Formkoll!

Har inte direkt tränat som jag skulle under förra veckan. Fik iaf till två pass och det är bättre än inget. Den här veckan har jag än så länge fått till två konditionspass och jag hoppas på två till. Har en liten förkylning i kroppen och har svårt att somna när jag kommer från jobbet så det finns en risk att passen inte blir av.
Men något mer som är mycket roligare är att jag med undantag för i söndags inte ätit något onyttigt eller sött. Hamburgaren i fredagsnatt räknas inte för den kräktes jag ju upp senare ;)
Vågen visar på 72,2 och det är 2,8 kilo mindre sen 12 dagar sen.


Heaven and hell

Blev överlycklig när Emma berättade att hennes planer hade ändrats och att hon skulle komma till Stockholm. Vi bestämde oss tidigt för att köra en repris på vår förra helg tillsammans. Vi möttes på jobbet för en öl och sen blev det middag på Tacobar. Kanske inte vårt främsta middagsval men det var galet med folk i stan så det fanns inte så många alternativ. Vi tog en promenad till Liffeys i Gamla stan. Där började min mage gå bananas men jag ville inte att det skulle förstöra min kväll så det var bara att bajsa på och dricka på. Min plan var att dricka mig full så jag inte tänkte på att jag mådde lite halvtaskigt. Det funkade. Vi tog oss tillbaka till Hötorget och till Dubliners. Säga vad man vill om stället men en sak är säker. Det är väldigt familjärt och alla pratar med alla, Det är ingen konkurrens tjejer emellan. Man pratar tjejsnack på damtoan och hälsar på alla. Två hårdrockskillar med kajal går fram till oss och börjar prata, varken jag eller Emma är särskilt imponerad av killarna och jag blir mytoman. Jag var polis och jobbade i Söderort, var jävligt manlig och hävde även en öl med en av grabbarna. Dom ville att vi skulle hänga med till Harry B James men det ville vi verkligen inte.

När grabbarna lämnat oss står jag står i baren för att beställa och där står en biffig kille och hänger. Jag börjar prata med honom och säger att han borde göra oss sällskap. Sagt och gjort, James från Dublin hänger med oss. Vi får även förstärkning av Emir. Vi har verkligen så roligt, drack hotshot och jag fick fotmassage. Jag sitter så att jag ser entrén och då ser jag hur Franco från två helger sen kommer in. Han som jag låg med. Jag gör Emma uppmärksam på vem som kom in och hon springer och möter honom med en omfamning. Jag sitter då med James och han undrar om det är min pojkvän... Nej nej nej! Franco kommer fram och kramar om mig och sen pratar vi lite lätt om väder och vind. Jag var inte nämnvärt intresserad av en repris med Franco utan mer intresserad av att prata med James. James är då 34 år gammal, bor i Stockholm sedan 10 månader tillbaka, jobbar som IT tekniker på ett företag i Kista och spelar Rugby för att hålla sig i form. Han pratar flytande svenska vilket jag tycker är sjukt imponerande eftersom han enbart varit i Sverige i 10 månader. Det är dock inte läge för mig att ta med någon hem med min rännskita så jag försöker lite fint förklara för James att det varit urmysigt att kyssas med honom under kvällen men att jag inte är tjejen som tar med mig främmande män hem till mig första kvällen. Så han tar mitt nummer och redan innan jag sitter på tuben hem har han smsat mig. Jag är tydligen en bra kyssare! ;)
Vi går mot jobbet för att hämta Emmas grejer och vid tuben så lämnar Franco oss. Men innan han gör det så kysser han mig? Märkligt hur man kan vilja göra det när han sett mig så och kyssas med en annan man i två timmar.
På jobbet dricker vi lite vatten, en polispatrull får se mig i mitt onyktra tillstånd och jag får en hel del gliringar och fler lär det bli nästa helg. Dom undrade om jag redan gjort fystesterna och firade det? Dom undrade även var mitt ragg var? Varpå jag stolt plockar fram mobilen och visar att jag är en bra tjej som inte ligger runt. Älskar att jag känner att jag måste visa mig från min bästa sida inför ordningsmakten..
Vi köper med oss hamburgare från Donken och går till tuben. Jag mår då verkligen inte bra. Jag är full och brutalt bajsnödig. Klarar mig hem till Högdalen och springer hela vägen från tuben. Inser när jag kommer hem att Lukas förmodligen smittat mig med vinterkräksjukan. Kan inte sova pga mitt illamående och vid 10-tiden fick jag äntligen kräkas. Somnade runt 14 och sov till 21. Då hade jag varit utan mat i 17 timmar och var väldigt skakis. Tog mig till ICA för att handla proviant. Nu har jag sovit ännu mer och magen är som en sodastreamer men jag bajar inte längre. Tack gode gud!
James smsade mig under kvällen igår och jag förklarade läget om att jag inte mådde särskilt bra. Han svarade då att det var värt risken att få vinterkräksjukan bara han fick hänga med mig.
Vi får se om jag kanske ska ge honom en ärlig chans! :)

