Im in Miami bitch!

Är framme efter en lång resa som ändå gick fort. Sov i tre timmar från Paris och de andra timmarna åt jag. Fan vad mat det kastas ut hela tiden på långflygningar.
Väl framme så hämtade Lina mig och vi åkte och handlade lite mat, tog en snabb promenad till stranden och svepte två Corona Light. Nu ligger jag i sängen och ser fram emot min dag på stranden. Ska nog kicka igång dagen med ett pass på gymmet. Jag lyckades för övrigt inte ta mig igenom taxfreen utan att shoppa varken i Sthlm eller Paris. Blev ett nytt juicytube, en ny parfym, solskyddsfaktor och en hel låda med macaroons. Tog en av varje smak, den första smakade schampoo så låt oss hoppas att de andra är godare!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_195883587.jpg" class="image">


Påsar

Fick till ett riktigt bra pass efter jobbet idag. Triceps, framsida och baksida axel kommer förhoppningsvis ömma skönt i morgon :) Just nu träna jag för att få mer konturer, inte det lättaste då jag inte äter några tillskott. Vill helst veta vad det är jag stoppar i kroppen och hur det går ihop med viktväktaridealet och pointsen.
Här är iaf dagens spännis bild ;)


Sommartid

Inte helt fel när man slipper jobba en timme men ändå får betalt för den. Natten har gått fort. Jag var klar tidigt med allt men sen ägnat mig åt min favoritsysselsättning dvs städning och rensning. Jag gillar att det är ordning och reda runtomkring mig. Så när det är riktigt skitigt så kliar det verkligen i fingrarna på mig. Inatt så rensade jag i uniformsförrådet. All tvätt som kommer tillbaka är inplastat men när vi hämtar vår tvätt så tar man bara kläderna och lämnar kvar plasten och då blir det rätt så rörigt till slut. Men vad gör det när ändå gillar att städa?

Komplimang

" Om du var en PET-flaska så skulle jag aldrig panta dig!"

Hur gulligt och udda var inte det? Haha!


iPhone

Hittade en IPhone när jag städade i lobbyn i natt. Svarade i telefonen när den ringde och telefonen kunde således hämtas av sin överförfriskade ägare. Som tack fick jag 300:- som jag delade med Jenny. Det lönar sig tydligen att vara hjälpsam :)


Imponerande

Har inte märkt av några konstigheter men en kompensation sitter ju aldrig fel?


Du också!

Någon mer än Kalle som vill med till Miami?


Okvinnligt

Alla får tycka vad dem vill men jag gillar muskler på alla! Jag vill ha större muskler!


Sällskap

I natt kommer jag inte vara ensam. Jag får sällskap av Jenny och ska lära henne allt jag kan! Bra nätter att vara två på eftersom det är fullt i hela stan. Wihoo!

Inte så farligt.

Har haft en del ångest över matvalen jag gjorde under helgen men idag när jag ställde mig på vågen så hade jag bara gått upp ett hekto. Tur var väl det! Jag har visserligen tränat hårdare än någonsin den här veckan som varit. Totalt har jag tjänat in 47 aktivitetspoäng som jag varit duktig på att äta upp direkt... Totalt har jag spenderat 315 minuter på löpbandet. Man skulle kunna tro att det är min bästa vän... Idag hoppade jag dock träningen och städade lite hemma istället. Har tagit med mig träningskläderna så det blir ett pass på morgonen efter jobbet istället. Till det senaste avsnittet av Får vi följa med? Som enligt Carlsson är det bästa avsnittet hittills!! Spännande!


Ätardag.

