Vardagslyx.

Jag älskar mat, vem gör inte det?
Idag så hade våra fantastiska kockar fått agera på egen hand och producerat så otroligt god mat. Synd att dom alla andra dagar måste producera halvfabrikat.
För hur gott är inte kronärtkockssoppa med halstrad pilgrimsmussla och baconchips? Eller lite perpekt tilllagad red snapper?
Jo, helt underbart!


Klarspråk.

Det kan inte vara lätt för alla som inte umgås med mig och Johanna dagligen att hänga med i svängarna.
Att kolla på film har ju länge varit ett lite smidigare sätt att säga jag ska få ligga på, nu säger vi fika istället. Fika är det nya kolla på film. Omväxling förnöjer. Fick då frågan igår från en man om en promenad runt Hagaparken är ett frieri? Vem vet vi kanske ska göra slag i saken och göra det till ett permanent uttryck? Snart kommer det här ha gått så långt att man för säkerhets skull kommer vara tyst för att inte säga något perverst eller något som kan misstolkas. 

/Ida
 

Energi!

Kroppen sprudlar av energi, sovit riktigt gott och känner mig utvilad. Ikväll blir det AW med Carlsson, har till och med orkat sminka mig idag, det var ett tag sen sist.
PÅ kvällens agenda av samtal står det vanliga, dvs. Jobb, män, och självklart framtidsplaner. Can´t wait!

Seg, men lycklig.

Som sagt så skulle jag säga upp mig idag, sagt och gjort. Mycket nöjd med mitt beslut och tror att detta kan vara ett av de bästa beslut jag gjort hittils i mitt liv. Känner mig redan mycket lyckligare. MIna kollegor har tagit min uppsägning på lite blandat vis, förvåning, glädje och misstänksamhet. Överlag så verkar dom flesta vara glad för mig skull, och dom som står min närmast har vetat ett bra tag att jag varit på väg bort.
Nu är det bara att jobba som vanligt de resterande 30 dagarna på min uppsägning, jag är ju inte den som tappar min arbetsmoral bara för att jag har sagt upp mig. Jag anser att om man vill ha en bra referens och ett betyg så måste man göra allt helhjärtat ända in i slutet. 

Det som är roligt med mitt nya jobb det är att det ligger mitt i smeten och förhoppningsvis så kommer vännerna  kika in och säga hej när dom är ute och gör stan osäkert. 

Idag så började jag dagen med att träna, körde Bodypump i Liljeholmen, en snabb lunch på Espressohouse och sen in till jobbet. Sov dåligt natten till idag av lite olika anledningar och så hård träning på det gör att kroppen och huvudet inte är på topp. Ser fram emot att få sova ut länge i morgon.
Att se fram emot är AW med Carlsson i morgon. Kändes som evigheter vi var ute även om det vara var i fredags. Självklart ska vi till Malmen och sen får vi se...
/Ida

Nytt jobb!

I morgon är det jag som säger upp mig efter 3.5 år på Star, känns som en befrielse på otroligt många sätt. Framförallt så ser jag fram emot att vara ledig mer och bara ansvara för mig själv igen. Jag ska gå tillbaka till att jobba natt igen och samtidigt plugga så jag får högskole kompetens. Kommer förmodligen jobba extra lite dagtid för att träffa människor och för att dryga ut kassan lite. Ser verkligen fram emot att starta om på nytt, få nya kollegor, nya arbetsuppgifter och framförallt en ny miljö. Att jag dessutom halverar min restid till jobbet är också ett stort plus! Åh, jag är så lycklig!! Ska utnyttja min ledig tid mer nu, och först ut på tur är en tur till Luleå för att hjälpa pappa sälja huset. Känns som en god gärning även om det är lite vemodigt att rensa ur sitt barndomshem. Men det är ännu mer vemodig för pappa min som bott där de senaste 40 åren... Nu ska jag försöka smälta den här goda nyheten och suga på karamellen länge. :)

Söndag- igen!

Veckorna bara flyger fram, hinner inte riktigt med men jag antar att det är en bra sak för det innebär att sommaren snart är här. Idag har jag plockat lite här i Frösunda, syrran och Claes kommer hem ikväll och jag tänkte laga middag. Hade tänkt träna idag, men det fanns inga lunchpass som föll mig i smaken så jag får träna i morgon efter jobbet istället. Har iaf lyckats med tre träningspass den här veckan och det får jag känna mig nöjd med.
Nu ska jag iväg och handla lite, till middag blir det lax i ugn med nån slags potatis till. Nyttigt och näringsrikt.
/Ida

Ingen brådska.

