Lite mer detaljerad.

Har varit dålig på att uppdatera bloggen under dagen. Dels så har jag varit trött och sovit till efter 16 men sen så var jag även och såg Sex and the city 2 med Lina.
Igår så var vi alltså på Malmen och käkade middag, delade på två flaskor rosé och fnissade åt diverse saker. Mysig kväll blev det. Hade sms kontakt med Göran under tiden som han jobbade och smidde planer via den vägen. När tidsoptimisten väl slutade så åkte vi hem till mig för att kolla på film. Eller fika. Kalla det vad ni vill. Försökte hålla mig vaken så länge som möjligt men Göran var seg och inte särskilt underhållande igår så jag somnade kanske runt fyra tiden. Det var väl ganska så mysigt igår men jag känner på mig att det här inte kommer fortätta så länge till. Göran drog runt lunch och jag fortsatte sova. 
Filmen var bra, många hysteriska skratt och 2.5 timme kändes inte så långt. En kaffe efter bion och nu står man på jobbet. Rätt så pigg för att det är första natten.
/I  

Malmen.

Jag och Lina käkade middag på Malmen, efter två flaskor rosé och varsin varmrätt så var vi både mätta och berusade. Nu står Göran i duschen och jag förundras över att jag lyckas uppdatera bloggen trots att jag är så onykter, gud så duktig jag är!

Ego.

Älskar när man har gott om tid för att sminka sig och göra sig i ordning. Blir 1000 gånger nöjdare.

Landet.

Har nu kommit hem efter lite tårta och kakor på landet. Solen sken och det blev varmt som attans i solen. Ännu varmare blev det när jag hoppade studs-matta med Theo.
/Ida

Vaken?

Varför skulle jag vara vaken 05:52? Kan det ha varit ett bootycall(läs sms) på G? Aja, lär vi inte få veta heller... NU ska jag borsta gaddarna och bege mig ut på landet! Lilla mamma nu kommer vi!

Mors dag.

Undra när det ska bli barnens dag?
Imorgon bär det iaf ut på landet för att fira lilla mamma. Hoppas på varmt väder så man kan spatsera runt i bikinin och njuta ordentligt. Har blivit en social helg. 30-års kalas i fredags som verkligen var super trevligt. Avslappnat och nära till skratt. Claes blev nog nöjd med presenten han fick och han påstod sig ha anat att något var på G (överraskningsfest) men jag tvivlar...
Idag så jobbade jag dag och det var full rulle, skönt med lite tempo ibland men rätt så skönt att ändå ha sina nätter kvar. En av mina kolleger deklarerade idag att han hade pratat med receptionschefen om att han vill att jag börjar jobba dag istället. Det var ju gulligt, men jag jobbar nätter nu för att jag vill det, inte för att jag måste. Vi får väl se vad som händer i höst. Tidigast i Oktober kommer jag ens börja tänka på att byta jobb.
/I

For a smile they could share the night....

Rätt så skönt att inte gå ut idag, ett glas vin hemma. Lite tjejsnack med Carlsson och kvällen är minst lika bra som alla våra andra kvällar.
Försökte prata med Lina på telefon men hon är och träffar lite gamla klasskamrater så jag hörde inte henne och hon hörde inte mig, ville mest kolla om hon gillade idén med en utgång imorgon. Men jag känner Lina, finns få saker som stoppar henne från en partykväll. :)
Jag gillar inte att mitt stall börjar kännas mer som en spilta och ett riktigt fullblod saknas definitivt i stallet!

Den röda tråden.

Ungefär ca 10 gånger per dag så säger jag kommentaren: Det är inge fel på honom, jag attraheras bara inte av honom. Det finns många trevlig, gullig och snälla killar som visar en intresse, men är man intresserad av dom? Nä, man var visst inte det. Istället så attraheras jag av dom som jag vet är upptagna, svin eller bara inte är bra för mig. En annan sak som känns jobbig är att det aldrig blir som man tänkt sig utan snarare motsatsen. Hursomhelst så ska jag sluta planera och fundera och leva i nuet istället. Det är på nåt sätt skönt att veta att man inte går igenom den här fasen ensam. Jag har alltid Carlsson att hålla i när det blåser.

Barnvakt

Idag så passar jag korvungen Theo, han började med att leka med min ipad och frågade om jag hade köpt den åt honom? Nja... Kanske inte riktigt. Då var den gammal så då kunde han få den. Den logiken kunde han inte lura mig med... Nu så ligger vi och kollar barntv och förhoppningsvis så somnar han så han orka var vaken en stund under fredagskvällen.

Skam den som ger sig.

Började installera den trådlösa routern som jag köpte idag, gick åt helvete ända till Lina ringde mig och hjälpte mig. Vad har man bästa vänner till? Så nu kan jag äntligen få igång min Ipad och ladda hem lite apps. Härligt värre!

Hemgång!

Är nu på väg hem från stan, ska hem och installera det trådlösa routern jag har köpt. Allt för min ipad, det har blivit en ganska så dyr historia det här... Det får vi se om jag får besök ikväll... Om inte annat så får jag träffa världens goaste kille imorgon. Theo!

Mama Mia

Har nu varit på gynundersökningen, hon tyckte att allt såg bra ut. :) Provsvaren kommer om 10 dagar så fram tills dess så blir det skyddat sex!! Och givetvis även efter det också! Nu ska jag träna, det drog dock ut på tiden så vi får hoppa spinningen och köra lite löpträning istället. :)

Sovmorgon.

Har sovit till 12 idag, välbehövlig sovmorgon skulle vi kunna kalla det. Hade tre missade samtal när jag vaknade, tydligen varit populär den här morgonen.
Ska väl mest bara hoppa i lite kläder och åka in mot stan, ska möta Lina. Ska kanske ta en sväng förbi Mama Mia för en gyn undersökningen. Har slarvats lite på sista tiden. Inte bra. Inte för att jag tycker att det känns som om att jag  har nåt utan mest för att vara helt på den säkra sidan. Känner än en gång att jag ger ut för mycket information men jag bjuder väl återigen på det då.
Dessutom så ska vi träna lite SpinningPuls ikväll på Stureplan. Eftersom den här j*vla träningsvärken vägrar ge med sig så får jag väl träna bort den.
Vi hörs!

