Ännu mera tihi!

Han är så söt!


Tihi!

Blev helt hysterisk nervös när Niclas frågade om det var okej för mig om han svängde förbi mig på jobbet för att säga hej. Kallsvettningarna bröt fram och hjärtat dubblade sina hjärtslag. Emma var typ dubbelt så speedad som mig och då blev jag lite lugnare. Niclas kom in och vi började med att kramas, en bra kram. Sen satt vi och pratade i lite mer än en timme och jag insåg att jag måste faktisk byta av stackars Emma. Niclas stannade dock kvar och vi kunde återigen återgå till varandra. Han är lätt att prata med och söt på ett väldigt oskyldigt sätt. Sen så luktade han gott också och det är väldigt viktigt för mig. 
Det började iaf dra ihop sig till att han ska åka hemåt och vi ställer oss upp för att kramas, han har jackan på sig men jag smyger mig in under jackan för att kunna kramas ordentligt. Han kramar om mig ordentligt och drar sig sedan tillbaka för att kyssa mig. Så där står vi alltså, precis vid entrén på mitt jobb och kysser varandra. Dörren öppnas och in kommer ett par gäster. Vi backar från varandra och jag känner hur mina kinder blossar. Gästerna passerar och då säger Niclas, "du har ju ändå redan sagt upp dig så dom kan ju sällan sparka dig för en sån här sak" och så kysser han mig igen! ;) 
Nu pratar vi lite löst om att sova på hotell i stan imorgon. Det skulle nog vara väldigt mysigt! TIHI!!

Möt min blivande man, Nisse!

Just ja, 
jag ska bli sambo och gifta mig med Niclas. Allt har gått väldigt fort men vi är väldigt kära i varandra och ska inom en snar framtid flytta ihop i hans (blivande vårt) radhus i Åkersberga. Vi planerar att skaffa två kärleksbarn och går allt enligt planerna så blir det en Carl och en My. 
Niclas driver eget sen 2007 och han är väldigt duktig på markiser och mörkläggningsgardiner. Han är född den 20 september 1983, 178 cm lång och är brunhårig/rödlätt. Han kör en fin Audi A4 allround och hatar snö. Han älskar att resa och hans två veckor i Thailand nu i Januari kommer att kännas som en hel evighet. Han har bara en bror och tycker att det är tråkigt att ha en sån liten familj, så gissa om han kommer ångra det uttalandet efter att ha fått träffa hela min familj. 
 
Så detta är alltså förutsättningarna som jag och Niclas har inför vår första dejt i nästa vecka. Känns skönt att vi redan nu gjort upp om de viktigaste sakerna i ett förhållande. Vad kan gå fel? 
 

I en annans huvud.

Det är så lätt att döma när man står på utsidan och titta in i någon annans liv. Jag är alltid väldigt hård i min framtoning, även i sittuationer där jag bör vara ödmjuk. Det ligger helt enkelt inte i min natur. Jag skulle  verkligen vilja veta vad det är för tankar som snurrar i min bästis huvud. Tolerans är en ny egenskap hos henne som jag har väldigt svårt att förstå mig på. Måste hela dagarna påminna mig själv om att hon måste få begå sina egna misstag och fatta sina egna beslut, det är ju ändå hon som är huvudpersonen i hennes liv. Men ni ska veta att jag inget hellre vill än bara ruska om henne och be henne sluta såra sig själv. 
 
 

RIP

Idag så vaknade jag av ett sms från Helenah. Stod kort och gott " Såg din brors FB status, jag beklagar sorgen, kram". 
Dom tankarna som hann passera i mitt huvud innan jag kom in på FB och såg vem som lämnat jordelivet var inte nådiga. Min första tanke var att Lilly hade somnat och inte vaknat igen, plötslig spädbarnsdöd. Sen tänkte jag att mamma gått bort. Usch, det känns fruktansvärt egoistiskt att säga det men jag är väldigt tacksam att de båda finns i livet. Mina tankar går till mamma och alla hennes systrar som mist en syster och till Karins familj såklart. Vila i frid moster! 

Sorry...

Har inte uppdaterat bloggen på ett tag. Känns som om livet kommer emellan ibland. Jag har varit lite sjuk, och känner mig fortfarande inte helt pigg. Väldigt passande eftersom testerna till PHS närmare sig med stormsteg. Jag försöker intala mig själv att en veckas frånvaro från gymmet inte kommer rasera hela höstens tränande. Tror att det är min rädsla för att misslyckas som innerst inne hoppas på att vara sjuk den 15/1 så jag slipper ställas inför testerna. Men livet handlar om att möta sina rädslor så det är fan bara att bita ihop och köra.


