Vilken trevlig kväll!

Igår var det en lyckad kväll. Skönt att få skratta av sig ordentligt. Som vanligt var jag och Frk Carlsson inne i en av våra livliga disskutioner och märker inte av omgivningen. Har en tendens att bli så efter några glas vin... Helt plötsligt stod två amerikaner framför oss och undrade om de störde, för all del. Slå er ner!

Dessa herrar jobbade på amerikanska ambassaden med säkerhet. Förmodligen världens tråkigaste jobb. Pratade om allt från McDonalds till Nokia mobiltelefoner. Carlsson drog perversa skämt utan att hon visste om det och grabbarna garvade.


Världens bästa Carlsson!

Vi har alltid så roligt, världens bästa!

Kvällen slutade med att vi ska gå ut och käka grekiskt med grabbarna. Kommer bli hur kul som helst! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen till frösunda för att göra mig klar för kvällen. Kommer spenderas i Bromma, kan bli hur kul som helst!


AW!

Redo för ännu en fab kväll!



Ett glas rött, ett glas mousserande!


Back to basic!

Idag var man tillbaka till jobbet, kändes helt okej att jobba. Fick en hel del gjort och nu jobbar jag bara en dag till sen så är jag ledig i tre dagar. Mamma med resten var förbi på jobbet så jag tiggde till mig skjuts hem, inte helt fel. Dagen blev helt plötsligt mycket längre.

Igår var jag på model house för att bli sminkad och fotograferad, det hade jag sett fram emot. Synd bara att det blev en sån totalflopp! Makeup artisten hade ju inte en susning om vad hon höll på med, när hon smetade på rostbrun ögonskugga på mig... Kände mig uppriktgt ful och det speglade sig givetvis även i bilderna. Som blev asfula, givetvis köpte jag inga bilder eftersom dom blev fula.
Ska lägga upp en bild som som jag tog för att visa syrran hur ful jag blev, jag varnar känsliga läsare...


Jag lovar att försöka sluta med drogerna...

Så här ser jag ut när jag sminkat mig själv, vilket jag tycker ser betydligt mer hälsosamt ut:



Tröstade mig själv med att köpa en klänning till bröllopet trots att jag inte skulle, köpte även en handväska bara för att dom gjorde mig så ful. Jag skickar räkningen till Model House.



Klänningen ser väldigt enkel ut, vilket den är också. Men den sitter väldigt bra på och framhäver min silhuett bra.
Handväska är bara så snygg, kommer passa utmärkt till klänningen!


Nu ska jag njuta av kvällen, lite mat och en film tycker jag låter bra!


Ingen spännande dag direkt...

Vaknade upp i Frösunda, städade upp och begav mig hem till Högdalen. Väl hemma så hade dammtussarna på golvet tagit över lägenheten så det blev lite dammsugning och tvättning. Har idag iaf lyckats få i mig en tredjedel av en normal måltid. Det ser jag som en seger! :)

Ska sova tidigt så jag får en ordentlig skönhetssömn inför morgondagens modellfotografering. Ska bli kul! 

Har även funderat på lite outfits till nyårsafton samt till bröllopet. Svårt det där, nyår var ganska enkelt. En liten svart bara så var det klart. Men långklänning som är brukligt när någon gifter sig i brudklänning äger jag knappt. Funderar på om jag ska ta klänningen jag hade på balen, med någon kofta över? VILL INTE KÖPA NY KLÄNNING NU INNAN JAG SKA TILL MIAMI! Vill inte vara för uppklädd!!
  

Julen är över!

Lika glad är jag för det om jag ska behöva vara magsjuk mer. Kräktes första gången vid 16:30 och sen ca 36 timmar framåt. Det var inte så JÄVLA roligt! Tur att mamma varit i närheten och passat upp mig för kaxig har jag inte varit under den här julen. Bara extremt tacksam!

En positiv sak med julen var att jag fick en ny fin digitalkamera av Mamma och Leif, utmärkt till Miamiresan!

Så här bra bilder blir det med den!




Nu ska jag förbereda mig på hemfärd imorgon.

Amen

 


Mina tankar går till.

Lina,

som befinner sig så långt ifrån vänner och familj som man någonsin kan komma. Lina är den omtänksamme och vänliga vännen, den som lagar mat åt dig när du är hungrig. Hämtar grejer åt dig när du är lat och hon är den som alltid ställer upp för en utekväll när du behövs piggas upp.









Jag önskar dig en RIKTIGT GOD JUL!




Julen är här!