Elvis has left the building.

Stänger fabriken för natten nu tror jag. Det är en dag imorgon med. Ni har väl inte glömt bort att det är Morsdag på söndag? Det har jag inte gjort, ska fixa för det imorgon. Dessutom så ska jag nog vara lite med Lina också. Kvalitetstid kallas det.
Pusshej!

Snäll och gullig men inte dumsnäll.

Har precis kommit hem från Lina och så får jag sms om att jag borde komma till Söder, hemsk ledsen men jag orkar inte åka kommunalt in igen. Han är hjärtligt välkommen hem till mig, för jag orkar ärligt talat inte gå upp runt 07:00 på mina lediga dagar. Då är det väl mycket bättre att han kommer hit? Han måste fixa med katterna... Haha ett av jordens mest självständigaste djur.
Anyway, sällskap eller inte ikväll så är jag sjukt trött. Det ska bli en tidig kväll.

Ipad

Har hängt i Sickla hela dagen med Lina och vi har shoppat lite, framförallt så har jag köpt en liten väska till min Ipad. En rosa så klart! Har varit ganska så seg hela dagen men nu börjar det kännas lite bätte, kan bero på att resorben jag köpte på Apoteket börjar verka. Just nu står Lina och lagar mat åt oss, renskav med hemlagad potatismos. Vad som händer ikväll är fortfarande lite oklart... Men den som lever får se!!??

Blåmärke!

Har ett suspekt blåmärke på min högra överarm, detta pga att jag blev biten igår. Moget! MOGET!?

IPAD.

Nu ska jag hämta min Ipad på posten och sen till Sickla för att hänga lite med Lina. Måste in och köpa en trådlöst router. För annars kan jag inte använda min Ipad hemma.

En update!

Igår så hoppade vi Gröna Lund och vi möttes upp på Malmen för ett glas vin innan maten. Väl där pratade vi om Kalmar, för det var det enda samtalsämnet som gick att föra på tal utan att höra kommentarer som: Jag orkar inte eller snälla kan vi prata om något annat... Hur som helst så skrattade vi gott åt delade meningar. Käkade middag på Kackelackan (spanska uttal) och drack Sangria (mums) för att sen dricka lite skumpa i en lägenhet på söder. Ett par massager och även lite vitt vin senare är vi på väg till Soapbar. Äntligen lite VT till mig och Carlsson! Pratade om lite seriösa grejer, alltid bra att jämt ta sånt på fyllan. Carlsson tog sista tåget hem, Lina mös lite med fisken och sen var det hemgång. Lite MAX i magen så orkade man lite till, så det blev en tur tillbaka till samma lägenhet på söder för min del. Man skulle kunna kalla det en efterfest för två, eller så kan man prata klarspråk och säga; Ida fick ligga! Nu ska jag hem och sova. Pusshej

Sovit gott?

Nja, somnade runt 23 och vaknade vid tre av min träningsvärk. Kollade på tv en stund och lyckades somna om till halv tolv. Nu kommer jag orka med dagen rätt så bra skulle jag tro. Fortfarande så står Grönan på schemat. Men det kan ju ändras rätt så snabbt om vädret inte blir bättre.
/I

En bra måndag.

Storstädning hemma, sova några timmar, fika med Carlsson och träning och middag med Lina, en bra dag överlag. Hade en 29 minuter att döda mellan Carlsson och Lina så jag sprang in på Åhléns och kom ut med två par skor. Men det var också det sista jag shoppat nu på ett tag. Har spenderat en förmögenhet son jag fick lön och det ska jag inte göra. Som tur är så trillar nya pengar in på kontot imorgon. :P
Här har ni dagens inköp:
Nu ska jag sova, gott och förhoppningsvis länge. Imorgon blir det Gröna Lund om vädret tillåter. 

Bara 26 kvadrat.

Bestämde mig på vägen hem att jag skulle städa innan jag fick sova idag. I dessa lägen så uppskattar jag att man bara bor på 26 kvadrat. En timme tog det, så var toaletten skurad, disken diskad, allt dammat och dammsugaren fick motioneras.
Ute skiner solen, det är dock inte så varmt ute, så jag sover en stund nu så jag orkar fika med Carlsson och träna med Lina, första passet på över tre veckor. Behöver nog verkligen VILA!

Snart är det slut på det roliga.

Eller förlåt mig, snart börjar det roliga!
Inte mer än tre timmar kvar tills dess att jag är lite ledig. Har tagit på mig att jobba dag på lördagar. Ett litet mellanpass.

Idag när jag vaknade så pratade jag lite på msn med en "vän", han var inte så sugen på att bara sitta hemma så jag erbjöd honom att komma förbi en snabbis innan jag började jobba. Så det gjorde han. Vi tog en snabb  fika innan det var dags för mig att åka till jobbet.

Nu till veckan har jag en hel del planerat, imorgon så blir det träning med Lina, tisdag blir det Gröna Lund med en bra blandning av människor, onsdag blir det bio med Lina och jag ska äntligen få se Snabba Cash. Ev så kanske jag ska käka middag med Göran efter filmen. Det lämnar vi lite öppet. Har i natt förklarat en del saker för Göran som jag visserligen tror han redan vet, men det går ju alltid att spela ovetande.

Nu ska jag städa lobbyn lite, mest för att fördriva tiden.

Spacklad och klar.

Dagens look.

Bara två nätter kvar.

Säga vad man vill, men nätterna går fort på HKC, har nu bara två nätter kvar innan man återigen är ledig en hel vecka. I veckan som kommer så blir det att hänga med Lina framför allt, ska träna den här veckan också. Har inte tränat på tre veckor och det är verkligen inte bra. Lina jobbar i helgen så då är det tur att Johanna är ledig. På tal om Johanna, så blev hon moster idag för fjärde gången. Grattis Anna och Bruno!

Dyr leksak.

Jag har beställt en IPAD, en väldigt dyr leksak. Men jag kommer uppskatta den under mina långa nätter på jobbet. Har inte köpt några tillbehör till den än och jag har en känsla av att det kan också bli dyrt. Ska nog dessutom be brosan sälja på mig en IPhone eller en HTC, Iphone skulle vara bäst eftersom då matchar den min IPAD bra.

