Jaha,

Nu är det bara att vänta och se vad som händer. Förhoppningsvis blir det ett postivit svar och då blir det brådis. :)

Kom på idén om att jag skulle träna efter mitt möte så jag gick in på Sats Zenit och frågade vad det var för lunchpass, bodypump. Nej tack sa jag och sprang 30 minuter på löpbandet istället, när jag löpt klart var det 10minuter kvar tills pumpen skulle börja och då tänkte jag, ÄSCH VARFÖR INTE! Så jag var med på passet också. Kunde knappt blåsa håret och trapporna upp från omklädningsrummet kändes som Mount Everest.
På vägen till jobbet ringde en kollega mig och förklarade att en annan kollega är sjuk, så det blev till att försöka fixa och trixa lite för att få ihop morgondagen. Löste sig på ett bra sätt (tror jag). Det kommer bli en lugn helg och jag ser fram emot att inte gå ut.

Jag har även idag köpt födelsedagspresent till min syster som fyller år på söndag. Tror nog att det kan falla henne i smaken. ;)

För övrigt så har min bärbara dator fått virus så jag kan inte använda den, vilken tur att jag fick internet i mobilen för fast pris i förra veckan. Förhoppningsvis så kan Janne hjälpa mig formatera om den i början på nästa vecka.

Hoppas nu på att kvällen ska gå fort så jag får vila min stackars kropp! Den skriker efter vila!
/I

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha åh, gillar alla våra nicknames.

2010-03-19 @ 04:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0