Gick upp i hygglig tid i morse, åt lite och sen skulle jag bara vila ögon lite till. Slutade med att jag sov 3,5 timme till. Steg upp igen vid 15:30 och tänkte, jahapp. Då var den dagen borta. Men fan heller! Så jag drog på mig träningskläderna och drog till Zenit för att träna, blev ganska så många km på löpbandet och så lite styrketräning med skivstång på det. Handlade till en halloumisallad på vägen hem och är nu både nytränad och mätt. Skulle tro att det blir en lugn kväll, med tanke på att min PIC* jobbar vändpass.

*Partner in crime.

Återigen!

Blev en tur till Malmen igen, var trevligt som alltid. Detta trots att det var löningshelg och smockat med folk. Jag och Carlsson rivstartade helgen med ett glas champange. Esther mötte upp oss och hon var i sitt esse! Helt underbart roligt. Esther blir härligt frispråkig efter några glas vin, men hon är väldigt duktig på att varna alla om att nu kommer det förmodligen något som du inte vill höra... :) Jag tyckte att jag kände igen en av killarna som stod vid bordet brevid, och mycket riktigt vi hade jobbat tillsammans för många år sen. Kocken höll oss sällskap en stund och vi är som alltid duktiga och tar sista tåget hem. Så, de tre mustetörerna drog förbi Donken för lite bränsle, en kisspaus i fatburnsparken och sen pendeln hem. 
Lite seg idag men det beror nog snarare på bristen av sömn än mycket alkohol.   


Yees!

Fick tillbaka lite mer än 12000kronor. Det gillar jag! Då är grekland och Peace and Love räddat. Intervjun idag gick bra, känns som ett spännande hotell och det ligger verkligen mitt i smeten. Får svar nästa vecka om det här jobbet. Fortfarande inte hört något om det andra jobbet. Ikväll så ska jag och Carlsson ta en snabbis på Malmen. Är riktigt sugen på en vodka-tonic och det begäret måste mättas. Det blir inte som i måndags då en drink blev till första tåget hem. Vi hörs!

Skattebeskedet!

Är ju som många vet extremt jävla nyfiken av mig. Det är nästan så att jag ligger sömnlös på nätterna här i Solna bara för att jag inte vet om jag fått återbäring eller restskatt. Att veta att beskedet ligger på hallgolvet hemma är en riktig plåga. Detta innebär att när jag jobbat klart idag så kommer jag åka till min bokad intervju inne i stan. Sen förhoppningsvis hämta datorn om Janne är hemma. Ta bussen från Liljeholmen och hem, lämna datan och kolla skatten.
Nu tänker ni säkert, vad kan det spela för roll? Jo, det spelar extremt stor roll för hela min sommarsemester beror på hur mycket återbäring jag får. Om jag ev ska byta jobb så behöver jag ha obetald semester i sommar och då är det inte fel med lite extra slantar.

Väntar fortfarande på svar från intervjun jag hade häromveckan. Men inga nyheter är väl goda nyheter? I eftermiddag blir det ett av stureplanshotellen som jag ska till för intervju. Börjar banne mig bli proffs på att gå på intervjuer. Practice makes perfect.

Blir en lång dag idag, men är ju ledig hela helgen så det kan jag leva med.
/Ida

Som en stock.

Somnade igår runt 19-tiden, bra tid att somna på om ska upp vid halv sex. Vaknad vid halv tolv och trodde att det var dag att stiga upp, förstå den lyckan när jag insåg att jag fick sova i sex timmar till. Tyckte att jag mest låg och vred och vände på mig efter tolv, men tydligen så sov jag. Har fått sms utan att ha hört det. Så kan man drömma att man är vaken? Funderar om jag ska träna eller inte idag. Tränar jag inte idag så blir det i morgon och då har jag en intervju inne i stan. Blev glatt överraskad häromdan när en av mina första kollegor tipsade mig om ett jobb som kommer annonseras snart. Både dessa jobben har väldigt annorlunda arbetstider från det jag har idag. Nu ska jag på med lite smink och iväg till jobbet.
Hittade den här bilden. Haha.


Morgonpasset.