Igår gick det överstyr med matintaget. Våfflor med marängsvich, korvar, vårrullar och bookmakertoast som sköljdes ner med två glas rött. Nåväl, sällan jag jobbar samtidigt som brunchen serveras och det är alltid bra att veta vad vi säljer, right?
Om inte så garderade jag mig med att springa i 90 minuter på löpbandet. I ett lagomt tempo. Jag kollade på Får vi följa med? via Iphonen och 90 minuter har aldrig gått så fort någonsin på ett löpband. Nu när jag tänker efter så är min längsta pass på ett löpband 70 minuter så jag får känna mig väldigt nöjd med dagens pass. Redan nu funderar jag på vad jag ska kolla på nästa gång jag ställer mig på löpbandet.


Lördagsmorgon

Kommer inte ens ihåg sist jag jobbade dag en lördag. Jag är iaf på väg till jobbet, vill dricka en kaffe i lugn och harmoni för att få en så bra start på dagen som möjligt. Ikväll kommer Jenny till jobbet och vi ska dricka lite vin och skvallra :)


Gammal och skruttig...

Vad är det som händer i kroppen min? Knät gör fortfarande ont, enda gången det inte känns lite mkt är när jag springer. Men istället så har jag fått ont i högerfoten när jag har löparskorna på mig. Känns som en spricka i foten och det göt även ont med mina gamla skor. Så idag blev det 30 minuter på crosstrainern och en kvart på löpbandet. Bättre än inget intalar jag mig själv...


Formkontroll

Nu är det 12 dagar kvar tills kroppen ska få se dagsljus i bikinin. Jag är nöjd med att ha nått mitt delmål lite innan utsatt tid men jag har också bestämt mig för att jag inte vill stanna på 68 kilo. Vill ner under 65 till sommaren och sen får jag känna efter där om jag vill tappa mer eller inte? Om jag går ner till 65 så har jag iaf ett BMI som är normal.
Har är iaf formen i bikini.


Dagen som varit

Sov som en kratta i natt, oklart varför men det kan vara lite resfeber som spökar. Jag tog iaf en lugn morgon och begav mig mot Sollentuna för att träffa Carlsson. Vi drack en kaffe, åt sushi, fick förstärkning av Jonas och drack en till kaffe. Var massor med snack om att jag är gammal och att det är dags för mig att skaffa barn, jo tack jag vet...
Jag tog sen bussen till Frösunda och stannande på middag och kaffe hos Fia och Claes. Nu kommer det dröja fem veckor innan jag kan träffa min Gudson igen. Han börjar dessutom dagis imorgon så han blir stora killen! Nu ska jag svänga förbi jobbet för att hämta datorn och sen hem för att ta en Alvedon och kika på BB. Var tal om utgång idag men det lockade inte särskilt med tanke på min huvudvärk.


Fint

Fick ett kort av Fia och Claes som de har framkallat från bröllopet. Finaste finaste Lukas och jag. Han är den bästa bordskavaljer jag någonsin haft!


Lite tur norr om stan.

Imorgon ska jag ta mig till Frösunda för att hänga lite med min Gudson. Har inte sett honom på två veckor och han har varit sjuk, liten stackare... Igår började jag iaf sakna honom galet mycket. Min syster och mamma har sagt att han kan säga Ida men jag har aldrig hört honom säga det. Han brås kanske lite på sin moster där, han gör inget på beställning ;) Men så igår när mamma passade honom fick jag prata med honom i telefonen och då frågar jag honom om han kan säga Ida och då skriker han Iiiiiidaaaaa! Blev alldeles varm i hjärtat och separationsångesten blev enorm. Tänk vad konstigt hur mkt man kan älska någon annans barn, hut mkt ska man då komma att älska sina egna?


Jippi!

Fick beskedet idag att jag inte får spara så många semesterdagar som jag har. Jag får ju 25 nya nu och med de sparade dagarna så skulle jag kunna ta ut 12 veckors semester. När ska jag hinna det och vad ska jag göra på min lediga tid? Så istället så får jag ut det i kontanter på den här månadens lön. Härligt bidrag till semesterkassan måste jag säga! Om vi räknar bort 50% skatt så får jag iaf 5000:- extra att lägga på nöje och annat jag kan tänkas vilja unna mig eller andra. Min plan är att köpa Converse till syskonbarnen i Stockholm. Deras föräldrar ville också ha men de är inte lika söta som sina barn så då får de fjäska in sig ordentligt! Med smicker kommer man långt *hint hint* ;)


Reakap!