Men lägg av nu va!

I tisdags så körde jag ett benpass på gymmet. Inte hårdare än vanligt utan precis som jag kört de sista 6 veckorna. Men att träna med enbart måltidsersättning i kroppen är tydligen jävligt slitit på kroppen. Vill även tillägga att jag drog en proteinshake efter träningen just för att fylla på kroppen. Jag har fortfarande sån träningsvärk att jag inte ens kan lägga händerna på benen. Att gå gör ont och det är väldigt svårt att kunna motivera sig att gå till gymmet med den här smärtan. Jag ska iaf försöka idag, sen blir det enbart kondition i veckan som kommer.
Jag får istället glädja mig åt att vågen visar på -1,7 och en dagsvikt på 73,3kg. En vecka utan några sötsaker är jävligt bra jobbat för att vara jag! :)
Jag får anse mig nöjd med formen!


Humor

Han är rolig min Gudson, det blir inte många lugna stunder när man är med honom :)


Woops

Lyckades somna om vid åtta tiden imorse och hade ställt klockan på 11 för att gå upp och tvätta. Ställde dock om alarmet tre gånger och steg sen upp vid 14... Inte bra. Nu är i tvätten igång nere i tvättstugan och jag som hade tänkt träna får nog avvakta till imorgon due to överjävlig träningsvärk... Bättre lycka imorgon?


Inte bra alltså.

Jag undrar ju verkligen vad problemet är med att kunna sova när jag är ledig. Omställningen gick bra trots att jag sov hela måndagen. Lyckades iaf somna om vid 03 och sov till 08. Sen var jag vaken hela dagen igår, tränade och hängde i Frösunda. Somnade vid 23-tiden och nu vaknade jag vid 04 och kände för att börja vika kläderna i byrån och städa hela lägenheten. Vilken sinnesrubbning lider man av då? Någon som vet om man kan ta några piller för detta beteende?

Luke

Lukas verkar tycka att jag är tjatig...


Träningen den här veckan

Det har gått bra även denna vecka. Ska försöka få till ett femte pass ikväll innan jobbet. Sprungit mer den här veckan och det börjar släppa nu. Är inte lika hemskt längre. Men det går säkert över snart ;)
Tränade ett pass med Helenah och ett pass Max. Kul med sällskap om än inte lika effektivt för träningen.


Inte för att vara sån

Men att läsa erotiska romaner när man inte har någon att ligga med är bara dumt. Men vem kan sluta läsa 50 nyanser av honom när man väl börjat? Får se om jag och Oskar lyckas hitta en dag den här veckan som kommer för att ses. Vi har ju bara pratat om det i 3-4 månader. Känner att det är dags att hitta någon som man kan ligga med på regelbunden basis. Engångsligg är sannerligen inte min grej.