Första tidiga passet sen jag kom hem från semestern, hade extremt svårt att sova på grund av att Simon (facelicker) har varit helt crazy hela natten. Gav upp 40 minuter innan klockan skulle ringa och tog en skön lugn start på dagen. PÅ jobbet var det fullt upp och jag passade på att ta ut lite timmar för att träna och fika med Carlsson. Givetvis efter att vi hade fått ordning på alla rutinerna. Jag och C solade en sväng också. Så skönt med D-vitaminer.
Varit extremt sugen på korvstroganoff nu i några dagar så jag gjorde slag i saken och lagade mat. Mycket riktigt, lika gott som jag kom ihåg.
Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en tidig kväll. Behöver sova ikapp de timmarns som Simon berövade mig på. Är han inte tyst i natt stänger jag ut honom på köksbalkongen. Husefrid.

Vad händer?

Har idag fått redan på något som jag inte trodde var möjligt... Hur kan man låta det gå så långt? Knark är en farlig drog men i dagsläget så finns det väl inte en enda som inte vet vad konsekvenserna blir av att bli drogberoende? Att hela tiden kämpa för att få fram mer och mer pengar till droger är ett farligt spel som man inte borde ge sig in i. Väntar mest på samtalet om en överdos eller dödsmisshandel. Som 18 år borde du tänka på studieresor, hångel på skolgården och studentbalen. Inte på prostitution...

Dating in the dark.

Ikväll så ska ett av mina one-night-stands få sina 15 minuter av rampljuset. Kl 20:00 ikväll på kanal 5 så visas avsnittet då han förmodligen kommer bjuda extremt mycket på sig själv (läs skämma ut sig). Det ska bli spännade och se hur många sexistiska uttalande han kan få med under 50 minuter. Tomas bad mig idag gå in på kanal 5s hemsida för att försvara honom efter programmets slut, och det lämnar jag tills vidare. Vill helst se vad han säger innan jag backar upp honom. Så för tillfället så kör vi så här: I got your back, way back! 
  
Ser med spänning fram emot detta!


Simply the best.

Jag pratar om mig och min PIC (partner in crime) frk Carlsson. Igår skulle vi svänga förbi Malmen för att ta en drink eller två. Vi sitter som vanligt och pratar om oss själv och chockeras av andra. Många märkliga människor på söder skulle man kunna säga... Vi börjar prata med en av vakterna om en av de andra vakterna som jobbade i helgen när vi var där, han var så otrevlig och därför undrade vi var fan han gjorde i dörren på trevliga Malmen? Vakten förklarade att han bara jobbar extra där, puh! Sen raggade vakten upp en pundare som han tyckte att vi skulle roa oss med, tack men nej tack. Så då var vi återigen lesbiska lapplisor. Efter några vodka-tonic så var vi riktigt på G och bestämde oss för att vårt kall var Labbet. Så in i bulle, Carlsson tappar kreditkortet i taxin, den irakiske roliga taxichaffören svär "faean! och så börjar operationen: Få fram Carlsson kort. Lyckades efter ett tag, en snabbis in på East (nu pratar vi tre sekunder) och sen vidare till slutdestinationen. Kommer in, beställer återigen varsin vodka-tonic och sätter och för att snacka. I en minut fick vi sitta själva, då kom det fram två män i äldre medelåldern och började snacka. Den ena amerikan och den andra skåning. Två utlänningar med andra ord. Rudolf, amerikanen är framtidsforskare och ska idag träffa våran statsminister i 15 minuter, så han värmde upp med en liten nätt utekväll. Rudolf var riktigt rolig och han var övertygad om att jag har ett IQ på över 120 och att jag är en observatör, klart som fan att jag är smart. Där hade han rätt, men jag är mer en aktör än en observatör. Hursomhelst så var det två riktigt trevliga män, skåningen tyckte att Carlsson skulle höra av sig, men det tyckte inte vi. Att bli bonusmamma åt ett tvillingpar på 13 år kändes kanske inte riktigt som hennes kall? 

En promenad till centralen och vi tar första tåget hem, försöker somna, misslyckas. 
Idag blir det en slappdag med lite pizza och andra onyttigheter. Måste ju fylla på med kolhydrater efter nattens dansande...  

Snabba ryck!

Skickade in två ansökningar igår, ena stället har hört av sig redan och vill träffa mig. Spännande!

Ett bra tips.

Jag fick ett tips om en rockgrupp som kommer från Sthlm av en kollega, har nu lyssnat på några av deras låtar och de är verkligen grymma! Jag är helt övertygad över att Apollo Drive kommer slå stort i USA!

Lina, du kommer älska dom!

Räddningen.