Gulligt gest.

Max, en av mina nya kollegor hade tydligen pratat med vår chef om att han tyckte att jag borde uppmärksammas för ett bra jobb häromkvällen. Ni, vet, då jag fick fullt hus. SÅ när alla andra fick en biobiljett så fick jag två. Han är väldigt rar Max.

Fick dessutom min lönespec idag från HKC, det var en smärre chock. Jag jobbade tre dagar under april och enligt lönespecifikationen så ska jag få ut lite mer än 12000:- Pratade med en av mina kollegor och undrade hur det kunde vara möjligt, men vi redde ut problemet fort eftersom man är inte räknar från den första till den sista varje månad utan från den 15:e och en månad framåt. Skönt, slapp man fundera mer på det.
/Ida

På repeat just nu.

Party and party!

Tog mig två minuter.

Igår på väg in för att möta Lina så stannade jag till i Skanstull för att kika in en snabbis på H&M, slutade med tre nya toppar. Duktig tjej...
Skjortan ser dödstråkig ut på galgen men är riktigt snygg på.
Dessutom så fick jag fem par nya trosor från Victoria Secret, mina 15 par som jag köpte i USA är ju inte tillräckligt så Lina var snäll och köpte några till. :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, dricka en frappé och försöka få i mig lite mat. På återseende.

Sova.

Idag ska jag sova, länge! Har inga planer för kvällen och så ska det också förbli. Har gjort något innan jobbet varje dag den här veckan och behöver nog sova igen några timmar idag. SKa dessutom sova lite på om jag ska beställa en IPAD eller inte. Är rätt så sugen, men 7000:- är ganska saftigt för en leksak.
Natten har iaf gått ganska så fort, pratade med Marco som har gått på sin nattvecka idag. Ett enkelt sätt att fördriva en timme eller två.
Pusshej.

Sommartider.

Usch och fy för att sova bort en underbar sommardag som denna. Pallrade mig upp vid fyra-tiden och åkte in till söder. Panikshoppade tre toppar på H&M och sen hämtade Lina upp mig och vi åkte hem till henne. Lina är brun som en pepparkaka och jag är blekast i hela världen, kändes det som.
Vi kastade in Linas väskor och gick till Sickla för att käka. Pratade om pojkar/män och planerade vår lilla utgång på onsdag. Lina och jag har en tendens att dra fram som en orkan så ni lär ju bli varse... :P
Åkte in mot stan för att jobba, kikade in en snabbis på Anglais där Carlsson käkade middag och drack rosé med Olga, trevliga tjejer. Gav Olga lite tips inför hennes kommande resa till Miami och skyndade mig till jobbet.

Väl här så har jag bestämt mig för att köpa en IPAD, perfekt att ha med mig på nätterna på jobbet. Men kunde inte få igenom köpet eftersom jag inte hade internetdosan med mig... Irriterande...   

Igår.

Ja, dagen igår var inte helt bortkastad. Käkade lite thaimat och mötte sen upp Göran inne i stan för att hänga en timme innan jag började jobba. Vi möttes på Flyt och där gick vi igenom lite av den senaste tidens händelser med HH, Göran erkände att hon har gått över gränsen men att han fortfarande inte vill lägga sig i. Det vill inte fortfarande inte jag heller, men det verkar som om man inte här nåt val. Göran var hungrig så vi drog till Missisippie Inn, jag åt en dessert och drack kaffe. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag tycker om Göran, vi kommer bra överens och har roligt i varandras sällskap. Mer än så vet jag inte. Göran sa en del grejer med det får stanna mellan honom och mig. ( Nej, Carlsson, du och jag har inte kommunikationssvårigheter utan det var det jag pratade med dig om på telefon)

Annars så fick jag besök i natt av Jonas, killen från picknicken häromdagen. Han kikade förbi och sa hej tillsammans med två vänner. Härligt med norrlänningar. Märks så tydligt, för det är bara norrlänningar som kommer oänmälda, det skulle en stockholmare aldrig göra. Men jag är ju van eftersom jag också är född norrut. Så skönt nu när jag jobbar inne i stan, eftersom chansen för att folk ska orka kika förbi är ungefär en miljard ggr större än om jag jobbat natt på t.ex. Hasselbacken på Djurgården.

Dessutom så lyckades jag få fullt hus i natt, har visserligen kämpat hårt för det så jag tar tacksamt emot biobiljetten.  
/I

Wakiepaikie!

Nyvaken och lite smått förvirrad. Ska man engagera sig och göra något innan man börjar jobba eller bara ta en lugn start på dagen? Carlsson och jag har bestämt att vi ska ses imorgon så då jag kan verkligen sitta hemma och kolla tv hela kvällen. Kanske beställa lite thaimat?

Tisdagsmys.

Vem säger att man inte kan njuta av att jobba? Jag gör det till fullo, det är lugnt och skönt på jobbet. Jag läser nya numret av Solo och älskar den billiga underhållningen. Varför komplicera saker? Än är jag fortfarande övertygad om att byta tillbaka till nattpassen är mitt bästa arbetsmässiga beslut jag fattat än så länge.
/:)

Snart så!

På torsdag morgon landar Lina åter i Sverige igen, hon ska jobba hela dagen men förhoppningsvis så hinner vi säga hej innan hon åker till Falun över helgen. Jag jobbar hela veckan och hon är ledig så det finns ingen anledning att hon ska vara kvar i stan. Men hon kommer tillbaka på söndag igen och vi har redan bestämt att vi ska träna på måndag. Gud, så skönt det ska bli att få pressa kroppen ordentligt och känna den obeskrivligt osköna sköna träningsvärken som man bara får efter BodyPump.
Nu kan sommaren börja!

God morgon!

Har nu sovit som en bebis fram till halv fem och nu käkat mat. Ska nog ta mig en promenad i solskenet och sen göra mig klar för ännu en natt på jobbet.
/Ida

Trött!

Så här i efterhand kan man tycka att det var en dum idé att stiga upp 11:30 när man ska gå på sin nattvecka. Är trött så det förslår. Men nu är det inte långt kvar tills jag får sova, ÄNTLIGEN!!! Det är allt jag har och orkar säga.
Gonatt!

