Det ligger i kroppen.

Frustrerande att aldrig bli frisk. Tappar motivationen till allt när jag är så här hängig. Sov fram till 18 idag och fortfarande lika trött. Skulle behöva en stor kaffe, men bara tanken på kaffe får magen att vända på sig...

Gossip!

Jag älskar skvaller i alla former och det spelar egentligen ingen roll om det handlar om någon jag känner eller inte. Så idag när jag fick höra om en riktig soppa nöjt jag verkligen fullt ut! hur är det man säger? Enda sanna glädjen är skadeglädje? Nu far visserligen personen mitt i smeten inte så illa ut, utan snarare njuter lite av det. Helt i sin ordning tycker jag!

Kört tänkte jag.

Somnade direkt efter Ensam Mamma igår och vaknade runt 08-tiden i morse. Just snyggt tänkte jag för mig själv. Min nattvecka börjar idag och om jag inte lyckas sova mer så kommer jag ha varit vaken i ca 24 timmar, vilket kanske inte är det ultimata. Vägrade gå upp med undantag för att göra frukost och ta med den till sängen. Läste ut Elsas värld och somnade om runt 12. Vaknade tre timmar senare. Bra. Började min dag med att diska och nu avnjuter jag en kopp varm choklad med vispad grädde, modell enorm. Lite senare väntar lite matlagning och en dusch för jag måste jobba i en vecka nu. Har påbörjat en penicillinkur mot halsflussen och hoppas på att kunna inta vanlig föda snart.
/Ida

Tjatigt.

Igår under tiden när jag träffade min syster så var det ett väldans tjat om mitt kärleksliv. Det var tydligen svårt att tro att jag inte träffar någon för tillfället. Visst att min mobil piper till var femte minut med sms från diverse olika män och kvinnor. Men lite krasst sett så blir jag glad av smsen från vännerna och smsen av fd. "fikakompisar"* känns väl uppskattande och så men är det någon som jag skulle vilja träffa när det väl kommer till kritan? Vet egentligen bara en som jag skulle vilja träffa igen, snygg, sexig och fruktansvärt rolig kille. Tror dessvärre att han har flickvän. Men han är den enda som jag verkligen inte kan sluta tänka på och fantisera om. Tro mig, han är så het att man inte ens behöver smör på honom! Att han dessutom hör av sig med jämna mellanrum och sist ville han informera mig om att han kommer finns lite närmare Stockholm. Kändes nästan som ett hån...
Men det återstår väl bara för mig att sukta vidare.
*Knullkompisar

Final.

Undra hur trött jag hade varit idag om jag verkligen hade kört en all-in kväll igår? Är redan helt färdig för dagen och ännu är det en timme kvar till finalen av Ensam Mamma Söker. Lite vemodigt att inte ha denna underbara timme att se fram emot varje söndag. Jag sitter iaf redo med näsdukar för tårarna kommer trilla, precis som alla andra söndagar.
/Ida

Mikrofånkåt!


1:a advent.

Vaknade hyfsat tidigt idag och sprang ner till tvättstugan för att jag insåg att jag börjar min nattvecka imorgon utan några rena arbetstoppar. Min hals håller på att ta livet av mig eller egentligen är det inte halsen utan bak i gommen. Känns som jag har ett sår på högra sidan så att svälja är en j*vla plåga! Blir det inte bättre till imorgon så får jag nog ta en tur till vårdcentralen.
/Ida

Mycket mysigt.

Igår var det då middag hemma hos Fia och Claes med mamma, Leif och Liselotte. Härligt att få träffa min äldsta syster och se henne så kry. Sist jag såg henne var hon inlagd på sjukhus och vägde ca 50 kg. NU såg hon hälsosam ut och humor var intakt :)
Efter middagen så tog jag en tur till Sickla udde för att hälsa på mina kollegor, Helenah, Emma, Max och Didar. Blev en snabbis i Sickla och sen en ännu snabbare tur till Malmen. Skulle möta upp en polare men hittade inte honom där och när han inte svarade på mobilen så åkte jag hem.
Gårdagens look.
/Ida

Partymode!

Känner att jag verkligen skulle vilja gå ut ikväll. Det enda som talar mot mig är att det är löningshelg. Känner att jag behöver en riktig fylla efter att ha sett några bilder på fb. Nåväl, först blir det middag i Frösunda så får vi se vad som händer. Har en inbjudan till Prellan så kanske åker dit efter middagen.
/Ida

Dör, så trött är jag!