Många besökare

Natten igår gick verkligen undan. Först hade jag Emma som höll mig sällskap till midnatt, Lavina kikade in och sa hej. Sen kom Tomas som är från Strängnäs och följt mig på bloggen i två-tre år och sa hej. Kul att träffa honom på riktigt. Sen kikade Jonas förbi och ville ha medömkan för sin rödvinshuvudvärk. Sist men inte minst så kom Janne och Max och lagade lite nattamat i restaurangen. Jävligt trevlig natt om jag får säga det själv!


Så här


Nakna sanningen

Fyfan vilken natt jag haft... Huvudvärken från helvetet har inte direkt gjort det mycket lättare. Fullt hus och enbart när man har fullt hus så dyker det upp två herrar som ska bo hos oss och konferera. Kruxet är enbart att deras bokning är för 14/12 och inte 14/11. Dom fick bo på en kursgård utanför Sollentuna. Som tur var hade han en bekräftelse som också säger 14/12. Sen så var det ett planerat driftsstopp för Opera mellan 02-04. Nämnde jag att Stockholm vatten stängde av vattnet före midnatt och att alla som såg matchen trillade in precis då. Så då måste ju alla ringa ner till receptionen och fråga vad jag ska göra åt saken? Jag tänkte inte göra ett skit hade jag god lust att svara. Älskar att gäster undrar vems ansvar det är? Jag tror att du klarar dig utan vatten när du ska sova?
Jag orkade inte sminka mig och Sharmista i frukosten frågade om jag var sjuk?


Onda aningar.

Idag är det fotbollsmatch och jag fick en föraning i natt om vilket stök det kommer bli. Britterna är inte direkt kända för att vara de nyktra och han som vandrade in här igår kväll var då rakt av inte nykter. Han slänger upp ca 2-3 tusen kr på repadisken, några kvitton och ett nyckelkort. Ett väldigt anonymt sådant. Han insisterar på att han bor på ett hotell som börjar med B. Jag tar fram Stockholmpärmen med alla hotell i stockholmsområdet och börjar ringa runt. Börjar med alla som börjar med B och sen går jag in på de som innehåller ett B. Ringer även polisen eftersom jag förstår att detta kommer jag inte kunna lösa på egen hand. Så det kommer in tre stycken grabbar som ser sjukt understimulerande över detta ärende och jag förstår dom. Det är väl inte superspännande att hjälpa en aprak britt att hitta hem. Jag tror att han fick sova några timmar hos polisen och att dom hoppas på att hans minne har klarnat när han vaknat...

Lördagen

Var rätt så trött pga sömnbristen natten till lördagen så jag bestämde mig för att hänga med familjen till Andys lekland för att låta barnen få springa av sig istället för att käka middag med Jenny och Håkan.
Städade hela lägenheten när jag kom hem och fick då ett sms av Jenny som berättade att hon och Håkan skulle kika förbi. Nej, var min första tanke. Ville egentligen inte ha besök. Det blev väl kanske inte bättre av att Jenny var redigt dragen och lite smått aggressiv mot både mig och Håkan. Hennes dåliga självkänsla kan nog komma att kosta henne vår vänskap. Bara för att jag inte tycker lika som henne så hatar jag henne. Eller som hon själv uttryckte det: du älskar bara Emma! Försökte förklara att jag har olika sorters relationer med alla mina vänner... Gick inte fram. Och stackars Håkan sen då som verkligen inte varit annat än snäll mot Jenny, han fick sova i bilen. Hur han vill fortsätta träffa Jenny är ett mirakel. Hade någon betett sig så mot mig hade jag aldrig gett personen en andra chans...