Efter en snabb tur med mamma på stan för att lämna henne hos frissan så tog jag mig till Mama Mia för att få nya p-piller. Aldrig varit med om att det varit kö där förut, men idag va det ca 45 minuter väntetid. Bara att fint vänta på sin tur. Väl inne hos barnmorskan tog det tre sekunder. Nytt recept!? Check!  

Väl hemma i Frösunda så har jag kokat 200 knäck och nu står skinkan på griljering i ugnen. Snart blir det skinkmacka med grovkorning senap. Ikväll blir det uppesittarkväll med tidig sänggång för min del. Måste ju dessvärre jobba på morgon. Inte jag ser fram emot direkt, men jobba bör man annars dör man.

Lillebror var förbi en snabbis efter jobbet igår och när han är med så har man aldrig en trist stund, han kan verkligen göra vad som helst till en fars.
 
 
Förra julen.

Nyss blivit "mellan arbeten"

Tungt jobb det där med att ta studenten. Full idag, full imorgon...

Hur som helst så är han snäll min stora lillebror.
/Ida

 


Vaknar av mig själv.

Antar att det är den analkande julen som gör att jag inte kan sova? Har ju alltid varit "LITE" nyfiken av mig...
Jag håller tummarna för att jag får en svart/vit kohud i julklapp. Jag hoppas verkligen att tomten är snäll i år! *hint* hint* mamma!!!!!

Har ingen träningsvärk idag, trots det hårda bodypump passet igår. Det tyder ju faktiskt på att jag inte är så otränad som jag ser ut att vara eller kan det vara som så att jag inte tog i för kung och fosterland? Men igår var första gången på länge som jag la på något kilo extra på varje övning. Hiss från omklädningsrummet hade varit trevligt igår... Eller snarare en nödvändighet!
Imorgon är jag ledig som sagt och dagen går väl åt till att packa för Frösunda. Ska ju en extremt liten sväng till Gallerian också, men det är enbart för mammas skull.

På måndag så ska jag till Modelhuset för att sminkas och fotograferas, ska bli kul! Tror dock att det kommer bli ganska så dyrt? Man skulle ta med sig 2 klädombyten men behövs det om man ska ta nakenfoton? Tåls att fundera på.

/Ida 


Magsjuka hotar julen!!!

Visst seru!

Några o släkten kräks, håll er jävligt långt borta!! Jag vill inte kräkas, hatar att kräkas. Det räcker väl med att man har hopplösa fyllor ibland och kräks då, att man ska bli magsjuk på riktigt vore ju bara förjävligt!

Hade intervjun idag och den kändes bra, egentligen krävs körkort för tjänsten vilket jag saknar, men det kändes nästa som om chefen kunde ha överseende med det. Kommer få höra mer om jobbet efter jul. Kanal 5 ringde idag och jag har kommit med på en reservplats, dvs att jag kommer få vara med om någon annan hoppar av. 

Tränade idag och fick träffa syster en snabbis, det var härligt. Så sällan vi träffas trots att vi bor i samma stad. Inte lätt när båda har egna liv. Nu är planerna för nyår klara, och det blir Bromma. Jens är värd. Blir förmodligen en rolig nyårsafton. :) Härligt att faktiskt kunna säga att man har planer!

Nu sängen!   

Jag vill veta nu!

Åh, varför kan man inte få ett svar om man kommer med eller inte? Att inte veta är nästa värst!

Idag så ska jag på den intervjun jag skulle ha gått på i Torsdags, den är idag istället. Vi får se hur det går...

Igår blev en fruktansvärt lugn dag, nästan så man har liten ångest över det idag, käkade lunch vid två-tiden och kollade på senaste Wallanderrullen och sen var klockan 17 och trött som jag var gick jag och la mig. Vaknade av mig själv vid 04:30 och känner mig riktigt utvilad. Det hör inte till vanligheterna på en måndag morgon. Blir nog bara en natt till hemma innan jag tar mitt pick och pack för att fira lite jul/jobba.

På onsdag ska jag och mamma in till stan och jag MÅSTE till Mama Mia!

Ciao!


Det är dags för...

SÖNDAGSMYS!!!

Om det så är det sista jag gör!

Käka tacos och kolla på Flickan som lekte med elden, för mig är det just idag den ultimata söndagen, kan inte bli bättre. Eller det kan alltid bli bättre men jag orkar inte vara bitter idag så de duger bra som det är.

Fast att få ligga sked på soffan med denna puddingen tackar man ju inte nej till... 
 
