt.
Behöver jag ens nämna att hon inte fick ett öre i dricks?

Åkte hemåt vid midnatt och stannade till i Slussen för att möta en av mina nya vänner. Härliga människa!  

 


Make up of the day.

Grund:
Cover all mix- Make up Store
Foundation true match- Lóreal
Bronzing power- Lancôme
Rouge Lush- Make up Store

Ögon: 
Mörkare skuggan, Crow- Make up Store
Ljusare skuggan, Hyacint- Make up Store
Highligter, Goldglow- Make up Store
Mascara, sensitive- Make up Store 

Läppar: 
Juicy tube, melon nr22- Lancôme

Resultat: 

   

Vad skulle man roa sig med i en timme innan en middag om det inte fanns smink?


God morgon Högdalen!

Jag är upp tidigt tycker jag, halv elva är ju helt okej tid att stiga upp på. Tänkte tvätta, men den planen gick i stöpet då båda tvättstugorna var upptagna hela dagen. Får väl städa lite här hemma och rota djupt in i garderoben för att hitta något att ha på sig ikväll när jag ska träffa Maria.
Nu har jag bröd i ugnen och tänker lyxa till det med en lång skön frukost framför tv. Borde träna, men halsen ömma lite så jag tror jag hoppar det. Dessutom är det -18 grader ute så det lär väl inte gå och ta sig någonstans med SL idag...

Löningshelg.

SUGER
Aldrig mer att jag går ut en löningshelg. Massa bönder som har fått lön som ska spendera allt på en kväll. Ohyfsade människor som inte förstår bättre än att stå i vägen. Ett bra tips till er som fick komma ut för att valla fåren idag, om det är fullproppat i baren så är det inte lämpligt med barhäng. FLYTTA PÅ ER!! 
Ett halvt glas vin sen gav jag upp. Ska vässa armbågarna för morgondagen istället.
Watch out...!


Before and after!

Before:

After:

Tänk vad lite smink kan göra! Guds gåva till oss shiftarbetare!

Kloka ord.

... från en klok kvinna. Min syster är en vis kvinna.
Tror nästa att jag ska ta hennes råd, det är vinna eller försvinna. Friskt vågat hälften vunnet! Dessutom så är det ett bra sätt att inte slösa tid på. Klart jag ska göra som hon säger! Eller? Nu kom fegisen i mig fram...

På tal om asfalt... Sökte ett jobb igår och ska på intervju på torsdag. Det är vad jag kallar snabba puckar. Jag gillar´t!


Im not fat im just... FLUFFY!


Kom ihåg det!

Halsont.

Rivjärn i halsen idag.
Började känna av det igår- varför kan inte sjuka människor hålla sig hemma så man slipper bli sjuk? Jag ska gå till jobbet och smitta dom som ev har klarat sig. Ska jag vara sjuk får alla gärna bli smittade. Jag är ond! Jävligt typiskt att det alltid är när man har en ledig helg som man ska få känningar av förkylning. Inte särskilt imponerande.
Hursomhelst så kommer jag trotsa den här förkylningen och infinna mig på Malmen ikväll efter att Frk Carlsson har slutat jobba. Vin sägs väl vara bra mot ont i halsen? Nu är det bestämt iaf.


Dagen som varit...

Sov som en princessa i natt på jobbet, rätt så okej att hab vändpass om man får sova på jobbet. Dagen gick ganska så fort idag, har dessutom sökt två nya jobb som verkligen är intressanta. Inget av dom är för Scandic och det är väl det som är mest spännade! Jag håller mina tummar och hoppas på det bästa. Det skönaste vore helt klart att man kommer närmare hem.
Kvällen höjdpunkt blir biggest loser och diskning. Älskar verkligen inte torsdagar... Men man får göra det bästa av det sämsta man har?

Beslutsångest.

Vad ska man ha på sig i morgon på min och Carlssons lilla AW?
Funderar på att ta min nya svarta topp som aldrig har fått sett Malmen?
 ToppTopp
Min är dock i svart såklart!

Kör nog bara jeans till, lagomt casual för en AW!


Osminkad.

Jag kan vara osminkad också...

För er som inte trodde det kom in till jobbet mitt en söndag...

Snön..

Vräker ner utanför mitt fönster, men vad gör det? Låt det snöa!
Idag är en helt underbar dag! Är på mitt allra bästa strålande humör, tänk vad lite en sovmorgon kan göra. Orkade till och med sminka mig för att jobba och det händer inte ofta nuför tiden... Ska sova på jobbet i natt, börjar tidigt i morgon. Men vem bryr sig? Underbara onsdag!


Rätt så roligt att leka med exponeringen :D

Joel Kinnaman

Han är förmodligen sveriges genom tiderna bästa skådespelare.

Att han gör rollen som infiltratör i Johan Falk-filmerna passar honom utmärkt, så jag var lite tveksam när jag skulle se honom som polis i rollen i filmen I skuggan av värmen. Men har är helt perfekt, min nya idol skulle man kunna kalla honom. Grät ganska många tårar till den filmen, fruktansvärt hemskt och det ligger en så nära om hjärtat. Filmen handlar om en polis som träffar en tjej som är fast i herointräsket, till en början så vet han inte om, sen handlar det om kampen att få henne tillbaka. Underbart vacker film.

Se och gråt.


Kan inte annat än älska!

Orginalet suger men den här versionen är helt underbar!


Sann lycka!

Chefen ringde och kollade om jag kunde tänka mig att jobba kväll i morgon! Jag jublade av glädje! Varje dag som man inte måste stiga upp 04:40 är en underbar dag.
Jag har sovit en lite stund på dagen, eller rättare sagt 3 timmar. En lagom tupplur :P 

Åh, jag kan inte fatta att vi åt gratis igår... Haha!   


Underbar dag!

Jag säger bara: Tack!
Det var en helt otroligt trevlig/rolig/underhållande/billig kväll igår.
Sen att det höll i sig hela vägen fram till lunch idag känns bara helt fantastiskt! Just idag mår jag bra... :)

Bjuder på två bilder från gårdagen. Innan the action started!


Äntligen!

I morgon är jag ledig, ska bli skönt att slippa stiga upp mitt i natten för ovanlighetens skull. Efter avslutat arbetspass idag så blir det träning (förhoppningsvis med Carlsson) och efter det blir det stan för middag och självklart lite vindrickandeMalmen. Middag äter vi mest för att vi måste och vin dricker vi för att vi verkligen MÅSTE! Åh så trevligt! Detta är och kommer bli en fantastisk dag! 

Vi ses på SÖDER!
 


Fosterställning.

Eftersom jag  är trött så blir jag även kelsjuk. Enda gången jag kan somna skedandes är när jag är full eller dödstrött. Men idag är en av de tillfällen jag skulle uppskatta det. Detta får idag botas med tidig sänggång i fosterställning.

