Kräk

Kommer hem och ser att katten verkligen levt rövare. Lampan omkullvält och söndertuggade blommor. Han hade även lämnat en fin present på badrumsmattan, eller man skulle kunna säga att han gjort ett paket faktiskt. Han hade iaf slagit in en spya. Snällt av honom.
På tal om pizza så tänkte jag faktiskt sänka en nu. Måste få nåt i magen innan jag ska fixa fransarna! :)


Jo men visst!

Tränade efter jobbet och sen fick jag sms av Nisse, han kände för att lätta på sitt hjärta om det jag tog upp med honom i onsdags. Han har nu äntligen förstått det jag sa, att han är för upptagen för att ha tid med mig.
Vi har bestämt att vi tar det som det kommer och fortsätter hänga när tillfälle bjuds... Vilket är väldigt sällan.
Men å andra sidan så hellre det än att hänga med Albin varje dag. Kom hit igår och han hade lagat mat. Bjöd på vin och sen såg vi en film. Mynnande ut i hångel och lite annat på soffan och sexet är bra. Men jag känner verkligen inget annat. Så hans fråga om vi kanske skulle börja dejta kom väldigt olämpligt och jag hade inte en aning om vad jag skulle svara. Väldigt sällan som jag är mållös.
Idag ska jag iaf få träffa min Bästis och det är välbehövligt både för henne och mig tror jag!


Joppigt läge!

Känner mig allt annat än tillfreds med mig själv när jag ligger här i Skanstull hemma hos Albin.


Dötid

Sitter och väntar på att mötet i styrelserummet ska ta slut så jag jan röja där lite snabbt och sen dra till gymmet. Köpte ett par nya tränigsbyxor som jag ska inviga idag. Sen blir det att sminka sig och dra hem till Albin. Ser fram emot väldigt okomplicerat häng där.
Imorgon så ska jag förlänga ögonfransarna och sen möta upp Carlsson. Ska även köra Sofia till bussen och på kvällen ska jag se Melodifestivalen på KungCarl.
Käkade för övrigt lunch med Helenah idag på Kungen och enligt Janne så får jag alltid äta lunch för personalpris. Dvs, 60:-. Man tackar!


Känner mig smalare

Har varit snart tre veckor med skärpning av mitt sockerintag. Har fuskats lite men det har varit väldigt lite i jämförelse med vad jag brukar stoppa i mig. Dessutom så har jag fått in en bra rutin gällande träningen igen.
Tycker mig se lite resultat, vågen visar minus 3 kg också.


Gnällkärringar

Jag och min skrivbordsgranne Maj-Lis brukar ägna dagarna åt att hyckla grabbarna på Analysavdelningen. Vi har ett kök på kontoret som finns där för att man ska kunna värma sin matlåda och äta sin lunch. I kylen finns det även lite filmjölk och i skafferiet finns det flingor och knäckebröd. Detta är till för de som jobbar över och behöver lite energi. Snåljävlarna på Analys tror dock att de är hemma och äter det som finns där som frukost, lunch, middag och tre-fyra mellanmål däremellan. Detta innebär att det blir ett mycket handlade för mig och detta är inte okej. Så enligt samtal med Petra ska jag prata med vår VD som får ta ett samtal med de gnidna jävlarna.
Samma personer går nämligen på presentationsluncherna enbart för matens skull. Dom är väldigt dyra i drift för företaget med andra ord.
Det får ett stopp imorgon!


Kärleken då

Förra måndagen så frågade jag Nissepisse om han trodde att vårt häng skulle kunna leda till något mer och de trodde han men att man ska låta saker och ting ta sin tid. Det jag kan irritera mig på är att vi ses max en gång i veckan och för mig är inte det tillräckligt. Vi är ju visserligen långt ifrån exklusiva med varandra så på fredag tänkte jag ta lite värme och omtanke på annat håll eftersom jag ska hem till Albin. Nissepisse är en bra kille men jag tror inte riktigt att han har tid att uppskatta mig så som jag vill bli uppskattad. Jag vill ses och känna mig efterlängtad.
Det gör jag när vi ses och visst att han smsar hela tiden när vi inte ses men det är inte samma sak som att faktiskt bli berörd.
Nåväl imorgon så ska jag iaf sova hemma hos honom och det längtar jag efter. För kramgo är han sannerligen!


Kalle

Förra veckan var verkligen en berg och dalbana av dess like. 6000:- fattigare men Kalle är iaf hemma och verkar må hyfsat trots sin tandsjukdom. Att operera honom igen är inte ett alternativ så han får leva vidare tills han blir dålig igen. Vilken jag hoppas dröjer. Vill ju gärna ha honom kvar så länge jag kan.
Han ser lite lappad ut efter veterinärbesöket :)


Naken

Står och har massor av dötid på våra Kapitalmarknadsdagar. Kanske inte den roligaste dagen på jobbet men vi gör bara det här 4 ggr per år så det är bara att lida ut. Enda som stressar mig är att mitt batteri i telefonen håller på att dö ut.
Resten av veckan är det också en del att göra på jobbet men sen lugnar det ner sig. Då ska jag få lära mig lite fler administrativa uppgifter.