Har shoppat hela dagen känns det som. Det tog en timme att komma till shoppingen och en timme att komma hem från shoppingen. Har köpt julklappar till mamma och lillebror och även "lite" små grejer till mig själv.
Bestämde att jag skulle slå till. 345:- för en Clean parfym anser jag är ett kap!
Ett par läderhandskar kommer nog komma till hands... (haha, fyndigt)
Raggstrumpor att ha i gummistövlarna.
Tjusig skjorta, inte med spets men med brodyr.
Nya sköna sängkläder i bomullssatin. Underbara från Hemtex!
Nu ska jag dricka en kopp te och kolla på Idol.
/Ida

Vi bor på landet!

Nu har jag iaf vaknat för dagen, svårt att inte vakna när mamma har stigit upp. Har sovit gott och ser nu fram emot att få äta frukost med det brödet som jag köpte med mig från handelsträdgården igår. Kvällen igår var mysig, Theo spenderade kvällen med oss och blev väldigt förtjust i Carlsson. Mig kallade han moster Fia men Carlssons namn hade han inga problem att komma ihåg. Han körde en snabb husesyn med Carlsson och hann nämna saker som det är är den stoooora sängen och den är jättesköööön och när han visade sin lilla säng som var bäddad med Blixten McQueen sängkläder så tyckte Carlsson att han sa en liten skit. Hysteriskt roligt tyckte jag. Theo ville att Carlsson skulle sova på soffan hos dem så han har nog hittat en nu "pompis" som Johannes hade sagt.

Fint.

En av hans bästa vänner skrev ett mail till mig på Facebook och undrade frågandes varför jag tagit bort honom som vän på Facebook. Försökte förklara att det inte är något illa menat utan enbart för att slippa bli påmind om hans bästa vän. Det var lugnt, no hard feeling. Skönt att se att någon kunde ta det på rätt sätt, en annan sa mest att jag skitit i det blå skåpet och tog det personligt. Förrmodligen så tror nog den personen att världen roterar kring just hans axel...

Slut!

Nu var det färdigjobbat för idag. Nu hem till syster med familj, förhoppningsvis orkar de dricka en kopp te innan det är dags för sängen. Är riktigt trött och det svider i ögonen. Att stiga upp 04:30 när man ska jobba kväll var kanske inte det smartaste... Att jag dessutom försökte träna bort min träningsvärk med ett spinningpass på 45 minuter kanske inte heller funkade så bra...

Syster och Lukas.

Eftersom jag ändå ska till Frösunda för att jobba tänkte jag sova kvar hos syster och passa på att spendera lite tid med Lukas och Fia innan det är dags att åka ut på landet. Tre flugor i en smäll alltså :D
/Ida

Nya tider...

...kräver nya ordspråk!

Nöjd.

Som jag sagt nån gång då och då... Ibland är man nöjd med hur man ser. Sist på Soapbar var en sån kväll.
Sen i lördags var jag inte så tokig heller...
/Ida

Slagen hjälte.


Morgonstund.

Denna arla morgon har jag redan hunnit diska, planera dagens lunch samt middag och nu har jag precis ätit frukost. Inte illa pinkat om vi säger så. Vaknade runt 04:30 och önskar att jag någonsin hade varit så här pigg när jag jobbade dag och man var tvungen att stiga upp så här tidigt. Har bokat in mig på ett spinningpass 06:45 och efter det ska jag hem och förbereda mig på att jobba en kväll på Järva. Har ingen aning om vem jag jobbar med men efter lite snokande på facebook kan det mycket väl vara Carlsson som jag ska bilda team med. Då blir det lite som på den gamla goda tiden.
Strax dags att hoppa i träningskläderna men först ska jag dricka en kopp te.
Ciao!

Mjukporr!

Älskar den här videon!

En liten stund.

Somnade och med råge. Tre timmar sov jag. Skönt. Skiter fullständigt i att jag sovit bort hela dagen. Jag sover när jag är trött. Mycket enklare så.

Gillar´t!

Säga vad man vill om snö men jag gillar det faktiskt. det blir så tyst ute av snön. Många av stadsljuden som drunknar och dämpas. Så nu ska jag passa på att njuta av lugnet och krypa ner i sängen med Elsa Värld och förhoppningsvis så somnar jag en liten stund.

Lite störande.

Ja, jag håller fortfarande på med min GI diet och det har gått över förväntan under min natt vecka. Har samtidigt varit lite krasslig så det blev ett pass på måndagen och sen har jag fått hålla tillgodo med promenader. Käkade ute i fredags och lördags och jag har insett att ibland måste man göra undantag för att inte ge upp helt. Tidigare har jag alltid varit av den inställningen om man slarvat eller fuskat så kan man lika gärna ge upp helt men den inställningen har jag ändrat den här gången. Nu är det mer åt nya tag hållet. Ett exempel på det här är tex: i fredags så åt jag en skaldjursgryta som hade krutonger, jag åt krutongerna men det är inte hela världen. Inte en anledning att ge upp.
Jag har iaf inte ätit en enda kaka eller bakverk. Mycket tack vare den mörka chokladen som är okej att äta i små mängder. Så hur har det gått under de första två veckorna då?
-2 cm i midjan samt -2 kilo på vågen.
I den här takten tappar jag vikt långsamt och bra. Aldrig bra att tappa för mycket för fort. Då är risken bara större att man går upp snabbt igen.
Så jag kämpar helt enkelt vidare!
/Ida

Eller inte.

