Softish!

Sov till 13:30 så jag borde klara min första natt bra. Kastade i mig lite filmjölk och tog på mig ett par shorts och en sportbh och knallade ut på en timmes promenad. Väl hemma igen så hämtade jag en handduk och la mig på gräset för att sola lite. Fick sällskap av Kalle som är mer förtjust i skuggan än i solen, så han låg inder mina ben. Nu har jag tryckt i mig lite Tacos och ska väl lite smått börja göra mig klar för att jobba.
Hörs senare!

Lång men trevlig kväll.

Jag och Carlsson började på Bistro Berns invigning av uteservering med lite gratis ostar och gratis rosé. Därefter två utsökta glas champagne på Anglais takterass. Därefter vidare till Kungen och en flaska bubbel samt två räkmackor. Vidare till Norra Brunn för stand-up, tillbaka till Kungen för att möta upp Berra och dricka ett glas rött. Härifrån tog vi oss vidare till Soap som fick bli slutdestinationen för kvällen. Några Italienare som kärade ned sig i Berra, såg ganska så bra ut men jag har ju som jag tidigare nämnt svårt med killar som inte kan prata engelska utan brytning. Det klarade inte dessa tre karlar av. Förolämpade grabbarna lite men jag tror knappt att de förstod vad jag sa. Frågade om de tänkte göra som de flesta andra Italienska män gör, bo hos mamma tills de hittar en fru? Kunde de inte svara på... tolkade det som ett ja...
Fick skjuts hem av Berras polare och det tackar jag för. Alltid lika skönt att få hemkörning till dörren. Och med det tackar jag för mig. Imorgon väntar den första natten 10 som jag har framför mig. J I P P I. . . . .

Nära döden.

Hann inte köra många meter idag innan olyckan nästa var framme. Jag ser en ekorre komma fram ur ett buskage. Han/hon såg inte ut att vara så pass korkad att skringa ut rätt framför bilen men det var han/hon. Jag hade ju som tur sett den så jag fick tvärnita och när jag nästan har fått stopp helt på bilen så var ekorren nästan hela vägen över men så vänder den tillbaka. Hade jag inte bromsat så hade den lilla söta ekorren varit död nu. Man lär så länge man lever!

Finfina gudsonen.

Övningskörde till Frösunda och tillbaka, men höjdpunkten var ändå att träffa Lukas igen. Hade med en liten påskpresent till honom. En sommarskjorta med ben. Det är den han har på sig på bilden. :)
Så go och glad liten kille!

Återigen, köp mera spendera...

Japp, fyra toppar rikare, även en kavaj och en ny bikini...
Dessutom köpte jag en liten påskpresent till min gudson. En liten sommarskjorta med shorts ben. :)

Spontant på en söndag.

Igår så blev det två flaskor vin på tre personer, allsång och skratt. Vi hamnade efter en liten promenad på Caféet där det var en bra blandning på löst folk. Haglade dockusåpa kändisar där inne, allt från Paradise hotell till Big Brother och Bachelorette. Träffade på en bekant från förr och var glad över att han inte hade sin ständige wingman med sig. Carlsson som skulle jobba idag droppade av lite tidigare än vad jag och Keenan gjorde. Jag landade iaf hemma runt 04-tiden. Somnade och vaknade av en bankande huvudvärk, vägrade gå upp så jag somnade om. När jag väl steg upp så fanns den fortfarande kvar... La mig för att sola en stund och sen kom mamma så jag kunde övningsköra lite. Spännande att få köra en annan bil än Saaben.
Nu sitter jag med hårfärg i håret och mamma har återvänt hem till sig. Hur resultatet blir får ni se lite senare.
/Ida

Fortfarande sjukt glad!

Glädjen spritter i kroppen och ännu mer när jag tänker på kvällen! Det blir utgång med Carlsson och Keenan. Det är kan bara sluta på ett sätt: SOAP!

Driftig.

Idag har varit en av de numera få dagarna när jag känner mig riktigt driftig. Började dagen med att storstäda lägenheten, diska, slänga sopor, ställa undan vinterskorna och sen åkte jag in till stan för att hinna köpa strumpor på Åhléns innan de stängde. Kom ut från Åhléns med lite mer än strumpor... Köpte solskyddsfaktor, nagellacksremover, hårfärg, hårfön och en massa strumpor.
Väl här på jobbet så fortsatte jag hålla igång. Har sorterat ut massa gammal info och ska så småningom göra en innehållsförteckning på det som blev kvar. Dessutom har jag putsat hela backoffice. Nu är det skinande och rent. :)
Jag ser lite trött ut idag men det är skenet som bedrar!

Bara jag som kan ta tag i det.