Fredagens fylla

Mötte upp Carlsson och hennes numera Fd chef på GC för middag. Blev väldigt besviken över maten men servisen var väldigt bra.
Efter middagen gick jag och Carlsson ner till KC för lite mera vin. Väl där fick vi förstärkning av Sofia och Emma. Vet inte hur vi kunde bli så fulla men det blev vi iaf. Vi bestämde oss för att gå vidare och på väg mot Soap så bestämde vi oss för att prova Dubliners istället. På vägen mot Hötorget lämnar jag ut mitt nummer till en 25 år gammal Egyptier/Brasilianare som försörjer sig som fotbollsspelare. Gud vet varför? Jag skulle återigen på fylla.
På Dubliners är vi iaf väldigt populära och Emma roar alla som passerat 40. Jag barhänger och dricker massor med vatten när en hyfsat vältränad och snygg kille helt plötsligt står väldigt nära mig. Det tar väl honom ca 10 minuter innan han säger att han älskar mig. Så vi tittat varandra djupt i ögonen och jag står återigen och hånglar offentligt. Franco och hans polare Robban fick följa med mig och Emma på efterfest och där fick jag iaf se lite mer av Robban än vad jag önskade. Det blev iaf ligga för både min och Emmas del och det var en väldigt rolig kväll. Inte sista gången vi var på Dubliners! :)


Dagens resultat

Började med 30 minuter på Crosstrainern, var längesen jag körde så en halvtimme gick fort. Tänkte sedan köra överkropp men var inte sugen på det så det blev endast 10*3 på en ryggövning. Sen suktade jag efter löpbandet. Ställde in mig mentalt på att köra mina 2km i högt tempo. Lät bandet komma upp i hastighet och började springa på 12,2 och höll ut ända till slutet så sluttiden idag blev 9:53. Så men en klar marginal även idag. Mitt mål är att komma under 9:15 så jag har en bit kvar. Men också två månader på mig.


Dagens pass

Tvingade mig själv springa på löpbandet i 40 minuter. Vet inte vad som hänt men jag har gått från att det var skönt att springa till att jag hatar det. Nåväl, det är bara att bita ihop och göra det ändå.
Körde ben efter kondition och mjölksyran som kom under utfallen (de små i källaren ni vet?) var inte att leka med. Nära att jag trillade i rulltrappan på väg hem. Lyckades iaf också köra 110kg* 15 i benpress. Yay!


Casual

Körde på en avslappnad klädsel idag. Gick osminkad hela dagen igår så idag orkade jag sminka mig. Jävlar vad mycket piggare man känner sig då!


Lukasbus

Han är så go den lilla killen! Man känner sig verkligen populär efter att ha spenderat några timmar med honom. Till och med när han sagt godnatt och lagt sig för natten så hör jag honom ropa på mig.
Han är så fin!


Fystester

Igår kom äntligen kallelsen till fystesterna inför Polishögkolan. Skönt att äntligen få ett datum att fokusera på. Den 15 januari så smäller det iaf! I Falun av alla ställen. Men det är bara skönt, känner ju till Lugnet väl.
Så nu blir det hårdträning i två månader. Ska försöka kontakta en friidrottsklubb för att se om de kän hjälpa mig arrangera ett Harres test. Vill gärna testa och öva på allt jag kan. Fystesterna är inte det som ska få hålla mig tillbaka!

Jag och min bror

Vi roade oss under en kort stund med att slänga med klyschor. Elaka sådana! Gissa vem vi har i åtanke?


Driver hon med mig?

Seriöst! Hon måste skoja med mig?


Flika in!

Måste bara berätta att jag älskar min frilla! Lätt att fixa och med stor variation!


Fortsättningen.

