Vi tar om och om och om och om igen!

Shit vad jag är taggad för att grilla på fredag. Solglajor, bikini och öl. Tre ord som beskriver sommar så förträffligt bra. :) Lite Svennebanan på det så är det perfekt.

Blev inte så mkt med städning igår. Somnade istället, men det är ju en dag idag med. Hade ett missat samtal imorse när jag vaknade. Varför ringer folk när efter 21:00 när dom vet att man ska upp och jobba okristligt tidigt? Brukar ge igen med att ringa när jag är på väg till jobbet. Inte många som är vakna då inte! Hungrig är jag också. Ingen mjölk hemma. Vem dricker upp min mjölk? Tycker faktiskt att det är dags att du träder fram!    

Hur många olyckor ska komma på en dag?

Startade dagen i 300 knyck, var på strålande humör och sen gick det utför.... DOWNHILL!!

Usch det har varit en omtumlande dag. Tråkiga nyheter för några i min omgivning. Om du läser det här så ska du veta att jag tänker på dig och att jag hoppas allt kommer gå bra.

Ska in till jobbet imorgon trots allt, ändringar i sista sekund, men vad gör det när man hjälper någon annan? Är så trött hela tiden, måste komma igång med träningen igen men vem vill gå in på gymmet när solen skiner?
Vill gå och lägga mig, dra täcket över huvudet eller bara bli insvept i kärlek. Den där känslan av att inget spelar någon roll för man går på små rosa moln hade passat bra nu. Funderar på att dänga mig själv i elementet så jag både blir varm och öm....?? Ibland funderar jag på vad jag får tillbaka på att jag ställer upp som jag gör. Det krisar och Ida kommer till undsättning.

Hur som helst så kan morgondagen bli spännande, lite beroende på vilka som dyker upp. Hahaha. Shit skulle kunna bli knas alltså!

Bättre lycka nästa gång.

Trodde att jag skulle klara mig utan bloggen, men ICKE! Höll inte på så länge innan jag tog bort den. Ni som har frågat varför den är borta har fått svar. Inget jag inte står för men det är tydligen skadligt? Vill iaf tacka alla som har hört av sig, kul att ni gillar läsa det jag skriver. (Trodde verkligen att det bara skulle vara mamma som skulle läsa den men åhh så fel jag hade :) 

Nu är det valborg snart och det blir lugnt imorgon men på fredag ska vi dra och grilla i Tantolunden. Lina och jag försöker dra ihop ett gäng. Alla som vill komma och dricka lite öl och skratta lite är hjärtligt välkomna. Förhoppningsvis så blir det en riktigt partydag med utgång senare på kvällen. Träffade en vän som jag inte sett på ett år igår och kom ihåg hur roligt vi hade när vi träffades. Nu pratar vi om humor på låg nivå. Lite roligt att han hörde av sig. Man fick iaf skratta lite. Lina och jag träffades på stan för att fika lite, hade inte sett henne på nästan en vecka så jag har lidit av lite separationsågest. var förbi Systembolaget på väg hem från jobbet, blir definitivt inte en nyker helg :P Ikväll blir det en lugn kväll, ska städa lite och ta hand om mig själv lite. Dags att visa fötterna nu så dom behöver få sig en omgång.
   

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0