Love life!

Har suttit en hel dag ute i solen med underbara människor. Ingen nämnd ingen glömd. Vi har ätit massa delikatesser och njutit av solen. Skrattat gott både med och åt varandra. Blir sommaren ens i närheten av den här senaste veckan så kommer det bli helt fantastiskt. Efter att ha hängt i Nytorgspark i många timmar satte vi oss på Missisippi Inn för att käka. Helt okej! Jag och en annan kille skulle jobba natt så vi tog sällskap till centralen.
För övrigt så är världen väldigt liten. En kille som jag hängde med idag var från Strängnäs och den enda som jag vet är från Strängnäs är en av mina trogna läsare. Så jag frågade lite spontant om han visste vem det var, och det gjorde han! Liten värld va? Mr T, killen heter Jens och era mammor känner varandra! :)
Nu ska jag bara jobba hela natten och hoppas på att den går fort, för jag är trött som attans!


Photoshop!

Fick man precis slängt i ansiktet att alla mina bilder som visas för allmänheten är editerade i Photoshop. Jag borde ta det som en komplimang eftersom det inte är möjligt att vara lika vacker som mig helt naturligt! Tack!

Förtydligande.

Jag var tydligen aprak när vi sprang på Göran häromkvällen. Därav mitt lilla tillfälliga hörselfel. Carlsson pratade tydligen om mig när det gällde att ligga med Tomas eller Göran.
Så här sa Carlsson:
När Adam sa något om att du legat med tomas så sa jag att -ja honom vill *hon ju åtminstonde ligga med. Som en liten pik, kapish?
* jag alltså, inte Carlsson.
/Ida

Fortfarande.

Är fortfarande skakis i hela kroppen... Halleluja att man börjar jobba imorgon så att jag får en helt nykter vecka. Det bästa med min lediga vecka nästa gång är att Lina är tillbaka i stan då, så då gäller det att knapra tabletter så man pallar en utgång, för jag vägrar vara så här bakfull igen.

Ångest.

Efter gårdagens bravader så vaknade jag med ångest version 3000. Vet inte riktigt varför. Det var en trevlig kväll, vi satt på balkongen i Frösunda och drack rosé med sprite i plastmuggar och skrattade gott åt både pondus och avsaknaden av den ena katten. Försökte lugna min bror som var kattvakt med att Skorpan har en tendens till att gömma sig och att man inte behöver oroa sig. Hon är dessutom väldigt skygg så att hon ska visa sig när det två främmande människor i lägenheten är ungefär lika med noll. Emil min bror vad dock helt övertygad om att katten hade hoppat från balkongen.
Vi tog en bulle in till stan runt elva tiden och gick in på Soapbar, svepte en VT och dansade lite. Efter att jag fått ett ont öga från vakten efter att ha försökt komma in från rökrutan ett bra tag så kände jag att det var dags att gå vidare. (två packade idioter stod i dörren in och vägrade flytta på sig så jag tog mig igenom med våld, förklarade även för vakten att om han gör sitt jobb så skulle jag inte behöva ens tänka tanken. Hon insåg att jag hade rätt och att vi både skulle skärpa oss, fine!)
Carlsson och jag tog en bulle till Söder, där springer vi rätt in i Göran. Som har ett par röda byxor på sig. Det är ungefär det jag kommer ihåg av det samtalet. Jo, och att Carlsson kunde tänka sig att ligga med Dating in the dark Tomas om hon var tvungen att välja mellan Göran och Tomas. Mötte upp gammal skåpmat och hans entourage. Fick träffa Jorgos tjej, som var en riktigt trevlig och rolig prick, Carlsson hann med sista tåget hem och jag åkte till Gammal skåpmat för att spela playstation. Vad gör man inte för att försöka ställa om dygnet?
Idag så mådde jag verkligen apa, kräktes tre gånger på morgonen och hade det bara var det så fine, men att dessutom ha en huvudvärk som heter duga gjorde inte mig till den kaxigaste personen direkt. På bussen hem var nog ändå det absolut värsta, skumpigt som på en gammal bergodalbana satt jag där och försökte hålla tillbaka illamåendet. Till slut så känner jag att det vattnas och vattnas i munnen på mig oerhört, så jag plingar för att kliva av. Bussen hinner bara stanna och dörrarna öppnas innan jag kräks på gräsmattan vid bussstationen. Valde att promenera sista biten hem. Helgen utmärkelse som dagens äckel går till *trumvirvel* IDA!
Nu har jag iaf ätit pizza med mamma och Johannes och känner mig lite piggare. Ska försöka vara vaken så länge som möjligt idag så jag kommer kunna innan jobbet imorgon.

Favorit i repris.

Minsann! Det blir middag i Casa de Sundström idag. Samma folk som igår, men varför ändra på ett vinnande koncept? Finns INGEN anledning!
Måste till systembolaget! Pusshej!

Sebastian.

Sebastian,
har är min lillebrors kollega, han är halv chilenare, han är född 88 och han är som en elefant i en porslinsbutik när det kommer till att stöta på Carlsson. Sebastian trodde förmodligen att han var diskret, men vi andra var av helt andra uppfattningar. Men killen är rolig och han bjuder på sig själv.
För att sammanfatta kvällen så kan man säga att det var helt underbart att kunna sitta ute nattetid för första gången, dricka vin, lyssna på musik, och skratta som bara vi kan göra. Det är faktiskt bekräftat nu att oavsett vilka jag och Carlsson hänger med så har vi alltid lika roligt om inte mer roligt. Det var en underbar kväll och jag ser fram emot fler liknande kvällar i sommar. Denna sommar kommer bli den bästa, alla kategorier!

Många skratt.

Det är nog det enklaste sättet att beskriva den här kvällen! Berättar kanske mer imorgon! ;)

En flarra rött!

Lite thaimat och en flaska rött vin, riktigt där kan vi inte sluta. Dessutom får jag och Carlsson först förstärkning runt 20:30 då 3-säljarna beräknas infinna sig. Känns som om det eventuellt kan blir en liten sväng förbi Malmen ikväll. Man ska ju aldrig säga aldrig. :P

Dagens shopping.