Jag återkommer i morgon.
Over and out!


Gårdagen!

Det var en helt otroligt rolig kväll igår. Skrattade så jag fick spänningshuvudvärk samt kramp i magen. Inga konstigheter. Men när Anki min syster sätter igång med sitt härliga bubblande skratt så smittar det. Tänk att en felsägning som hår istället för hål kan göra så att man börjar gråta. Själv fick jag lära mig den hårda vägen att jag är 35 år och vägen 85 kilo. Tack storebror, jag älskar verkligen dig också!
Fantastiskt god mat, sushi och thai! Kan ju inte bli fel! Lille Theo hade en Louisedag men även jag fick mig lite kärlek från den lille spraven. När vi sitter och pratar om män i vardagsrummet så säger Theo (3år): KNEPIGT! Då höll jag på att dö av skratt. Daimstrutar kom på tapeten många gången och jag undrar fortfarande vem som bjöd in Claes?
/Ida


Inte bra!

Att sitta hemma en fredagkväll tär på mig!
Känns som om varje sekund är en förlorad sekund av värdefull humor, ironi och härliga vänner. Carlsson försökte övertyga mig om att jag inte missar något som inte kan upplevas någon annan kväll, men jag vet inte riktigt om jag håller med om det.  
Nu är det det snart dags att bege sig söderut för kalas.
Håll i hatten!


Laddar!

Kvällen idag blir ovärdig!
Men morgondagen bjuder på 30-års kalas! Ska träffa hela tjocka släkten och fira Anki som har fylllt år. Gillar släkten så det ska bli härligt!
Nu sitter jag och lyssnar på the Baseballs och diggar som bara den. Blev på strålande humör efter lite rockabilly!


Fan att man jobbar imorgon!

Sjuk igen?

Känner mig hängig som tusan idag. Kan någon vara vänlig att släppa lite på spännbandet som sitter runt huvudet på mig?
Tänkte att jag skulle ha fikat med Carlsson idag efter jobbet men jag känner att jag hellre åker hem för att äta och lägga mig tidigt. Inte så roligt kanske men vad ska man göra?
Vill bara hem så jag kan få sova!!


Deppig!

Kul att när man äntligen verkligen vill träna så kan man inte pga av JÄVLA blåsa! Hur dåligt är inte det?
Har sovit dåligt i natt, vaknat upp till och från och varit helt genomsvettig, undra vad jag har drömt?


Älskar den här låten!

En bra dag.

Jobbade lite idag, var inte ens trött trots lite sömn. Helt underbart! Man kanske inte behöver sova tio timmar jämt? Idag efter jobbet så träffade jag min syster Fia och min kusin Elin, tror att det kan ha varit ca sex-sju år sen jag träffade henne sen sist. Men nu bor vi ju alla i Sthlm så nu borde det bli oftare. Eller det ska bli oftare. :)

Nu sitter jag och gråter till Biggest Loser. Har VÄLDIGT svårt för män som gråter. Då börjar jag gråta. What to do? Bara torka tårarna, det kommer flera!

Skavsår.

Ni kan kalla mig halta Ida.
Har världens mest ocharmigaste blåsa på höger häl. Kan inte gå normalt. Har gått runt med en sko på jobbet. Ser ju helt normalt ut? Gud har straffat mig direkt för att jag tränade.

Hade jag haft en man så hade det här varit jag...
"Kära dagbok.
Till min födelsedag i år köpte jag en veckas personlig träning på det
lokala gymet. Även om jag fortfarande är i fin form sedan jag blev korad
till skolans främsta gymnast på gymnasiet för 33 år sedan bestämde
jag att det vore en bra idé göra ett försök.

Jag ringde till gymet och bokade upp mig med en personlig tränare som
heter Christo, som identifierade sig som en 26-årig aerobicsinstruktör
och modell för idrotts- och badkläder.

Mina vänner verkade nöjda med min entusiasm att komma igång! Klubben
uppmuntrade mig att föra dagbok för att kartlägga mina framsteg.
________________________________
Måndag:
Inledde min dag klockan 6:00. Svårt att komma ur sängen, men tyckte det
var väl värt det när jag kom till gymet och fann Christo väntandes på
mig. Han är något av en grekisk gud - med blont hår, underbara ögon
och ett bländande vitt leende. Woohoo!

Christo gav mig en rundtur och visade mig maskinerna... Jag njöt av att
titta på det skickliga sätt på vilket han instruerade sin aerobicsklass
efter min träning idag. Mycket inspirerande!

Christo var uppmuntrande när jag gjorde mina sit-ups, men min mage
värkte redan från att ha gått och hållit in den hela tiden han var i
närheten.

Detta kommer att bli en fantastisk vecka!
________________________________
Tisdag:
Jag drack en hel kanna kaffe, men jag tog mig till slut ut genom dörren.
Christo fick mig att ligga på rygg och pressa upp en tung skivstång i
luften och sen satte han vikter på den! Mina ben var lite vingliga på
löpbandet, men jag klarade de två kilometrarna. Hans belönande leende
gjorde att det var värt all möda. Jag mår toppen! Det är ett helt nytt
liv för mig.
_______________________________
Onsdag:
Det enda sättet jag kan borsta mina tänder på är genom att lägga
tandborsten på handfatet och flytta min mun fram och tillbaka över den.
Jag tror jag har ett bråck i båda bröstmusklerna. Bilkörningen är OK
så länge jag inte försöker styra eller stoppa.

Christo var otålig med mig och insisterade på att mina skrik störde
andra gymmedlemmar. Hans röst är lite för KÄCK så tidigt på morgonen
och när han skäller blir det ett nasalt gnällande som är mycket
irriterande.
Det gjorde ont i bröstet när jag klev på löpbandet, så Christo satte
mig på trappmaskinen. Varför i helvete skulle någon uppfinna en maskin
som simulerar en aktivitet så gammalmodig som hissar? Christo sa att det
skulle hjälpa mig komma i form och njuta av livet. Han sa något annat
skit också.
_______________________________
Torsdag:
Rövhålet väntade på mig med sina vampyrliknande tänder som
exponerades då hans tunna läppar drogs tillbaka i ett hajleende. Jag
kunde inte undgå att bli en halvtimme försenad - det tog så lång tid
att knyta mina skor.
Han tog med mig för att träna med hantlar. När han inte såg det,
sprang jag och gömde mig på toaletten. Han skickade nån spinkig
kärring för att leta reda på mig.
Då, som straff, satte han mig på roddmaskinen - som jag sänkte.
_________________________________
Fredag:
Jag hatar den där jäveln Christo mer än någon människa någonsin har
hatat någon annan människa i världshistorien!!! Dumma, spinkiga,
anorektiska lilla skitaerobicsinstruktör! Om det fanns nån del av min
kropp jag kunde röra utan outhärdlig smärta skulle jag slå honom
med den.
Christo ville att jag skulle jobba med mina triceps. Jag har inga triceps!

