So far so good!

Än så länge har jag hållt fast vid mitt nya liv, är visserligen bara inne på min 26:e timme på det nya livet. Men det är ju ca 16 timmar längre än sist. Nu blir det en promenad till Älvsjö för att ta tåget till jobbet. 

På tal om asfalt... 

Väldigt märkligt att det sägs vara som så att flickor/tjejer/kvinnor eller kärringar är så fruktansvärt rädda för att vara ensamma. Men om man ser till den verkliga världen så verkar det vara tvärtom. Många pojkar/killar/män eller gubbar har extremt svårt att lämna ett förhållande utan att ha träffat någon ny. När jag tänker efter så är det nog ingen som inte har kört dubbelt ett tag för att ha sitt på det torra. FEGT tycker jag. Otrohet när den är som fegast.


Om man inte får ihop vardagen?

Vad gör man då?
/Ida


I did it!

Tränade faktiskt!

Ätit en nyttig men god middag!

Alltså, en bra första dag på mitt tusende nya liv!

Samma tag imorgon! Börjar med en powerwalk till pendeltåget!


Förlåt.

Det är inte meningen att det ska gå flera veckor mellan inläggen, men det känns alltför ofta som om tiden inte räcker till...

Har för säkert tusende gången bestämt mig för att det nu är dags att ta tag i mitt liv, nu SKA jag träna! Inga bortförklaringar från och med nu! Semesterkilon SKA bort! Inga fler bullar eller bakelser, inga chipspåsar och framförallt inte en massa alkohol. (hur det nu ska gå)?? Mår just nu inte särskilt bra av hur jag har hanterat min kropp de senaste halvåret och den enda som kan ändra på det är jag. Min våg har slut på batteri och det är nog tur i oturen för hade den visat på maxvikt så hade jag kastat mig själv ut genom fönstret. (skulle vilja se att jag dör av det när man bara bor två trappor upp...)

Har bestämt mig för att jag ska köra GI, gillar ju kött så varför inte. Till middag idag står ugnsbakad lax med gucamole. Bara för att man ska äta nyttigare börhöver det inte vara äckligt. Imorgon funderar jag på att göra en Gulaschgryta, passar bra in i höstmörkret. Det som oroar mig är som vanligt hur det ska gå på jobbet, eftersom man inte kan välja vad man vill äta. I värsta fall så blir det matlådor.

SNÄLLA ER I MIN OMGIVNING, JAG BER ER ATT OM NI SER MIG MED NÅGOT ONYTTIG ATT NI TAR AV MIG DET MED VÅLD OM DET SÅ BEHÖVS. ATT NI UPPMUNTRAR MIG ATT TA PROMENADER TILL ÄLVSJÖ OCH ATT GÅ TILL GYMMET EFTER JOBBET.

Nog om mina I-landsproblem. Jag är förövrigt väldigt nära en medborgare av ett U-land efter den här helgen. Katten Karl-Oskar som flyttade in hos mig för ca 4 veckor sen har blivit biten av en groteskt stor brun monsterkatt som är kejsaren över Skebokvarnsvägen. Detta ledde till ett akut besök på djurkliniken i Roslagstull där han fick opereras akut. Den "lilla" räkningen slutade på 3939:- och med lite medicin på det så var vi uppe i ca 4500:- Trots att man blivit skinnad på allt man äger så vill jag tacka till alla vetrinärer och djursjukvårdare på djurkliniken för att dom tog emot Kalle på så kort varsel. SÅ TACK!!

Nu börjar det närma sig träning. Ska skaka rumpan på lite afrodans minsann! Ser fram emot det! WOHOO!!


RSS 2.0