Midsommar

Har inte kunnat blogg eftersom appen inte har fungerat, det gör den fortfarande inte så de får bli inlägg utan bilder.
Vi åkte ju upp till Hudiksvall för en vecka sen och vi hade 5 fina dagar i seminorrland. På midsommar skulle vi på travet och dit var det 6 km. Taxin skulle vi lägg vänta på i 40minuter så vi valde att börja promenera. När vi inte orkade mer så liftade vi sista biten. Travet i sig var inte superspännande men vi fick iaf lära känna Holger och Leif. Två män som passerat 60 för bra längesen. När travet var slut så skulle vi tillbaka in mot Hudiksvall igen och då hjälpte en man på cykel oss med att stanna en bil så vi fick skjuts.
På kvällen åt vi middag på Texas och där fick jag bli Stina, den lesbiska polisen. Allt för att slippa Kungen av Huddik som han själv kallade sig. Vi somnade innan klockan slagit 21.

Fiskpedikyr

Igår var jag iväg med mamma på Fiskpedikyr. Tror att de andra kunderna tyckte vi var lite jobbiga eftersom vi fnissade högt under de första 35 minuterna. Inte så konstigt med tanke på hur mycket det kittlades. Det var överjävligt till en början, alltså de första 35 minuterna. De sista 5 var överkomliga. Men hur som helst så verkade det som om mamma uppskattade morsdagspresenten. :)


Personalfesten

Det var en riktigt trevlig tillställning i söndags. Väldig blöt tillställning för många. Jag var för ovanlighetens skull en av de skötsamma. Vi åt middag på Kungen, sen vidare till Grönan för femkamp. Vi hamnade på O'learys för bira och prisutdelningen och till sist på Soapbar. Där dansade vi oss igenom kvällen. En del skandaler. Emir var rätt så kladdig mot allt och alla, Ola likaså. Båda hånglade med Jenny. Anna H blev utkastad från Soap och Emma tvingade henne att sova på vårt hotellrum. Jag åt nattamat med Emir och landade i sängen vid halv 4. Hade som vanligt svårt att sova så när jag hörde att någon öppnade ögonlocken så fick det vara färdigsovet för alla trots att klockan bara var 08:00. Vi fick oväntat besök av Mamma och Sofia som knackade på. En del skandaler men inte så kaosartat som jag trodde att det skulle vara.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_207053368.jpg" class="image">


Summerburst.

Efter 02 i natt började min natt verkligen. Skulle bara åka för att lämna ett kakfat på konferensen när jag fick en fin överraskning. Öppnade hissdörren och där ligger det en kille avdäckad. Jag har precis servat två av mobilaenheten med kaffe så jag åker fint ner med hissen igen och hämtar dom. Vi hittar han plånbok med rumsnyckeln så han bor iaf hos oss. De ringer för hämtning av killen som vi inte får liv i. Han sover rätt så tungt kan man säga. När andra patrullen kommer så tar den ena polisen och trycker på en av smärtpunkterna vid örat på killen. Han hoppar till av smärta och vaknar till rätt så snabbt när han ser folksamlingen som står och glor på honom. Jag säger till den första patrullen att han verkar harmlös så för min del kan vi bara lägga in honom på rummet. Från början var han så borta att ambulanstransport verkade vara den enda lösningen men han hämtade sig fort och fick sova kvar hos oss istället för St Görans. Hela natten har bestått av att prata med fulla killar. Den ena värre än den andra. När jag var ute för att ställa fram uteserveringen så hittade jag dessutom två st regskyltar tillhörande två olika bilar. Ringde ledningscentralen för att kika vad dom ville att jag skulle göra med dom. Jag haffade en polisbil på gatan och bad dom ta med sig skyltarna till stationen. För hoppningsvis så var det den sista ansträningen för natten. Nu vill jag bara gå upp på hotellrummet, väcka Emma och sen sova. Lyxigt att ha nära hem. Bara tre trappor upp! :)

Inte illa.

Emma (hennes nya hobby är matchmaking) har fört ihop mig med en kille från Västerås, Johan. Verkar vara en bra kille. Vi smsar lite till och från och försöker hitta ett tillfälle att ses. Han är beredd att åka till Stockholm på söndag för att träffa mig. Smickrande. Mindre smickrande att jag sussade hans förslag eftersom jag hellre hänger med mina kollegor. Men vi ska ses, för Emma har sagt att vi kommer gifta oss. :)


Snart så

Är nu på väg till sista natten innan mina första tre veckors semester börjar. Natten kan bli intressant, många ungdomar som festar loss på Stadion där Sommurburst går av stapeln. Kan bli en stökig natt men då går tiden fort vilket är någon bra. Ska sova på jobbet några timmar och sen göra mig klar för att släppa loss på sommarfesten. Jag har bara ett ord att associera med när det kommer till sommarfesten och det är : KAOS.


Fotbollsfredag!