Igår när jag trillade hem från jobbet var jag trött och mådde illa, öppna dörren till lägenheten och då hade bilderna som jag skickat in för framkallning kommit. Mådde genast mycket bättre! Så fram med silverpennan, klistermärken, fästkuddar och minnesboken för att sätta tänderna i lite pyssel. Hur roligt som helst, dessvärre så tog fästkuddarna slut och jag var tvungen att lägga mig. Man blir lite nostalgisk av att titta på gamla bilder och minnena kommer snabbt tillbaka. Läste lite ur Jag är Wanted innan jag somnade och drömde hela natten om att jag var jagad av polisen. Givetvis så var jag en mästerskurk och kom undan. 

Förhoppningsvis så kommer Carlsson för att käka med mig senare ikväll. *håller tummarna* 

Snälla,

Vaknade imorse och försökte ta mig ur sängen på vanligt vis, slutade med att jag fick rulla ur sängen då jag inte kunde stötta mig på armen pga träningvärken i triceps, hoppade över att blåsa håret pga av träningsvärken i axlarna. Kunde inte riktigt hålla i något så tungt som en hårblås över huvudet. Frukosten åt jag på stående fot för jag insåg att mina benmuskler skulle vara för svaga för att orkar få upp mig från sittande till stående igen. Att knyta mina skor tog ca 15 minuter då träningsvärken i baksidan på benen höll på att ta kål på mig. Ute i trapphuset så hasar jag på rumpan ner för trappen så att jag inte risker livet genom att tro att mina ben ska klara av hela min kroppsvikt. Nú funderar jag allvarligt talat på att springa in på apoteket för att köpa Zon till mina träningsvärk. Och ska mans e det från den ljusa sidan så brukar det vara dag nr 2 efter träning som brukar vara värst, så jag lever förmodligen inte i morgon.
/DÖD

Jaha,

Nu är det bara att vänta och se vad som händer. Förhoppningsvis blir det ett postivit svar och då blir det brådis. :)

Kom på idén om att jag skulle träna efter mitt möte så jag gick in på Sats Zenit och frågade vad det var för lunchpass, bodypump. Nej tack sa jag och sprang 30 minuter på löpbandet istället, när jag löpt klart var det 10minuter kvar tills pumpen skulle börja och då tänkte jag, ÄSCH VARFÖR INTE! Så jag var med på passet också. Kunde knappt blåsa håret och trapporna upp från omklädningsrummet kändes som Mount Everest.
På vägen till jobbet ringde en kollega mig och förklarade att en annan kollega är sjuk, så det blev till att försöka fixa och trixa lite för att få ihop morgondagen. Löste sig på ett bra sätt (tror jag). Det kommer bli en lugn helg och jag ser fram emot att inte gå ut.

Jag har även idag köpt födelsedagspresent till min syster som fyller år på söndag. Tror nog att det kan falla henne i smaken. ;)

För övrigt så har min bärbara dator fått virus så jag kan inte använda den, vilken tur att jag fick internet i mobilen för fast pris i förra veckan. Förhoppningsvis så kan Janne hjälpa mig formatera om den i början på nästa vecka.

Hoppas nu på att kvällen ska gå fort så jag får vila min stackars kropp! Den skriker efter vila!
/I

Duktig tjej.

Känner att jag behöver berömma mig själv lite, jag har tränat idag och dessutom så har jag nu bestämt mig för att ta tag i min minnesbok som mina systrar började på när jag tog studenten.Så nu har jag suttit och valt ut bilder som ska framkallas. Här kommer jag sätta in saker som har betytt mycket för mig under åren, eller bara roliga saker. Alla resor kommer givetvis få plats och en del av alla roligheter med Lina och Johanna har en skriven plats. Men jag kommer ju dock inte få med alla eftersom vi gör så mycket roligt jämt!
Åh, vad jag längtar till bilderna kommer hem!


Kvällen igår.

Vi bestämde oss ganska så tidigt för att det skulle bli en AW. Vi lyckades även lura med oss Zoran till Anglais. Visst seru, vi valde att prova vår gamla pärla igen, var helt dött på en måndag. Vi och två till, dvs de två som jobbade i baren. Satt kvar rätt så länge och då kom Carlsson på den strålande idén om att vi skulle till Labbet. Ställde mig väldigt avigt till det beslutet. Men det Carlsson bestämmer är lag och fyra sekunder senare är vi där. Jag slutar dock dricka sprit eftersom jag ska jobba idag. Där inne så raggar Carlsson upp en Daniel till mig... Så här lät det:Hej, är du här själv? Det här är Sundström och hon är helt fantastisk och singel. Inte ett dugg pinsamt, pratade iaf en liten sund med stackars Daniel. 32 årig Lidingöbo som brukar bo på Scandic. Jag har med andra ord vänt bort uppmärksamheten från Carlsson i två minuter och när jag vänder mig om så sätter jag vattnet i halsen, Carlsson har någon annans tunga långt ner i halsen... Inte riktigt den Carlsson som jag är van vid, till hennes försvar vill jag nämna att hon var VÄLDIGT onykter. Kul att hon kunde bjuda på sig själv, nu kanske jag slipper höra om gången på Malmen när jag var full och hånglade offentligt? Nu blir det jobbet och en kaffe!