Börjar få en grym ångest för att jag fortfarande inte har tagit tag i det här med körkortet. Vore grymt skönt att ha bil i sommar så jag kan glida runt lite var jag vill. Så nu har jag bokat in riskettan i maj och skickat iväg en anmälan om en intensivkurs på 4 dagar i Karlsborg. Billigt var det så det kan säkert vara värt att åka bort för att göra det. Blir inte av när jag är hemma för det finns så mycket annat som lockar än att plugga teori. Dessutom har jag beställt hem kod så jag kan boka uppkörning och uppskrivningen. Bara halkbanan som är kvar för att bokas. Jag tänkte dock att det ska jag vänta med tills jag ser om jag kommer med på intensivkursen. Bilen står och väntar på mig så jag vill ingen hellre än att verkligen få det här gjort nu!
/Ida

Nyklippt.

/Ida

Mycket piggare!

I morse trodde jag att jag skulle avlida av trötthet, så när min UNDERBARA FANTASTISKA HELT OUTSTANDING KOLLEGA EMMA kom in 40 minuter tidigare var jag nära att gråta av tacksamhet! 
Höll på att somna ca 40ggr på bussen hem. Resan tar 10 minuter... Hemma däckade jag och vaknade utvilad närklockan ringde kl 16:00. Placerade mig vid spisen och lagade korvstroganoff, sen snörade jag på mig promenadskorna och begav mig ut på en timmes promenad i solskenet. Det blåste lite kallare idag om man ska gnälla på nåt ;) 
Imorgon innan jobbet väntar en gratis middag på Casinot men några kollegor. Blir nog jätteroligt! :) 
/Ida 

Härliga dagar.

Både i söndags och måndags så har solen visat sig från sin bästa sida. Det har varit varmt och skönt ute och det börjar knoppa sig på träden. Själv så har jag roat mig med att ligga hemma på vardagsrummet och solat. Känns som om det är lite tidigt att lägga sig ute i bikini men inne är det ingen som ser mig. Färg har man fått också. Fräknarna kom som ett brev på posten. Jag har dessutom klippt mig idag så nu känner jag mig vårfräsch och härlig. Tog en promenad från Liljeholmen hem till Högdalen efter klippningen och det var en bit att gå, tog ungefär 1h och 20 minuter och det är väl kanske 7-8 km långt. Inte så farligt utan alldeles lagomt. Hade en ljudbok i örat så man tänker inte så mycket på vad man gör. Skaffade faktiskt månadskort på Storytel, så nu kan jag lyssna på hur många böcker jag vill i månaden. Kostar 169:-/månaden och det är inte mer än två pocketböcker så jag vet att det kommer bli plus i plånboken. Normalt sett så köper jag iaf 4 nya böcker varje månad så... Perfekt nattetid när man inte orkar läsa.
/Ida

Skön fredag.

Igår efter jag slutat jobba tog jag mig hem till Fia, Claes och Lukas. Där bjöds det på fredagspizza och så ska det låta. Kan inte ens minnas när jag var ute en helg sist. Måste vara väääligt många veckor sen sist. Nu jobbar jag Fm på Järva och det var väldigt skönt att kunna stiga upp 05:45 och sedan promenera till sitt arbete. Dock så hade jag inte fått någon info om att man tydligen börjar jobba 06:45, det hade visst någon glömt att nämna... Men jag är inte direkt förvånad. Kommunikation är ju inte direkt något som han är känd för. Detta är dessutom mitt första Fmpass på det här stället. Visserligen kunde väl jag ha frågat själv men nu gjorde jag inte det.
Försöker verkligen hålla mig sysselsatt för att tiden ska gå fortare, har hitta en hög med underlag och med mina 11 avresor kan det nästan bli stressigt ;)
Puh, dags att fortsätta jobba då!
/Ida

Djupt vatten.

Min bästis befinner sig någonstans mitt ute på Östersjön. Det verkar som hon har överlevt natten och inte var hon den som kastade in handduken först av alla heller. Blir nästan imponerad. Hon har nog haft en riktigt kul kväll med sina kollegor, dock inte så pass roligt att jag bokar en surprise kryssning för henne och mig. För så roligt tror jag nog inte hon tycker det är att vara fast på ett fylleslag i nästan ett dygn. ;)

Lite panik.

Hade lite panik igår när min Iphone vägrade starta. Den dog bara när jag gick ut från gymmet igår. Mina tankar gick i stil med: hur ska jag komma upp till jobbet imorgon? Ingen väckarklocka utan Iphone! Hur ska jag kunna prata med Carlsson? Hur i helvete ska jag kunna spela AngryBirds? Ja, ni förstår...
Nu är krisen över iaf men jag var så uppstressad över att den inte startade så jag kunde inte somna. Sista gången jag tittade på klockan var den 02.15. Att klockan nu ringde runt 05 var inga problem. Huvudvärken sitter där den ska...
Nu blir det jobb och sen hem till Fia och Claes. Ska sova där i natt för imorgon vankas det jobb på Järva och sen 40års kalas. :)
/Ida

Dra mig baklänges!

Min Iphone startar inte! Vad ska jag göra? Börjar snart gråta... HJÄLP MIG!

delar med mig.

Snålt att inte dela med sig av små söta bebisar som Lukas.
/Ida

Klarvaken!