Och om du inte vill få bucklor i golvet, ge mig för fan inte en
skivstång eller något som väger mer än en smörgås!
Löpbandet kastade av mig och jag landade på nån slags kost- och
hälsoinstruktör. Varför kunde det inte ha varit någon mjukare, såsom
dramaläraren eller körledaren?
________________________________
Lördag:
Satan lämnade ett meddelande på min telefonsvarare och undrade med sin
retsamma, gälla röst varför jag inte dök upp idag. Bara ljudet av hans
röst fick mig att vilja slå sönder maskinen med min almanacka, men jag
saknade styrkan att ens använda fjärrkontrollen och tvingades ligga elva
timmar i sträck och se Väderkanalen...
________________________________
Söndag:
Jag har bett kyrkans taxi att hämta mig för gudstjänsten idag så jag
kan gå och tacka Gud att denna vecka är över. Jag hoppas också att min
man kommer att välja en rolig present till mig nästa år - som en
rotfyllning eller en livmoderoperation. Jag säger fortfarande att om Gud
hade velat att jag skulle böja mig, hade han spridit ut diamanter över
hela golvet!

/Ida

En favorit för stunden!


Bra låt att börja varje dag med!

Sova?

Inte så bra på att ställa om från att jobba Em till Fm, så jag får nog gå runt och vara trött idag. Men Herregud vad gör det? Var alldeles för mycket som snurrade innanför pannbenet igår när jag skulle sova. Ganska så trevligt att ändå tänka på en person istället för alla vardagsproblem. 
Tror nog jag ska mysa till det med en Chai-latte på väg till jobbet idag. 
Vardagslyx!  


Frustration!

Åh, jag ville verkligen!
Men man kan inte få allt här i världen. Känns iaf väldigt skönt att man fått lite insider historier om hur det var. Det kändes lite bättre då. Nu blir det sängen för imorgon är det en vanlig arbetsdag igen. Ska träffa kusinen min efter jobbet, har inte sett henne på x-antal år så det ska bli roligt :)

Go´natt!

Några nyheter.

Har uppdaterat min garerob lite inför resan till Miami enligt följande:

Sommarkänsla? Check!


Jorå minsann!

Pallrade mig iväg till Liljeholmen för att träna. Ställde in löpbandet på 60 minuter intervallträning. Trodde väl att jag skulle palla ca 30. Men min envishet är starkare än min lust att ge upp. Så 8 km och 60 minuter senare klev jag av löpbandet och körde lite launches, axlar och mage. En sväng in på ICA för att köpa proviant och sen hem till Högdalen igen. Lagade köttfärssås och har nu ätit. FUnderar på om jag ska hämta mitt paket som har kommit eller om jag ska ligga på soffan? Kläder vs Paradise Hotel?  

Brist på motivation!

Hmm, träna eller inte träna?
Är inte så mör som jag trodde att jag skulle vara idag så varför inte? Annars så kommer jag bara ligga hemma hela dagen. Vilket inte är så nyttigt!

Många läsare.

Idag har jag har väldigt många läsare på bloggen, kul att ni kikade förbi. Det är ju faktiskt som så att ju fler som läser och kommenterar, ju roligare blir det att blogga.
Tack till er trogna läsare!
/Ida


Grannarna är på´t igen..

Om hon skriker AJ konstant, ska jag ringa polisen då?
Jag förstår verkligen inte hur han kan vilja ligga med henne när hon skriker, det är helt okej att stöna när det är skönt men hennes överdriva porrfilms inspirerande tjut är inte sexigt! Snart dags för en ny liten lapp i trapphuset skulle jag tro... Lite hot om störningsjouren sitter nog fint!
MOHAHHAHAHA!

Varför är jag så dramatisk?

Förstår egentligen inte varför jag gnäller.
Jag har en underbart liv! En stor släkt, världens bästa vänner, ett fast jobb och en självkänsla som är bättre än de flestas. Så vad saknas då? Möjligtvis en pojkvän? Vill inte äta gammal skåpmat, jag gillar färskvaror. Men å andra sidan så finns det mycket som jag vill göra innan jag binder upp mig i ett förhållande. Jag ska till Miami! Jag ska ta körkort och jag ska söka in till polishögskolan..  OM, man nu skulle hitta någon som man kunde tänka sig att vara tillsammans med så krävs det är personen är öppen. Jag kommer åka på Greklands semestrar med Carlsson varje sommar, och jag kommer gå på Peace & Love varje sommar med Lina. Finns massor av saker som jag hellre gör på egen hand utan en pojkvän. Ett jävla dilemma det här!

Varför?

Finns så många saker jag funderar på...
-Varför hör inte ??? av sig?
-Varför har jag så dålig karaktär?
-Varför måste jag alltid sätta mig själv i situationer som jag inte vill befinna mig i?
-Varför är jag så kräsen?
-Varför gör jag så här mot mig själv?

Ja, ni förstår att det är mycket som snurrar. Man kanske skulle dricka sig full igen så man får lite mer bekymmer?

Springa.

Jag är nog mer envis än otränad. Har jag gett mig fan på nåt så ska jag klara av det. Så enkelt är det. Sista jag skulle prova springa 2km så sprang jag på 15-16minuter. Idag hade jag 400meter kvar tills dess att jag hade nått mitt mål. Alltså att springa 2km på 10 minuter. Inte illa pinkat för en som hatar att springa. 

I morgon är jag ledig och jag funderar på hur man ska avnjuta den dagen. Carlsson undrar om jag ville ta en fika på Waynes och varför inte? Funderar även på att träna. Får se hur jag gör...  

Löpträning.

Måste vara ett av världens tråkigaste ord? Det är iaf det som jag ska försöka ge mig på. Måste klara 2km på 10 minuter om jag ska in på polishögskolan. Har en LITEN bit kvar dit! Det svåraste kommer förmodligen vara att ställa om från löpband till utomhus och hitta rätt tempo.
I morgon är jag ledig, så vad ska man hitta på? Min systerson skulle ha kommit till stan men han har fått vattkoppor. Men han hade upplyst sin mormor om att: Jag kommer så fort prickarna är borta. 
Nu blir det frukost. 
 

Av 112 bilder...

Så visas endast dessa...



Inte konstigt att man är lite trött efter en sån här helg... Man har ju lagt ner x-antal timmar på sitt utseende..


Dålig start, bättre slut.

Har fortfarande lite spår av ångesten men det är bra att jobba för då tänker man på annat. Har fått jobba eftermiddag idag och fått mitt schema för februari. Äntligen får jag jobba några fler eftermiddagar och dessutom är det mindre än en månad till min 18 dagars långa ledighet. Känns helt underbart.

