Givande.

Har nu efter midnatt haft en givande pratstund över msn med en gammal flamma från många år tillbaka. Brukar nuförtiden mest säga hej och kolla läget med varandra. Idag så började vi dock prata om förhållanden. Tänker väldigt lika på många olika plan och framför allt när vi tror att lite uppmärksamhet från parter som inte tillhör det egentliga förhållandet kan vara nyttigt och hälsosamt för förhållandet. Jag känner att man måste kunna skilja på sex och kärlek, så länge man är tydlig med det så varför ska man inte kunna njuta av sex utanför sitt förhållande. Att ha sex med någon som man är tillsammans med kan ibland kännas som ett måste och inget som man gör för att man är riktigt sugen, så därför anser jag att det är bra med flörtar!
Dagens visdomsord signerat:
Ida

Kommentarer
Postat av: Lina

Bra där snygging. Sex är ju sex och inget annat. Man ska njuta av livet. Love you darling och en hälsning från NY

2010-06-18 @ 13:14:23
Postat av: Helenah

Det där var väl lite motsägelsefullt, Ida..



Flörtar för att tillämpa folks bekräftelsebehov må vara ngt, men sex utanför förhållandet..varför ens vara i ett förhållande om man känner att man behöver det? Känns lite skumt att komma från dig efter vissa saker vi pratat om..undrar nästan om det är en provokation? ;)

2010-06-19 @ 12:20:04
Postat av: Ida

Jag tror att man måste kunna skilja på sex och kärlek. Klart att i det perfekt förhållandet så behövs det inte finnas någon tredje eller fjärde part, men hur många perfekt förhållanden finns det då? ;)

2010-06-19 @ 12:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0