Detta sanslösa skottande!

Jag måste börja min dag med att skotta fram bilen och sen även avsluta dagen med att skotta fram en ny parkeringsplats. Jag är less på snön. Att dessutom skotta snö när man har en överjävlig förkylning som sitter i luftrören gör inte det hela bättre. Även om jag såg betydligt friskare ut efter själva skottandet. Bilderna är tagna samma natt och skillnaderna är som i ett extreme makeover avsnitt!


Det känns lite.

Det här är första gången i mitt 27 åriga liv som jag är helt ensam på julafton. Trodde inte att det skulle spela mig någon större roll men det göt det visst. Jag vill också vara med familjen idag. Paketen och maten struntar jag fullständig i men jag vill också känna kärleken från familjen. Hoppas att alla får en fin jul med mycket kärlek och väldigt lite drama. Själv ska jag sitta som Grinchen på jobbet med min förkylning...


Glossybox

Igår kom min första box från Glossybox! Så spännande att öppna!


Med nytt jobb!

Idag kl 13 ska jag skriva på mitt nya anställningsavtal, och kl 13:30 så säger jag upp mig från Kungen. Jag trivs bra på Kungen och har inget otalt med någon där men att jobba natt funkar inte längre för mig. Så det här jobberbjudandet kom i rättan tid. Jag börjar jobba den 21 januari och det är veckan efter fystesterna. Känns som om jag kommer få en total nystart 2013 och det ska bli så skönt att få en utmaning i arbetet. Att inte känna att man kan allt och att man kommer ställas inför nya utmaningar kommer bli uppfriskande! Heja mig!


Intervjun

Var igår på intervjun och det var en riktig pärs. VD pressade mig rätt så hårt men det kändes ändå som om jag lyckades hantera honom på ett korrekt sätt. Dom ringde och frågade efter referenser och vad jag förstått på Maria min gamla chef så har hon gett mig goda vitsord. Idag får jag reda på om jag gått vidare.


Födelsedagsmiddag

Igår träffades vi för att fira Sofia som fyller år snart. Barnen var verkligen exemplariskt duktiga och det var så mysigt att bara få sitta ner med familjen och bli servad.


Spännande

Har en intervju på måndag. Kom väldigt oväntat men ändå väldigt lämpligt. Är väldigt trött på restaurangen på Kungen men trivs bra med mina kollegor i receptionen.
Jobbet som jag ska på intervju för är en Office Manager tjänst på ett finansbolag som ligger på Kungsgatan.
Ska bli kul att höra mer ingående vad tjänsten går ut på.


Idag är ingen vanlig dag.

Just idag är det en väldigt speciell person som fyller år, nämligen min allra bästa vän Carlsson.
Vi har inte känt varandra mer än 5 år men det spelar ingen roll för det finns ingen som vet så mycket om mig som Carlsson. Det Carlson inte vet är inte värt att veta.
Med Carlsson kan man vara sig själv, sitt allra konstigaste själv faktiskt. Vi kan skratta, gråta och vara arga tillsammans. Kvällarna på hennes balkong är sånt jag aldrig kommer glömma. Inte heller Greklandsresorna och alla våra obetalbara blickar när det är något vi finner märkligt. Typ Råbiffen i Paris är ett utmärkt exempel på det där med blickarna... 

Carlsson står för moral och ödmjukhet i vår relation. (moralen tänkte ni nu... Bortse från de senaste 5 månaderna så fattar ni vad jag menar! )
Hur som helst, det finns ingen annan som är som Carlsson och jag är väldigt tacksam över att jag har henne som min allra käraste vän.


 

Helgen som var

I fredags inledde vi med julbord på Patten och hamnade sedan på Dubliners. Träffade på Franco igen. Hånglade med Daniel som jobbar för Alstom och sen sova jag själv i alldeles för få timmar.
På lördagsmorgonen gjorde jag chokladbollar och fick mamma på besök. På kvällen åt jag och Carlsson middag på Nya Gatan och sen såg vi den försvunna staden på Rival. Efter det hamnade vi otippat i Årstadal hemma hos Nico eller Sune. Kalla han vad ni vill! Det var en trevlig tillställning. På söndagen hängde jag i Frösunda med familjen hela dagen.


Tungt men effektivt!