Helgen har varit helt underbar. I fredags så var det jag, Carlsson och Lillebror som hade riktigt roligt. Ännu roligare var det att jag fick träffa en kille som jag lämnade mitt nummer till för evigheter sen. Vi har hörts men inte setts så det var kul. Hoppas på att det blir fler gånger.
På lördagen så skulle vi gå på bio men blev återigen sugna på rödvin och valde helt enkelt att Ambassadeur var stället som skulle föräras med ett besök. Dansade och sjung högt i nån timme innan vi ville hem.
Söndagen skulle gå i lugnets tecken för min del. Började bra med ett filmmaraton på tre filmer och ite Thaimat till det. Till sista filmen drack vi ett glas vin, sen helt plötsligt en shot med Jäger, ytterligare ett glas rött och återigen en Jäger. Klart att jag skulle ut! Så på med lösögonfransarna och något annat än mjukisbyxorna för att bege sig till Malmen för att avnjuta chockerande nyheter samt fyra drinkar och lite absint. Inte konstigt att man skickar fyllesms efter all den spriten. 

Vaknade av att mamma ringde vid nio-tiden. Fick en liten överraskning. 
Så egentligen var det en bra start på dagen trots allt.  

Usch!

Ångesten kryper i kroppen på mig! Man ska inte dricka sprit! Man gör så många dumma impulsiva infall då! Man ska verkligen inte dricka Absint Carlsson! Men det vet ju du som bara tvingade oss andra att dricka. Åh, herregud!
Det hade inte varit så farlig om inte... Det är den meningen jag kommer inleda alla mina meningar med idag. Please, kill me!


Packad=sant!

Fifan! Hur kunde jag bli så här packad? Jävla Carlsson. Har dessutom skickat några sms som jag vet att jag kommer ångra i morgon. Dag att sova, hej ångest!!

Sköna söndag!

Har varit effektiv här på söndagmorgonen. Hunnit städa och fixa mig. Carlsson ska kika förbi för tredje dagen i rad. Jag förstår verkligen inte varför vi inte bara skaffar en lägenhet tillsammans. Kanske för att vi ganska så snabbt skulle bli alkoliserade. Herregud man skulle ta vara på varje chans till att dricka rött vin. Typ; Carlsson har diskat! Det måste vi FIRA! Eller; Sundström jobbar en EM, det måste vi FIRA!

Idag så ska vi iaf kolla på några Johan Falk-filmer och käka Thai. Får se om vi får förstärkning...?

Hemma.

Ja, jag vet att klockan inte är sex på morgonen än. Men det är bara att inse, man är alltså inte 20 längre. Livet går utför, man behöver nya glasögen, slipper visa leg på systemet och smyger hem från krogen redan vid ett tiden. Fy skam! Men vad ska man säga? Jag gillar´t inte längre? Eller är man bara inne i en liten svacka? Hursomhelst så har jag haft en trevlig dag. Först ut så var jag på handledarekurs i Hallonbergen sen så en snabb fika hemma hos F&C följt av middag med mamma och Carlsson hemma hos mig. Dessutom så har jag ätit gammal skåpmat... Ni som känner mig vet vad jag menar.

Olalalala!

Visst seru!
Ännu en dag med utgång på körschemat. Räknar inte med hemgång fören vid sex-tiden i morgon bitti! Inga konstigheter!


Som ni förstår så är vi peppade till 1000!

ALL IN!!

Är nu redo för en kväll! Är redo för vad som helst!

Jag, Carlsson och lillebror ska ut! Håll er undan eller var sociala!

Livet är över!

Var till optikern idag för att fixa ett intyg lite snabbt till körkortet. Började med att ta fram mina glasögon och hon bakom disken undrade hur gamla dom var... Skitgamla. Så hon skulle läsa av dom och glaset i glasögonen trillade ut. Hon var snäll och fixade tillbaka det. Mycket vänligt. Visade sig att min syn har blivit avsevärt mycket sämre de senaste 6-7 åren så mina nuvarande glasögen fyller knappt någon funktion. Hursomhelst så får jag inte köra bil utan glasögon, jag är typ blind...

På väg hem sprang jag in på systemet för att köpa vin för i morgon. BEHÖVDE INTE VISA LEG!!!!!!!!! Så nu ser jag både gammal ut och är blind. Kill me now!

Att inte veta varken in eller ut.

Jag och Carlsson har blivit proffs på att ponera. Det vill säga att vi tänker; vad om? Det poneras mest om männen i våra liv eller snarare avsaknaden av dom. Vi har kommit så långt i vår ponering att vi vet nu att vi vill ha ett tvillingpar. Eller två bästisar(känner mig som en tönt varje gång jag skriver det ordet) som vi. Vi ponerar även om riktigt människor, en bekants nya flickvän som vi inte rikigt gillar och hur vi ska kunna ändra på just det faktumet att hon är hans flickvän(gäller mest Carlsson). Hon som har liiiite svårt att binda sig vill ju självklart inte att mannen för hennes jakt ska vara en upptagen man. SÅ KLART! SJälv så lider jag mer av regression. Mer om det en annan gång...  


Men åh!

Lina bad mig beställa några saker från H&M och ta med dessa till Miami. Bla en kjol. Och H&M skickade en väst som är märkt som en kjol. Första gången någonsin som jag inte har fått det jag har beställt. Detta enbart för att det int eär saker till mig själv. Så det är bara att ringa till H&M i morgon och höra om det bara är att returera den.

*suck*

Dessutom kan bara den mönstrade tunikan och inte den svarta tröjan. Vad trött jag blir. Behöver jag ens nämna att alla mina saker kom...  


Träning!

Hoppas på att jag ska kunna lura med mig fröken Carlsson på lite träning i morgon i Sollentuna Centrum. Ska bli kul att testa det nya centret och framförallt med Carlsson. Kanske köra lite Cross Training. Har ju saknat en partner just när det kommer till den klassen. Håller tummarna för att hon vill!

Lite finare, lite bättre!


Nu kommer jag glänsa som receptionist i morgon!
Bring the check-outs on!

Att bli förolämpad!

Johannas mamma kallar mig för Nucka.
Inte särskilt snällt tycker jag.
Jag bor faktiskt inte själv, jag har ju katten....

SÅ det så!
Bara så du vet så står det på min to-do-list att förolämpa dig tillsammans med att köpa P-piller...  

När du minst anar det...


Vill man bli fin får man lida pin.

Och dyrt är det dessutom!
Men herregud man måste ju få unna sig något ibland! Konstigt nog så hör jag mig själv säga just den meningen minst tre gånger om dan...



Nu ska här göras tjejgrejer!

Måndag fast tisdag!

Så känns det för mig.

Inget fel på måndagar eller tisdagar förutom att dom ligger långt ifrån helgen...

Helgen.