För att referera till mitt blogginlägg tidigt i morse så blir det nog max ett pass om dagen. Var lite för morgonpigg och full av energi när jag skrev det inlägget.  Det gick över när passet var slut.
/Ida

Vinter va?

Man kan inte säga att det är höst längre nu va? Ca en månad kvar till jul så det är bara att inse att det är vinter ute. För att lätta upp vinterstämmningen har jag köpte lite böcker. Billigt nöje när man beställer från Cdon.

Shopping!

Igår efter min sista nattpass så åkte jag hem och städade lite. Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi först en tur till Farsta för att köpa kattmat och säga hej till min vackra gravida syster Anki som jobbar på djurkliniken där.
Planen var att storhandla mat men ändras väldigt fort när jag kom till Kungens kurva. Istället la jag fokus på att hitta julklappar till mina älskade syskonbarn, Lukas, Theo och Johannes. Lyckades köpa till alla de små liven för lika peng. Rättvist ska det vara!
Dessutom så är det första advent så jag shoppade nya gardiner, dukar, lampskäm och ljuslyktor. En liten julmakeover för endast 500:-. Så här blev det efter julpyntandet var klart.
Observera den galna katten på soffan!

Vad gör vi?

Nu kör vi! Bodypump 06:45! Ska bli skönt att få köra hårt! Efter träningen skulle jag tro att det bli en powernap och om jag känner mig pigg ska jag nog köra ett lunchpass på Sats. Tror att vi ska köra en Biggest Loser vecka, tre pass om dagen! NU KÖR JAG!

Priset för knäppaste lillebror går till...

*trumvirvel* Emil "lillen" Andersson. Lillen är ute på krogen, bestämmer sig för att åka hem och under hemfärden ratar han med Carlsson som berättar att vi ska äta frukost på Anglais och att han är välkommen. Så lillen tar nattbussen till Tumba för att hämta lite grejer och tar sedan nattbussen åter in till stan. Tar en liten powernap i lobbyn på Elite Plaza och raggar samtidigt på några brudar han hittade där. Sen tackar han hotellgäster genom att säga: plesure making business With you. På Anglais får han fyllehicka och går som en anka inför alla Friskis och Svettis instruktörer i Sverige. Han ställer till med en smällde scen när det inte finns några pannkakor och somnar sedan nästan vid frukostbordet. Nu är han på väg till jobbet för att jobba till 18 och sen är det party igen för lillen. Strongt jobbat får vi ändå säga. Världens bästa lillebror!

Strålande.

Natten är snart över och det har bara susat förbi, precis som alla helgnätter gör. Jag älskar att jobba helgerna. Massor av besök av uniformerade män och Carlsson 100 meter bort, det enda man skulle kunna tänka sig att slippa är alla fyllon men man kan uppenbarligen inte få allt man vill här i livet.
/Ida

Det var bättre förr!

Käkade middag på Anglais idag innan jobbet med Prellan och Carlsson och allt vi kan säga är väl att det var bättre förr. 35 minuters väntan på mat, då tycker man att risotton borde vara klar. Köttet som Carlsson åt var bara en stor klump med fett och senor. Dessutom pyttelite sås till den. Min skaldjurs gryta var god med 5 kräftstjärtar och två musslor är lite väl lite skaldjur i en skaldjurgryta. Hursomhelst så blir det nog fler middagar på Kungen och färre på Anglais i framtiden.
/Ida

Bättre människa.

Trodde aldirg att jag skulle säga det här... Jag har alltid varit av den tron att människor inte kan förändras, man kan inte styra en vilja att vilja göra något annat. Nu vill jag ta tillbaka det. För det finns faktiskt en människa som har förändrat mig. Numera ger jag gärna komplimanger och beröm för det jag gillar. Jag uppskattar det lilla i livet för jag vet nu att det finns människor som har det betydligt sämre. Jag dömer direkt men alla är värda en andra chans. Varje människa är fin på sitt sätt. Hade inte den här fina människan gjort entré i mitt liv så hade jag varit en bitter, småelak och ounnsam person. Nu är jag istället levandsglad och jag glad för det lilla. För med bra vänner finns inga katastrofer utan bara incidenter.

Sweet!