Vaknade upp till ett missat samtal från produktionen för dejtingprogrammet. De ville att jag skulle spela in en kort snutt där jag presenterade mig. Sagt och gjort och Gud så pinigt det kändes. Insåg även när jag kikade på klippet att jag läspar. Har ni hört det förr? Måste vara nåt nervöst ticks jag dragit på mig på äldre dar? Nåväl, fick svar från Produktionen: Jättefint! Ta hand om dig och trevlig helg, kram!
Känns som om de är måna om att man ska vara bekväm och känna sig som hemma :)
Nu blir det fotboll med Carlsson och Pippi på jobbet. Forza Sverige!


Tre kvar

Sovit som en bebis flera dagar i rad nu. Visar ganska så tydligt att träningen har positiva effekter på sömnen. När jag vaknade så kastade jag på mig mina träningskläder. Det var dags att inviga mina nya tischa från Craft. Materialet i deras träningskläder är så mjuk men som alla funktionskläder så luktar dom vidrigt efter ett tag.
Blev en bra rund, 5 km på 28 minuter. Imorgon så blir det vila och fotboll.


Uppdatering på datingprogrammet.

Vaknade till ett missat samtal och ett röstmeddelande. En Lotta från ITv undrade om jag kunde träffa dom på måndag. Inspelningen för mig ska isf vara v 27. Har en konstig känsla i kroppen och jag har verkligen ingen aning om vad jag har gett mig in på. Nu är det inget som är klart men Lotta lät väldigt ivrig över att träffa mig. Först ville hon att jag skulle spela in v26 men då är jag i Borlänge så då skulle hon ändra om lite så jag skulle kunna medverka. V27 är perfekt eftersom jag har semester då :)


Datingprogram?

Jag har precis ansökt till ett detingprogram. Måste ju ta tag i mitt singelliv. Herregud, jag kan ju inte gå och vänta på att folk ska skiljas. Eller?
Nåväl, jag ansökte iaf till Tv3s nya satsning. Ska vara som halv åtta hos mig men man har istället fyra olika dejter. Kommer ni ihåg att jag sökte till Dating In The Dark? Var kanske ganska så bra att jag inte kom med i just det programmet. Det här känns iaf lite mer seriöst. Oddsen att komma med är väl säkert lika dåliga som vanligt. En miljon tjejer om ansöker och tre killar. Men som jag sagt tidigare, jag går hellre genom livet och ångrar det jag gjort än att ångra att jag aldrig vågade ta chansen. :)
/Sundis

Nytt i garderoben.

Fick en klänning av mamma idag. Gillar den skarpt. Jag gillar verkligen kläder med spets och denna ska jag ha på mig på sommarfesten :)


The one?

Igår på Patten uppe i rockbaren träffade jag Fredrik. Fredrik är från Gotland, 30 år, jobbar som ordningsvakt, en kopia av Jake Gyllenhaal, gift och har en son på 4 år. Känner mig som 14 när jag skriver det här så är du känslig mot klyschor så sluta läs nu. Men när våra blickar möttes så kändes det så rätt. Den attraktionen som uppstod har jag inte känt på 5 år. Fredrik kände den också. Har aldrig i mitt liv känt mig så bekväm som igår när vi kramades. Det som är det fina i kråksången är att det är det enda vi gjorde. Tittade varandra djupt i ögonen och kramades hårt och länge. Fredrik är dock en av dom där sällsynta männen som inte är otrogen. Jag har bestämt mig för att det får vara nog för mig som äktenskapsbryterska och därför var vi eniga om att det var bäst att Fredrik gick hem innan vi båda skulle bryta våra löften. Fine, att jag var berusad men hur i helvete kunde jag vara så dum. När det händer en gång var femte år att jag känner den djuriska attraktionen så är jag väl dum och låter den gå förbi?
Jag var helt tom efteråt och sprang då in i hans kompis. Frågade om han kunde göra mig en tjänst? Jag skrev in ett litet PM i hans Iphone. Ett PM som han bara får visa för Fredrik om han skulle skilja sig... Jag skrev kort och gott:     "Om Fredrik någonsin skiljer sig så honom Idas nummer 073-53 13 512."
Känns som om jag skapat mig mitt egna romantiska drama och nu hoppas jag på ett lyckligt slut.

Jag och Luke

Vi har haft en väldigt bra dag, han är duktig på att uppföra sig när man inte är hemma. Som nästa alla barn med andra ord. Vi tog tåget till SC eftersom han är väldigt fascinerad av tågen. Han satt förstummad hela resan. Vi fikade och shoppade lite.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_206045549.jpg" class="image">


Jag har köpt bil!

Vilken lycka att ha bil igen! Ska bli så skönt att slippa åka kommunalt när man är ledig och ska någonstans. Dessutom blir det lite roadtrips nu med Emma. Bara att kunna ta bilen till Carlsson för att ta ett dopp i sommar känns ljuvligt! :)


Jag klarade det!

Mitt mål med träningen den här veckan var att klara av att springa de först två km på en tid som godkänns på intagningstesterna på PHS. Idag klarade jag det med en marginal på 15 sekunder. Man måste springa under 10:15. Fällde en tår av stolthet och sprang glatt vidare. Slog personbästa på 5 km idag :) Måste vara för att det bjöds på pannkaksfrukost här i Frösunda. En perfekt uppladdning :)
Idag ska jag ta Lukas en sväng till Sollentuna centrum så han får åka tåg, som han älskar tåg!