Fick med mig en hel del grejer hem idag, saknar dock fortfarande ett par skor men det kommer väl.

Favoriterna är nog ändå dom baggy-jeansen från VeroModa, så sköna!

HH ringer numera också.

Hann precis stiga av bussen i F.C när min mobil ringer, det står Psykbrud i displayen. Jag svarar inte. Vill hon mig något så får hon väl lämna ett meddelande. Och det gjorde hon visst. Hon måste tydligen veta om jag har polisanmält henne eller inte? Det kanske är som så att det är flera brudar som hon håller på att terroriserar så hon måste kolla läget om vem som vågat ta steget för att göra en polisanmälan. Ja, lilla psykopat. Du är polisanmäld.

FC* here I come!

* Farsta Centrum
Visst seru! Är uppe med tuppen för att åka till Farsta för att shoppa, wihoo! Men jag vet hur det här kommer gå... Eftersom jag har ett hum om vad jag vill ha/behöver så kommer jag inte hitta det. Måste in på systembolaget en sväng och handla lite vin till kvällen när lillebror och Carlsson kommer för att käka thaimat. Myspys!

En annan sak som hände i natt var att Göran ringde kl 04:35 i natt och undrade om han fick komma förbi? Eh, skulle inte tro det. Mitt i natten och packad. Jag tror jag avstår! Trots att jag avbjöde Görans inbjudan till att bjuda in sig själv så fick jag ett sms från hans flickvän. Jag citerar: Dags för dig att inse att du aldrig kommer få min pojkvän! Tycker det är lite märkligt att hon skickar detta till mig kl 06:50, alltså ca 90 minuter efter att Göran frågat om han får komma förbi. Ska jag svara på hennes sms eller inte? Jag tror faktiskt inte att jag engagerar mig i det. Kunskap är makt sägs det.

Torsdagsmys!

Har nu planer på att dricka te, käka ballerina kladdkaka och kolla på film tillsammans med katten. Allt gick strålande tills vi kom till det där med katten. Han vill tydligen inte vara inne, utan sitter och jamar vid ytterdörren. Jag tror att han missar en dejt nu, men får inte jag så får inte han!

Kli!

Det riktigt kliar i fingrarna, lönen på 42 000:- trillar in på kontot om ca 150 minuter. Synd att det inte är några affärer öppna för shopping då. Jag får väl hålla mig till imorgon. Drar nog till Farsta centrum för att försöka hitta ett par stuprörsjeans som ska passa ihop med mitt nya linne, skulle jag råka snubbla över ett par snygga skor så är väl inte det hela världen heller?
Men jag får inte glömma att lägga undan lite pengar till alla kommande resor heller. :)

Rättvisa?

Lina ringde mig på Skype alldeles nyss, hon ville berätta om den senaste presenten hon fått av sin arbetsgivare. En IPAD! Seriöst, hennes chef måste vara en av de med generösa människorna som existerar!
Båda tjejerna jobbar visserligen riktigt hårt så dom förtjänar alla belöningarna dom kan få!

Lina, min Lina.

Lina,
hon är den som jag aldrig är ovän med. Vi har alltid olika åsikter men kommer överens strålande iaf. Hon är det absolut sötaste och raraste personen jag känner. Är jag sjuk så finns hon där som en mamma för mig. Hon jag blivit dumpad så är det Lina som håller mig sällskap mitt i natten. Lina är den som jag går på festivaler med, både för humor och musik. Vi kan umgås en hel dag utan att säga ett ord till varandra. Bara läsa en bok i varandras sällskap är också att umgås. Hon är den som göder mig med mat när jag inte orkar köpa hämtmat eller laga själv. Sen är Lina två personer i en, hon har en partysida som kommer fram efter nåt glas vin. Då grabbar, är hon farlig! Har hon bestämt sig för någon så vet jag att hon får honom. Lina är en mansslukerska i en liten kropp. Hon är liten men naggande go min Lina. <3

Kärleksfilmer.

Är det meningen att de ska kallas kärleksfilmer? Man blir ju heldeppig av att titta på skiten. Har nu kollat på Valentines Day och tycker att det är om möjligt ännu mer tragiskt att vara singel och eller att vara i ett förhållande. Vad är det vi nu strävar efter? Man vill alltid ha det man inte har för stunden.. Som nu, jag har käkat chips men är nu sugen på lösgodis bara för att det inte finns tillgängligt. Vad är det som säger att man blir lyckligare (för lycklig är jag redan) bara för att man inte är singel? Om man ska se till de förhållanden som jag har i min närhet så finns det bara ett som jag kallar lyckat. Det är min syster Fia och hennes Claes. Så skulle jag hitta något som påminner om vad dom har så skulle jag kanske bli lyckligare, men det finns inga garantier. Hur som helst så känner jag spontant att man bör kunna känna sig trygg och säker i ett förhållande, men i stort sett varenda människa jag känner är otrogen eller har varit otrogen. Så det som jag strävar efter är alltså att hitta någon som kan bedra en eller som jag kan bedra? Det känns som ett tragiskt mål.

Vad sker idag?

Ja, har inga direkta planer idag, känns rätt så skönt. Men eftersom jag känner mig själv rätt så bra så vet jag att det kommer börja krypa i kroppen på mig snart. Så jag har bokat tvätttid för att ha något som håller mig kvar hemma. Ska nog ta en promenad och kika in på solariet på vägen. Är ganska så trött på att gå runt och känna sig glåmig, så det får vara slut på det nu. Får ju passa på nu de två kommande veckorna för sen är Lina tillbaka i stan så då har man inte en chans längre.
Som tur är finns det solpuder även för de värsta dagarna!
/Ida

Shopping.

Alltid bra att shoppa två dagar innan lön när man har 200 kronor på kontot! Menar ju självklart att man måste använda kreditkortet så att det inte rostar sönder eller nåt.
Köpte en ny BH som jag även ville ha i svart, men tji fick jag då den tillhörde en brudserie och hur många brudar har svarta underkläder?
Köpte även ett nytt linne som förmodligen kommer bli en av favoriterna i sommar.
Givetvis kommer jag använda det till annat än mjukisbyxor!

Underbara dagar!