Fullt hus i natt minsann! Alla ankomster inne innan midnatt. Drömnatt skulle man kunna kalla det. Har hunnit gjort allt som jag ska göra och kan nu bara glida på räkmacka resten av tiden. Ibland är mitt jobb bara lite extra bra!
/Ida

Skallebank!

Skulle gärna slippa det här trycket över mina bihålor varje gång jag blir förkyld. Snurrar till varje gång jag gör en hastig rörelse med huvudet. Hittade inget träningspass som föll mig i smaken idag så de fick bli en promenad till Svedmyra för att ta tunnelbanan därifrån. Riktigt skönt ute, kallt och friskt. Nu väntar ännu en natt på kungen, när den här är gjord har jag iaf gjort hälften.

Diskmaskinen.

Inte alla som har diskmaskin med en tass på matbordet.

Fredrik Andersson.

Kommer till gymmet lite halskrasslig, fortfarande hes och med lite känningar i halsen och möter Bodypumpens GUD i träningssalen. FREDRIK ANDERSSON. Är få instruktörer som kan få mig att lägga på mer vikt än jag tänkt mig, men det lyckas han med (när jag är sjuk dessutom). Hittade några bilder när jag googlade honom och han är verkligen ett litet ögongodis med sina 193 cm. MUMMMA!




Han med lite smör på!!!!

Kör bara kör!

Skiter i det här med förkylningen som ligger och ruvar, kroppen känns pigg och det är den som ska få jobba. Hoppade ur sängen vid 17-tiden och satte genast igång att laga mat. Lax och sallad med spenat och avokado. Lite citronvatten till det. Det märkliga är att jag inte saknar godis och kakor utan MJÖLK! Så gott att dricka mjölk till maten eller när man är nyvaken. Får dricka mjölk men inte så mycket så det känns tillfredställande... Nu vankas iaf BP på Regeringsgatan men den heta Fredrik Andersson. Ni som har kort på Sats måste köra nåt pass med honom. Hot hot hot!!!!

Låter som en hel karl!

Min förkylning har satt sig på stämbanden, BIG TIME! Låter som om jag kommit in i målbrottet en gång för alla. Men känner mig pigg i övrigt så vi går vidare.
Vaknade innan alarmet ringde idag vilket alltid är lika skönt, lagade mat till mig själv och kom sedan på att jag kunde promenera från Skanstull till jobbet för att kolla hur långt det var. Var ute i god tid. Det var en fin promenad och vädret var alldeles perfekt. Massa syre i luften efter regnet som kom tidigare under dagen. Det var lite mer än 3 km hela vägen och det tog inte mer än 35min hela vägen. Lagom vardagsmotion tycker jag. var framme en timme innan mitt pass började så jag drack en kaffe och snackade lite skit med Emma innan jag stämplade in. Emma fick gå lite tidigare och jag började min arbetsvecka med att städa upp efter andra. Det verkar bara vara jag som inte kan jobba i ett stort kaos eftersom ingen plockar eller städar. Nåväl, jag får väl skylla mig själv eftersom jag är pedanten.
/Ida

Då var det slut!

... på det roliga. I natt går jag på mina nätter och har hela nio st härliga framför mig. Börjar med att jobba en natt på Kungens grannhotell. Ska bli skönt att rulla tummarna den första natten.
Eftersom min träningsvärk går att leva med idag och min hals bara raspar lite så kör vi lite Body Pump i Globen idag kl 16:00. Känner mig lite stressad över att jag inte vet hur mycket jag kommer orka träna under nattveckorna så jag försöker kompensera det redan nu.
Promenera till Skanstull/Gullmarsplan ska jag göra varje morgon, om nu det inte är spöregn eller snöstorm. Så ni som jobbar med mig kan väl sparka lite på mig på morgonen så jag kommer igång?
/Ida

Sats Energy.

Fy fan...

...det är väl ungefär så jag kan beskriva det passet. För mig som inte har tränat kondition på några veckor var det en nära döden upplevelse. Men det roliga var att det var sjukt bra och peppande musik och en fullständigt galen instruktör. Vill ni lyssna på musiken och har Spotify går det bra att göra det här: SatsEnergy 2010 Sep
Värsta bästa städmusiken!
/Ida

Bästa Max.

Min kollega Max har varit på semester i sitt älskade New York och när han kom hem hade han med sig följande till mig.
Kommer ni ihåg att jag köpte nya produkter för mitt ansikte, cleansern är helt helt okej men ansiktskrämen kan jag inte använda. Så jag har gått tillbaka till min vanliga från Nivea som jag tycker funkar bäst. Lina har använt Ole Henrikssen produkter länge och hon älskar dem. Ska bli kul att se hur min hy reagerar.
Nyckelringen med kossan är ju bara för söt, tycker ni inte? :)

När vi ändå pratar om mat...

