De tre fyllorna.

Två av tre fyllor på Lesbos var riktiga karatefyllor.

Det var efter första fyllan som jag låg som en strandad val i vattnet på klipporna när vi hade nattbadat. Man är inte så smart på fyllan, det märktes ganska så tydligt när man väljer att bada på de hala klipporna istället för att gå 20 meter till för att bada på stranden... Det slutade med att en "snäll" grek var vänlig och hjälpte mig upp. Samma grek som Carlsson kramphöll i handen för att inte mista livet när hon badade. Vem var greken då? Det undrar vi också. Han dök upp som gubben i lådan när vi skulle bada och erbjöd oss sina hjälpade händer. Och nej, ingen av oss låg med honom.
Andra fyllan var när Carlsson hade på sig den beryktade byxdressen för första och förmodligen sista gången. Vi hade iaf asroligt och dansade som galningar. Väldigt många MalibuCola blev det iaf. Inga större katastrofer under den här kvällen förutom att vi insåg att öjn var liten och att alla människor man såg hade man sett förut.
Tredje fyllan var egentligen en middag och urartade. Vi skulle bara äta och dricka lite öl/vin till maten. Jimmy, barägaren som hade ett gott öga till oss fick oss dock på andra tankar så vi började besälla in drinkar till varandra. Fyllan är ett faktum när man dricker saker som Your Dirty Mother, Blow Job och BubbleGum. Väldigt mycket ofint flörtande som jag lyckades hjärntvätta in i Carlssons huvud. Hon pallade inte trycket och la tre pizzor på vägen till nattklubben. Siktet var fortfarande inställt på att dansa även efter de tre vomiteringarna men vi kom på bättre tankar när vi var på väg dit. Vaknade dagen efter bakfull som ett djur och mådde genast mycket bättre när jag insåg att min Carlsson hade varit till Plomari och köpt en fetaostfylld pites till frukost.
Bättre att köra hårt nån gång ibland än att mesa varje dag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0