Slog upp mina blåa redan 04:00 imorse. Lite bra att ta en lugn och skön start på dagen. Eftersom jag ska jobba mellan 07:30-16 så gjorde det ju inget att vakna innan klockan ringde. Jag duschade, kokade ägg och gjorde en kopp te. Satte på gårdagens avsnitt av BigBrother och sedan sminkade jag mig i lugn och ro. Nu ska jag bara packa ner lite träningskläder och sen bege mig mot jobbet. Efter jobbet så ska jag träffa den bästa fröken Carlsson. Ska väl antagligen prata igenom hennes filmkväll igår och dricka en kaffe. Mysigt!
/Ida

Tja tja bloggen!

Var visst några dagar sen sist...
Helgen på jobbet var ganska så trist. Hände inget roligt och min polis jobbade uppenbarligen inte den här helgen heller. När jag gick av i måndags åkte jag direkt hem till Fia och Lukas. Väl där kom en Lukas i gåstolen hoppandes emot mig. Skrattade när han såg mig, tog upp honom och han kramade mig. Jag började grina. Lite känslig när det kommer till små barn. Lukas kollade förstående på mig och klappade mig på kinden. Han är så smart för att vara 5 månader gammal.
Vi åkte in till stan och mötte upp Sofia för lunch och efter lunchen så registrerade vi oss som blodgivare. Min första tid för att lämna blod är 11/5.
Igår så tog vi en promenad till Fjärilshuset och åt lunch där, sen var det dags för mig att lämna Frösunda och jag mötte upp Emma inne i stan för att se Hur många Lingon finns det i världen. Jag grät typ sista 40 minuterna av filmen men den var lika bra som jag hoppades.
Nu är det tvättstugan som gäller och sen SKA jag ut och springa. Unnade mig själv hela förra veckan att slippa träna. Men det var förra veckan!
/Ida

Att säga: jag visste det!

Ur fulla och barn sägs det att man får sanningar ur. Sanningen som jag fick serverad var en väl bevarad hemlighet gällande två av mina nära och kära. Att jag har någon som står mig så nära som kan ljuga/luras/undanhålla saker så väl är lite skrämmande. Jag är typ sämst på att behålla hemligheter och ljuga för att täcka upp mina egna snedsteg är jag ännu sämre på... Jag borde kanske watch and learn? JAG VISSTE DET! Det är egentligen allt jag vill säga med det här inlägget!

Glad!

Pratade med min härliga systerdotter idag. on har varit ute på fel vägar och vandrat i några år men nu verkar det som om hon har hittat hem igen. hon har fått en lägenhet söder om stan och det känns bra att veta att hon kommer befinna sig långt ifrån sitt gamla liv. Har fullt förtroende för att hon ska klara sig den här gången, hon skulle bara våga ta ett återfall nu när den "galna mormodern" finns så nära inpå ;)
/Ida

Dramaqueen!

Jag kan inte hjälpa det, men jag älskar intriger och skapar gärna situationer där det kan hetta till. Livet är så mycket mer spännande om det händer lite saker. Nu har jag en plan, problemet är bara att en av aktörerna inte är villig att agera. Surt!

Mumsigt!

Fick ett kanontips från en annan blogg som jag läser. Gott och nyttigt mellanmål/dessert.
Blanda bara kvarg med Fun Light och ät. Har du tillgång till fäska bär så funkar det lika bra!
Mums!

Möta våren i Paris.

Är svårt att beskriva hur underbart vi har haft det i helgen så jag tycker att det är bäst om jag bara staplar upp vad vi gjort.
-Började vår weekend med lite Kinamat i Sollentuna för att sedan ta oss till Arlanda och därefter inta det första av många glas vin.
-Vi fortsatte vår vinpimpling med Champagne på planet ner.
-Efter en avancerad utgång från CDG och X-antal tågresor befinner vi oss på Paris tunnelbana och insåg att tåget inte stannar vid vår station pga ombyggnad.
-In på första hotell för en karta, och som tur är så är det aldrig mer än 800 meter mellan tunnelbanestationerna.
-Blev imponerade av vår svit på sjätte våningen.
-Råbiff till middag, blä!
-Uppe med tuppen för en fullspäckad dag. Eiffeltornet, Champsan, lunch på svenska klubben, promenera mera, fördrink på klubben, middag i Montmartre.
-Frukost i solen, promenad i solen, glass vid Montmartre och en pizza på Pizzahut.
-Festfixad och tjusig för en fantastisk kväll. God mat, gott vin, bra underhållning och avslut på Paris hetaste nattklubb.
-Sliten och ont i fötterna. Omöjligt att få tag i en taxi, lyckades efter 30 minuter. Hem, däcka.
-Fruost-Slummen-Lunch.
-CDG- Lions sleep tonight!
-Flyget hem, underhållning på hög nivå av mig och Carlsson. Sjöng oss igenom hela svensktoppen och mer.
Längtar redan tillbaka!

RSS 2.0