Hur gick det igår? Jo, Calle svarade på mitt sms och bad om ursäkt för att han hade hört av sig fast han inte borde. Jag frågade då om han var i Stockholm och tyckte att då kunde han väl säga hej om han hade vägarna förbi.
Så en liten stund senare så dök Calle, Simon, Marcus, Ville och Larsson upp. Jag fixade nåt drickbart till grabbarna. Det var en väldigt grabbig stämning vid bordet och Simon var väl den som höll låda mest. Han var lite som en kossa på årets första grönbete.
Calle lurade ut mig i lobbyn och högg tag i mig och omfamnade mig. Kramen varade i vad som verkade vara en evighet. Det var kul att se honom faktiskt. Det bästa med hela grejen var att man fått distans och jag kunde vara mig själv. Inte nervös eller fnissig utan bara vanliga underhållande Sundis. Fick några fina komplimanger om mitt utseende och personlighet och allt var på en väldigt oskyldig nivå. En bra nivå. Han är trots allt en gift man så det blir inget mer än en kram eller två. Låt oss bara hoppas på att vi kan hålla oss ifrån att återuppta sms kontakten. Jag kan bara inte hjälpa det men han har nåt som intresserar mig. Låt oss hoppas på att det går över!

Panikångest

Ehh, fick precis ett sms från Calle. Har inte pratat högt om Calle här på bloggen. För att förenkla en komplicerad historia kan jag berätta att det är min svågers barndomsvän och vi träffades på deras bröllop första gången. Sen la han till mig på facebook och kontakten blev tätare skulle man kunna säga. Vi pratade dagligen, smsade hela dagarna igeonom. Vi kom iaf överens om att inte ha någon kontakt mer strax innan sommaren. Han gifte sig i sommar så det tyckte jag var en bra anledning till att avsluta vår "relation". Nu råkar jag veta att han är i stan och så smsar han mig och undrar om jag jobbar?
Varför vill han veta det?


Tufft.

Dagpersonalen hos mig är inte så lite bortskämda. Det är vanligtvis så här det ser ut när de kommer in på morgonen.
Stänga kassan och rensa vaggan ska de nog klara av på egen hand ;)


Seriöst?

Igår när jag skrev inlägget om Therese så var det i tron om att hon inte hade inloggning till bloggen. Jag har iaf inte gett henne någon inloggning. Så hennes teori om att jag bara skriver saker för att såra är inte korrekt. Vad jag skriver på min blogg är mina innersta tankar och funderingar. Min blogg är min ventil, min dagbok. Det är också därför som endast ett fåtal har fått inloggningen. Det har iaf varit ett väldigt pådrag under dagen och Therese har varit väldigt oförstående till varför jag skrivit så om henne. Man kan ju sammanfatta det hela med att självinsikt inte är hennes bästa egenskap. Man ska inte vara elak mot någon utan att vara beredd på att det kan slå tillbaka. Therese trodde väl att hon enbart skulle kunna vara elak mot tex mamma och Linda och sen så skulle det vara bra så. Hon anser visserligen inte att hon varit elak och det är väl där det stora problemet ligger. Jag vet om att det jag skrev inte var särskilt snällt skrivet. Men det är vad jag tycker och jag står bakom det jag sagt. Det var inte menat att hon skulle se det men nu blev det så. Jag har ju lärt mig genom åren att det är bättre att vara tyst om man inte har något snällt att säga. Hade jag velat provocera henne så hade jag istället skrivit något för allmänhetens beskådning på Facebook.
Therese har dock inte pratat direkt med mig utan jag har bara hört vad hon sagt via hennes dotter Rebecca. Hon har även tagit på sig offerkoftan och tycker att alla vi på Mickes sida är falska och genomelaka. Så länge hon inte kan stå för det hon tycker och säga det till mig så är hennes åsikter inte ens vatten värda för mig. Jag har inga problem med att ta skit och bli konfronterad i det här läget. Jag har inte varit guds bästa barn och får då lida av eventuella sviter av det. Hursomhelst så vet jag fortfarande vem jag är och vad jag står för.

Jag har dessutom intelligens nog till att inte göra som min bror, slänga med skällsord som en sista utväg. Tycker att det är väldigt fint att ens egna bror kallar en för slampa. Han kom inte på något bättre att säga? Slampig är nog det sista man ska kalla nuckan Ida och hade han brytt sig om att han en fungerande relation med sina syskon så hade han vetat det...

RSS 2.0