Jag vet att jag är ganska tjatig, men det kommer verkligen bli en helt utmärkt helg! Middag med Carlsson och lillebror på fredagen, lite snabba cash på lördagen och så en sväng till Malmen efter bion och så ska vi väl självklart ut på söndag också. Man måste ju passa på när man jobbar nån enstaka eftermiddag.

Den här jobbveckan måtte gå fort för jag vill ha fredag idag!

En utmärkt ledig dag!

Jag vaknade ju som sagt tidigt, käkade frukost i lugn ooch ro och sen begav jag mig till Globen för att träna. Powerstepup stod på schemat idag. :) Ett underbart pass och jag hade massor med energi. Förstår verkligen inte varför jag drar mig för att träna, det är ju skitroligt! Sprang lite på löpbandet bara för att bli av med lite överskottsenergi och det händer så rakt av inte varje dag!

Handlade på vägen hem så nu puttrar en köttgryta på spisen, denna ska avnjutas till Johan Falk-filmerna som jag har hyrt. Fastnade verkligen för den första så jag håller tummarna för att dom andra fem inte ska göra mig besviken.



Smaklig spis!


Min önskan!

Måns Zelmerlöw är min våta dröm!


Puppet eyes och en röst som man får rysningar av!

Humor?

Göteborgsskämt...

-Vilket är det snällaste djuret i skogen? Hjort är hjort!

-A lion would never cheat on his wife but a Tiger Wood.

-Vet du vad de kallar ljuset på Nya Ullevi?
-Nej.
-Sport-light.



Snälla flickor säger” Du får inte!! SLUTA!”
Grymma tjejer gnyr ”Du får inte sluta...”

Snälla flickor kommer till himlen
Grymma tjejer kommer hur många gånger som helst


Vet du varför brunetter är så stolta över sin hårfärg?
- Den matchar mustachen!

Vad är brunnettens parningsrop?
- "Alla blondiner har gått nu".



Varför får kvinnor matematik om bakfoten?
Därför att män insisterar på att det här: |----------------------| är 25 centimeter.


Varför kan man likna mannen vid en snöstorm?
Du vet inte när han kommer, hur många centimeter du får eller hur länge han stannar.





Typiskt!

Lite märkligt att när man jobbar så ser man fram emot att få vara ledig så att man ska få sova ut, och nu när man väl är ledig så vaknar jag vid åtta på morgonen. Inte för att jag känner mig trött eller så, så jag borde väl inte gnälla. Ska nog iväg och träna runt lunch. Har lite ångest över att jag inte har tränat. Jag har några bra ursäkter som magsjuka och en förkylning men däremellan är det enbart bekvämligheter från mig sida. Väldigt klantigt av mig att slarva med träningen när man ska gå i bikini om en månad. Krisar det så får jag köra på surfarstuket och gå omkring i våtdräkt i två veckor. 35 dagar tills dess att man slipper snön!

Planen!

Körschemat från föregående fredag kommer att gälla nu till helgen. Jag och Carlsson har givetvis en dold agenda med våra utgångar till helgen. Så jag vill passa på att gratulera er som kommer ha privileget att möta oss och beklaga till er som kommer missa oss. För tror mig, helgen som kommer ska vi minnas hela livet. 
Vi ska tror det eller ej alltså inte göra det vi normalt sett gör ute, d.v.s. ha djupa samt livliga diskussion och endast ha ögon för varandra. Här ska ett inpräntat beteende ändras och vi ska försöka intressera oss för eventuella andra människor som befinner sig ute i Stockholms nattliv. Som ni kanske har förstått så är vi ganska skeptiska till den här förändringen. 

  Men som man bäddar får man ligga.

Ni som kan läsa mellan raderna förstår vad jag menar... Eller?  


Känslig?

Sitter hemma i soffan och kollar på Gordon Ramseys the F word och gråter. Han har köpt lite lamm och man får se förlossningen och en av lammen dör och då gråter jag.
Blödig är mitt mellannamn!


LÄS!

Alla Jenny Leebs böcker har varit bra, så är även denna! Chick-lit när den är som  bäst!


Drar ut på dom sista kapiteln för att jag inte vill att den ska ta slut!


Inte bra.

Gillar inte att jag tycker synd om människor som jag inte tycker om att umgås med. Men så är fallet. Tänk om personen bara kunde förstå att han är ett svin och kommer inte ändra på sig. Finns vissa saker som man skulle vilja säga men inte kommer kunna. Att hon är så godtrogen är lite rart med inte bra då det blir ett destruktivt beteende.

Kan inte annat än vara ledsen för din skull.

 


Att lära känna mig bättre :/

Det du förmodligen inte ville veta kommer här...

Skostorlek: 37-38.
Jeansstorlek: 30 tum om jag får välja, sanningen är nog 31 dessvärre.
Bh storlek: 75D.
Trosor: Helst halvstring eller hotpants. 
Känner mig sexig: När jag känner att jag är betraktad. 
Osexig: Mina Ikeamysbyxor kanske inte framhäver det bästa hos mig...
Älskar när: någon masserar mig. 
Hatar när: Någon tror att Han/Hon bestämmer över mig. 
Besatt av: Grillad kyckling. 
Hade senast sex: 30 december 2009.
Sover helst i: Endast trosor här! 
Sover helst med: Dig som inte snarkar eller andast högt! 
Favoritställe: Just nu är det syrrans nya lägenhet. 
Hånglar offentligt: Händer men oftast med alkohol inblandat. 
Mest offentliga stället som du har haft sex på: Jobbet. 
Sväljer: Äter du din egen sperma? Nä, trodde väl inte det! 
Dricker helst: Rött vin eller drinkar. 
Längsta förhållandet: 2.5 år. 
Det längsta utan sex i ett förhållande: 8 månader.
Favoritställning: Liggandes snett bakifrån. 
Vad är porrigt: Några dagars skäggstubb! mumma! 
Osexigt: Dålig andedräkt! 
Tänder jag på: Attityd och självförtroende. 
Tycker synd om: Svaga och destruktiva stackare. 

Frågor på det?
 

 

Kvällens planer.

-Byta i kattlådan. (Dör hellre men det måste göras)
-Äta min middag. (En halvliter glass, dagen till ära)
-Kolla på 500 days of summer (Sägs vara en okej film)

Japp, värsta partykvällen som ni hör... Känner mig dock inte helt 100 än pga förkylningen så det gäller att ta det piano. Nu ropar den där j*vla kattlådan. HÅLL KÄFTEN!

Ett vänligt ord.

Ibland krävs det väldigt lite för att en helt vanlig dag på jobbet ska bli en otroligt fantastisk dag på jobbet! Det som gjorde det idag var att en av mina kollegor kom förbi och ville veta hur jag gör för att vara så trevlig jämt! Sånt blir jag glad över! :)


Jag dör!