Hittade två par jeansshorts på rean på Zara. 59:- och 79:- per shorts. Alldeles lagom! Perfekt att ha i Miami!


Mkt märkligt!

Konstigt hur man kan förändras på tre månader. Nu är jag tjejen som ler efter min tredje timme på löpbandet på fyra dagar. Plötsligt händer det alltså!


Nattveckan lider mot sitt slut.

Blev bara tre nätter den här veckan. Känns extremt konstigt att bara jobba tre. Lite skönt såklart men veckan som kommer lär inte bli smärtfri gällande arbete. Idag på morgonen så blir det brandutbildning, på tisdag vaknas det ett FM pass, fredag och lördag jobbar jag mellanpass och på söndag jobbar jag EM. Sen är det ju dags för en ny nattvecka. Men det känns ändå helt okej att slita lite för sen väntar tre veckor av avkoppling och semester. Vilket inte är fy skam! Dock kommer det svida när jag får lönen den här månaden. Inte så kul att man var sjukt förmodligen. Men vad ska man göra? det är tur att jag lagt undan pengar för resan samt att pappa lovat mig en slant till resan. Han är bra han min far! ;)

Löparknä?

Kände När jag kom hem efter mitt löppass på 45 minuter att mitt knä inte riktigt är helt okej. Tänkte att det blir nog bättre med lite sömn, men jag har haft ont under hela natten och fortfarande ont när jag vaknade. Känns lite orättvist att när man kommit igång så är det hela tiden saker som förstör för mig. Två förkylningar och nu det vänstra knät. Jag köpte iaf Voltaten gel nu och hoppas att det ska hjälpa. Planen är nämligen att träna innan brandutbildningen imorgon. I värsta fall får jag köra crosstrainern istället för löpning men det känner jag verkligen inte för. Hatar crosstrainern!


Mellofinal.

Inte för att jag är särskilt insatt i själva finalen men jag kände iaf för att lägga lite krut på mitt utseende idag. Kan bero på att jag gått i mjukiskläder och sunkat runt hemma i en vecka. Idag ville jag dock vara piffad.


Fredagen är äntligen här!

Idag ska jag få jobba igen! Jippi! Sov iaf till halv två så det kommer säkert bli en helt okej natt. Tränat och solat en sväng idag. Blev 45 minuter på löpbandet och sen fick axlarna känna att de levde. Jag har varit superduktig med kosten under de här dagarna som jag varit hemma. Håller mig noga till pointsen eftersom jag inte kunnat träna. Tänkte att detta skulle få bli en mönstervecka gällande pointsen. Vill verkligen komma ner till delmålet tills tisdag. Vore fint om jag kunde gå ner nåt kilo till innan jag åker. Disciplin är vad jag kör de kommande 17 dagarna :)


Operation.

Mina bröst och jag har alltid haft lite hatkärlek till varandra. Jag tycker de är för stora ena dagen och lagomt stora dagen därpå. Men oavsett så har jag alltid gillat dess form och just att de är mina bröst. Det är aldrig någon som sagt något illa om mina bröst, snarare tvärtom. De är ganska så bortskämda med komplimanger. Nu är de knappt några bröst kvar. Det saknas 9 cm över brösten vilket innebär en hel kupstorlek. De får mig osökt att tänka på taxöron... Inte någon rolig association som ni säkert förstår.


Svårt att se.

Före och efterbild efter 9 veckor.

image descriptionimage description

 

 

Inga extrema skillnader direkt.


Host och snörvel.