/Ida




Vad är det människan inte förstår?

Trevligt med sms ibland!??

Nr.1: Kom o tänka på dig härom kvällen när jag satt me kuken i handen. Kollade nämligen på en p-rulle o såg en kärring som liknade dig. Blev rätt kåt trots allt.

Mitt svar: Och vad vill du ha sagt med det?

Nr.2: Blev lite sugen på att trycka på dig.

Mitt svar: Måste verkligen vara brist på brudar när du jagar repriser. 

Nr.3: Den där sög du på länge va. Nej, brist är det inte. Ibland bli man sugen på blodpudding även om man har oxfile. Förstår du vad jag menar?

Mitt svar: Om man ska associera dig med mat så är jag aldrig hungrig. Frågor på det?

Nr.4: O va menar du nu?

Jag tyckte att jag gjorde det solklart om att jag inte vill ha något med honom att göra? Imorse ringde mobilen vid 07:21. Personen som ringde är inlagd i mobilen som: SVARA INTE M.

Så summan av kardemumman är; är det inte grannarna så är det uppblåsta daggmaskar.

 

 


Malmen.

Igår fick jag äntligen besöka mitt älskade Malmen, har inte varit där på två veckor så då har man nästa lite abstinens. Mycket märkliga människor ute igår, känns som om att även vår favoritbar känner av "finanskrisen" för att det var mängder med ryssar och andra konstiga och otrevliga nationaliteter ute. Johanna och jag gav upp lagomt till sista pendeltåget gick så det blev en mycket billig kväll. Precis som det ska vara!

För övrigt så beter sig människor märkligt vid jul, alla vill ha uppmärksamhet och hör av sig. Bara så ni vet...

Idag så ska jag nog träna, kanske in till stan en sväng. Vi får se, skönt att inte ha några planer ibland.


Ska man sätta igång elementen hemma?

Har man kallt hemma när katten gömmer sig under täcket?



Karl-Oskar vägrar vara ute. Han vill inte ha snö till jul!


Badkar.

Tack lillebror för att du hjälpte mig med badkaret.

Lägenheten är nu 2kmv större! :)

Ikväll så är det jag och Carlsson mot Malmen!

Ibland känner man sig lite extra av allt. Idag är just en sån dag!
 
Extra glad
Extra snygg
Extra sexig
Extra allt som vi brukar säga!

Ikväll bli jag farlig!


Tror att dom fattade vinken!

Japp! I natt så fick jag sova! Har inte hört ett knyst från någon!

Ska in till stan lite senare och ikväll så ska jag möta upp Frk Carlsson på hennes arbetsplats och efter det så ska vi till Malmen :D Nu är det dags för frukost!

Äntligen helg!

Ikväll blir det en lugn kväll hemma och imorgon ska jag nog ut med Carlsson. Imorgon vill jag ha bra väder och kallt, hoppas på en lång promenad med solen i ögonen. *håller tummarna*

Idag skrev jag en lapp till min stönade granne:

Hej,
det är trevligt att ni njuter och har det skönt men tänk på era grannar som hålls vakna om nätterna. Så ha sex dagtid eller sluta stöna kvinna!

2 minuter efter att jag satt upp lappen så ringer det på dörren, en annan granne som ville tacka för att jag hade satt upp lappen, hon ville också sova om nätterna!

Ikväll blir det hemmamys och tidig sänggång, med öronproppar!!

På agendan!

Idag så är det väl inte någon superspännade dag, ska in till jobbet för mina åtta obligatoriska timmar sen så väntar en anställningsintervju och sen ska jag köra järnet på POWERSTEP UP! Träna faktiskt igår också, värmde upp min kropp efter förkylningen med lite Dans. Inte särskilt jobbigt (som tur var). 

Dags att ge sig ut i snön och se om SL håller tidtabellen idag. Det är vad jag kallar spänning! Wohooo!  

Hur det gick?

Bra fråga...

Dom tog några bilder och filmade hela intervjun, man fick svara på ett frågeformulär som var typ tio sidor långt. Det blev en riktigt rannsakan av sig själv. Kommer få svar innan julafton ifall det blir aktuellt för min del. Var inte så supersugen innan jag åkte dit, men nu är jag taggad till tusen.

Klippte mig idag, det blev kort. Men det tycker jag varje gång jag ahr klippt mig och så går det två dagar så är man irriterad för att det är så långt. Ska kanske lägga i lite färg? Shoppade lite idag! Två nya ögonskuggor från makeup store tyckte jag att jag förtjänade!