Jag skrattar så jag gråter varje gång jag ser den här videon!

Underbart!

Plugga grekiska?

Carlsson har anmält sig till en kvällskurs i Grekiska och hon vill givetivis att jag joinar henne! Det vill jag självklart göra men probemet är att det är på tisdagkvällar och då kan man inte jobba kvällar, detta har jag mailat bossen om så vi får se var hon säger... Det andra problemet är att jag kommer missa tre lektioner när jag är i Miami, Carlsson har sagt att jag kan ha privatlektioner med henne när jag kommer hem för att catch up! Och det tredje problemet är att man kanske skulle lägga dem 1250:- som kursen kostar på körkortet istället?

Inte lätt det här! Vad ska man göra?


Körkort!

Har NU idag på morgonen bestämt mig för att ta körkortet. Som min mamma precis upplyste mig om så ska allting ske direkt när jag har bestämt mig. Och visst är det så! Varför göra något senare när man kan göra det nu?
Så jag har beställt hem ett lämphetsintyg och anmält mig och mamma till handledareutbildning på lördag. Snabba puckar är det som gäller!

Det är inte billigt att ta körkort ska ni veta!
Lämphetsintyg+ synundersökning: 300 riksdaler!
Handledarkurs för mamma och mig: 560 spänn!
Teroriböcker: Gratis! (TACK CARLSSON!)

Så bara för att få sätta sig bakom ratten kostar alltså 860:-
FYFAN!

Piggare?

Eller lurar jag mig själv bara för att jag orkat sminka mig idag?


Off to work anyway!


Så bra!



Varför finns inte denna låt på Spotify? Bästa Bodypumplåten någonsin!

Vad som är viktigt här i livet!



Min systerson 3 år.

Översättning för er som inte pratar dalmål.
Johannes vad heter din tjej? Liiiina
Varför är du kär i Lina? Hon har stora tuttar.
Är det fint de? Jaaaa!

Kontaktannons!

Två blondiner  med fart söker två manliga likasinnade bästa vänner att leka med.
Vi tror att ni har ironi som mellannamn och att ni ser ut som Zlatan  (till Carlsson) och David Beckham   (till mig).

Ni gillar att dricka vin och älskar Malmen.
Har ni semesterlägenhet i Grekland så har ni företräde.

Skicka er ansökan till: [email protected]
PS! Glöm inte bifoga foto DS!

Deppig.

Usch, jag har redan tröttnat på den här förkylning som inte visar några tecken på att ge med sig. Bara jobba och sova som gäller för min del. Inte jätte exalterande direkt men vad ska man göra?


Det var iaf trevligt att fika med Carlsson igår, hon är så knäpp! Igår fick hon för sig att hon skulle vinka till främmande människor som gick förbi. Slutade med att vi båda sitter högröda i ansiktet efter att en medelåldes man stannade för att fråga om han kände Carlsson. Det gjorde han ju så klart inte!

Pratade även med lillebror en sväng igår och vi pratade om att käka middag hemma hos mig nästa helg. Blir nog jävligt roligt. Om det finns en människa i världen som bjuder mer på sig själv än min lillebror så skulle jag bli uppriktigt förvånad. Han tog för övrigt väldigt illa vid sig av sin look-alike, som han tyckte var ful. Men face the facts! Ni är lika och kallar du honom ful så var du kanske inte så bildskön som du trodde ;)


Deppig.

Orkar inte vara deppig längre, går och dör nu istället. Iaf tills dess att det är dags att börjar jobba igen. Dvs. kl 07:00 i morgon.

Ciao!


Grancan eller spara slantarna?

Carlsson försöker lura med mig på en liten kortvecka till GranCanaria. Försöker förklara för henne att jag borde spara mina slantar till Miami. Då påminner hon mig om mitt lilla guldkort för oförutsedda utgifter. Som till expempel en semester resa... Hon tycker att jag blivit liiite väl ekonomisk inför min kommande Miamitrip. Så eftersom det inte blir nån utgång den här helgen så kommer man köra en fredag, lördag, söndag nästa vecka. Då tyckte Carlsson att dom pengarna borde täcka en semesterresa, så det ska vi räkna på:

En flaska vin hemma: 65-70:-
23:15 glas rött, Malmen: 45-70:-
23:45 glas rött, Malmen: 45-70:-
00:30 glas rött Anglais: 80:-
01:05 paraplydrink Anglais: 120:-
01:50 flörta sig förbi i krogkön samt entrén: Gratis
01:55 Surfittan i garderoben tvingar en betala för jackan: 20:-
02:00 Shot: 120:-
02:10 Shot: 120:-
Aprak i en taxi hem: 280:-

Så totalt blir det för en vanlig fredag: 895-950:- * lördag samt söndag= 2685-2850:-

Inte billigt att vara förkyld!




DÅLIGT!

Alltså, hur kul är det att sitta hemma en fredagkväll när man var taggad till tusen för en lååång utekväll? Sådär va... BITTERT är ett annat ord man kan använda. Ville verkligen piffa mig upp till tänderna för att gå ut och få massa bekräftelse men nu sitter jag hemma. JIPPI! Höga klackar, pennkjol och urringad skjorta låter lite sexigare än mjukisbyxor och duntofflor. BLÄ! Att dricka några glas vin istället för en kopp te... ORÄTTVIST! 

 

TA INGEN SKIT!


Kul?

Så jävla roligt att den här fruktansvärda förkylningen vägrar ge med sig, jag blir snarare värre än bättre. Detta innebär att vi har fått skjuta på körschemat till nästa helg. Jag som var så taggad... Men inte så roligt att klä upp sig och sminka sig om man inte är på topp i alla fall. Idag blir det en kaffe med Carlsson på Waynes och sen en kebabrulle to go och hem till sängen. Ska försöka jobba den helgen trots allt. Kul att man inte har lust med nåt. Blä blä blä!

Sömn!?!

Nu var det längesen som jag spv så dåligt som jag gjorde i natt. Har legat och vridit och vänt mig från kl 21 till 03, skitroligt när man hör alarmet pipa 04:40.
Ska försöka sova en timme ikväll innan Carlsson kommer, för hur ska jag annars orka hålla upp med körschemat?
/Ida


Tomorrow!

Fröken Carlsson har satt ihop ett litet körschema för morgondagen:

 
Jag har en plan!

18-22:00 Rödvin med mat @Sundström
22:30 Malmen
00:00 Anglais
02:00 Labbet / Solidaritet (valmöjlighet)
06:00 Sova.

Lördag:
12.30 -vakna.
14:45/15:00 -vara på jobbet.


Ser väl jättebra ut! Vill du tillägga alt. ändra något?
Don´t hesitate to contact me!

Kärlek,
Carlsson, Fröken Carlsson

Tycker att det ser ut som en utmärkt plan! Rock hard, rock on!