De senaste två dagarna har varit fyllda med vänner och familj precis som jag vill att mina dagar ska vara. Fika på fika i solen och en massa upprepningar om att jag älskar mitt liv!
/Livsnjutaren!

Det går bra nu!

Fick lönebeskedet idag.

En vanlig tisdag.

Igår var det en helt vanlig tisdag, jag och mamma tog bilen till Enköping för att hämta Johannes, åkte till Sollentuna Centrum för att presentera två av de mest betydelsefulla personerna för varandra, alltså Carlsson och Johannes (4.5år). Dom klickade direkt och är nu vänner men inte bästisar.
Åkte från SC hem till Fia och Claes för att käka middag som som jag bjudit in mig själv på. Köttfärssås och färsk pasta, mycket gott! Systers magen har börjat peta ut mera nu och hon har ungefär gått halva tiden nu. Pyret är beräknat till i början av Oktober och jag håller verkligen tummarna för att det är en tjej. Kommer givetvis älska bebisen oavsett kön!
Bättrade på sminket efter middagen och tog pendeln in till Söder för att möta upp en hel bunt med fantastiska människor, samtalsämnena var ganska begränsade till sex, mens och galningar. I sann anda så var vi fyra tjejer och två bögar så resten kan ni lista ut själv, inga begränsningar alltså!
Gillar verkligen Carlssons polare My, så skön. HOn säger vad hon tycker och tänker och skulle aldrig säga något hon inte menar. En brud i min smak eller rättare sagt en brud som mig och Carlsson.
Blev en tidig kväll och lika glad är jag för det för jag var helt otroligt trött, somnade ovaggad och vaknade 10 timmar senare.
Nu väntar en kaffe i solen med Carlsson! Det mina vänner är kvalitets tid!

Dagen.

Idag så ska jag åka med mamma till Enköping eller Uppsala för att hämta Johannes, mosters kille. Vad vi ska roa oss med i några timmar är fortfarande oklart, men vet att vi ska käka middag hemma hos Fia och Claes. Efter det så ska jag och Carlsson till Malmen för att göra det som vi gör bäst, bara vara. Vi får väl se om Göran vågar dyka upp? Han har en tendens till att fega ur när det börjar brännas så kvällens utgång kan sluta hur som helst.
Nu ska jag ta en promenad och ta en tur förbi solarieholmarna.

Så istället för...

Så istället för att sova igår när jag var extremt trött så skickades det ungefär en miljon sms. Helt plötsligt har vi släppt alla termer om att fika och nu pratar vi klarspråk. 
Det ena smset grövre än det andra. Men det är inga konstigheter. Nu ska bara dessa sms sättas i verket. Det är det konstiga i det hela.
Återkommer om uppdatering.

Sakna.

Att jag inte fått dricka VT idag kan jag leva med, men att jag inte fått träffa Carlsson är däremot olidligt... 


Observerar att vi matchar varandras påsar under ögonen. Men vi är fina som vi är! 

Nattis.

Ja, det är ju det man kallas nuförtiden. Känner mig pigg och alert trots att jag försökte sova i några timmar på morgonen. 
Skulle behöva sola lite, men eftersom Lina snart kommer hem så tänkte jag nog snarare gå till järnhandeln och köpa brun målarfärg istället. För lika brun som henne kommer jag aldrig bli.
Precis hemkommen från Miami. 

Två månader efter Miami. 

Vill tillbaka till solen och värmen! 


Segt.

Carlsson vill gå ut imorgon och lillebror är way too bakfull för att gå på´t idag igen. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Egentligen är jag trött och seg och borde vara hemma men efter att ha jobbat i nio dagar så känner jag inte för det. Och ja, alkoholtarmen skriker efter mättnad...

Tankeläsare?

Alltså, vissa människor borde inte få vistas bland vanligt folk. Ta hon som är frukostansvarig på mitt nya jobb, hon kliver ur hissen och jag säger ett glatt GOD MORGON! Istället så säger hon åt mig att hon inte ska ha kaffebuffén där hon har haft den alla andra dagar när jag jobbat. Okej, hur ska jag veta det? Jag var visst inte tankeläsare. Dessutom så gör jag en väldigt massa saker som inte står på min checklista för att underlätta för dom som jobbar frukost. Om inte den här kvinnan ändrar approach snarast så kommer jag inte lyfta ett finger för att hjälpa dom mer. 
/Surfittan!  

Sorry.

Kom på så här mitt i natten att jag visst inte hade uppdaterat bloggen idag. Så bättre sent än aldrig. Egentligen har jag inte så mycket att berätta, jag kom hem sov, vaknade, käkade på tacobar och sen började jag jobba igen. Bara ca 5 timmar kvar tills jag är ledig i sju härliga dagar. Vi rivstartar den lediga veckan med en lite AW med Carlsson och lillebror. Undra om Carlsson vill komma förbi hemma hos mig och dricka lite Champange innan vi åker in till Malmen. Känner att flaskan som jag fick av tre favoritstammisar är ett ypperligt sätt att fira den första lediga veckan med. Eftersom jag haft en vit vecka och kommer ha det framföröver varannan vecka, så måste man väl öka alkoholintaget under sin lediga vecka? 
Hoppas att tiden går fort nu, kanske skulle slå en pling till Marco? 
Pusshej!  

Ska man fylla kanske?

Har bara 4 rum kvar och inga ankomster. SKa man kanske ta in drägget och packet från stureplan för att få sig ytterligare en biobiljett? Vem vet?
Annars så har jag en av dom där dagarna som jag får kanske tre ggr om året. Ett av de få tillfällen som jag saknar en viss person otroligt mycket. Dessutom är det verkligen inte alls läge att höra av sig idag. Men jag jobba ju iaf så vad skulle han kunna göra? *suck*


Ringde till min syster Fia idag och frågade vilken dag som passade dom bäst för att jag skulle bjuda in mig själv på middag. Hon skrattade gott och sa att det fick bli tisdag. Då kommer även Johannes och mamma. Så vår lilla AW får bli på tisdag Carlsson. Och om lillebror vill hänga på så är du välkommen, självklart får du slagga på min soffa.
/Ida

Max.