Vilken dag!

Det är vår i luften och lönen har seglat in på kontot. Med andra ord en helt underbar dag! Är nu på väg in mot Skanstull för att kika på ett par nya stövlar. Har hittat ett par som jag vill ha, dock fanns dessa inte i telefon min storlek så nu måste jag leta efter dom. Är rätt så sugen på just dessa stövlar eftersom dom är på halva priset. Nu kostar dom bara 1600:- så då har ni som är snabba på huvudräkning förstått att jag sparar 1600:- Ni förstår ju vad ekonomisk jag har blivit! :) Åh, jag hoppas att dom finns där...

Tur att...

Man älskar sig själv iaf...



Ibland är man bara extra nöjd med hur man ser ut, idag var just en sån dag.
Nu ska jag verkligen sova.

 


I tid.

Är på väg hem från Malmen nu, i en bra tid dessutom. Ska bli riktigt skönt att få lägga sig och sova. Är trött! Har smsat lite under kvällens gång och jag förstår verkligen inte poängen med att ha nummer i telefonboken till personer som bör mer än 30 minuter bort. Helt värdelöst!!

Inte en ensam lördag.

Visst, Maria och jag räddade varandra från att vara ensamma en lördagkväll, istället så drack vi några öl och gick igenom den senaste månadens händelser. Mycket bättre än att sitta själv. Ser nu fram emot morgondagens middag med frk Carlsson. Tacos står på menyn och så ska vi dricka sprit.

Åh så trevligt!

Slipper sitta hemma, ska hänga med goaste Maria istället! Fab!

Love drunk!

Top down in the summer sun
The day we met was like a hit and run
And I still taste it on my tongue
(Taste it on my tongue)

The sky was burning up like fireworks
You made me want you, oh, so bad it hurt
But girl, in case you haven't heard

I used to be love drunk, but now I'm hungover
I love you forever, forever is over
We used to kiss all night, now it's just a bar fight
So don't call me crying, say hello then goodbye
(Oh yeah!)

There's just one thing would make me say
(Oh yeah!)
I used to be love drunk, but now I'm hungover
I love you forever, but now it's over
(Hey, hey, hey, hey, hey, hey, hey, hey)

Hot sweat and blurry eyes
We're spinning on a roller coaster ride
The world stuck in black and white
(Stuck in black and white)

You drove me crazy every time we touched
Now I'm so broken that I can't get up
Oh girl, you make me such a lush

I used to be love drunk, but now I'm hungover
I love you forever, forever is over
We used to kiss all night, now it's just a bar fight
So don't call me crying, say hello then goodbye
(Oh yeah!)

There's just one thing would make me say
(Oh yeah!)
I used to be love drunk, but now I'm hungover
I love you forever, but now it's over

All the time I wasted on you
All the bullshit you put me through
I'm checking into rehab 'cause everything that we had
Didn't mean a thing to you

I used to be love drunk, but now I'm hungover
I love you forever, but now I'm sober

I used to be love drunk, but now I'm hungover
I love you forever, forever is over
We used to kiss all night, now it's just a bar fight
So don't call me crying, say hello then goodbye
(Oh yeah!)

There's just one thing would make me say
(Oh yeah!)
I used to be love drunk, but now I'm hungover
I love you forever, but now it's over

Na, na, na, na, na, na, na, na, na
Na, na, na, na, na, na, na, na, na
Na, na, na, na, na, na, na, na, na
Na, na, na, na, na, na, na, na, na

Na, na, na, na, na, na, na, na, na
Na, na, na, na, na, na, na, na, na
Now it's over, I still taste it on my tongue
Na, na, na, na, na, na, na, na, na
Na, na, na, na, na, na
Now it's over

Texten som går på repeat i mitt huvud just nu!


Om jag får säga det själv.

Så tycker jag faktiskt att jag inte är lika blek som jag var innan jag åkte till Miami.