Helgen

Fredagen blev inte som planerat, Nissepisse vill flytta fram vår övernattning till söndag och jag stod då på jobbet där första Baginboxen hade öppnats. Där rök min nyktra helg! Nåväl, det var kul att få hänga och lära känna mina nya kollegor. Jävligt speciella människor på många sätt och vis. Vi hamnade till slut på Nosh & Chow, där mötte Carlsson upp oss en snabbis och sen drog vi vidare till Bistro Jarl. Jag var hemma vid 02, duschade och sov med fylleångesten som alltid gör mig sällskap.
Vaknade iaf utan baksmälla och hade en otroligt skön förmiddag på soffan. Fick spontanbesök att Fia, Claes och Lukas.
Kvällen spenderade jag på Kungen med Jenny och Helenah, vi såg melodifestivalen och bidragen var bättre den här veckan. Smsade med Niclas när vi var på Kungen och vi bestämde att jag skulle sova hemma hos honom. Så jag brummade till Åkersberga och sov faktiskt några timmar.
Jag gillar verkligen Niclas men jag är inte säker på att han är lika intresserad av mig. Gillar man någon så vill man väl försöka träffa den personen så mycket som möjligt? Sån är jag iaf. Vet inte om det beror på att han inte har tid due to mycket jobb eller om han inte är intresserad. När vi väl ses så är han iaf som ett plåster.
Men just nu känns det lite väl mycket som ett KK förhållande eftersom vi ses 1 gång i veckan och ligger med varandra. Vet inte hur jag ska ta upp det här utan att framstå som krävande...
På söndagen tog jag en tur till Ikea och sen hem för att storstäda. Då ser jag att Kalles öga är svullet och jag får panik. Börjar gråta helt hysteriskt och försöka få tag i Anki.
Hon lyckas lugna mig och idag så ser det inte lika svullet ut. Avvaktar lite till eftersom han verkar pigg i övrigt. Somnade innan 18 och vaknade 13 timmar senare och då var det måndag igen!


Äntligen fredag

Just idag ser jag ännu mer fram emot att det är helg. Jag ska inleda min helg med att delta på min första personalpub på nya jobbet. Jag ska vara nykter! Varför då? Jo, dels så kör jag ju Itrim och sen så ska jag köra till Åkersberga för att sova hos Nissepisse. Ska bli mysigt att få kramas och pussas lite igen!
Nisse ska jobba imorgon och börjar vid 10, så jag åker då till bästis och hänger där.
På kvällen ska jag till Kungen för att se Schlager och jag ska vara nykter då också! Söndagen är fortfarande oplanerad men jag behöver åka en sväng till Ikea för att handla lite grejer till jobbet. Carlsson kanske är på på en liten tur till Barkarby på lördag?
Hursomhelst så springer veckorna förbi och helgerna också.
Det skrämmer mig att tiden går så fort, börjar känna mig stressad över att vara singel. Det finns inte riktigt tid för mig att Niclas att ses så ofta som jag vill och det får mig att tveka på om det är bra att fortsätta träffas. Jag gillar verkligen honom men att ses varannan vecka räcker inte för mig.
Det är dessutom alldeles för tidigt att ta upp det här med honom så jag får väl känna efter i det tysta. Ikväll ska jag iaf bara njuta av att bli omhållen.
Apropå omhållen så undrade Calle om det var okej att han flyttade in hos mig. Undra när han tänkte ge sig. Var längesen jag var så medvetet elak mot någon som jag varit mot Calle. Men jag vägrar vara någon jävla reserv som han kan plocka fram för att hans äktenskap gick åt skogen.


Itrim

Jaha, då var man här igen då. Tar till drastiska medel för att gå ner i vikt snabbt.
Nu har jag tänkt att jag ska köra Itrim i 3 veckor men har under båda mina första dagar syndat. Eller syndat och syndat. Jag har ätit tre mål Itrim och ett mål mat. Lyckats hålla mig från sötsakerna iaf och det är det viktigaste.
Idag träffade jag Sofia efter jobbet och vi åt på Pasha Deli. Deras Mezetallrik är riktigt smarrig!
Tänk att min systerdotter ska ha barn om 6 månader! Lite läskigt att till och med mina syskonbarn tränger sig före mig i skaffa-barn-kön! ;)


Flottsbro

I lördags så var jag med familjen i Flottsbro. Jag åkte slalom med duktiga Theo och det var helt underbart att bara vara ute.
Dom andra åkte pulka och lekte i lekparken med de mindre barnen.
Lätt så jag skulle kunna spendera alla mina helgdagar!


En mycket bra dag :)

Igår var det mycket på jobbet, både en frukost och en lunch som skulle arrangeras. Jag känner mig lite bortkommen eftersom jag får så mycket beröm. Det är man inte direkt van vid efter alla mina år på otaliga hotell.
Efter jobbet åkte jag till Frösunda för att hänga med Lukas och Fia. Han blir så glad över att se mig! Lukas har dessutom börjat prata så mycket mer och man förstår honom mycket bättre nu.
Stannande där till 21 då Niclas hämtade upp mig.
Vi åkte hem till mig och det tog inte ens 5 minuter innan vi var nakna i duschen.
Min plan var ju att vara skitsnygg i sexiga underkläder men den planen sprack när jag åkte till Frösunda. Men det var exakt fyra veckor sen vi sist sågs och därför spelade det liksom ingen roll. Så från att vilja vara sminkade och tipptopp till nyduschad och osminkad. Det känns iaf inte som om Niclas bryr sig om det. Han var ju bara glad att se mig. Och jag honom såklart.
Vi lyckades iaf sova någon timme innan väckarklockan ringde 05:30. Jag gjorde mig klar på 20 minuter och hade då 20 minuter över till annat... ;)
Kommande 5 veckorna kommer Niclas att jobba alla dagar i veckan, känns som om att risken är stor för att det dröjer ytterligare en månad innan vi ses igen.


RSS 2.0