Gjorde ganska så mycket fetaoströra så jag gjorde mig lite ugnsbakade körsbärstomater med just fetaoströran på. Supergott! Tomaterna blir så söta och härliga när de är varma och det passar ypperligt till den salta fetaosten.
Receptet på röran är följande:
200 gram fetaost
ca 2 msk olivolja
smaksätt efter smak med tex Chili och vitlök.
Mixa tills det blir en slät smet.

Handywoman.

Lyckades slänga ihop en liten Skagenröra så här vid midnatt, helt underbart att man har saker i kylen/frysen som man faktiskt kan använda tillsammans. Inte dåligt av någon som äter 79% av alla sina måltider på restaurang. Lite kokta ägg till det och festmåltiden är komplett. Tänkte dock inte äta det nu utan den får stå och dra under natten så avnjuter jag detta till lunch imorgon.
/"kocken"

Planering.

Jag vill börja med att be er om ursäkt för att ni drabbas av min tillfälliga mani om vad jag äter. Men när hela ens dagar kretsar kring vad du stoppar i magen så blir det lätt så. Ikväll vaknas bio och jag får helt enkelt knapra på lite nötter istället för popcorn. Dricka en äcklig colalight istället för en mumsig vanlig cola.
Känner att jag har ätit lite lite mat idag för att köra ett hårt träningspass så vi får se hur det går på passet som jag nu är inbokad på. Wish me luck!
/Ida

Utmärkt.

Lillen ville gå på bio ikväll. Strålande. Han borde vara inne i stan runt 19:30, så då finns det gott om tid för mig att hinna träna innan. Står som nummer 1 på väntelistan på att köra Sats Energy. En blå klass så det borde vara tufft men enkla rörelser. Vi får hålla tummarna att jag kommer med. Har för övrigt börja trycka i mig Kang Jang mot min kommande förkylning. Trycker över mina bihålor så det är med en lätt huvudvärk jag kommer gå igenom dagen.
/Ida

Skräck eller komedi?

Det är frågan. Har tänkt att jag ska bjuda brorsan på bio imorgon kväll. Due date eller Saw 3 kanske. Har aldrig sett en film i 3D så det vore ju spännande. Dessutom är jag sjukt sugen på popcorn men det får jag ju dock inte äta för tillfället. Får köpa med mig en massa goda nötter istället.
Nu får vi dock hålla tummarna för att han inte redan har planer för kvällen.
/Ida

Stolt?

Ibland är man sådär extra stolt över sina syskon. Igår var en av de tillfällena. Vem skulle inte vara stolt över att vara släkt med den här människan?
Dags att sluta snusa käre bror?
/;)

Torsdagsmys igen.

En kopp te och mörk choklad. Levnadsglädje, billig sådan. Lite biggest loser på det och det är återigen en fulländad burrig höstkväll.

Mat mat mat.

Gör verkligen inte annat än att äter nu när jag går på GI. Har precis förberett mitt kvällssnacks. Idag blir det fetaoströra med vitlök och paprika. Tänkte doppa morotsstavar i röran. Blir nog riktigt smarrigt!
Känner mig verkligen huslig som verkligen lagar mat från scratch. :)

Soap igår.

Kvällen var en höjdare, tiden går bara sjukt snabbt när man är på Soap. Mina kollegor från Bakfickan är verkligen helt fantastiska människor. Kanske är därför man alltid ser fram emot att gå till jobbet. Dåligt med snyggingar ute dock men det är inget man deppar för när man har alla dessa underbara människor omkring sig.
Det var inte många som fastnade på bild igår, tur var väl kanske det...
/Ida

Dagens lunch.

Eftersom jag var duktig och gjorde coleslaw igår tänkte jag att det vore gott att äta hamburgare till det. Lite som bakismat fast utan onyttiga dressingar och bröd.
Gott var det iaf! :)

Vilken idiot.

Efter Soap så började vi promenerar upp mot centralen för att ta nattbussen hem. Vi hinner till Norrmalmstorg där Ccarlsson och Lillen kör en Houdini och försvinner. Så jag står kvar själv med JK, två tyskar och en tysk/göteborgare. JK frågar om vi ska dela taxi hem och det lät som en utmärkt idé eftersom jag hade en fruktansvärd huvudvärk efter allt rödvin. Sagt och gjort. Droppar JK på Wallingatan och han är snäll och betalar hela resan även för mig. Tar fram min mobil och ser att jag har två missade samtal från Carlsson, ringer upp och då undrar hon var jag är. Frågan var väl snarare var dem tog vägen. Förklarar att jag sitter i en taxi hem och att hon kan hälsa lillen att han får gärna sova hos mig och att jag ställer upp dörren men att han får ta sig dit på egen hand. Lillen ringer mig då och är totalt sinnesförvirrad. Han ska nog vara glad att Carlsson fortfarande var kvar inne i stan för annars hade han nog aldrig hittat till nattbussen. Hursomhelst så hade vi ett hetsigt samtal och när vi väl har lagt på så säger taxichaffissen att han inte förstår varför jag och min pojkvän bråkar. Säger så otrevligt jag kan att om man inte har någon som helst jävla aning om vad det handlar om kanske man inte ska lägga näsan i blöt? Tror ni inte att idioten försätter... Skriker då till puckot att det är min bror och inte min pojkvän, så kan du vara lite jävla vänlig och hålla käften nu då! Vid det här laget har vi kommit till globen ungefär och då vill idioten vända för att hämta upp lillen vid Stureplan. Du skulle bara våga var mitt svar till honom. Äntligen gick det upp för honom att han borde vara tyst och bara göra det han är anställd till, dvs hålla käften och köra taxin till Highvalley.
/Ida