Att jag nu är flagnar på vaderna gör mig riktigt irriterad? Jag kan väl ändå inte ha bränt mig där? För övrigt så har Lina och hennes kollega bestämt sig att jobba ett år till, detta innebär för min del: SEMESTER I MIAMI nästa år också. :P Med andra ord, ytterligare en resa att se fram emot.

/Ida


Lördagsmys!

Så här fördriver jag min lördag.

Visst det har varit fint väder och så men det är inget som intresserar mig så länge temeraturerna inte överstiger +10 grader.
/Ida

Vad ska man göra?

Solen skiner och jag vaknar med ont i halsen. Hade tänkt att träna men jag tror jag struntar i det. Ska nog ta mig en tur till centrum för att kolla in skobutiken. Kanske skulle man sola lite?

SL

Är ganska så tröttsamt att det aldrig funkar, är det inte snö, så är det kyla eller löv. Vem har inte hört signalfel eller växelfel en gång för mycket? Men det bästa tycker jag ändå är när dom väntar på personal för skiftbyte. Nu är det jag som tar tag i mitt körkort och slutar åka mjölktåg.

Dumpad.

Av min sk. bästis.

Hon orkade inte gå ut. Så nu ska jag hem ikväll och pilla navelludd. Kul? Nä, inte direkt.
/Ida :(

En bra fredag!

Tror minsann att det här kommer bli en toppen fredag. Började dagen med att få en anställningsintervju, det vill jag tacka HM för. Tack för tipset. :) Ikväll efter jobbet så ska jag givetvis ut, ingen fredag utan Malmen. Har vi tur så möter Christos upp oss, var över två år sen vi sågs sist så det känns som om det är på tiden. Mannen med "leather bling" B-) Annars så lever jag fortfarande på eftersviterna från semestern, känner mig oförskämt pigg trots en förkylning i kroppen. Snart på centralen så man kan köpa sin dagliga dos med koffein. Ha en bra dag allihopa, för min kommer bli great!!

Äntligen!

Två stycken som tyckte att jag såg solkysst! Först ut var min stamgäst som jag tycker är lite het. Undra om det är ömsesidigt? Man börjar ju undra när han har saknat en och lägger märke till småsaker som lite färg på kroppen... Hum...Det här lär jag fundera på! Sen var det min nattis kollega som var det andra att uppmärksamma det hela. Det tackar jag för. Jag känner mig oförskämt pigg hela dagarna och har inga tvivel på att jag kommer klara av den här våren. När man dessutom har 1000 saker att se fram emot så är det definitivt ljuset i tunneln och inte tåget. /IDA

Kommande semestrar

Efter fikan med Carlsson så längtar jag verkligen efter sommaren och de kommande resorna. Först ut så ska vi åka till Grekland hon och jag i två veckor. Var i Grekland är fortfarande oklart. Sen fyller jag 25 och då ska jag, Lina och Johanna åka iväg någonstans. Destinationen där är också oklar i dagsläget, men vi funderade om vi skulle ta en vecka istället för en Weekend. Vad säger du Lina? När åker ni till Troppan? Åh, det riktigt spritter i kroppen av glädje. :)

Jag har ett problem.

Den enda nackdelen med att ha semester är att man är så utvilad att man inte är trött när det är dags att sova. Så i natt så låg jag och vred och vände på mig bra länge och när jag väl somnade så sov jag väldigt dåligt. Men pigg som en mört ändå! :) Nu är jag på väg in mot stan för att träffa Carlsson. Dricka kaffe och prata massa strunt, det är kvalitetstid det.

Många fördelar.

Med att ha semester...

Vad ska man säga.... Mer semester åt folket!

Ännu en dag.

Man överlevde visst ytterligare en dag. Vet inte riktigt var dagen har tagit vägen, timmarna har bara rusat iväg... Blev ingen AW idag men däremot så ska jag och Carlsson ta en fika imorgon. Dock inte den sortens fika som hon ska fika med Sune på kvällen. Ni som känner oss "ungdomar" vet ju att när vi tittar på film eller fikar med någon av det motsatta könet så idkar vi egentligen sexuellt umgänge. Varför prata i klarspråk när man inte behöver? Sen låter det bättre i våra mammors öron när vi säger att vi ska fika istället för att säga att vi ska knulla.

Pling plong!

Vaknade med ett ryck i morse av att någon ringde på dörren. Så jävla irriterande! Jag hade stängt av både ljud och vibration på mobilen så jag skulle slippa att bli väckt. Men då kommer det nån ung kille i rutig flanellskjorta på en väldigt okristlig tid (för mig är kl 12 inte okej!) och plingar på dörren! Undra vad han ville, för jag kikade bara på honom genom titthålet och gick och la mig igen...?

