Dåligt med inlägg.

Har haft en liten uppvärmningssemester från bloggandet inför den riktiga semestern som är här om ca fem dagar. Sen sist har det inte hänt så mkt. I fredags så bjöd fröken Carlsson på taco och ett mycket gott rödvin.
(Lina det här måste du smaka)
Jeanette kom och mötte upp oss och vi satt på balkongen, drack ännu mer vin och skvallrade. Provade även på kvarterskrogen i Helenelund. Inte helt fel, ganska så roligt och simpelt ställe. Perfekt när man inte vill känna några krav på sig. Sov kvar hemma hos Johanna och började jobba tidigt på lördagen. LÖrdagen gick snabbt och bra, var inte ens seg trots några glas rött. Söndagen däremot var en låååång dag. Kändes som om baksmällan kom en dag för sent. Idag så hade Frk Carlsson bjudit in sig själv på köttfärssås och spagetti, så det var bara att ta på sig husmors rollen och laga mat. Trotsade det värdelösa svenska vädret och åt ute, gott och hemskt mättade.  
Imorgon är det återigen jobbet som gäller. Ska bli skönt att jobba, tiden går fortare då. SÅ SNART ÄR DET GREKLAND ALLTSÅ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0