Klar för Soap!

Sminkad och håret är fixat. Utmanar mig själv genom att ta på mig en spetstopp. Hujedamig!
/Ida

En liten lördag?

Efter frukosten idag tog jag mig en liten tupplur på en timme. Vaknade och har nu roat mig med att göra coleslaw samtidigt som jag tvättar lite. Ikväll kommer lillen på middag och idag bjuds det på pepparstek och en fin sallad. Lillen får också käka GI mat. Givetvis så dricker vi rödvin till maten. Efter middagen så beger vi oss till Kungen för att sitta i baren på Bakfickan. Invänta de kollegor som jobbar för att sen dansa till stängning på Soap. Carlsson har en dejt innan men möter upp oss längs med kvällen. Blir nog en fantastisk kväll känner jag på mig!
/Ida

Typiskt.

Börjar bli seriöst trött på att så fort man bestämmer sig för att ta tag i träningen och maten så blir man alltid krasslig. Vaknade med ont i halsen idag, hade bokat träning till kl 11 men avbokade den och tog mig en promenad ute i snön istället. Fan heller att jag kommer sitta på rumpan bara för att jag har ont i halsen. Så en promenad innan frukosten som bestod av detta.
Mini Chorizo, 2 kokta ägg mosande med lite bregott och färska champinjoner.
/Ida

Bokad.

Har nu bokat träning för imorgon. Ska prova en nyhet på SATS, Tabata. Någon slags cirkelträning/intervall träning. Kul att prova nåt nytt. Har en envis huvudvärk idag, beror nog på bristen av socker som min kropp får stå ut med för tillfället. Så jag säger nightinight!
/Ida

Stolt matte.

Försökte ropa in Kalle när jag kom hem från Frösunda och igen en timme senare, uppenbarligen ville han inte komma in utan föredrog att stå ute i snöstormen. Skyll dig själv tänkte jag.
Så nnu när jag sitter och äter min middag hör jag ett krafsande på dörren och undrar om jag hört i syne, går och öppnar dörren och där står Kalle i trapphuset.
Han som alltid stannar på andra våningen för att han tror att han bor där- vet uppenbarligen att han inte bor där. Nu ska vi bara lära honom att öppna porten ut också så matte slipper gå ner varje gång ;)
Okej, han är verkligen ingen supermodell! Men han var ju smart, det är alltid nåt!

Funkar.

Idag har det gått riktigt bra med maten och GBvärdet. Igår så sköt det i höjden efter mackorna som jag åt till frukost.
Frukosten idag blev en omelett med bacon, körsbärstomater och fetaost.
Lunch: Äggröra, bacon, avokado och en tomat.
Middag: Citronbakad lax i ugn med en spenatsallad med körsbärstomater och fetaost.
Träning idag: INGEN.
Har inte direkt varit promenadväder och min träningsvärk är inte att leka med. Så det får bli ett lunchpass imorgon på Sats. Egentligen så ska jag bara köra lågintensiv träning som promenader under rivstarten med GI, men jag finner det inte särskilt roligt att bara gå. De dagar jag inte rör på mig är då givetvis extra viktiga kostmässigt. Idag har varit en exemplarisk dag.
Bjuppar på en bild på middagen.
/Ida

Deppigt.

Inte det mest upplyftande vädret ute direkt. Steg iaf upp vid halv åtta i morse för att åka med till Solna och till BVC med Lukas. Han växer så han knakar och väger nu lite mer än 5300gram. Baddare på att äta den där lille. Han vägrade sova under tiden som vi var där, han ville väl inte vara otrevlig på nåt sätt ;) Jag lagade lunch och Fia ammade och mamma dukade. Trevligt och mysigt att få klämma på lite bebis.
/Ida

Ut med något...

gammalt och in med någon lite fräschare iaf.
Soffbordet från Fia och Claes är nu på plats, ungefär lika stort som det andra men lite mer praktiskt då det inte är rektangulärt utan ovalt istället. Så vad tycks?