Dagen D

Visst, idag kommer äntligen Carlsson hem! Ska jobba några timmar först och sen träna för att sedan ha gjort mig förtjänt av nåt glas vin eller nån öl. Suger ordentligt i alkoholtarmen nu, har inte druckit på snart en vecka så nu är det kris. Annars idag så går mina tankar till Ioannis som opereras just nu. Allt borde gå bra! Ha en bra dag allihopa, för det tänkte jag ha! Pusshej!

Tyvärr.

Har alldeles för ont i huvudet idag för att uppdatera... :(

Taxfree

Carlsson. Jag har ju köpt sprit till oss, vi gillar ju att dricka shots nu för tiden. Så du kan ju värma upp till den här...

BOTTEN UPP RESTEN I HÅRET!

1:a arbetsdagen.

Har haft massor att göra dagen till ära. Har man varit borta i 22 dagar så motsvarade det ca 150 mail. Dessutom så ska vi byta till officepaketet på jobbet så jag var tvungen att rensa hela mailboxen. Det tog ett tag.

Jag vill att Johanna ska komma hem nu! Hur kunde vi vara så korkade att åka bort utan varandra? Nu förstår jag att det inte kan ha varit så roligt för henne när jag var borta. Jag hoppas på att Lina ska logga in på skype så man får prata lite. Jag saknar mina vänner! 
På tal om asfalt, så har jag sök ett spännade jobb. Det innebär att jag kommer bli borta i 6 månader. Saknar en kvalifikation, och det är flytade i ett tredje språk... Jag håller tummarna och hoppas att ni också gör det. :) 

/Ida  

SAKNAR.

Röda tråden i mitt liv är vad jag saknar.

-Fröken Carlsson.
-Fröken Wiklund.
-Ett roligt jobb.
-Mannen men stort M.

Jag förstår inte varför allt ska vara så svårt? En bästis i Miami, en annan i Teneriffa. När jag nu besämt mig för vad jag vill göra så finns det inga såna jobb att söka. Mannen med stort M, han ska vi inte ens börja prata om. Om han är mysig och gullig så är det definitivt något annat fel på honom. T.ex. nån konstig hobby. Eller så är det någon som gillar mig och då blir jag banans-rädd eller äcklad och drar mig ur. Det är ju inte alls svårt det här! Jag har slutat letat nu och lever på kärlek via andra istället- verkar funka rätt så bra.
Tur att man har Karl-Oskar som håller en sällskap under dom långa nätterna... Bättre än inget.
/Tomt.


Sleep with me now...

... say the words and I go!

Tänker på dig men vågar inte ta första steget. Märkligt, när blev jag blyg?


Dagen idag.

Dagen har varit soft, mamma körde mig till Frösunda hem till Fia. Hade planer på att hänga där då hennes blivande man (Claes) firar internationella kvinnodagen tillsammans med 9 andra pojkar/män. Vi hälsade även på deras grannar som har världens sötaste bebis. Noah. Han ser ut som en liten gubbe, lite rynkig i pannan så han ser så där fundersam ut och så ler han så han kisar med ögonen. Bebisar brukar oftast inte vara så söta men han är verkligen det! :) Vi käkade mat från kolgrillen och åt godis. Skvallrade lite som bara systrar och bästa kompisar kan göra. Kollade andra chansen och lyssnade på nio elefanter i lägenheten ovanför. Mysigt.

På vägen hem så pratade jag i telefon, satte mig på tunnelbanan och åkte, passerade gullmarsplan och efter några stationer så tyckte jag att det såg lite konstigt ut. Och mycket riktigt, jag satt vísst på Skarpnäck tåget och inte tåget till Hagsätra. Är nog kanske lite jetlag som spökar?
Eftersom det är så förbannat kallt i det här hemska landet så försöker jag nu tina mig med en kopp te, ska väl försöka ladda lite inför att jobba imorgon. *suckar djupt och ser inte alls fram emot att min semester är över*

/Ida

Tjatig.

Försöker hålla kvar semesterkänslan så länge som det går. Nu har jag uppdaterat min förkrökslista på spotify så att den innehåller toner från Miami. Idas
Där kan ni lyssna och njuta! :)

Hem, värdelösa hem!