Var iväg och tränade och kom sedan på den briljanta idén om att skotta fram bilen. Lånade en spade från föreningen och satte igår. Svetten lackade och jag förvånades över hur snabbt man fick mjölksyran i armarna. Skottade i två timmar och kände mig väldigt nöjd med min insats.


Så skönt

Somnade strax efter 15 igår och vaknade vid 03 och var pigg och utvilad. Pratade lite med Oskar som var lite upprörd eftersom någon stulit alla 4 däcken på bilen och sen skrivit tack i snön på bilen. Artigt men fortfarande så jävla irriterande. Kan verkligen förstå vilken frustration han känner. Nästa tjuv han plockar in på jobbet skulle få sig ett tjuvnyp ;)
Hade jag hittat snorungarna som stal min Saab hade jag fortfarande haft dom i garderoben för att tortera dom långsamt mot deras död.
Nåväl, jag åt frukost och kikade lite tv, sen klädde jag på mig ordentligt för att ge min Ford lite kärlek. Den hat stått sen den första snön kom och det tid mig 30 minuter att få rutorna och resten av bilen snöfri. Men Forden startade på första försöket och jag belönade den med att ta bilen till gymmet. Sprang 5 km på 30 minuter och körde ett styrkepass för överkroppen. Solade 15 minuter och sen åkte jag hem. Ska jobba mellan 12-20:30 ikväll så jag tror att jag kommer vara ganska så trött ikväll men då har jag iaf vänt dygnet helt. :)


En första gång för allt.

Igår efter jobbet gick jag förbi gymmet och körde ett snabbt konditionspass. Gick hem, åt gröt och somnade runt 10-tiden. Vaknade till och inser att det är mörkt ute och ska då kika på mobilen vad klockan är. Då har Iphonen dött och jag rusar i panik till badrummet för att kolla mitt armbandsur vad klockan är. 20:45. KVART I NIO!!! Det är den tiden jag absolut senast går hemifrån. Duschade, fixade håret, borstade tänderna och klädde på mig på imponerande tio minuter. Blev endast 7 minuter sen till jobbet. Hann inte sminka mig med jag hann ta med mig sminkväskan. Bra tidsfördriv att sminka sig på söndagar.
Nu på morgonen så har jag varit och köpt en ny bok, varit på Mama Mia och testat mig samt införskaffat nya P-Piller. Tänkte att jag skulle dricka mitt chaite i väntan på att butikerna öppnar. Sen shoppa lite i väntan på min massagetid kl 12. Efter massagen ska jag gå förbi sjuklingen Jenny med medicin. Imorgon jobbar jag ett mellanpass istället för ett dagpass pga sjukdom. Men lika glad är jag för det! :)


Jultomten kom tidigt i år!

Hittade en julklapp i mitt fack på jobbet idag när jag kom in. Från Emma. Hon hade visste helt och hållet glömt bort att vi inte skulle köpa några julklappar i år. Som vanligt så blir hon överexalterad när hon ska ge bort något så jag blev tvingad att öppna det redan idag.
Gissa om jag blev glad för min halvårsprenumeration på Glossybox!
Hon tyckte synd om mig för att jag inte fick någon när jag fyllde år... Fina fina Emma! Jag vet dock vad hon ska få av mig!


Ännu en polis?

Det är en konstapel som har gjort mina helgnatt lite trevligare de senaste jobbveckorna. Ingen aning om vad han heter men han bor i Stureby, typ granne med mig alltså. Ikväll jobbade han civilt och kikade förbi mig runt 04 för att värma sig. Det kom samtidigt några volontärer och en till patrull. Han undrade hur det gått med ansökan till PHS och jag undrade om han fortfarande cyklade till jobbet. Ni, vet! Lite snack enbart för att visa att man kommer ihåg vissa saker om den andra. Att killen är sinnessjukt söt på ett sätt som gör honom snygg är inget han är medveten om. Vilket i sin tur gör honom ännu mer attraktiv. Damn! Ni ska se honom! Vårt samtal flyter så lätt och vi har vår egna teori om PHS uttagningarna som vi försökte luska i under natten.
När det var dags för honom att gå ut i vimlet igen så frågade han mig om jag jobbar nästa helg? Jag svarade sanningsenligt nej och sa att han istället får hålla tillgodo med Peter. Hans svar var då att han skulle förmodligen åka bil iaf så det gjorde inget?
I dom här lägena hatar jag att vara tjej för oavsett om jag vill eller inte så överanalyserar jag denna lilla mening. Så var tror ni? Kan det vara så att han är intresserad tillbaka?


RSS 2.0