/Ida


Motivation.

Känner jag att jag kommer ner i en svacka så SKA jag kika på den här bilden.
FYFAN!

/Fluffy!

Ska jag eller inte?

Usch, egentligen borde jag lägga upp bilder på hur kroppen ser ut idag så vi alla kan jämför om det är någon skillnad eftersom. Det är verkligen inte något roligt att ta halvnakna kort när man känner sig som en tvättsvamp i hela kroppen...

Tomorrow!

Imorgon är en annan dag.
Ska åka tidigt till Frösunda med mamma och följa med till BVC med Fia och Lukas. Hoppas på att Fia vill ta en lång promenad om vädret tillåter och om Lukas vill såklart. Annars så ska jag hämta hem soffbordet som jag har fått av Fia och Claes, kommer passa utmärkt hemma här i lägenheten. Sen får vi se om jag ska köra nåt pass på gymmet också. Vore bra om jag hann göra det. Eventuellt så kanske jag hälsar på hemma hos Carlsson efter att hon slutat jobba. Med det beror helt på om mamma vill det eftersom jag måste åka med mamma tillbaka.
/Ida

Hmm...

Enligt GIviktkolls sida får jag i mig för lite energi i och med den träningen jag kör. Så jag började kolla runt i de olika GI tabellerna och funderade vad jag skulle stoppa i min redan mätta mage. Köpte en påse M&M i taxfreen och givetvis så var jag tvungen att kolla om det bara var att slänga dessa eller inte. Gissa om jag blev glatt överraskad när jag såg att det var lågt GI och mer än okej att äta dessa. Ca 100g M&M var gott och inte dåligt. Lycka, sann lycka!
/Ida

So far so good!

Har iaf lyckas hålla mina löften under denna första dagen. Körde hårt fram till de två sista låtarna på pumpen då all min energi försvann totalt. Nu ska jag in på Ica och handla om jag bara kommer fram nån gång, någon som blev sjuk på tuben så ambulansen var tvungen att komma. Till middag bjuds det på tomatsallad och fläskkotletter. Hörs snart!

Rivstart.

Måndag idag igen.
Har nu återigen bestämt mig för att ta tag i min kropp. För vilken gång i ordning kan det vara nu tänker ni och även jag. Min våg här hemma saknar batterier men jag uppskattar mig vikt till ca 75 kilo. Midjemåttet mitt är på hutlösa 98 cm!!!
Så jag har nu återaktiverat mitt medlemskap på GI viktkoll, en bra sida där du lätt kan hålla koll på vad du stoppar i dig och även lätt hålla koll på din förbränning vid träning. Vet ju hur jag själv fungerar vid det här laget och jag MÅSTE ha allt svart på vitt så jag vet hur det går för mig. Började min dag en bröd, vilket kanske inte var den bästa frukosten på en Rivstart med GI men det var det som fanns hemma, kompenserade detta med 55 minuters promenad och ska köra BodyPump vid 16:30 idag. Under ett Pumppass så förbränner du ca 500-600 kcal, vilket är väldigt bra för en timmes träning.
Mina två stora dilemman med detta är: Alkoholen samt träningen under min nattvecka. Har nu lovat mig själv att efter varje avslutat nattpass att jag alltid ska promenera till Skanstull och ta tunnelbanan därifrån och iaf försöka träna 4 ggr innan jobbet under nattveckan. Som ni förstår är det en tuff plan som jag lagt upp för mig själv men ju tuffare man kör ju snabbare når jag resultat.
Så strax dags för träning inne i stan och efter det så ska jag handla bra GImat att ha hemma. Inga mer ballerina kladdkakor eller pepparkakor.
Snälla ni alla, peppa mig nu ordentligt och hjälp mig att nå mina mål!
/Ida

Dåligt egentligen.

Jag har en dålig ovana. Det händer att jag spelar på Betsson när jag är uttråkad. Har en maxgräns på 600 att spela för och idag spelade jag upp hela det beloppet. Kändes som om det var en bra sysselsättning för några timmar. Var lite som om Betsson kände på sig att jag redan hade bränt mycket pengar i helgen, så jag fick en liten nätt vinst idag. Tackar och bockar för nu är Soapbar på onsdag räddat.
/I

Strik a pose!

Vi gillar att försöka leka topmodel, iaf när vårt hotellrum bjuder på fantastiskt fina STORA fönster!
Slut på EGO.

Dåligt väder= vin!