Usch det är verkligen inte alls roligt att vara hemma. Flygresan gick bra även om den kändes som en evighet. Mamma hämtade mig på flygplatsen och körde hem mig, hon är bra snäll hon. :) Sov några timmar och sen kom återigen mamma. Denna gång hade hon med sig katten också. Passade på att snika till mig skjuts till mataffären för att handla. Gapade ganska så tomt i kylen. Jag, Mamma, Leif och Theo käkade kinamat och när dom kör hem mig så säger Theo (gullungen) att han ska stanna hos mig. Stackaren började gråta när jag skulle gå ur bilen.

På agendan nu står lite hemmamys som jag tänker unna mig eftersom jag har hunnit storstäda lägenheten. I morgon ska jag nog ta en tur till Solna för lite kvalitetstid med en av mina systrar. Har ett par jeans som jag tror kommer passa henne utmärkt. Måste ju rensa lite eftersom jag totalt har köpt 4 par jeans i Miami...

Längtar tills dess att jag får kalla dig Mr Flintstone!

OJ!

Gjorde ett tappert försök till att ligga på playan idag, blåste från alla håll och kanter så vi gav upp rätt så fort. Vi hämtade Maria som hade långlunch så köpte vi med oss thaimat och käkade hemma med resten av familjen Rissveds. Jag och Lina hoppade att åka HD idag, killen hörde av sig men vi var inte lika på idag som igår. Istället hyrde vi en film som vi somnade till båda två. Har ont i halsen, Lina likaså, så det blir nog en tidig kväll.

Återigen en utekväll.

Igår var sista kvällen ute. Som vanligt så kommer vi inte ifrån en massa snuskigheter och roliga människor. Igår så träffade vi Erik från Philliadelfia som hade åkt ner med sin Harley Davidson hela vägen. Så idag så ska vi åka HD har vi lovat honom. Det här kan ju sluta hur som helst... Vi gick vidare till vår lilla favoritklubb och där var det poledancing tävling. Lina träffade på Londonkillen igen (nu vet vi att han heter Ryan). Miami kännd så litet, man springer på samma människor hela tiden men det är ju bara återigen ett bevis på att världen är liten. En tvåmeters bjässe ville att jag skulle stanna i Miami för att gå på hans fest på lördag, han jobbade som frisör och friserar kända basketspelare. Han tog en massa kort på mig och upprepade samma mantra hela tiden, att jag är vacker och att jag luktar sååå gott. Alltid trevligt med komplimanger. :)
Nu blir det beachen och sen för vi se vad som händer...

Överraskande..

Glömde ju berätta att jag fick ett mycket överraskande sms i natt. Någon som ja inte pratat med på över ett år ville träffas för att "fika", finner det nästan märkligt att han hör av sig nu. Han skulle tydligen till Sthlm och ville ses där, förklarade att det kan bli lite svårt eftersom jag befinner mig i Miami. Men jag träffar honom gärna. Tur som så ska han tydligen till Sthlm varje vecka framöver. Han började försiktigt men det lyckades han inte hålla särskilt länge. Självklart undrade han om vi skulle kunna ägna oss åt lite snusk också. Tja, varför inte? Jag är ju inte den som spottar i glaset! 
/Ida  

Sorry...

Igår var en jobbig dag, bakfull som få och så vägrade jag ligga hemma för att slösa bort en hel dag.

Vi kom iaf ut i förrgår och vi började med några hinkar öl på Clevlander, där snackade vi med killen från Manhattan och några killar från Chicago. Amerikanska män är så märkliga, deras storhetsvansinne stiger dom åt huvudet. Jag och Lina gick vidare  till The Mansion och betalade 50 dollar för att komma in, väl därinne är det så mörkt att man inte ser vad man gör. Stod ut i 15 minuter innan vi gick vidare. Gick återigen bara över gatan för att gå in på vår lilla favoritklubb (som jag fortfarande inte kan namnet på). Där hittade Lina den hysterisk roliga Londonkillen som körde utan kallingar och jag prövade mig fram till killen från Atlanta. Tog en bulle hem, Lina och Londonsnubben skulle sova på hans hotell, men det dröjde väl ca 10 minuter innan det knackade på dörren här hemma. Dom skulle visst sova här iaf, bra idé eftersom hon inte hade sin telefon med sig. Atlantakillen blev en besvikelse och låt mig bara säga så här: Oavsett hur liten snopp dom har så är dom bortfarande lika självgoda. Linas snubbe mådde lite dåligt och ville ta en taxi hem på morgonen vid nio, så då gav jag mitt ligg en order om att ta samma taxi. Yeah, im kicking you out!

Killarna hinner knappt stänga dörren bakom sig innan jag hade en dejt med porslinet i toaletten.

/Ida

RSS 2.0