Undra när man ska kunna friskförklara sig från denna förkylning? Snorar och hostar om vart annat. Visserligen jobbar jag inte innan fredag natt. Jag hade med all säkerhet kunnat jobba imorgon natt men det är lika bra att vara på den säkra sidan. Att ställa om kroppen och tvinga den vara vaken i ett dygn är raka motsatsen till det som jag sysslat med sen i lördags. Dagarna går däremot väldigt fort när man är hemma, man gör ingenting och blir därför inte heller hungrig. Så jag lever typ på frukt och en måltid om dagen. Ska bli kul att få komma tillbara till jobbet. Se lite folk och få socialisera lite.
Till något roligare nu då! Om 19 dagar är jag i Miami! Gissa om jag längtar!

Veckorna som varit i bilder.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_192676051.jpg" class="image">


30 cm.

Idag var det en ny vägningsdag. Har inte varit några roligare veckor här på slutet. En del sjukdom och mycket frestelser. Sjuk även den här veckan som varit och går in i den här veckan med att fortfarande inte vara frisk. Hela kroppen skriker efter att få träna igen och jag är så taggad för att få springa igen. Måste nog ta det lite lugnare den här gången så kroppens immunförsvar inte bara bryts ner utan faktiskt byggs upp.
Den här veckan visade iaf vågen på 68,5 och det var mer än vad jag vågats hoppats på. Det är alltså -2 kilo sen förra veckan, dock är jag lite rädd för att det är muskler jag tappat pga av sjukdom. Det återstår att se på vikterna när jag väl är igång igen. Totalt sett i cm har jag tappat 30 cm över hela kroppen. Nu har jag bara 0,5 kilo kvar till delmålet som är Miamiresan. Dit är det bara tre veckor, så nu vill jag bli frisk så jag kan köra så det ryker!

Feber

Igår när jag och Jenny var på bio började hela kroppen värka och jag förstod att jag fått feber. Tog tempen när jag kom hem och den visade på 38,3. Låg på soffan och knaprade panodil och pendlade mellan att frysa häcken av mig och svettas som en gris. Gick och la mig tidigt och tänkte att sömn är den bästa medicinen. Vilken sömn sen då! Vaknade kl 02 av att det är blött och kallt i hela sängen, svettats och sedan sparkat bort täcket är inte heller nån bra idé. Dagen idag kommer inte bestå av många fysiska ansträngningar...


Sugen!

Börjar bli sugen på att ta träningen till nästa nivå. Typ lägga upp passen som en som ska tävla i bodyfitness. Jag har inga planer på att tävla för jag vill inte deffa ner mig men jag vill vara stark. Skulle dock behöva någon att träna med som har erfarenhet av tyngre styrketräning.
Carlsson systerdotter skulle iaf heja på mig om jag blev en gladiator. Det värmer!


Mäktigt!

Börjar verkligen bli gammal när man åker hemåt istället för att gå ut efter 2,5 glas vin. Jag klappar idag mig själv stolt på axel!


Liten AW ikväll.

Tränade på morgonen, blev ett bra pass. Sen tog jag god tid på mig med att äta frukost. Idag blev det havregrynsgröt med kanel och banan, en kopp te och färska jordgubbar.
Duschade och sminkade mig inför kvällens AW. Men först så ska jag jobba i 8 timmar.


Dagsformen.

Tjuvvägde mig när jag vaknade och vågen visade på 68,5. Alltså bara ett halvt kilo ifrån delmålsvikten. Får se om nedgången håller i sig till på tisdag då den riktiga vägningsdagen är. Ikväll vankas det ju ett glas vin eller två.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_192006274.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_192006274.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_192006274.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_192006274.jpg" class="image">


Före och efter

Klippte mig idag och gav min frisör fria händer. Hon undrade om jag verkligen vågade och jag sa: kör bara!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_191873329.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1132617/images/2012/pic_191873329.jpg" class="image">


RSS 2.0