Helgens planer.

Jag ska ju hänga med Lukas nästan hela lördagen och det ser jag verkligen fram emot. Sen på kvällen vankas det vin och sen utgång. Jag skulle tro att vi hamnar på Patten och det är inte mig emot. Väldigt sällan jag har en tråkig kväll där. Vi ska börja kvällen med att tömma en låda rosé hemma hos Hedda. Hej minnesluckor! ;)


Kul.

Känns extra roligt att ComHem teknikern kommer hem till mig imorgon mellan 07:30-09:30. Hej då sovmorgon! Nåväl kanske är lika bra, jag ska ändå träna och packa inför övernattningen i Frösunda.
Idag orkade jag sminka mig nogorlunda.


Längtar till helgen

Nu på fredag efter jobbet åker jag hem till syster och Claes. Ska sova där och så har jag erbjudit mig att vara med Lukas under lördagen. Jag vill spendera tid med min Gudson och de vill kanske vara barnledig för några timmar. Jag hoppas på att det är hyfsat väder så jag och Lukas kan vara ute.
Ska ta med mig träningskläderna och passa på att få ett miljöombyte vid löpningen. Runt Frösunda finns det väldigt många fina löpspår. Sprätter nästa i benen när jag tänker på det! :)


Det går bra nu!

Den hör veckan känns som en revanchvecka gällande träningen. Tre dagar av veckan har gått och jag har tagit mig ut på löprundor alla tre dagarna. Imorgon är det tänkt att jag ska ha en vilodag men vi får se hur det känns när jag vaknar.

Nu till lite roligare saker!
Jag och Emma har bestämt oss för att fira midsommar uppe i Hudiksvall. Helt random, jag vet! Men hur kul vore inte det? Dessutom bor vi gratis och har redan ett midsommarfirande som vi är inbjudna till. Vi tänkte stanna fredag till tisdag för att sen bege oss med tåget ner till Borlänge. Jag kan se mig och Emma i Huddik, kaos. Det är det enda ordet som dyker upp. Kommer bli så jävla bra! :)


Ledig igen.

Jobbade igår och ledig idag. Håller på att tvätta just nu. Jobbar sedan tre stycken EM pass för att sedan vara ledig i helgen. Sen är det bara sex nätter till innan semestern!
Vet fortfarande inte vad jag ska roa mig med under midsommar. Trist när inte alla vet om de jobbar eller inte.
Nu är dessutom mina svullardagar över. Igår gick jag in på måltidsersättningen igen. Lyckades även ta mig ut på en löprunda och ska strax ut på en till. Tungt men nödvändigt!


Dopet

Var på dop idag, eller själv kalaset efteråt iaf. Det var lilla Marcus som hade döpts och det skulle firas med massor av mat och dryck.
Jag har hängt med Carlsson och hennes familj i 8 timmar och det är som att vara med sin egna familj. Massor med underbara busiga barn, ironiska skämt och pikar. Väldigt familjärt på det bästa sättet.
Vi har ätit Etiopisk mat och hinkar rosé, inte suverän kombo kan jag erkänna. Men väldigt gott var för sig! :)


Bättre att vara utan?

I lördags skulle vi ha gått på Skrattstock men det blåste och regnade alldeles för mkt för att jag skulle kunna klara av att sitta ute i 9 timmar. Istället blev det en dagfyll på Söder med kortspel och filmtittande. Under filmen fick jag ligga sked och bli omhållen. Det var fan i mig inte igår. Mysigt var det onekligen men dessvärre så blev jag påmind om hur mysigt det var att vara i en tvåsamhet. Det är farligt när jag inte kan skilja på desperation och verkliga känslor. Idag har jag blivit högröd både en och två gånger när Carlsson nämnt snubben. Det är verkligen inte likt mig och jag skyller helt och håller på min desperation. Frågor på det? Btw... så längtar jag tills på onsdag.

Tagit helg

Japp då var man ledig igen då. Regnet öser ner och ännu tycker jag att det är helt okej. Är så trött så jag hade inte orkat vara ute idag. Natten gick bra och jag gjorde inte många tum eftersom jag hade upplärning med Anna. Emma hänge med oss större delen av natten och vi roade oss med att leka kurragömma i restaurangen. Jag och Emma alltså. Anna jobbade på som bara den. Jag fick dock jobba lite på morgonen eftersom jag stannade kvar och checkade ut våra gäster. Lite extra timmar kan vara behövligt eftersom jag bytt bort tre nätter mot dagpass. Nattpassen är två timmar längre än dagpassen.
Lite trist att det ska regna imorgon också eftersom planen var att sitta ute och dricka rosé på Långholmen under Skrattstock. Vi ska fortfarande dit men jag tror inte att vi orkar sitta ute i regnet hela dagen.
Nu är Lina på väg hem och vi ska äta Hamburgare, med Max ost, Max dressing, Max hamburgebröd. Man skulle kunna tro att nån är sponsrad ;)


RSS 2.0