Visst, nåt måste man roa sig med om det är lite sämre väder.
Man kan fika på Royal Café och är ett gulligt ställe som ligger bakom Royal Copenhagen. På innergården. Man kan köpa allt inne på fiket, allt verkligen.
Innan vi gick rakt på rödtjutet så var vi en snabbis nere i Nyhavn. De hade redan börjat julpynta där också.
Sen fick vi äntligen dricka vin, klockan var iaf 13 innan vi började!
Ska väl erkänna att vi blev liiite dragna efter tre glas vin och världens minsta lunch, men är man på semester så är man!

Redan på Arlanda.

Vi började resan med mat, Wallenbergare med alla de klassiska tillbehörer. Samt det obligatoriska rödvinet.
Sen fortsatte det givetvis på planet.
Carlsson är ganska så lättpåverkad i vissa lägen...
/Ida

Lite bilder.

Gårdagen bjöd på middag på Barock, och tro det eller ej men vi åt alla våra mål med mat utomhus igår förutom frukost. Lunch blev det på bryggan vid Nyhavn, thaibox. Kaffepaus utomhus. Middag på Barock. Infravärme och filtar is tha shit!
Kaffe i Nyhavn.
Klar för middag och utgång på lördagen.
Ole och Sophie på Barock.
Nina, jag och Carlsson även på Barock.
På en udda bar i Österbro, tror jag... Zebrabar!
Efter detta blev det Park, en stor härlig nattklubb. Många fagra danska män där! Jag gillar´t!

Cph

Har nu bara en natt kvar här i Köpenhamn, danskarna är fortfarande lika trevliga och serviceminded men eftersom vädret är lite halvdåligt så är jag inte lika förälskad som jag var sist. Igår var en spännande kväll, middag på Quote, drink på 1105, cykeltid med två danska drängar, studentpub, och så lyxhotell som avslutning. Bra variation! Nu blir det snart middag i Nyhavn och imorgon hemfärd. Lovar att berätta mer sen och även lägga upp lite bilder. Pusshej

TIRED!

OMG, trött så det är helt otroligt, som vanligt beror det på att det är sista natten. Är nu ledig i 10 nätter från Kungen och åker som sagt till Köpenhamn ikväll. Nina, vår väninna i Danmark hämtar oss från flygplatsen och kör oss till hotellet, det blir ett snabbt skobyte och sen cocktails!

På fredag blir det lite strosande i den underbara staden och på kvällen en tur till Naestved för att hänga i baren när Nina jobbar. Ska bli spännande att se den Danska Landsbygden, väldigt spännande! På lördag blir det ännu mer strosande och en tur till haschheaven. På kvällen väntar en enorm nattklubb. På söndag blir det nog inte så mycket mer än frukost på hotellet och sen till lufthavn. Vi är två tjejer som gillar planering men även inslag av spontanitet och det finns det utrymme för i körschemat. 

10 minuter kvar till ledigt. 
/Ida 

Impad.

Jag ska erkänna. Jag läser ganska många bloggar. Har precis börjat läsa Blondinbellas blogg och jag blir så grymt imponerad av den tjejen. Hur hon orkar och hinner med allt är ett under. Här är några av de bloggar jag läser. Bloggarna skiljer sig ganska så mycket från varandra och varierad läsning är bra läsning.
www.metrobloggen.se/petrakardell
www.jgingerjennifer.blogg.se
www.blondinbella.se
/Ida

Bilder på Lukas.

Idag blev han hela 15 dagar gammal :)

Bra start på dagen.

Vaknade pigg och utvilad runt halv fyra idag, drog på mig mjukisbyxorna och drog till Solarieholmarna. Enda ljuset som jag kommer se innan torsdag. Stannade till på Ica på vägen hem för att handla lite middag, blev en sallad med grillad kyckling. Hade tänkt hoppa in i duschen snart och sen smörja in mig med lite Dove, den med lite lätt brun utan sol i. Vill vara fräsch i Köpenhamn.
/Ida

Soon!

Nyhavn!

Längtar tillbaka!

Till balkonghäng på Carlsson balle!

Lillen is back.

Carlsson och jag har fått åter vår PIC* och det vankas utgång nästa vecka på onsdag. Självklart är det Soapbar som ska föräras med ett besök. Längtar redan!
*Partner in crime

Tack.

För alla fina gratulationer!

Nya vecka.

Betyder nya nattpass. Fast den här veckan ser lite annorlunda ut. På torsdag flyger jag och Carlsson till Köpenhamn för en weekend. Vi ska bo på Scandic Webers som ligger ett stenkast från centralstationen. Carlsson har kikat på en del saker som vi inte får missa, några cocktailbarer, nattklubbar samt lite vintageshopping. Enligt väderprognosen ska det regna hela helgen men det gör inte mig något. Då kan man fika på massor med mysiga caféer och dricka massor med rött vin med gott samvete. Måtte dessa kommande tre nätter gå fort för jag vill till Köpenhamn nu!
/Ida

RSS 2.0