Risig.

Den här förkylningen börjar få grepp om mig. Inte Bra!
Nu blir det biggest loser!
Och fika! Man kan inte kolla på BL utan att äta...


Ventilerat lite med Lina

Bara 39 dagar kvar tills dess att jag flyger till Miami, Lina har varnat sin roomie för mig. Sagt att det kommer bli vilt när jag kommer. Nu förstår jag ínte alls vad hon menar? Jag göra tokiga saker? Jag fattar noll! Men å andra sidan så är det Lina som tar fram den fräcka i mig. Vi hetsar kanske varandra lite? Vi har hängt ihop ett bra tag nu och var vi än är så brukar vi ha roligt! 
  



Kommer du ihåg våran första kryssning? Fyfan vilken ångest! Komma hem till sin dåvarnade sambo och inte vara helt hundra på om det man hade gjort var att vara otrogen eller inte. Det var på den gamla goda tiden! Men det som händer på finlandsfärjan stannar på färjan! Undra vilka skandaler vi ska lyckas med under två veckor i Miami? Det lär ju inte vara rumsrent iaf. Det brukar det ju inte vara... ;) Vi har lärt oss med tiden att vi bör boka två hotellrum om vi ska bo borta och att Lina gillar att "sova" på soffor!
Det många inte vet om Lina är att hon är en slug jävel! Hon sitter och ruvar på en video med mig som skulle vara katastrof om den kom ut. En LITEN hållhake skulle man kunna säga. Så rent generellt så kan man säga att det Lina säger är min lag!

Gillar det här med lookalikes!

Hittade en bild på facebook för evigheter sen, jag var helt övertygad om att det var min syster på bilden.
http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=5081429&id=784705563&fbid=100768245563


Jag var så övertygad att jag ringde min syster när jag såg bilden och frågade henna vad hon gjorde ute på krogen i dalarna?


Städat!

Mitt palats på 26kvm skiner! Har putsat och polerat och känner att ikväll så kommer man kunna ligga på soffan med gott samvete. Håller även nu på att tvätta, bara så att Carlsson ska kunna komma in i lägenheten. Måste sluta köpa nya kläder istället för att tvätta. Inte särskilt ekonomiskt eller praktiskt.

Nu när man faktiskt har dammsugit kanske nästäppan min försvinner? Eller så är jag förkyld?


Så härligt ute!

Okej, det var inte lika kallt ute idag som det var igår, men det är ju bara för att jag hade klätt på mig ordentligt. Här hade man underställ, ullsockar direkt på foten, mössa, riktigt halsduk, täckbyxor och en dunparkas. Behöver jag ens skriva att jag var helt genomsvettig efter en timmes promenad? Men skönt var det!



Nu när man är rosig om kinderna så är det väl lika bra att hålla ångan uppe, städning står näst på schemat. Får ju finbesök i morgon av FRÖKEN CARLSSON!  

Lillebrors lookalike!

Alltså kolla på det här!


Jag tycker att dom är sjukt lika! Så Emil om det här med att sälja Bredband skulle skita sig så kan du ju alltid börja som domare för Dansbandskampen!

En underbar dag!

Har tryckt i mig en bra frukost. Har hittat en ny favorit ost. Gräslöksost. Mums.

NU ska jag ta på mig understället och ta mig ner till källarn för att ta fram täckbyxorna. Här ska jag ut och promenera!


Bjuder på en morgonfrilla.


Fy fan alltså!


Timeout!

Kanal 5 upplyste mig om att jag har ett problem, och det ville dom hjälpa mig att lösa. Jag är singel för att? Det är det jag behöver hlälp att figurera ut. Enligt mig så beror det på att killar/män har blivit mer osäkra när vi tjejer/kvinnor tar för oss mer. Män vet inte längre hur man ska föra sig, hur man agerar i vissa situation längre. Ett exempel: Man är ute på en Pizzeria och jag som tjej erbjuder mig att betala, men det går inte för sig. Det ska ställas till med en scen om att tjejer inte ska betala. Sånt tröttnar jag på rätt så fort och så jag norpar mannens kreditkortet och stoppar det¨på ett säkert ställe och betalar med mitt kort. Jag kan förmodligen göra roligare saker än betala en pizza med hans kreditkortet... 

En annan sak som jag tror att både män och kvinnor har svårt med när det gäller mig är all underbar ironi! Dom som inte förstår sig på ironi tycker att jag är en elak jävel. Och det är jag också men bara när det behövs. Jag behöver någon som kan kasta snabba bitska kommentarer tillbaka, någon som blir mållös har jag inte mycket till övers för. Såna äter jag till frukost ;) 

Jag förstår att man eventuellt måste göra vissa kompromisser i ett förhållande, men försök inte ändra mig för jag är och kommer alltid vara FANTASTISK!  

Våga vägra frysa!

I morgon så är det jag som går ner till källaren för att ta fram Thermobyxorna! På min lediga dag ska jag ta en lång promenad oavsett hur kallt det är. Det är bara att klä på sig. Kommer se ut som en mupp, men det är inget fel på muppar så det funkar för min del! Hoppas på strålande sol så man får njuta lite och göra sig förtjänt av varm choklad när man kommer hem. Bra uppförade skall belönas!


FYI: Mina grannar knullar just nu (jag ber om ursäkt för det hårda språket)

Sent för mig!

Det har skett ett mirakel!
Klockan är 20:31 och jag är fortfarande vaken!


Kvällen min har bestått av pizza från Coop, glass från Häagen-dazs och ett glas mjölk. Vilken härlig blandning. Mätt som en plätt! På tal om asfalt så har jag liiiiiiiiiite ont i halsen, men det ignorerar vi mestadels för jag har varken tid, lust eller pengar till att bli sjuk igen. Så fram med blodapelsinerna så ska vi suga i oss massa C-vitaminer!

Telefonintervju!

I 20 minusgrader utomhus idag, det hade jag i ca 35 minuter. Kanal 5 som ville prata lite allvar med mig. Jag och intervjuare satt mest och garvade. Har ju som många av er vet ganska så lätt att bjuda på mig själv... Hon frågade mig om det eventuellt kunde bli som så att jag kunde kyssa någon i programmet. Mitt rappa svar på det var: Kan väl inte vara värre än vilken kväll på Patrica som helst? När hon frågade mig om jag någonsin har behövt psykologisk hjälp så svarade jag: Öhhh, vad tror du jag har mina sex syskon till?

Är väldigt nöjd med min insats idag, nu får vi hålla tummarna för att nån jävel som ska vara med i programmet trillar av pinn eller åtminstone hittar kärleken innan inspelningarna börjar. Så att jag (Ida) får underhålla resten av Sverige också!

Allt jag vill ha i en man!