Sovit som en gud ytterligare en natt. Detta ska jag fira men en hamburgare från MAX. Är sjukt sugen på deras GI burgare. Det är dessutom som så att jag redan har jobbat sju nätter och skulle normalt sett nu varit ledig i sju dagar. Men jag jobbar två nätter till och sen får jag min efterlängtade ledighet. Nätter bara flyger fram på HKC och jag trivs som fisken i vattnet. Fick även veta igår att Ioannis ska börja jobba snart igen och då har jag sällskap via telefon måndag till onsdag natt. Jag gillar´t!

Mycket trevligt.

Har haft manligt sällskap hela natten, jag gillar´t! Först och främst alla dessa trevliga poliser som man lätt kan muta med lite kaffe för att få en pratstund, sen kom Ioannis förbi med två polare, sen kom det lite mer poliser och så har jag även pratat i telefon med Marco. Natten har gått fort, riktigt fort. Nu kom dessutom min kollega in genom dörren och det innebär att det inte är långt kvar tills man får sova. Vet var jag helst skulle vilja sova men det passar sig inte, men jag tackar som sagt för sällskapet.

Kostar att ligga på topp.

Kalle har varit borta i nästa 48 timmar. Idag kom han hem och slängde i sig lite mat och satte sig igen vid ytterdörren. Carlsson tror att han har hitta någon annan, så nu utnyttjar han mig bara för mat och sovplats. Låter som någon annan vi känner också, inte mig men någon annan utnyttjas...
Förklarade för Kalle att han aldrig någonsin kommer få lämna mig, och nu låter jag helt plötsligt som...
Haha, skönt när man återigen kan börja skratta åt händelserna som varit...
Cheating Bastard:

Helg.

Helgen är här och jag jobbar hela. Gör inte mig så mycket, ser fram emot löning nästa fredag. Carlsson är nämligen ledig, så jag tror minsann att champagnen ska korkas upp och att jag ska tvinga med Carlsson på att skaka sina lurviga. Kommer inte ens ihåg när jag dansade sist. Men innan helgen kommer det fem dagar då jag också är ledig. Jag tror att mosters älskling ska komma till stan, så jag ska nog ta med honom till badhuset eller något annan roligt. Gröna Lund var ju ingen höjdare förra året, den stackarn var livrädd och när han väl vågade åka, var det dags att åka hem... Annars till veckan tänkte jag bjuda in mig själv på middag till Fia och Claes. Och så ska jag nog ta en tur ut till Ösmo för att använda mitt presentkort på massage och kanske samtidigt övningsköra lite med mamma. Åh, vad det ska bli skönt att vara ledig. Inte för att det är jobbigt att jobba utan bara för att det var evigheter sen jag var ledig så många dagar i rad.
Nu ska jag dricka kaffe och sen bär det av till Kung Carl.
Pusshej!

Attans.

HAr börjat känna av trycket mot huvudet, detta innebär att jag kommer få bihålsinflammation. Har börjar tugga tabletter så jag hoppas att det ska hejda skiten från att bryta ut ordentligt.
Hittade en liten surprise i mitt fack på jobbet, två biobiljetter. Vi får tydligen alltid två biobiljetter när vi lyckas få fullt hur. Hur bra är inte det? Jag kommer kunna gå på bio oftare nu när jag är ledig varannan vecka.
Katten har för övrigt varit borta i snart 48h, undra om det har hänt honom något eller om han bara har tagit en liten semester?
Nu ropar sängen, gonatt!

Sovit gott!

Tänk vad lugn och ro kan göra för natt sömnen. Har sovit som en stock sen halv nio till 17 när klockan ringde.
NU ska jag in mot Söder för att möta Maria.
Pusshej!

Besök.

Ioannis tittade förbi och sa hej, det är alltid trevligt med sällskap om än det bara är för en minut. Så har ni vägarna förbi är ni hjärtligt välkomna in för att säga hej. Detta gäller nästan alla, kom inte om du är aprak...
/IDa

Arbetskläder.

För första gången i mitt liv är jag helt nöjd med min arbetsuniform. Fick byxorna häromdagen och av ångest om hur de skulle sitta så valde jag att inte prova dom fören några dagar senare. Har idag fållat upp byxorna och  jag är riktigt nöjd med resultatet. Skönt med ett par svarta arbetsbyxor istället för blåa eller gråa. Till mina byxor bär jag en svart långärmad topp och en väst. Stiligt!

Lugnt.

Vad underbart skönt att vakna upp i harmoni, inte mail, inga samtal. Än så länge. Ja håller verkligen tummarna för att det forsätter vara så. All denna drama tar på krafterna.
Nu till lite roligare nyheter, idag jobbar jag min första natt själv. Dvs inget säkerhetsnät och ingen kollega att prata med. Både positiva och negativa saker med det. Skönt att man få ta saker och ting i sin egen takt och lite tråkigt att vara själv. Men jag har som tur andra kollegor som jobbar natt och sällskap via telefon är lika bra som live.
Har nu druckit en kaffe och ska väl börja göra mig klar för jobbet.
pusshej.

Polisanmälan.

Nu är det polisanmält. Slutar hon inte nu så får ordningsmakten ta hand om henne.
Nu ska jag sova. Eller iaf försöka.

Farlig.

Jag har bara ett ord.
Farlig.


För långt.

Det här har gått över styr. Jag sitter och skrattar och tycker synd om bruden om vart annat. Det kan inte vara lätt att sakna självrespekt totalt.
Efter en milslång konversation på facebook har jag nu startat en grupp, mest för att många inte tror att det finns så många galningar här i världen.
/Ida

Eftersom hon inte förstår bättre så svarade hon på mitt mail.

Hanna Fredriksson den 4 maj kl. 18:11 Anmäl
Oj vart det jobbigt, skulle du ha tänkt på innan du försökte paja min och Adams blivande familj......... Hitta någon som INTE är upptagen......
Ida Sundström den 4 maj kl. 18:28
Okej, tre saker behöver du veta om. 
1. Har känt Adam i ett år och han har aldrig nämnt att han har flickvän. 
2. Du är inte gravid. 
3. Man kan inte paja något som redan är trasigt!


Har nu svarat.