I morgon så får jag äntligen träffa Frk Carlsson, som jag har längtat. Att inte ha pratat med henne sen i torsdags kan verkligen göra en koko... Så en fika och så ska hon få presenten som jag ahr köpt! :D

Intervju på Kanal 5

Ja, idag är det dags, har ju skjutit på det ganska så länge nu men idag är det dags. Få se vad dom säger. Jag tänker inte medverka i programmet om det är så att jag måste ta ledigt från jobbet eller om det är i februari när jag ska vara bortrest. Jag återkommer förhoppningsvis under dagen men en liten uppdatering.

Vaknade utan att fatta vad som lät, är så vad vid att det är stönande grannar... Det var mitt mobilalarm. Blev alldeles förvirrad när den satte igång. Det var bara att kasta sig in i duschen. Ute ligger marken vit av snö, vågar man hoppas på en  vit jul?



Nä, jag ger upp!

Är det inte så att dom spelar in porrfilm så har människorna hemmafest. Ja, jag pratar om mina grannar igen! I natt var jag visserligen helt nutslagen så jag lyckades somna iaf, vaknade lagomt vid halv tolv av mina kära grannars älgskog igen. Här hemma behöver man inte ställa någon väckaklocka om man ska se det positiva i situationen.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Frk Carlssons födelsedag! Hurra hurra hurra! Jag har köpt en liiiiiiiiiiten liiiiiiiten födelsedagspresent till henne som jag tänkte att hon skulle få på tisdag. Annars så har precis insett att jag inte har något liv överhuvudtaget när jag jobbar kvällar. Vaknar, äter frukost, jobbar, sova. Kul va?


Ska ringa störningsjouren!

Mina grannar som bor i lägenheten ovanför mig är nykära. Deras etta är planerad på exakt samma sätt som min och detta innebär att de har sängen precis ovanför min. När dom har sex så låter det som om domhar det inne i min lägenhet. Hon stönar värre än flickorna i Hot Shower 64 och han kommer fan aldrig. Dom håller på i evigheter, jag får skavsår av att dom har sex. Funderar helt ärligt på att sätta upp en skylt i trapphuset att ni får gärna knulla men var vänliga och gör detta då jag är på jobbet och inte när jag ska försöka sova..

PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV! KÖPA HEM ÖRONPROPPAR!!!

Annars så jobbar jag hela helgen, snart kommer Mamma, ANki och förhoppningsvis lilla korvungen, vi ska åka hem till Fia&Claes. Steg upp i ganska så bra tid imorse, halv tio är faktiskt riktigt tidigt för mig. Känner mig pigg och utvilad och ska nog klara av den här dagen galant. :)

Julklappar!

Jag kan knappt tror det själv! Men idag har jag gjort alla mina julklappsinköp! Alla tre alltså. Ska bli ganska skönt att fira en liten jul till skillanad från alla andra jular. Givestvis så köpte jag även något till mig själv, en söt liten tunika som jag tänkte ha på mig på julafton. Det blev ganska så trista julklappar men man ska ha i åtanke att jag fortfarande lever snålt för att kunna leva loppan i Miami. 

68 dagar kvar! 

En tredje del av mig är nu Miami!

Lina åkte i söndags, fick ett sms vid halv sex på måndag morogn om att hon kommit fram okej så det var skönt. Efterson hon inte har störtat eller liknade kände jag att det var hög tid för mig att boka biljetten ner till Miami! !6 februari är dagen jag åker, kommer hem den 5 mars. En liten lagom vintersemester till solen. BARA 70 dagar kvar!

Annars så skulle jag till Kanal5 imorgon för intervjun men jag orkar inte engagera mig just nu så jag är sjuk. Vi får väl se om dom vill att jag kommer in någon annan dag. Annars så var jag och Frk Carlsson ut en sväng i lördags, en liten tur på Malmen. Mest för att visa att vi lever. Vi orkade leva till 00:30 när vi åkte hem. Ni kan även kalla oss för tanter eller pensionärer, vad än ni känner är passande.

I helgen blir det lugnt, ska jobba och Johanna åker till Paris för att fira sin födelsedag. Ska ev försöka hinna köpa några julklappar under helgen. Har inte ens börjat, men behöver bara köpa tre st så det är väl ingen panik?

Någon som vet vad man kan köpa till en kille i 21-års åldern? Lillebror är svårast!

Men nääääää!

Har sovit dåligt som fan, vaknat en miljon gånger och trott att jag försovit mig. KuL?

RSS 2.0