Efter att ha sett fyra avsnitt på rad av Paradise Hotel och gråtit mig igenom det sista så får jag nog konstatera att Kristoffer är mannen jag vill ha. Ödmjuk, mysig, huvudet på skaft, snygg, MANLIG! Det var längesen som jag grät över en man men nu var det dags! Kristoffer! Kristoffer! Kristoffer! Kristoffer! Kristoffer! Kristoffer!Kristoffer! Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!...
Okej ni fattar. Bara själva grejen att han ger bort sin klocka till Annelie så hon ska veta vad klockan är i Göteborg, är så töntigt gulligt att jag vill lösa korsord med hans föräldrar direkt. ÅH det vore drömmen, en lång, mörk göteborgare! Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer!Kristoffer! 



Jag är dökär!


MEN CARLSSON!

FÖR I HELA HELVETE, VAKNA NÅN GÅNG SÅ JAG FÅR EN STATUSUPPDATERING PÅ KORSORDSLÖSANDET!

Idag så är det återigen en dag med jobb, ska svänga förbi hemma hos Lina för att hämta posten idag efter jobbet. Annars så är jag ledig imorgon, hur ska vi fira detta?


MInusgrader!

Det är banne mig inte mer än 17 grader här hemma. Kallt skulle man kunna säga, jag väljer uttryck som friskt och uppiggande? Eller snålt och för lat för att dra upp termostaten på elementen. Man kanske ska smörja in sig med lite brun utan sol och krypa ner under täcket iaf. Man kan ju läsa lite, det är ju inte att sova iaf!


En dag av lyx!

Idag har varit en dag då man uppskattar de små sakerna, som att få åka bil till och från jobbet med bästa Bea! Helt otroligt skönt att slippa 2 timmar kommunaltrafik ibland. Väl hemma så blev det sallad återigen till middag, lyxade även till det med lite lösviktsgodis. Tänkte att lite socker skulle få mig att vara vaken till halv åtta iaf.
Men när man har Högdalens mysigaste sovalkov så är det svårt... 

 
Läste en oroväckande artikel i aftonbladet idag, medeltemperaturen i Florida ligger ca 10 grader under det normala. Detta bådar inte gått till min semester. Men det är 40 dagar kvar så det hinner nog ordna upp sig. HOPPAS JAG!

Det är dåligt att ha sex.

Hmm, man  ska verklikgen passa sig från att ha sex om man inte är hundra på att det kommer vara ett regelbundet inslag i vardagen. Jag har nämligen en tendens till att drömma sexdrömmar hela nätterna annars. Som i natt. Ni kan kalla mig madrassen efter den här natten. Har dragit över två killar och en tjej, tjejsexet var mycket märkligt. Märkas att jag är ny på det området. Nä, det är bättre att gå utan en lång tid så slipper man sånt här och får vakna utvilad. Undra vem den första killen var? Jag får ändå ge mig credit för exceptionellt bra fantasi!




För er nyfikna ;)

Blev ingen intervju idag, hon var sjuk så vi kör på torsdag istället.

Har nyss tryck i mig massa mat, sallad med grillad kyckling. Gött var det iaf. Ikväll ska jag nog unna mig lite god ost. Mina cravings kommer lite i omgångar, är det inte chokladbollar så är det brieost.


Telefonintervju

Idag kl 16:00. Slutintervju inför Deting in the dark. Vi får se hur det går.

Annars idag så ska jag jobba och träna. Med andra ord en helt vanlig måndag.  


Gamla hjulspår.

Det verkar som om jag är på väg tillbaka i riktigt gamla hjulspår igen. Vet inte riktigt om jag vill det. Men å andra sidan så är väl det bättre än inget? Ska bara passa mig jävligt noga så att jag inte blir bränd igen. Fuck me once, shame on you, fuck me twice, shame om me...

Har jag nämnt något om bröllopet som jag var på på nyårsdagen? Tror inte det. Det var en fin cermoni med mycket känslor och ett riktigt stiligt par. Jag tror att min bror och hans nyblivna fru Therese är och kommer vara riktigt lyckliga i alla sina dar.


Jag och två av mina systrar.


Nu ska här slappas återigen.


Just idag!

Skulle jag verkligen vilja ha någon som väntar på en när man kommer hem, bortsett från katten då alltså. Skulle det vara som så att den här någon eventuellt också skulle ha städat och lagat mat åt mig så skulle jag gifta mig direkt. Vissa dagar krävs det inte mycket för att få en kvinna på fall.  


Idag efter jobbet blir det inte mycket till action, ska väl mest hem och pilla navelludd. Om inte frk Carlsson vill ta en fika förstås?

/Ida


Tillbaka till verkligheten igen.

Idag är det söndag trots att det känns som en måndag. Att jag gick och la mig vid 18-tiden en lördag kväll hör inte till vanligheten. Men jag behövde sova ikapp de timmarna jag missade på nyårshelgen.
Ska nu strax åka in till jobbet och göra mig förtjänt av brödfödan. Träna eller inte träna idag är frågan? Laga mat hemma eller inte är den andra frågan? Springa på mannen i mitt liv är den tredje frågan? Ja, ni fattar. Det här med löften kommer verkligen funkar fint! Mat lagade jag igår så det blir till att äta thaigryta idag. Om man gör ett löfte om dagen så räcker väl det? Skulle visserligen hellre göra Nr 3 varje dag då! ;)

Nyårslöfte.

Har satt upp några löften till mig själv, mest för att jag ska må bra.

Nr 1: Träna regelbundet, dvs minst två gånger i veckan.
(denna kommer gå åt helvete, det vet jag redan nu så därför har jag fler löften på lager)

Nr 2: Ska laga mat hemma minst tre gånger i veckan.
(inte bra att aldrig äta hemma, man blir fluffy och det är fruktansvärt oekonomiskt!)

Nr 3: Jag ska vara mer öppen för kärleken.
(många förstå inte varför jag är singel, och helt ärligt så gör inte jag heller det... Dags att sluta leta fel och leta rätt istället)

Nr 4: Jag ska byta huvudsysselsättning.
(antingen byta jobb eller börja studera, det är frågan?)

Så nu får ni hjälpa mig uppnå dessa!
:)


Ett nytt år!

2009 är året som bara försvann. Alridg varit med om att tiden gått så fort dom under 2009. Överlag måste jag säga att det v säga arit ett bra med turbulent år. Började med att vissa delar av familjen hittade tillbaka till sin gamla familj, dvs drogerna.

Så numera kan man nog säga att jag har tre systrar istället för fyra.
Jag var på Peace & Love och upplevde min första festival.

Sen så förlorade jag Frk Carlsson, hon tog mig tillbaka och vi drog till Grekland och hade den bästa semestern man kan tänka sig.

 Lina har åkt till Miami och jag fírade in det nya året i Ålsten.


Nu är det bara att njuta av 2010!


RSS 2.0