Blev ett kort svar. Har tröttnat på det här nu.
Ida Sundström den 4 maj kl. 18:07
Ett ord till från dig och vi ses i rätten....... Tack på förhand!
Kopierade hennes avslut från första mailet för att irritera henne ytterligare!
/Ida

Middag!

Jag lagar mat åt mig och Carlsson! Det var längesen mitt kök användes till matlagning. Idag blir det sommargratäng med kassler för det är vi värda!
Känns som vanligt som evigheter sen vi sågs och nu är det faktiskt sant, sist var i TORSDAGS! Ni förstår, det är en evighet!

Nu får det vara nog.

Jag har fortfarande inte sagt ett ont ord till Hysteriska flickvännen men nu är det inte långt kvar tills jag exploderar!
Att återigen vakna upp till två mail känns bara som en fantastisk start på dagen.
Hanna Fredriksson den 4 maj kl. 08:08 Anmäl
Håll dig bara borta från min pojkvän, överviktiga kossa!
Hanna Fredriksson den 4 maj kl. 08:12 Anmäl
Och du gör något åt de där icke existerande ögonbrynen! Min kille vill inte ha dig, fatta........

Åh vad härligt!

Efter gårdagen när jag gjorde nattrutinerna kände jag mig hopplös. Idag gick min kollega och kollade tv så fick jag jobba i lugn och ro. Idag kände jag mig som en stjärna! Allt flöt på bra och jag lyckades riktigt bra. Det tog lite tid med rätt blev det!

Jobba.

Idag känns det riktigt bra än så länge, jag har gjort några bra bokningar och känner mig allt säkrare. Mina kollegor är väldigt snälla och säger att jag sköter mig bra. Det var ju för väl!
Ser fram emot att se kaoset när jag ska dra listorna efter nattkörningen. Det blir spännande.
/IDa

Dramat fortsätter.

Kunde trots allt inte ge fan i att svara på Hysteriska flickvännens mail.
Det blev ett kort svar:

Ida Sundström den 3 maj kl. 23:49
Och jag som tycker jag ser bra ut för att vara 45år...

Pusshej!

Trött.

Efter en morgon med receptionsmöte och sen sänggång så är jag riktigt jävla trött idag. Hoppas på en lugn natt och ser fram emot att slippa svara när HH ringer eller mailar. Nåt som hon måste förstå är att man tar inte upp sina eventuella frågor med den påstådda "älskarinnan" utan med sin karl direkt. Been there, done that and I got the diploma!

Inte okej.

Alltid lika bra start på dagen när man vaken upp till ett mail som detta:
Hysteriska "flickvännen" den 3 maj kl. 18:28 Anmäl
Vill inte du ha en riktig man, inget lammkött, efter ditt utseende att döma så ser du inte direkt ung ut.. Tror du verkligen att MIN pojkvän vill ha dig så tror du fel, du är verkligen inte hans typ, bara jävligt lätt.. Han förnekar din existens trots att jag vet, så om du tror att han skulle vilja ha dig så tror du väldigt fel! Hitta någon i din ålder och som är ledig....... Tack på förhand!
/Ida

Galen flickvän.

Okej, har i natt blivit uppringd av en galen upprörd flickvän till Göran. Har försökt förklara att vi inte har någon relation utan bara är vänner. Gick sådär... Hursomhelst så tycker jag att det är väldigt fräckt att ringa till mig. Har hon frågor kanske hon skulle fråga Göran? Ifrågasatt varför hon inte frågade honom och hennes svar var att han ville inte svara. Det var ju märkligt!?

Soffmys.

Gossip Girl soffmys innan nattarbete, en bra uppvärming.

En bra första natt.

Var väldigt pigg under min första natt, trevligt sällskap i form av alla poliserna som jobbar kring Stureplan. Dom kommer in för att kissa, drick kaffe eller bara prata en stund. Jag gillar sällskapet! Känns tryggt.
Jag fick dessutom gå hem runt 5-tiden så jag somnade redan runt sju snåret. Vaknade till runt ett och ringde min vän Carlsson, pratade lite och somnade sen om. Ville inte riktigt stiga upp så tidigt eftersom vi ska receptionsmöte imorgon så då kommer jag inte vara hemma innan 12. Det kan bli tungt...
Ska nu ta en sväng in till centrum för att ta ut pengar så jag kan köpa thaimat. Hungrig? CHECK!

Hitta.se

Jag som trodde att det var en sida där man kunde hitta nummer till människor som man vill ta kontakt med, där skiljer sig Carlsson och mina åsikter. Hon anser att det är för desperat att ta ett nummer och skicka ett sms, vi får väl se om hon är av samma uppfattning efter några glas vin.
Idag saknar jag mina "bästisar", som tur är så kommer Lina hem snart och då blir det en utgång som heter duga. Hörde jag spyan nå kaklet i toaletten? Ja, jag gjorde visst det!
Pusshej!

Då var det dags!

Första natten att jobba på över 3.5 år, ser riktigt fram emot det. Har lyckats sova bra dessutom under dagen. Mellan 07:30 till 13:30 och sen en liten powernap mellan 16:30 till 19:00. Denna natt kommer gå som en dans på rosor!
Så nu vet ni att jag är uppe hela nätterna så hör gärna av er då, men inte under dagarna. Tack :)

Spelas sönder just nu.

Om och om igen!

Ställa om.

Sent igår kväll så bestämdes det att Göran och Berit skulle ses.
Så Berit och Göran pratade strunt och associerade till fika på sjukt många olika sätt. Stackars Göran som började jobba i morse runt 07:30 fick inte många minuters sömn. Berit hade bestämt sig redan för längesen att det inte skulle bli något fika mellan Berit  och Göran. Men Göran gillar utmaningar och tror att nej betyder ja, så okej det blev inte riktigt vad Berit hade tänkt sig. Men att tjatfika inte riktigt är lika bra som en frivillig fika kanske Göran får veta nån annan gång. ;)
Berit och Göran skrattade så gott som hela natten, vilket var bra eftersom Berit ska börja jobba natt idag. Så när Göran åkte till jobbet så sov Berit i 6 timmar till.
Nu blir det thaimat och en film som uppladdning inför min första natt på HKC.

RSS 2.0